dolenjka
|
Evo mene, vračam se iz ilegale Najprej čestitka Janey in naj se ti vse želje uresničijo! Ok ženščine, sledi kratki raport: moj je šel prejšnji ponedeljek in ni nič podaljšal . Imela sva se super, je pa res, da sva si imela tolk za povedat, da sem bila totalno neprespana. Pa kar mal slabe vesti sem imela, ker sem se v treh tednih brez njega, kar mal navadla sama spat in me je kr mal motilo, da me je hotel božat po lasih pa rami .... ko sva se spat spravla. Nikakor se nisem mogla umirit in mi je blo kr težko mu rečt da naj neha . No, sej pol je blo boljš. Seveda nismo izpustili JOTE Pa mal sva šla po trgovinah firbcat, ampak sva bila kar disciplinirana. Kupila sva le eno majčko z miki miško in plutonom, pa še ta je za 1 leto, ker manjših ni bilo. Pa za mamico blazinice za spuščajoje zize. Btw: kako naj spravim fleke na oblekah ven? Vanish ni pomagal No, pa za mamino veliko ritko sva kupila 6 novih spodnjih hlačk, pa se sploh ne morem navadit nanje, ker niso tanga in ni mi všeč, ker ne segajo do popka V glavnem, fajn je blo! Pol mi je pa doma mal internet shodil in se nisem nič javila, na šihtu sem mogla pa za spremembo mal delat in evo, teden naokrog Čez vikend sem mal požurirala, so imele 3 sodelavke 30 let, ampak sem kmal ugotovila, da me mal EMŠO j in sem se po dveh urah pobrala. Včeraj sem imela malo delavne akcije, ker moj pride spet v sredo in gre po 2 mesecih v četrtek z mano na pregled pogledat naše živahno Obljubim, da bom spet malo bolj aktivna in pridno čvekljala