Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
. slabosti so šle pa-pa, tako da se počutim kar dobro. No ja edino spala bi pa za 4.
popoldne sem pa že tako napihnjena, da zgledam ornk noseča. aja, pa še to, če imate take digitalne tehtnice, kjer vam poleg teže pokaže tudi % maščobe, se ne smete več tehtati na njej. sem prebrala v navodilih. to namreč spusti čisto šibel tok skozi telo in lahko škodi plodu. svašta!
. Po moje se proti koncu nosečnosti veliko več čveka, kot na začetku.
Ni ga čez komot, a ne?
in jo kratkomalo ignoriram v kopalnici
Prvič jih je bilo namreč prav 20 več
. Zdej mam D, pa mi je že premajhen. Ko sem bila prvič noseča, sem si morala kupit velikost F!!!!!
jezna... že celo dopoldne kličem G pa nobeden ne dvigne. Dvakrat so uspele dvignit slušalko ampak za prekinit vezo. Če to ni za koga ubit..... uhhh sem jezna. pa sem upala, da se bom že danes naročila na UZ.
čist fasciniran.
Še sreča...ker nuhalne nočem zamudit
. bogica. Si poskusila z lanenim semenom zmešanim v jogurt? Tudi meni se je prebava ulenila in če 2 dni ne grem na
, imam filing, kot da bom eksplodirala.
Prvič nismo vprašali, pa me je ful firbec matral