|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
28.6.2007 9:28:33   
ona
Joj,punce,si niti ne predstavljam kako je ob izgubi psička,pa še da ga kdo zastrupiuser posted image user posted image
Saj bo,samo čas je potreben za dat to skoziuser posted image
Mi nimamo nobene živalce,pa čeprav sem že večkrat hotela kaj nabavit,saj smo v hiši bolj na samem,kjer bi prav prišel kakšen čuvaj,samo se ne moremo odločit.Mogoče nekoč pa nabavim kakšnega psička!
In drugače kaj se dogaja po svetu?
Mi smo včeraj praznovali 2 rojstna dneva,zato sem bila cel dan naokoli s familjo!
tamala ima spet neke motnje,zdaj hoče bit samo bosa in ne obuje nobene stvari za noben dnaruser posted image
danes je celo v vrtec šla bosa in mi je tako dvignila pritisk zjutraj,da je joj.Bi jo najraje zaprla nekam za 5 minut,da se kalmira,a kaj ko nič ne pali.Sem jo pustila,da gre bosa in ne vem če jo je kaj zeblo,saj ob 7.30 je bilo še kar frišno.Ma saj je prav da je malo ohladilo,kajne?
Ala grem rihtat računalnik,se beremouser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: mamice iz Krasa
28.6.2007 22:31:10   
karolina*
Nč posebnega se ni dns zgodilo. Mal prej sem pohajala malo po Sežani (Ona si me kje vidla user posted image ), drgač pa vse po starem. Mi je prou fajn zdej ku je malo ohladilo, se da vsaj zunaj na zraku malo več bit.
Ona, tvoja ta mala je pa faca. Pa naj bo bosa, če ji tako paše. Zadnjič sem bila pri eni prijateljici in je hotela bit njena hčerka pri 35.-ih stopinjah v zimskih škornjih. In dokler se jih ni obula ni dala mira. Tako da nimaš kaj, kukr se vdat. Ku če ne je samo kreganje user posted image

MID, kako si? Kako je z vašim psičkom? Veš, tudi mi si nismo nikoli predstavljali, da bomo, ko naše psičke ne bo več, nabavili drugega kužka. Ma ko se človek enkrat navadi na pasjo družbo, mu kar nekaj manjka. Kmalu bo en mesec odkar naše psičke več ni in kar gledamo okrog od kje bo kaj pritacalo, tolko smo se navadli, da je bila stalno z nami.

No, javte se kej, pa eno mirno noč želim.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: mamice iz Krasa
28.6.2007 22:49:07   
MID
Pozdravljene!
za mano je spet en tak bolj user posted image  dan.Sem cel dan na trnih kako bo s kužkom,pa nebi mogla dat še nobene izjave ali bo ali ne bo ok.Bolj težko,da bo...
ONA a takele se začnejo dogajat malo kasneje s temi našimi malimi trmicami?!user posted image user posted image Ma če ne drugo sem se vsaj malo nasmejala danes.Je pa tamala res faca.Ni kaj trmica je trmica.Naša jo zna že sedaj prav dobro pokazat kljub temu da ima šele 8 mesecev.Vsa čast ji.Včasih bi si zaslužila nobelovo.
Se mi je glih pred parimi dnevi zgodilo ko je nekaj trmarila za it v naročje in je nisem hotela dvignit.Sem ji samo ponudila eno ropotuljco(ki jo mimogrede najbolj obožuje)in mi jo je z ročico zbila iz roke,pa tulitis naprej.Sem se v vsej situaciji začela smejat,ker kar nisem mogla dojet,da v bistvu res že počasi odrašča in ve kaj hoče in kaj ne.
Ja res jih je lepo opazovat ko takole odraščajo.Jaz ne vem zakaj ampak komaj čakam da shodi.Mi vsi nekaj pravijo da me šele takrat čaka napor,pa vseeno.
KAROLINA...user posted image user posted image ...
ONA pa še tole...praviš da tudi ti pomisliš kdaj pa kdaj da bi nabavla kakšnega psička.Moj nasvet-raje odnehaj.Res ga je lepo imet in z njim delit lepe trenutke ampak na žalost ti lepi trenutki ne odtehtajo njihove izgube sploh pa takšnih koncev kot jih doživljam jaz in moja družina in pa Karolina in njeni.Če imaš žival res rad na samem koncu trpiš mogoče še bolj kot oni.
No je pa to vsekakor moje mnenje.
Lahko noč!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: mamice iz Krasa
28.6.2007 23:01:35   
MID
KAROLINA sva se za las zgrešili.Kako je s kužkom sem že napisala.Danes so ga odprli in na črevesju ni bilo nič.Je pa končno postavljena diagnoza.Ima zelo zelo povečana jetra.Trenutno ga imajo moji doma je na infuziji,ki mu spira jetra in ledvice.Živinozdravnik pravi da če mu ne bojo odpovedale ledvice se zna zvleč.Je pa vsekakor zelo hudo.Anestetiki so popustili,bolijo ga šivi pa še dihat ne mora prav.Ne smemo mu pa dat nobene stvari proti bolečinam saj bi le te škodile jetrom.Bogi so pa tudi starši,ki imajo že eno neprespano noč za sabo in še ena jih čaka,ker morajo budno pazit da infuzija teče pravilno in da si je ne stakne.Ja živa kalvarija ni kaj.Ma samo da bi bilo boljše...
Aja;Ž.pravi da je po vsej verjetnosti vzrok za povečanje jeter pesticidi(živijo med samimi polji)in je bil revež pred 20-imi dnevi ravno zaradi tega zdravljen očitno nepravilno in nezadostno.In je šlo naprej...
Mirno noč vam želim!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: mamice iz Krasa
30.6.2007 15:33:52   
karolina*
Uf, smo kar na drugo stran skočile...

Kako ste kaj punce. MID, kako je psiček. Mislim nate in držim pesti, veš!!

Pri nas imamo že nekaj dni zelo čuden ritem spanja. Ne vem al je luna kriva al kaj, ampak po tem ko smo že skoraj prespali noč (od 21h od 5.30h) je zdaj prava muka ko se naša princeska zbudi najprej ob 1h, nato ob 2h in nato še enkrat ob 3h. Zjutraj pa že ob 6.30h. Ne vem kaj jo daje, ampak jaz sem čisto zalimana user posted image

Počasi uvajamo gostno hrano...No, sok zame ni ravno gosta hrana, ma nej bo, če tako pravijo user posted image . Včeraj sem ji dala breskov sok (sem stisnila eno breskev v dlani) in je hmali še šalco pojedla. Dns je blo enako s korenčkovim sokom, zdej pa ne vem, ali nej se ji lotim kar kašice že dajat, al naj ponavljam ta jabolčno-kornečkast-breskov sokuser posted image  Ker druge zelenjave zdaj še ni na vrtu, taku da res ne vem kaku naprej. Kakšen nasvet od vaju dveh?

Greste kaj pohajat čez vikend? Mi bomo kr doma...Zidali... Sej bo hmali konc.

Lepu se mejte, pa pište kej

lp

Lepo se imejte

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: mamice iz Krasa
30.6.2007 22:41:57   
MID
Pozdravljeni!

KAROLINA hvala za dobre želje,vendar ti moram na žalost povedat,da smo se danes zjutraj malo pred deveto uro zjutraj poslovili od našega ljubljenčka.Šli smo na pregled(bili smo naročeni ob 8.30)in je zaradi zelo slabega stanja padla skupna odločitev,da se ga uspava.Groza od groze,ogrmnih solza,ki še niso nehale iztekat in kar je ostalo še najbolj v naših srčkih - njegova reakcija ob slovesu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mimo je,hvala bogu,da revček več vsaj ne trpi.Boli pa nas še vedno zelo zelo...

Praviš da si začela z uvajanjem goste hrane tvojiuser posted image .Lahko ti toliko pomagam,kot sem pred nedavnim začela jaz:
1.in2.dan korenčkov sok(surov korenček) 3 žličke
3.dan sok svežega jabolka - 3 žličke
4.dan pire svežega jabolka - 3 žličke
5.dan pire iz kuhanega jabolka in korenčka
potem sem pa dajala en dan samo krompirček,potem krompir+korenček,pa bučko,pa bučko+krompir,cvetačo,pa cvetačo+korenček...
V glavnem;pravijo naj bi se vsako hrano na novo ki jo proba dajalo vsaj 3 dni,vendar sem poslušala kolegico,ki mi je rekla,da če bom to izvajala ne bojo prišli na vrsto vsi novi okusi do konca leta.In res tudi jaz sem prišla do zaključka,da  če bi bila na katerokoli stvar elergična bi se to verjetno pokazalo že v teku dneva.Sem pa res dajala npr.krompir-na novo 1.dan,2.dan sem ji ponudila spet krompir ampak z korenčkom,ki ga je že sprejela.
Za začetek,pa bodi le pozorna,da  ji ponujaš sledeča živila;
Sadje:jabolko,hruško,banano,marelico,breskev
Zelenjavo:korenček,krompir,kolerabo špinačo in bučke
Ko bo osvojila te okuse,greš lahko dalje.Bodi le pozorna na živila ki napihujejo kot so stročnice in zeljnice.Moji sem dala malo prezgodaj ohrovt,pa da ti ne povem kakšne krče je imela.Sem se zaklela,da ji ga sploh več ne ponudim dokler ne odraste.user posted image
Jaz osebno sem si in si še vedno zelo pomagam s knjigo VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE.Če imaš možnost si jo nabavi.Za moje pojme res super zadeva.
Če želiš še kakšno pomoč glede tega sem ti vedno na voljo.Ti kar vprašaj.Saj veš da ni neke pretirane razlike v starosti najinih bejb in da sem komaj ven iz tega.
Aja;jaz sem začela z uvajanjem precej zgodaj in sicer 1 teden pred 4.mesecem.
Ta vikend smo tudi mi doma-pa kaj sploh pravim ta vikend...user posted image Saj mi smo vendar vse vikende doma!!!user posted image user posted image
ONA pa verjetno uživa vikend ker jo ni nič tle gor!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: mamice iz Krasa
1.7.2007 14:19:27   
karolina*
MID tudi meni so zdaj pritekle solze. Hudo mi je az vašega kužka, a kot praviš sama zdaj vsaj ne trpi več. Ti kar jokaj, pa čimveč se o njemu pogovarjaj, ti bo lažje. Vsaj meni je bilo. Vem kako se počutiš in v mislih sem s tabo. Drži se.

Hvala za nasvete glede goste hrane, mi bo prišlo ful prav. Tudi jaz sem ugotovila, da bo predolgo trajalo, če bom pri eni hrani vztrajala tri dni, tako da skrajšujem te dneve. Včeraj sem ji prvič dala banano, pa še danes, nato bom pa kaj zelenjave poskusla. Pa hvala za nasvet glede stročnic. Nisem niti pomislila na to user posted image . In tisto knjgo z recepti si moram tudi nabavit.

Ona? Kje si?? Si poštimala računalnik?

Lepo nedeljo želim... Naša bo delavna- pucanje po končani gradnji user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: mamice iz Krasa
1.7.2007 18:49:23   
ona
Ojla,sem živa in zdravauser posted image
Smo se včeraj malo potepali na morju,danes pa mi je tamala zbolela oz. je ful čudna,včeraj je dobila 38,5 vročine,danes je sicer nima in upam,da je ta vročina od morja ali pa se kaj kuha.Najbolj se bojim,da bi dobila vodene koze,ker pred 2 tedni jih je en fantek dobil v vrtcu,tako,da če upoštevam inkubacijsko dobo je sedaj tapravi čas.Saj danes je dobra,samo malček bolj poležava,upam,da bo ok.
Smo pa na morju vedno v težki senci,tako,da ne vem kaj naj bi bilo...
Danes pa je pri nas dan lenarjenja,tako,da se samo prekladamo po kavču in nič ne delamo,edno možiček ima malo več energije in je šel nekaj poštimat v delavnico,jaz sem pa kot štracauser posted image Zunaj sploh še nismo bili,ker je prevroče in smo lepo zaprtu notri kot pozimiuser posted image
Joj,MID,škoda za psička,ma bo že čas zacelil rane,kar pogumnouser posted image user posted image
Ne vem kaj naj ti sploh pišem v tolažbouser posted image user posted image

Mid,kako da si začela tako zgodaj s uvajanjem hrane,jaz sem naši žačela pri 6,5 mesecih,ker pač prej ni hotela,ker sem jo samo dojila in zgleda,da je bilo dovolj.Ja,saj otroci že sami vejo,kdaj je pravi cajt.
Karolina,sem te vidla zadnjič v Sežani,ma me nisi hotla niti pozdravtuser posted image
Se hecamuser posted image user posted image
V glavnem punce se moramo enkrat dobit na pijači,dejte se malo organizirat in sporočit kako in kaj in kje...
Ala,uživajte,morem it crtat tamalo,ker me prav kliče naj pridem k njej.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: mamice iz Krasa
2.7.2007 0:21:36   
MID
Živjo mamice!
Za začetek najprej obema hvala za tolažbo in vzpodbudne besede.
ONA tole na žalost res znajo bit kakšne vodene koze.Jih je pred cca.1.5 mesecem imel sinček moje kolegice star 5.5 mesecev in je isto zvečer in čez noč kuhal,zjutraj pa so mu udarile ven.Če so že koze je mogoče bolje da jih dobi zdaj,ker pravijo da jih malčki ful lažje prenesejo.To je potrdila tudi ta kolegica,ki jih je dobila tudi sama.No,mogoče pa niso,no,poročaj nama kako ste.
Jaz sem začela tako zgodaj z GH,ker nisem(kot sem že napisala)nič dojila in je bila mala samo na umetnem mleku.Je bila zelo velika(praktično za svojo starost kar prevelika) in je tudi kazala željo po novih okusih.Rasla je kot goba po dežju(pri 5.mesecu je merila že 72 cm-bo verjetno po možuuser posted image -rodila se je 56cm in 4080g),tako da sem sklenila da je najbolje da kar prešaltamo na GH.Pa konec koncev naše mame so nas začele futrat z GH od 3.meseca,nekatere celo prej in smo vseeno zrastli.Ja verjamem,da so  danes strokovnjaki vse predelali in pretuhtali da ni dobro začet prezgodaj ravno na račun ogromnih alergij,samo če ne probaš ne veš če je otrok alergičen.Sama sem mnenja,da če mi ima mala bit na kaj alergična mi bo alergična tako v 4.mesecu,kot če bi zaštartala po njihovih merilih kasneje.Sranje bi bilo edino če bi se pokazala alergija na kaj in bi mogla it v ambulanto in bi se jih tam najedla.Največ me je bilo strah tega.Verjamem pa,da če bi dojila,da bi začela kasneje.Ga ni čez mamino mlekce.Moram pa reči,da glede na to da je nisem dojila sva se uspešno izognili vsem virusom(ko se je rodila je močno razsajal rota virus,ki se je polegel v naši občini pred kratkim,do virusa gripe in kakšna dva meseca nazaj koze)pa čeprav rečejo da so nedojeni otroci manj odporni in bolehavi otroci.No pa se ne bom preveč hvalila ker pravijo da nikoli ni prepozno.user posted image
KAROLINA žal mi je da si mogla nedeljo preživet v znamenju krpe vode metle in čistil samo glede na to da vam bo sedaj lepše...pozabiš tudi to ne?!user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: mamice iz Krasa
2.7.2007 0:34:33   
MID
Ja res je ONA(sem pozabla dopisat)se bomo mogle zmenit za eno kavico,ma počakte vsaj toliko da pridem z dopusta.Ne verjamem da bo šlo prej,ker smo tudi mi v enem(gradbenem)delu.Bi si vaju prav srčno želela spoznat.
Smo pa če ne drugo pokazale da smo vztrajne(čeprav smo samo tri)in še vedno upamo na priključitev še kakšne mamice.
Kaj menita vedve ONA,KAROLINA...kaj je vzrok(kljub tolikšnim ogledom)da se nam nobena noče pridružit?
Mogoče vse uživajo ob morju,ali pa jih daje poletna vročina in so čisto paf...mogoče pa me zgledamo bav bavuser posted image user posted image ...
No mamice le pogumno!Nič se nas bat.Več nas bo bolj pestro bo!!!user posted image
P.S.Še vedno se sprašujem kje je VESNA?!
VESNAAAAuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: mamice iz Krasa
2.7.2007 17:36:14   
karolina*
Tudi js sm za to da se dobimo. Raje popoldan, ko se že malo ohladi, enkrat po 17h če ste za.

Ona, prejšnji teden sem pa res bla ene trikrat po Sežani in gledala, če te bom kje vidla, pa nč user posted image  Za koze se pa nič ne sekiraj, še bulše, če jih prej dobi, boste prej fraj. Ena moja kolegica jih je imela pri 35.-ih in so jo vsi mal čudno gledali user posted image

MID, vaša pupa je bla pa res velika ob rojstvu user posted image

Mi smo danes poskusli krompir. Reakcija- malo čudno me je gledala, dvakrat plunila ven, potem pa veselo pojedla naprej.

Upajmo, da se nam res še kakšna klepetulja pridruži. Bom jaz še kateri kaj rekla.

lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: mamice iz Krasa
2.7.2007 19:00:40   
ona
V glavnem stamalo je vse ok,kozic ni in v bistvu je im ela samo uni dan v soboto vročino in potem nič več.Ma hvalabogu,mogoče je pa bilo od morja,ker smo bili v soboto cel dan v Sesljanu,ampak vedno v senci,mogoče pa je bilo dosti vsegauser posted image
mi je pa danes sin zbolel in ima cel dan 38 vročine,tako,da bom videla kaj bo jutri,če ne gremo k zdravniku,ker se bojim,da ima anginouser posted image

Karolina,glede tvojega plana,da se dobimo enkrat po 17 uri,pri meni ne bo šlo,ker mi hodi tamala spat tam okrog 18,19,ker čez dan nič ne spi,tako,da bo treba kaj spremenituser posted image
ma se bomo že enkrat zmenle,ni vrag...
ala,se beremo,obveznosti kličejo,je bil konec meseca,moram poštimat za plače podatke za zaposleneuser posted image
ma volje prav nimam,ma bo že

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: mamice iz Krasa
3.7.2007 0:19:31   
MID
hello,hello!
Sem zelo pozna(meni je drugače kar v navadi bit pozno na netu)samo je do malo prej tako bliskalo ,grmelo in scalo da sem kar vse tehnične naprave izklopla iz štroma.
ONA sem vesela da je s tamalo vse ok in upam da bo s sinom do jutra bolje.Ja te preklemane angine sred poletja so meni osebno zelo znane,saj sem nekaj let nazaj fasala vsak junij po eno,se je zgodilo tudi dve-nepravilno pozdravljena prva.Ma božček,pa ravno začelo se je ta lepše obdobje v letu-počitnice.Ne pozabi mu kupit kile sladoleda.Otroci ga obožujejo in še ena izmed najbolj priporočljivih zadev za vneto grlo je.user posted image
KAROLINA super da ima rada krompirček.Tudi naša ga zelo rada papca.user posted image Ma naša itak vse rada je.Za enkrat...Kaj vse ji bo še švignilo v tamalo glavico,pa ne morem predvidet.Se je sicer od začetka pri osvajanju okusov zelenjave kar fanj krmevžila,ma ko sem videla da jih je telo sprejelo(da ni bilo alergije)sem se usmilila nje in prigovarjanja moje mame,da ji vsakič dodam v zelenjavo malo putrčka in en pikič soli.Da vidiš potem....user posted image je zelenjava zalaufala 100 na uro.Pa ja,saj so tudi oni eni mali človečki kot mi in tudi njim je treba ponudit hrano z okusom.user posted image user posted image Ti priporočam naslednjo uvrstitev zelenjave kolerabo.Je sladkega okusa in jo imajo pretežno vsi otroci zelo radi.Probaj.
Moram reči da je to ena izmed dveh stvari ki jih moja hčerka obožuje.Druga jed pa je riba.Sem pri njej pogruntala da ima rada hrano s specifičnim okusom.Ta bo prišla na vrsto pri vaju malo kasneje,jo pa avtorica Velike paparice...priporoča po 6.mesecu,ker naj bi bila zelo pomembna(po vitaminsko-in nevem kakšnih še snoveh)za razvoj vida in možganov.Priporoča jo celo 2x na teden.Samo ta knjiga je vodič uvajanja GH že od 4. meseca dalje.Ker si začela kasneje se tudi pri vaju vse zamakne.
A ni zanimivo takole testirat pri bebikah nove okuse.Jaz sem komaj čakala to obdobje.Mogoče sem tudi zaradi tega malo pohitela....in hvala bogu vse ok sprejeto.
ONA upam da ne boš pregorela od dela.user posted image user posted image Medve s Karolino sva v fazi odklopitve službe.Čeprav me že en mesec čisto vsak dan stisne v prsih ob mislih da se mi z naglo hitrostjo bliža konec porodniške.In tik tak bo prišel dan,ko bom skoraj vse dni v tednu v vašem malom mistu.user posted image
KAROLINA nekaj malega si pa le za mano s porodniško,zato ti polagam na srce to kar so druge meni-skoristi vsak trenutek ker 1 2 3 pride čas ko se moraš ločit od svojega srčka(če delaš seveda).Blagor ONI ker nima vsaj nadrejenih nad sabo.Saj verjamem da tudi privat ni lahko,ma si vsaj sam sebi šef.Če ne drugo...
Za srečanje pa se bo kot zgleda treba dogovorit za enkrat dopoldne ali sredi dneva.Tudi moja gre spat tam nekje ob 19-20ih in pozno popoldne tudi meni ne pride v poštev.Pa saj imam klimo v avtu in se bom že pripeljala tja bližje vašim krajem.Da ne pozabim kako zgleda moja službena pot.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: mamice iz Krasa
3.7.2007 12:41:11   
karolina*
MID ti pa kar pozno v noč skačeš po netu user posted image  Jaz takrat že dve ure sladko spim. Včeraj je pa treskalo, ne!! Js sm tudi hitela vse z balkona pospravljat, ene par cunj mi je odneslo taku da sem jih zjutrej po dvorišču pobirala, ma kaj hujšega pa ni blo. Na srečo. Danes sem ful naspana, je naša princeska do 5h spala, potem pojedla in nato potegnila še do 8.30! Bravo, kar taku naprej.
Ja, ta čas tako hitro beži. Naša pupa bo 15. dopolnila 6 mescev...Kar ne morem verjet. Se mi resnično zdi, da sem jo šele včeraj prinesla domov iz porodnišnice. O službi pa nočem niti razmišljat, ker mi kar slabo naredi. Itak nameravam kaj zamenjat, ma o tem res zdaj ne mislim. Ja, imeti svoje podjetje res ni enostavno, ma vsaj pred nadrejenimi imaš mir. Imaš pa kakšne druge težake, kajne ONA. MID, kot praviš ti- Uživam 100/uro v vsakem trenutku, ker res tako hitro vse mine. Ko boš šla nazaj delat se bosta pa z mojim kje na pol poti srečevala...On v službo v Bistrco, ti iz Bistrce u Sežano user posted image . Kam boš pa dala ta malo- privat varstvo, jasli, mama, tašča...?
Tisto knjigo si moram res nabaivt, da vidim kakšne dobre recepte za našo navihanko. Še danes ji dam krompir, jutri pa verjetno kakšno bučko, potem pa kolerabo. Res je fajn gledat, kako poskuša nove stvari in se ob tem čudi. Včasih me prav preveč čustva prevzamejo in mi gre od sreče kar na jok, ko jo gledam...
ONA, tudi js sm vesela, da s tamalo ni hujšga in da ste danes že vsi zdravi in veseli. Poročaj.

Za srečanje pa ni problema. Določimo en dan in se dobimo, kadarkoli, lahko tudi dopoldan, če ONA lahko.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: mamice iz Krasa
3.7.2007 22:31:51   
MID
hojla!
danes pa sem malo bolj zgodjauser posted image .Nič ne treska in bliskauser posted image user posted image mi vsaj teh rož ni treba umikatuser posted image user posted image user posted image .So pa zadnji teden drugi problemi;in sicer najina princeska se vsak večer(kot da bi bila tempirana)zbudi okrog 9.20 in se odloči da je za ta večer dovolj spanja.Jaz nisem več dovolj pametna...Vem da ji je vroče,da se največ zbuja zaradi tega ampak saj je vroče že kaj dlje kot samo ta tedenuser posted image user posted image .Naprimer danes.Sva vstale ob 8h,ob 11.30 jo je že zlomil spanec in je spala do 13.15.In to je bilo vse.Ob 19.30 ni mogla pričakat flaške zdaj smo pa že naspani.Ali se temu otroku res ne spi več?!Razmišljam da bi jo mogoče mogla dat spat tam okrog 6-ih ko jo daje ena kriza,samo se zavedam,da potem ne bo spanja do 11ih ,polnoči.Ne vem no...
KAROLINA sem vesela da ti mala rada papca.Upam da bo tako tudi ostalo saj vem kakšen križ je ko otroci nočejo jest.Imamo živ primer pri bratovemu otroku.Samo čakajo kdaj bo skupaj padel.Grozno res.
So pa te solzice radostnice znane tudi meni in verjetno vsaki mamici ki je vsaj malo čustvena.Redko kaj ti zvabi solze na plano od sreče,ma pri otrocih to ni problem doživet.Čakaj samo še malo,pa jih bo iz dneva v dan večuser posted image .
Možek pa ti dela verjetno kje v Jelšanahuser posted image -no pa ne rabiš sploh komentirat mojega stavka če ne želiš izpostavljat zasebnih stvari tle gor.Mi boš že povedala ko se snidemo.
ONA upam da je s sinom boljše in da bo lahko kaj kmalu začel uživat svoje zaslužene počitnice.Javi nam kako je.
No pa lepo pančkajte!
Čav bav

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: mamice iz Krasa
4.7.2007 13:32:53   
karolina*
Hej, hej punce!

Kaku ste kej? Pr nas vse po starem, edino pri hrani je vsak dan nekaj novega user posted image . Ej ste gledle včeraj film na POP TV- Življenjska zgodba, ko je ena rodila šesterčke!!! Si predstavljate???!!!! Jaz si niti u sanjah ne!! Še eno lih kar poštimam, ne pa šest!!

MID, tudi pri nas so zvečer akcije. Jo že dam spat in lepo spi, potem pa kar naenkrat jok in oči ku zajc. In pol je treba spet porabit eno uro za jo uspavat. Morda je res kriva ta vročina al kaj js vem. Ma vedno bo neki, enkrat luna, drugič vročina, tretjič burja... user posted image  In tako bo šlo leto naokoli user posted image  ... Moj pa ne dela u Jelšanah ampak prou u Bistrci. Sej ti povem, ku se srečamo.

Ona, kje se pa ti potepaš?

lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: mamice iz Krasa
4.7.2007 19:50:20   
ona
A me pogrešate,auser posted image
Pri meni je pač tako,da včasih ne utegnem na računalniku sploh gledat kar je za prosti čas,saj mi oba nulca ne data miru,tamala je živa ko poper in hoče bit stalno zunaj,sin pa je res dobil gnojno angino in včeraj mu je zdravnik dal ospenmtako,da je danes prav uredu.Če je on ok mi vsaj malo pomaga pri tamali,zadosti,da se z njo igra,pa je že boljšeuser posted image
Pa tudi tamala hoče stalno bit z njim in sedaj,ko je ležal 2 dni,ji je bilo prav hudo in je bila prav užaljenauser posted image
ma sta tako navezana eden na drugega,da ni za verjet.
Drugače sem pa razen vikendov sama z otroci po cele dneve,saj moj dragi prebije dosti časa v delavnici,ker pri tolko zaposlenih moraš bit stalno kaj zraven.Saj se ne pretegne z delom,samo okoli mora bit,pa še poslovnih obiskov ima dosti,tako,da prou ne morem računat na njega.Saj tamala že teče k njemu sama,ker hoče bit z njim in potem nima kaj kot da je z njo nekaj časa.Meni je prav fajn,se kar skrijem,če teče k njemuuser posted image Drugače pa imamo tudi tasta tukaj okoli nas,da tudi on da eno roko včasih,da vsaj v miru skuham user posted image
Drugače ni nič novega,aja razen,da se bojim,da sem si zvila nogo,sem prej zunaj nerodno stopla in me zdaj že boli noga,tako da se prav bojim kaj bo čez noč oz. jutri...Sem že imela pred 5 leti gips,samo na drugi nogi in glih tako poleti,tako,da je to tazadnje kar si sedaj želim.Bom vidla kaj bo jutri,vama sporočimuser posted image
Ko pišete o teh fintah spanja,mi gre prav na smeh,saj je bil pri nas nered do 1,5 leta,se je kar zbudila sredi noči in se hotla igrat,sem mislila znoret,pol je pa moj dragi večkrat vskočil,ker on lažje preživi noč brez spanja,tako,da je tudi to minilo.Imajo pač svoje muhe,ma vidve kar uživajta,ker tako hitro zrastejo,da je joj.
Naše se sploh ne več spomnim kakšna je bila kot dojenček,zato res uživajta sedaj,ker je vsak dan nekaj novega in posebnegauser posted image
Ok,se še beremo,uživajta

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: mamice iz Krasa
4.7.2007 22:11:31   
MID
ojla!
Za mano je kar naporen dan.Tamala je bila tako živa,da me je čisto zmozgala.Nonstop rine na nogice in čisto nič drugega ni zanimvo.Sem okrog treh kar obupala in šla k mojim da me malo razbremenijo.user posted image
Ura je 21.30 in sedaj samo čakam budnico...Mogoče pa je danes ki je malo bolj hladno ne bouser posted image .
ONA upam da bo s tvojo nogo vse ok.Javi.Sin ima pa torej res angino.Ma bogi.Nič mami po sladoled kot sem rekla in antibiotike do konca ker če ne se mu bo ponovila.Nočem bit pametna poudarjam samo zaradi lastnih napak in slabih izkušenj.Sem to storila samo enkrat(da nisem spila antibiotikov do konca)in se mi je obrestovalo z ponovitvijo angine.Pa še delat sem šla predčasno v nemogoče razmere.Sem se potem malo zamislila ko mi je zdravnica povedala,da nepravilno pozdravljene angine puščajo posledice na srčku.
Tamala ti mora bit pa res ena faca.Si kar predstavljam mojo.Če ne bo še bolj po user posted image .Že pri 8-ih mesecih zna za "svoje pravo"in prav poredno izsiljevat.Sploh pa mene,ker se ji na žalost pustim.Mož se ji ne,pa je z njim kar malo drugačna.Enostavno ve kje so meje.Pa da ne bosta napak razumeli-jo obožuje bolj kot mene(to je moje mišljenje)samo se je odločil za en tak "neizsiljevalski"pristop male do njega..Ne vem do kdaj mu bo ratavalouser posted image .Vidi kaj se dogaja ko je v mojih nadzorih...Ma po eni strani mu dam prav.Ko je bila stara 3 mesece sem jaz ugotovila,da mi najhitreje zaspi če jo nosim po rokah.Je bil strogo proti in mi takoj dal na znanje,da jo on-ko se bo tega navadla-ne bo nosil in da bom mogla potem to izvajat vedno sama.In sem nehala...in ugotovila,da ravno tako lahko kaj kmalu zaspi tudi brez nošenja.Če malo pomislim,da so bratovega otroka mogli tako ponašat da zaspi do 2 let,bi se mi že sedaj sfuzlalo.Se mi še sedaj,ko je že mimo,smilijo ko se spomnem,da mi je nevesta govorila kako ga mora ponašat dve ure da potem spi pol ure.In če tega ni izvajala je blo dretja da ga je slišala cela širša okolica.Pa se tudi nikoli ni od joka zmatrou da bi zaspal.To so tudi probali pa ni šlo.
KAROLINA upam da pri vas ne delate kakšne podobne napake.Te stane to lahko kar dolgo dobo.No pa verjetno ne saj bi že kaj pojamrala.user posted image
Glede moževe službe sem omenila Jelšane samo zato,ker vem da se veliko ljudi zaposlenih na mejnem prehodu vozi iz Sežanskega delat v Jelšane odkar ni več meje med IT in SLO.To so bile samo domneve.
No pa saj se bomo zmenile na kavico in si marsikaj povedale.Samo da bo z ONINO nogo vse ok in da gre ta moj dopust mimo.
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: mamice iz Krasa
5.7.2007 18:42:10   
ona
ooo,danes sem pa prva,kar ne morem verjetuser posted image
Z mojo nogo je oh in sploh superuser posted image user posted image
Sem včeraj zvečer dajala gor mrzle obkladke,skoraj ledene in danes je vse ok,ni niti bolečine več.Ma sem se res bala,da bi mogla it po kakšen gips,saj enkrat pred 5 leti sem ga že imela in glih v takem cajtu,je za znort to poleti gor met,tako,da sem res zadovoljna da ni nič.
Mid,sem ti hotla že parkrat napisat,da če šteješ koliko ogledov in koliko objav imamo,moraš računat,da k vsaki moji objavi prištej še ene 4 oglede,saj se večkrat spravim,da bom pisala,potem me pa kaj zmoti,tako,da dostikrat prej odprem naše strani,preberem in pol zapremuser posted image
po moje jih dosti ne bere naših debat tukaj,ali pa jauser posted image
Veste kaj me zanima za obe,a imate še kakšnega otroka al vsaka po enega?
Ma sem napisala vprašanjeuser posted image
In kaj ste pod 30 letom mogočeuser posted image
Ala,uživajte se še kaj beremo

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: mamice iz Krasa
5.7.2007 22:17:05   
karolina*
Evo mene...

Zdej sem se najdela slaščic...so imeli eno poroko pri žlahti in so nam danes prinesli poln pladenj tortic...Mmmmm...pa nisem ravno od sladkega, ampak to mi je zapašalo user posted image
Ona, super, da je z nogo vse ok. Gips poleti user posted image  Katastrofa!!! Js sm pred dvemi leti v tem času imela samo opornico na roki in se mi je mešalo...
MID , kje se pa ti potepaš danes?
Mi smo ok, danes je ta mala jedla bučko in je kar veselo vse pohrustala. Sem prou vesela, zaenkrat nam gre to uvajanje goste hrane super!
Ona, js imam samo enga otročka in sem še mal pod trideset. Natančno-28. Pa ti? Aja, pa nisi mi še namignila iz katere okolice Sežane si!
Lepo se imejte, pa lahko noč!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: mamice iz Krasa
6.7.2007 19:17:34   
ona
Ojla,
Kako je kaj,kje je pa MID,zdej pa ona protestira al ji pa tamala ne da miruuser posted image
Včeraj sem malo gledala po temu forumu in pod debato primorke našla Vesnouser posted image user posted image
Zgleda,da se tam z parimi pozna in je lažje debatirat.
Torej,Vesna lahko se tudi tukaj kaj oglasiš,bo bolj pestro,pa tudi druge javte se,da malo počvekamouser posted image

karolina,jaz živim,če greš iz Sežane proti Lipici oz. v Lokev greš čez želežniški most,pol imaš levi ovink in pred novim gasilskim domom zaviješ levo,greš po tej cesti 3,5 km in tam me dobiš,takoj ko zagledaš hiše greš lepo gor do vrha in tam je naša hišauser posted image
Upam,da ti nisem zakomplicirala in ti ni bilo težko ugant,saj ne bi rada da imam jutri cel rr na kofetkuuser posted image user posted image user posted image
Imam pa žez 30 oz. bodo čez mesec kristusova letauser posted image
kar ne morem verjet,saj ta leta kar bežijouser posted image
Drugače je pri nas vse ok,otroci so prav pridni danes,jutri pa se gremo familjarno kopat,ker smo že cel teden brez morja,jaz ga prav pogrešamuser posted image
Ala,se beremo

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: mamice iz Krasa
6.7.2007 22:43:40   
MID
čer...
Se opravičujem ker me včeraj niste brale,ma imam razlog.user posted image Je bila pri meni kolegica do 23.30 in sem se po končanem obisku odpravila vas malo pozdravit.Sem se razpisala kot nora in ko sem hotela na koncu prilepit še eno slikco sem si namesto minimirat zaprla okno.Me je to tako razjezilo da bi najraje šla z glavo ob zid tolčt.Pol pa nisem imela več volje ponavljat tak roman.Ne mi zamerit.
ONA jaz(če sem prav prebrala) sem tvojih let.No,drugo leto bojo kristusova in to je moj prvi otrok.
Super,da je s tvojo roko vse ok.Nebi bilo vredu da si ravno v tem času leta s kakšnim gipsom.Malo zaradi tebe,več pa zaradi otrok.Kdo bi jih potem peljal na kopanjeuser posted image ?
KAROLINA danes pa tebi nekaj ne da miru da te ni tle goruser posted image .Se očitno kaj zanimivega spet dogaja v tvoji okolici.Ma saj ti mora bit prav fino...tu pa tam kakšno rojstvo,poroka,pol pa pride še kak roj.dan in je vedno veselo.
No ma ti samo uživaj!Še za naju dve!user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: mamice iz Krasa
8.7.2007 16:25:03   
karolina*
No, pa da se končno malo oglasim user posted image
V petek sem bla cel dan ku en zombi. Ta mala ni spala celo noč, tako da se v petek res nisem vedla kam dat. Oči so me ful pekle, tako da niti pomislila nisem na računalnik. Pa še en razlog je-MID, si uganila...še eno punco s(m)o zapivali. No, jaz sem samo čestitala, nazdravit sem šla pa včeraj, ko sem malo prišla k sebi. Imam pa eno prekrasno novico. Včraj smo dobili novo članico v našo familjo in sicer novo kužko, nemško ovčarko. Je taka mala kepica, prav za pojest. Tako da imamo zdaj dva "dojenčka" pri hiši in smo polno zaposleni user posted image  user posted image  user posted image
No, zdaj dve noči smo spali spet bolj človeško, upam, da bo še naprej tako. Lepo vaju pozdravljam, pa uživajta maksimalno kjer koli že.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: mamice iz Krasa
8.7.2007 20:54:35   
MID
Ojla!
KAROLINA sem tako srečna za vašega novegauser posted image .Oprosti,nisem šla prav za tem-je samček ali samička?In kako mu,ji bo ime?
Vidim da se vam tam na krasu ful dogajauser posted image user posted image .Nobel.Tu pri nas je pa bolj zatišje...Nič ne žuramo.Pri tamalih pa tako ali tako lahko vedno nekaj pričakuješ,da ti popestrijo bodisi dan ali nočuser posted image .
No samo da si se nam oglasila in da vemo da je vse ok.
ONA kako je bilo včeraj na morju.Kot je kazalo vreme je moglo bit super.Pa konec koncev;važno je da človek tu pa tam malo"odmara"kajne?
No pa le oglasi se kaj!
Za nami je pa drugače ena taka povprečna nedelja.Nič zanimivega za povedat.Iz stola na stol,malo do kavča,malo pred hišo in že je tu večer.Tipično nedeljsko.Vsaj pri nas...
No pa lep večer vama želim!
KAROLINA pa še nekaj zate;
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: mamice iz Krasa
9.7.2007 21:48:03   
karolina*
Hej, hej

Danes sem bolj zgodnja, saj je ta mala že ob 9h zaspala in sem si privoščila en dooooolg tuš user posted image

MID, hvala za sličico... Ja, kokole so te žvalce ni kaj. Naša nova članica se je že navadila na novi dom in že veselo skače po vrtu. Eno uhce ima že pokonci, drugo ji pa še visi. Je tako smešna user posted image . Ime smo ji pa dali Rena. Kako so se pa tvoji starši odločili. Bojo nabavili novega kužka? Pri nas je prav pomagal nakup druge ovčarke. Smo prav ozdravili vsi, tata še najbolj. Kot da bi bil znova rojen je.

Ona, sem malo študirala, če te bom prepoznala po opisu kjer živiš, ma se nobene s tistega konca ne spomnem. Taku da se bomo mogle lih srečat.

Drgači pa nč posebnega pr ns. Naša pupa pridno raste, vsak drugi dan kaj ji dam kaj novega za pojest, tista fajn gosta hrana ji ne gre prav preveč dol- očitno ne ve, kaj naj z njo dela in jo je seveda najlažje plunit ven... Sokce ima pa rada... Joj, naslednjo nedeljo bo stara že 6 mesecev!!! Kam beži ta čas!!!???

Nič, lepo se imejte...

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?