MetiLu
|
Jaz sem bila danes kar pridna, sva z mojim naredila čistke po omarah, da bo čim več prostora Jest sem to naredila par dni nazaj, tako da ima najin malček že en velik predal v komodi čisto zase. Sej ne da je že napol poln So pa pajacki pa bodiji pa žabice pa ... tok sladki, vsak dan jih vzamem ven, pa pregledam, kaj vse že imamo, pa potem nazaj zlagam... Pa svoje hlače, ki jih ne spravim več čez rit in seveda trebuh, sem spakirala v škatle, da mi ne delajo gužve (beri - slabe volje, ker prvič v življenju ne morem več oblečt svoje št.) v omari Da ne bo pomote, ful uživam v nosečniških hlačah, mam že dvoje kavbojke pa eno kiklco . Spet samo o cunjicah nakladam... Joj, jutri moram nazaj v službo, delavnik od 8 - 16.30 pa do porodniške ne bom nič frej, razen med prazniki... Sem vidla, da ste pisale nekaj o podlaganju nog in trebuška med spanjem, jest takega še nimam, da bi me zelo motil, je pa res, da na trebuhu ne morem več spat. Sicer pa imava sedaj Dormeo in ko sva se ga po treh dneh navadila se res dobro spi na njem.