Bajsa
|
Čao dečve! Se še mi2 mal oglasiva po dolgem času. Spet na bolniški, me je en živc vščipnu in bom na fizioterapijo mogla hodt, drgač bo sam še slabš, vsaj tko prav teta G. Joj ko bi se jaz lahko še stlačla v navadne cote. Nč več, buši raste in to ful. Moja mami kr ne more verjet da je že tko velik. Sam je tko fajn, ko ga lohk pokažeš, ker zdej se končno vid da nisem debelušna, ampak !Ja tud mene mučjo nočne more, to je noro. Zadnič sm sanjala da sem rodila fantka, pa še Aljaž sm mu dala ime. To verjetn preveč o tem razmišljam . a ja am za info, bo pa verjetno Zala. Pa da ne povem to, da morem čist vsako noč tm enkrat od 5 do 6 lulat, pol pa nazaj ne zaspat. In ko končno zaspim, evo ga budilka ! Dejte mi neki rečt. Po zadnji M sm noseča kao 17t, ampak po velikosti pa 15 t, men se je pa zdel včeri, da mi neki dogaja v bušiju. Tak smešn filing, kokr da bi me en frcu od znotri. No in pol je bla hvala bogu mami zraven, ker drgač bi mi rekl da sm mal nora, no to sm itak , pa je dala mami roko na trebuh in je res čutla tko kt bi jo en narahlo zbodu. Zdej pa ne vem, a mi je srce skoču v trebuh, al pa je kšn živc podivjal, al je pa naš u iber napreden in hiperaktiven... joj če je to res, kaj nas šele čaka... No to je to za dons. A si predstavlate da bi vsak dan tkole pisala, sej bi se vam zmešal A ja še to. Vse nove nosečke dobrodošle!
|