katka37
|
Pina, pokorno se javljam. Marusah, moj PDP uradni je 11.2., sicer po vseh knjigah in včerajšnjem ultrazvoku 8.2., ker pa imam starejša sina rojena 5.3. in 5.7. mislim, da bo pa mogoče ta rojen 5.2., kdo ve, zato imam takšen podpis. Sorry, če sem te zmedla z njim. anandrej, krasen trebušček. mala_pikica, tudi meni že dalj časa občasno otrdeva, ampak ne boj se preveč, če ni to več kot 5 krat v eni uri. Samo ne boj se zdaj zaradi mojih problemov. To še ne pomeni, da je kaj narobe s tabo. Mislim, da tudi ostale občutijo že občasno otrdevanje. Mogoče malo več počivaj in pij magnesol. Janey, spet boš uživala z dragim Itata, sem res vesela, da je stanje pri vama boljše, ti privoščim. P@tricij@, v vseh prejšnjih treh nosečnostih sem imela težave, ampak drugačne (1.spontani splav, 2. in 3. krvavitve, 3. sem bila tudi malo odprta že od 6. meseca) Si res moramo priznati, da smo malo starejše in moramo še bolj paziti, tako pač je. Mi je pa danes prav čudno, da ne grem v službo. Se bom morala navaditi.
|