Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Bolane
naredu...sam nikol pa res nikol nama pa ni dal vedit da bi ble kej manj vredne.100 ljudi 100 čudi
hotla sem povedat da je za marsikoga deklica hudo breme če ne že kr sramota...tud moj stric je južnjak pa ma hčerko in jo ma rad do lune pa nazaj
objamem, ga stisnem k sebi in mu rečem: "uh, kak te ima mamica rada. Kako pa imaš ti rad mamico? In potem se stisne k meni in mi da puso. JAz se kar topim. Pa danes ponoči me je eno uro božal po obrazku in se stiskal k meni v vrat, me objemal.
. pa ka naj zdj,zarad spola ga dam stran, ne to pa ne.je preveč lepo ko brca, in ko ga že komi pričakujemo, pa še 4 mesce je do poroda..