katka37
|
Ne sekirajte se zaradi zlobnih babnic in kilogramov, vse so samo nevoščljive in nimajo kaj drugega početi, doma pa verjetno njih dedci gnjavijo, kakšne so. Tiste, ki se morate učiti - , zdaj pa k zvezkom, saj bo šlo, vse za bebije, da boste potem imele več časa za njih. Mi smo pa danes pravkar imeli kosilo,-zelenjavna juha, pire krompir, zelenjava na maslu in jaz sem se malo prisilila z ocvrtimi perutničkami, mojim fantom pa je moj skuhal še piščančja jetrca (prepražil čebulo, nato jetrca, zalil z jajci in potresel s peteršiljem). Zjutraj nas je pa razvajal z zajtrkom v postelji, še malo, naslednji teden se vse konča, gremo vsi v šolo zjutraj, on pa ima potem čas piti kavico v miru. Vsi bušiji pa -iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Bomo proti koncu delale mavčni odlitek naših bušijev? Danes mene osrečuje tudi to, da mi je končno boljše, trebuh ne boli več kaj dosti, krčev ni. Bi bilo pa dobro, da bi tudi v MB povedali, da je dobro po AC piti tri magnezije na dan proti krčem, pomaga. Jutri pa ni več treba toliko ležati.
|