Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa je potem ona določila uro. Pa sem potem rekla, če lahko bolj zgodaj, pa je rekla da ma zaseden. Zdej ne vem al ta dan, al kateri drugi dan tudi. Pomoje je fajn, da pokličeš ene 2 tedna prej.
.
ter vsaj tako lepe otročke kot je moj dejan (on je itak najlepši, tako da lepšega ne dobite
Upam, da se slabosti pocasi poslavljajo in da bo vedno vec takih dni, ko bom lahko kam sla in uzivala poletje.
ne pomaga.
Sem pa tudi jaz danes spala kot ubita. Zgleda, da se bom spet na vreme izgovarjala
, jaz sem za računalnikom
. MAlce se bova odpravila ven, potem moram pa še
do konca.
. Ampak tud to paše.
takooo velika, pa takooo otročja!
. Sama sicer prisegam na sprehode, kolesarit sem nehala, zdaj me je še rolanja strah - če slučajno padem, do morja imam uro in pol vožnje-torej odpade, v bazen ne grem.... Kaj nam torej še preostane?
.
je včeraj zvečer spekel kruh (csicer v strojčku ampak vseeno) in je bil tako dober, da sem ob enajstih zvečer pojedla dva kosa še toplega z mortadelo. mnjammm. se mi kar sline cedijo če pomislim.
. pa sem mi zdi, da sem komaj zanjo bila noseča. pa tudi sin danes praznuje god. bo popoldan še kar pestro. dobro, da je dež, da bomo kar notri, ker ima Urh vnetje ušesa.
, aja, pa ko sem se hvalila, da mi ni nič slabo... zdej mi je
Nisva mislila, da nama bo tako kmalu ratalo zanosit, najbrž tudi z redno zaposlitvijo ne bo nič.