polonca78
|
mlavla, enkratno da se je tebi začel vračati apetit. mmmmm..... gobova juha, to mene diši. jutri ti bom pa res popravila za morfologijo. srečka nosečka, držim pesti! sumim, da imam naslednjič, ko imam pregled, morfologijo. rekla mi ni nič, samo naročiti me je hotela na točno 20. teden in ker sem sestri povedala, da sem na dopustu, me je prestavila na sredino 19. tedna in jamrala, da je prezgodaj. tko da bo najverjetneje morfologija. misar, te pa čisto razumem. od začetka mi je šlo najbolj na živce, ker sem delovala ugojena in ne noseča. upam,da čimprej dobiš ornk trebuh! za kg se pa ne sekiraj, tudi jst sem se zredila za okoli 1,5kg, marsikatera tudi še za manj, pa bo sigurno vse še v redu. se pa skušaj znebiti stresa, meni nekako ne uspe, tako da ti ne znam svetovati. se pravi so danes na sporedu testenine in omaka z mletim mesom (+različice). hmmmm.... ne vem, ne vem. sama nisem ne vem kak ljubitelj testenin (uf, zdele me boste pa verjetno izločile iz februarčic!! pomislite na sezname ). pri testeninah z tartufi so pomembni tartufi in ne testenine. jst bi še leseno desko pojedla,če bi bilo dovolj tartufov gor. ne pa sej so mi dobre, samo imam rada enostavne omake. (brez gratiniranja in podobno) ena dobra paradižnikova omaka z dosti bazilika. to mi je cool. vam pa izdam eno skrivnost! danes zato toliko klepetam, ker imam dopust za jutrišnji izpit. seveda se mi ne da učit in pol visim gor na netu!. aja, pa palačinke mi niso nič posebnega (hahahhahaha....najboljš, da se kar poslovim, a ne? )
|