|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.7.2007 22:11:01   
ona
ojla,
končno sem spet z vami,je bil pač naporen vikend za mano
najprej sobota kopanje v Sesljanu in je bilo super,otroci tako uživajo,da je jojuser posted image .tamala se sploh vode ne boji in gre kar sama z rokavčki noter in kar gre na globoko in plava bolj po njeno oz. se vrti v vodi,je tako smešnauser posted image
No,v soboto smo doživeli eno neprijetno dogodivščino na morju.ko smo prišli so eno gospo oživljali,ker jo je menda kap in so pač vsi to gledali in meni rata slabo,če samo od daleč vidim take stvari,je res neprijetno.po več kot polurnem oživljanju so jo peljali stran z rešilcem in danes sem od mame izcedela,da je baje umrla,ker je ta gospa bila ena soseda od ene šjore kjer hodi moja mama pucat,zdaj ko je v penziji.Res grozno to doživetje.
Potem sem včeraj cel dan nalagala z enim fantom na računalnik tele nove windovse vista in nam je končno ratalo.Sem prav zadovoljna s temi windovsi,čeprav sem bila v dvomih,sedaj dela ko urca,končno je ratalo!
Danes smo jo tud pihnili v Sesljan,sem tamalo pobrala v vrtcu ob 12 in smo šli lepo se kopat.Samo nas je vreme pregnalo ob 17,ker se je kar naenkrat naredilo za nevihto,ni nas pa nič zmočilo.In pridem domov tukaj skoraj še sonceuser posted image Ma dobro,saj bo še lepo vreme ,sem gledala na eni strani napoved za 14 dni in drugi teden bo cel med 31 in 33 stopinjami,tako,da morje prihajamouser posted image Danes je pa še ena neprijetna za mano,se je v Sežani zgodila huda nesreča zjutraj in je eden gospod umrl,ki ga poznam kateri je,mu je že pred leti umrla žena v prometni,zdaj pa še on.Ima eno hčerko enih 13 let in boga je ostala sama zdajuser posted image .Ma kaj ni kruto touser posted image
Smo pa imeli do 9 zaprto cesto čez to križišče,tako,da sem tamalo samo v jasli peljala.
Karolina,še en namig,cesta je bila zaprta proti LIpici in uni ki poznajo pot čez tire so šli kar čez našo vas,a verjetno že veš s kje sem,auser posted image
drugače pa živim tukaj 4 leta,ker prej sem živela v Izoli,tako,da verjetno me res ne poznašuser posted image
Mid,tebi pa ne vem kaj naj ti napišem,ker se moramo kar videtuser posted image
No,in kdaj bomo imele tale zmenek?Tako nekaj govorimo,a zmenit se pa ne moremo,torej kaj čemo med tednom ali za vikend.Ma konc koncev lahko pridete kar k meni,ker imam veliko dvorišče,kjer so otroci lahko zunaj in parking je tudiuser posted image
Ala,se beremo...

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: mamice iz Krasa
9.7.2007 22:23:27   
ona
MID,sem še to te hotla prašat!Če si mojih let,a mi lahko zaupaša na kateri konec si hodila v sredno šolo,ker Iz vaših koncev poznam enih 5 punc,ki smo skupaj hodile v srednjo šolo v Kranj.Da se mogoče ne poznamo žeuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: mamice iz Krasa
9.7.2007 22:26:32   
MID
Čer;
KAROLINA lepo je slišat tole glede psičke in vaših.Moji ne vem kaj bojo naredili,ma kar težko verjamem,da bo pri hiši še kak psiček.Ne vem no,me pa znata presenetit.
To da ti tamala ne mara prav goste hrane ni nič hudega in narobe.Je bla moja ista.Pa se s časom privadi.Medve imava trenutno probleme(pa ne prav hude,ker zelo rada je)s koščki.Naredi tako faco,da ne vem če bi se smejala ali raje pričakovala kakšen košček na sebi.Pa nekako prebrodi in zalavfa.
Drugače je tudi za nami še en dan.Zlikala sem 4 stroje perila,še dva oprala...Mater koliko je teh cunj.Mi se zdi kot da bi se legle.Nikad krajauser posted image ...
Sem pa hvala bogu če ne drugo pripravila že cunje ki grejo z nami na dopust.To je najmanj od prtljage.Mamamia,pa saj bomo mogli še prikolico vpreč.Sem naredila spisek nujnih potrebščin,pa me je že v samem štartu zabolela glava.Kaj bo šele,ko bo treba to na kup spravit.Ena sama panika,da slučajno nismo kaj pozabili.
Ma kaj čmo...tako je če se odpraviš na dopust z dojenčkom.Še ko grem samo k mami 10 km proč za par urc se mi zdi da vlečem pol hiše s sabo,kam šele nekam dlje za 7 dniuser posted image .
ONA upam da se nisi nepredvidoma odločila da ostaneš na morju in da medve nisva nič seznanjene s tem?!user posted image No,ti samo uživaj.Medve ti pa bova že kako oprostile tole prikrivanje informacij.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: mamice iz Krasa
10.7.2007 21:52:09   
MID
Ojla;
ONA midve sva se kot zgleda včeraj malo zgrešile...Ne vem no,sploh mi ni jasno kako da nisem imela včeraj po poslanem postu noter še tvojega.Pa vedno po svojih romančkih pogledam še če je katera pred mano kaj napisala.Samo da nisi ti kaj tem moderatorjem,ki pregledujejo kaj sumljivauser posted image user posted image .Nič čudnega;skoraj vse kar si napisala kaj se ti je včeraj zgodilo čez dan so se verjetno ustrašili kakšne splošne panike in pred objavo preverili ali je katera izmed nas treh noseča,da nebi prišlo do prezgodnjega porodauser posted image .
No pa dovolj šale.Verjetno mora bit res grozno naletet na takšno situacijo kot si ti naletela na morju.Jaz osebno sem že dvakrat bila priča epileptičnemu napadu(prvič en natakar v baru,drugič pa ena sodelavka)Hvala bogu da je v obeh primerih bilo prisotnih veliko ljudi,ker sploh ne vem če bi znala pomagat.Trudila bi se in stvar skušala izpeljat kot bi vedela,samo sem prepričana da bi se na samem koncu tresla kot šiba na vodi in še dolgo nebi prišla k sebi.
Pa tale gospod ki je umrl v prometni...Ubogi otrokuser posted image .Se mi tako smiliuser posted image user posted image user posted image .
Ne vem kaj bi človek rekel...A je bla res kakšna čudna luna?Danes ponoči je v našem koncu zadela strela kar v tri poslopja(v različnih vaseh).
Ma same grozne...
ONA jaz na žalost nisem hodila v Kranj v srednjo šolo ampak v Koper.Ma kot berem ti sploh nisi iz Sežanskih koncev.Si poročena sem in ali si rojena v Izoli?
No ma neglede na to sem vseeno več kot 90% da si me že videla.Bi rekla da te že kar malo matra kdo sem ne? user posted image No pa bom prihranila skrivnost za naše srečanje.Meni osebno je vseeno kje se srečamo samo počakte da pridem iz morja.Gremo zdaj v soboto in se vrnemo naslednjo soboto.Bosta zdržale do takrat?Res nebi imela časa prej.
KAAAROOOOLIIIINČICA...a je tako hudouser posted image (tale vremenska sprememba mislimuser posted image )da se danes nič ne javljaš?No le daj,če ne danes pa zberi skupaj malo moči jutri in kaj natipkaj!
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: mamice iz Krasa
11.7.2007 10:01:40   
ona
Ojla,
Danes bom bolj kratka,ma kaj nisem še jaz fasala angino,verjetno od sina,včeraj me je začelo grlo bolet in sem šla kar k dežurnemu in so mi dali ospen.Saj nisem glih tako ful slaba,a za viset na računalniku mi tudi ne pašeuser posted image
Ala,uživajte se javim čez kakšen dan

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: mamice iz Krasa
11.7.2007 21:45:29   
karolina*
Evo mene user posted image

Ona, upam,da ni preveč hudo in da boš hmali spet pronta za v Sesljanuser posted image  Kr počivej in se pusti razvajat, če le lahko. Mora bit pa kriza poleti bit bolan. No, sej nikoli ni fajn, ma poleti je menda še najslabše. Sem pa pogruntala s kje si. Najprej mi ni blo jasno tisti lev ovink in zavijanje pred gasilskim domom levo...Si se morda pomotla? Zavijanje desno, če prav mislim... Ej glede tiste nesreče pa je prou kažin, ne. Js sicer nisem nobenga poznala, ma mi je pa znana zgodba od te punčke, ki je zdaj ostala popolnoma sama...Mah...nikoli ne bom razumela, zakaj morajo največkrat v teh nesrečah nastradati nedolžni. Si lahko še tako previden in paziš in voziš po predpisih, če se ti najde ena mona in se zabije vate. No, upajmo na čim manj takih dogodkov.
Dobimo se pa lahko komot pri tebi. Sam bo treba zgleda še en cajt počakat. Ta vikend gre MID na dopust, pol grem jaz, tako da najbulše da se zmenimo takoj, ko vse odpravimo z dopusti.
MID, sem slišala za tista tri poslopja, ki so zgorela. Ma dej sem prou jezna. Kot pravim- najpogosteje nastradajo nedolžni. Sej ne da komu priželim, bog ne daj, ma ni fer.
Drugače kaku si? Že odštevaš dni do dopusta? Še prou malo manjka, veš... !!

Pri nas je pa pestro. Z "obemi dojenčki" je ful dela, tako da nam res ni dolgčas. Ta mala zadnja dva dni neki štrajka pri hrani, ma je vsak mesec tako. Ker noče jest in se lahko na trepalnice postavim. Usta drži zaprta in se jezi čim jo dam v ležeč položaj, da jo podojim. Tudi žlice noče vidt ta dva dni. Jah, sem se že sprijaznila, da debela ne bo user posted image . Porodno težo je sicer podvojila, ma ko gledam težo toliko starih dojenčkov bi mogla imet vsaj en kil več. Ma dokler je živahna in dobre volje se ne sekiram. Se je pa lotila zadnje dni ful migat z glavo levo-desno, pa si mislim, da ne bojo kakšni zobki pokukali na plan in zato glavo premika, ker jo moti. Kakšna izkušnja od vaju dveh?

Nč, zdej grem kej pojest pol pa spat. Včeraj me je spet potegnu en film na POP TV in sem šla kasno spat. Danes moram it prej.

Lepu se mejte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: mamice iz Krasa
11.7.2007 23:00:32   
MID
HELLO!
ONA ti reva imaš pa tudi smolo.Ma kje za user posted image  je zdaj ta angina našla prav tebe!user posted image Upam da se kmalu pocajtaš!Ti kar lepo počivaj in se res pusti razvajat kakšen dan.No,pa saj vem kako to gre,sploh odkar sem mama.Sem bila pozimi tudi jaz nekaj bolehna,pa sploh NISEM MOGLA (ali smelauser posted image )za mar vzet.Sem mogla bit splošno funkcionalna in efektivna kot da nič ni.Pa saj ne da me moj nič ne prišpara-daleč od tega-samo ko morajo ostat za vse sami se preprosto izgubijo.Na žalost...Ko je pa on zbolel...je bil pa najbolj bogi otrok na tem planetuuser posted image user posted image .Pa kaj bi sploh razpravljala o tem,saj so verjetno več ali manj vsi moški enaki.
V glavnem ONA...
user posted image
KAROLINA;tole kar se tiče da ti ima tamala kakšen dan ko noče jest.Je po eni strani res,da če vidiš da je njeno obnašanje ok in da ni videt slabotna,potem ni za zganjat panike.Je pa res da imajo otročki radi svoje muhe in izsiljevanja.Ti priporočam eno ko noče odpret ustec-zamaši ji nosek pa jih bo zelo hitro odprla...pa seveda ne pozabi izkoristit prilike in utaknit žličko s hrano v usta.Jaz tega nisem še prakticirala,ker je moja mala"velik ljubitelj hrane in pravi gurman"(zaenkrat)mi je pa to povedala ena kolegica.Baje da super deluje.user posted image
Glede dobivanja zobkov in raznoraznih pojavov ob tem ti pa jaz na žalost ne morem pomagat.Glede na vsemogoče pojave mi osebno sklepamo da bojo zobki praktično že od 3.meseca dalje,v kratkem bomo 9.mesecev stari,o zobkih pa ne duha ne sluha.user posted image No,ja ko bo bog dal bojo pokukali na plano.Bojim se le tega ker pravijo da je boljše če jih imajo prej,ker so baje čeljusti mehkejše in kolikor bolj so starejši so čeljusti trše in otroci bolj trpijo.BAJE!?
Dopust ja...menda se mi drastično približuje...meni pa kot da se nič ne dogaja.Ne rečem da se ne veselim,samo ko pomislim na vso kramo ki jo bomo vzeli s sabo...user posted image user posted image mi rata kar slabo.Zaenkrat imam spakirane vsaj cunje.Ampak to je še najmanj!Kje je še vse ostalo...???Se tako bojim da nebi kaj pomembnega pozabila!
KAROLINA katero destinacijo(natančneje)ste si pa vi izbrali?
No pa bodi dovolj,saj vaju bodo še oči začele pečtuser posted image
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: mamice iz Krasa
12.7.2007 22:31:02   
karolina*
Ojla

Danes že cel dan skačem po internetu- iščem eno blazino, pri nas jih nimajo več in sem ugotovila, da jo dobim iz Amerike skupaj s poštnino ceneje kot pri nas brez poštnine. Zdej pa zastopi user posted image  user posted image  Edini problem je, ker ne vem če jo bom dobila pravočasno (pred dopustom) tako da moram zdaj malo positnarit trgovca user posted image

Ona, kako si? Kaj boljše?

MID, pri nas tudi še nobenega zobka ni, pa tudi vse kaže na to že ene tri mesece. No, upam, da bojo počakali, da damo še dopust skozi. Danes je pa naša pupa pridno jedla, tako da mi ni bilo potrebno uporabit tvojega nasveta...Sem ji pa dala brokoli danes in ga je kar dobro pojedla. Mi je pa znana zgodba o nebogljenosti naših moških...Imaš prav, je več dela z njimi kot z vsakim otrokom, ko jim kaj fali user posted image
Se bom mogla tudi jaz počasi lotit pakirat za na dopust!! A si predstavljaš, jaz imam še vso kamp opremo za spakirat+cunje+hrana... Ma po eni strani mi tudi to predstavlja en čar...Hujše mi je vse to potem pospravljat user posted image . Destinacije točne pa še nismo zbrali. Nekam v Avstrijo zagotovo. Morda Tirolska...Ne vemo še, ta teden dokončno odločimo. Kdaj pa vi štartate?

Zdej mam pa zadosti računalnika, me že prav oči pečejo, grem spat

Lahko noč

p.s. MID, kje dobiš tako lepe sličice?

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: mamice iz Krasa
12.7.2007 22:33:08   
ona
Ojla, sem že ureduuser posted image
Ja res se dobro počutim,sem šla zadnjič po ospen takoj ko me je začelo grlo bolet in zgleda da sem pravočasno rešila angino,da me ni uleglo v posteljo.Si pa ne predstavljam ležat ene 3 dni,ker res ni fajn,pa ne tolko zaradi vročine,bolj,ker me tamala rabi 100 na uro.Še dobro,da tudi tatko lahko kaj skoči vmes,pa še tasta imam v spodnjem štuku,tako,da imam pomoči okrog.
Edino,ko je za jest,si pa ne morejo pomagat,rabijo prav mene,če hočejo kaj toplegauser posted image
Mid,ti pa kmalu na dopust!V glavnem se obeta pasja vročina,tako,da ste trefili tapravi termin!Uživajte pa kolikor se dauser posted image
karolina,glede leve smeri sem se malo zmotila greš na desnouser posted image
pa itak si menda že ugotovila s kje sem!
S katerga konca si pa ti,dej malo namigni,da lahko le jaz uganemuser posted image
S psičkom pa zgleda da res uživate!Ma saj je prou,samo da vam je lepo.
Ala,se kaj beremo
lahko noč

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: mamice iz Krasa
13.7.2007 13:40:18   
MID
Ojla;
Se vam tokrat javljam dosti bolj zgodaj,ker tamala ravno spi in imam potem še 1000 in 1 opravek,pa še zgodaj moramo v posteljo ker bomo startali okrog 4ih zjutraj.
ONA sem vesela da si boljša.Pa saj res ni ok bit bolan v tem letnem času.Pa tudi otroci verjetno komaj čakajo da greste spet na morjeuser posted image .
KAROLINA vi torej nekam na Tirolsko.Superuser posted image .Se morava tudi midva enkrat odločit za kakšno spremembo.Boš poročala kako ste se imeli.Glede pakiranja boš pa verjetno res malo bolj boga kot jaz.Pa daj prepusti vsaj kamp opremo možu.Pa seveda ne pozabi vseeno prečekirat če je vse na kupuuser posted image Saj veš tile naši moški so vsi kot ene burje za take stvariuser posted image No vsaj moj je tak,nebi pa rada vse metala v isti koš.
Skratka uživajte dopust!
Obema pa želim prijeten teden ki je pred vama,pa upam da vaju ne bom iskala ko se vrnem.Napišite vsak dan kaj...pa magari...kako je MID-u lepo...Verjetno zdaj uživa v kaki debeli senci,mož ji kuha,streže s koktejlčki,čuva tamalouser posted image user posted image user posted image (sanja svinja o koruzi...al kukuruza nema)user posted image
Uživajta,jaz bom pa še za vaju ta teden!
Pa,pa!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: mamice iz Krasa
13.7.2007 21:40:51   
karolina*
MID UŽIVAJ NA DOPUSTU!!!! Sprosti se kolikor se le da, pozabi na skrbi, možgane daj na pašo in delaj samo kar je nujno potrebno za preživetje user posted image  user posted image  user posted image  Pa seveda misli kaj na nas!!! Pa naj dnevi čim počasneje tečejo, da bo dopust daljši. In pazi na ježke v morju. Aja, pa na kremo za sončenje ne pozabi. Skratka en krasen dopust ti želim...Prvič s svojo malo pikico...

Ona sem prav vesela, da si boljše. Je res kažin bit bolan, ko nas naši "mladički" tako rabijo non stop. Si ne moreš lih privoščit poležavanja. Moj kraj se pa nahaja če greš u Sežani na križišču na semaforju ravno in se pelješ mimo prve vasi, prideš u drugo vas in na koncu te druge vasi zaviješ levo in čez cca 300 m je moja hiša... Si uganla?

Ala lepu se mejte, se tipkamo...

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: mamice iz Krasa
13.7.2007 21:55:01   
ona
MID;tudi z moje strani uživaj kar se da,ti prav privoščim,ker mi letos ne bomo vidli dopustauser posted image .Ja kaj čem,je treba kdaj kakšno potrpet,pa bomo šli drugo leto za vse nazajuser posted image .Ti pa res uživaj,te bomo že s Karolino opravljale,ma se ti bo hlipalo,boš vidlauser posted image
KAROLINA,ti si mi pa dala mislit,samo mi še povej kateri semafor si mislila in nekje mi štartaj v Sežani,ker ne vem kam bi zavila v prvo vas.res se mi ne sanja kje začet!ma sej mogoče vem,ma nisem gvišna!
A vi grete na Tirolsko?ma kdaj si pa to napisala,saj vse preberem!In kako zgleda tam in kakšen dopust boste imeli?

Ja,obema hvala za lepe želje za ozdravitev in sem verjetno po vajini zaslugi tako hitro zdravauser posted image
Jutri pa seveda spet na morje,po enotedenskem štrajku.tokrat bova šla sama s sinom po dolgem času,ker tudi jaz rabim malo pavze,da si odpočijem od tamale,saj je res zahteven otrok.Jo bom pustila malo pri mami,saj itak komaj čaka malo jo varvat,saj veste kakšne so noneuser posted image
Ola,zdej grem pa jaz na sladoled v škrinjo s smetano in oblit s čokolado,saj zdaj nisem jedla 3 dni skoraj nič,pa moram nadoknadit in edino kar mi zdaj gre za jest je sladoleduser posted image
lahko noč,Mid tebi pa prijetno potovanje in če prideš na dopustu kaj do računalnika,se pa kar javi

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: mamice iz Krasa
13.7.2007 22:19:18   
ona
MID,še tole za lepše počitnice:

user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: mamice iz Krasa
14.7.2007 21:29:56   
karolina*
Ona, skozi Sežani vedno samo ravno po ta glavni cesti in na vseh semaforjih ravno...Se pravi smer proti Postojni. No, saj ni še sigurna ta Tirolska. Nekam v Avstrijo gremo zagotovo, kam pa še ni točno določeno. Naš dopust pa si sproti prilagajamo. Ker kampiramo nismo na nič vezani, če nam nekje ni všeč gremo naprej, največkrat smo v krajih kjer ni množičnega turizma, se pravi v manjših odročnih krajih. Tolko da je zraven kakšna voda- vseeno kaj- reka, jezero, potok, da se malo ofrišamo, drugo pa nam je vseglih. Bolj kot je skromno, lepše nam je...Malo gremo hodit, si ogledamo kakšno znamenitost (najraje naravno- sva oba nora na hojo po naravi) in potem šibamo naprej. Tako mi preživlajmo dopust ponavadi. Bolj aktivne so naše počitnice, pa ne preveč... Vsakega malo...Sva pa bolj popotniške sorte oba, tako da nama ni problem se glede tega usklait. Upam da nam bo tudi letos uspelo, glede na to, da z mojim nisva več sama user posted image
Jaz upam, da mi bo naslednji vikend kaj ratalo it do Sesljana. Sem sama doma, moj gre pohajat, pa sem rekla, da se bom tudi js kam odpravla. Ti pa kr uživej, če ti mama ta malo povarva. Ja te none, dobro da jih imamo, ne?! Pri nas se tudi grebejo za ta malo. In je že prou taku.

MID pa že lepo uživa. Zdaj je sigurno na kakšnem večernem sprehodu s sladoledom u rokah in obkladki na opečenih ramah user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Lepo čofotajte!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: mamice iz Krasa
15.7.2007 10:16:21   
ona
Danes,sem pa zgodnja,saj so otroci  čisto v risankah in mi dajo malo miru!
Včeraj sva šla s sinom sama v Sesljan in sva se imela prav lepo,še preveč miru sva imela in je ratal prav dolgcajtuser posted image
Tamala je pa tudi uživala pri noniuser posted image
Danes imamo eno fešto popoldne za 50 let in komaj čakam vse tiste dobrote,ma se moram prav cel dan pazit,da ne bom preveč sitauser posted image
Karolina,kje ti živiš pa samo še ugibam,ker nikakor ne morem točno pogruntat,a greš mimo Dan in v Štorje in potem levo?Tam proti Dobravljemuser posted image
Sem še mojga vprašala po teh namigih in mi je on tako rekel,upam,da sem uganilauser posted image
Vi pa kar pejte kaj na morje,ker je res lepo ta tamale,pa še vročina nas bo napadla ta tedenuser posted image
Jaz bom tudi šla še kaj med tednom,ker ni toliko gužve,ker včeraj je bilo res ful folka,kaj zna bit šele ob nedeljah,jaz ob nedeljah niti ne hodim v Sesljan,ker se nimaš kam dat!
Mid pa res uživa,a!Saj ji privoščimo,kar naj se ima lepo,kajne?
ala,se beremo
pa,pa

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: mamice iz Krasa
15.7.2007 10:17:30   
ona
Aja,bom odprla še eno temo,da povabima še kakšno kraševko v debato,da se nam pridruži!user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: mamice iz Krasa
15.7.2007 21:34:41   
karolina*
Ona, bravo, si uganila user posted image  user posted image .

Je pa zakuhalo danes, ne!? Mi smo zaprli vsa okna in vrata in imeli v mansardi prijetnih 23 stopinj. Je blo že skoraj premraz user posted image

Kaj ob sobotah če greš zgodaj zjutraj v Sesljan se da dobit kej placa al je že zjutraj gužva? Ob nedeljah pa verjamem, da ni za hodit. Se grem rajši hladit u Rašo.

Upajmo, da se nam res še katera pridruži pri klepetu. Da bo bolj pestro, imaš prav.

Lepo se imej, uživaj, pa se še kaj beremo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: mamice iz Krasa
16.7.2007 23:09:51   
karolina*
Hej hej Ona... Kje si? Si bla kaj v Sesljanu?

Pri nas je vse po starem, danes smo se bolj noter držali, pa še ene obiske sem imela, tako da mi ni blo dolgčas. Jutri bom pa bazenček za ta malo naštimala. Pa bom še jaz noge noter potočala. user posted image

Lepo se mej, pa oglasi se kaj

lp

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: mamice iz Krasa
17.7.2007 10:05:44   
ona
Evo ,mene,
sem včeraj imela dosti dela s papirji,saj veš plačilni dan,itd...
Zvečer pa sem pucala po bajti,ker danes gremo v Sesljan,tako,da imam potem mir,ko pridem domovuser posted image
Če boš šla v soboto v Sesljan se mogoče lahko srečamo,ker menda gremo tudi mi in bomo tam,kjer bo en kup otrok skupaj,saj pride še sestra z 2 majhnimi,tako,da bo pestrouser posted image
Če boš šla tudi ti,je najbolje prit zgodaj,ker se da še lepo dobit prostor pod senčko,gužve pa še ni zjutraj toliko.Jaz sem bila prejšnjo soboto in sva s sinom glih kar najdla malo senčke,je bilo ful folka.Je pa res,da sva prišla tja ob 10.30,tako,da če greš pejdi raje prej.
Ti pa kar namoči noge v bazenček ali pa si dejte omislit malo večji bazenček,da greš lahko cela noter s tamalouser posted image
Ti,MID pa uživa,a?V takem vremenu sigurno,ali pa preklinja kako ji je vročeuser posted image
Ala,se beremo in pišemo,uživaj,pa en velik sladoled si privošči še zameuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: mamice iz Krasa
17.7.2007 10:09:28   
ona
user posted image
evo če ti je prevročeuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: mamice iz Krasa
19.7.2007 10:47:42   
karolina*
mmm,hvala za sladoled!! Joj, pa ta vročina je res huda zdej. Srečna MID, se lahko vsaj malo v morju ohladi kadar ji zapaše. Mi pa smo cel dan noter in čakamo večer, da gremo lahko malo ven. Pa še v avtu sem brez klime, tako da se niti ne upam kam zapelat.

Imamo pa spet probleme z našo user posted image . Je že od ponedeljka bolana, že drugi dan dobiva infuzijo, ker nič ne jej, jutri jo moramo ponovno pelat. Ima kravavo drisko, tako da sumimo, da gre za parvo virus (virus na črevesju). Upam, da jo bodo pozdravili, ker je tako bogauser posted image .

No ONA, lepo se imej, pa ne preveč delat user posted image  Bazenček bo pa res treba malo večji zrihtat, da bom šla tud js noter.

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: mamice iz Krasa
19.7.2007 21:48:49   
ona
Ojla,veš,da v tej vročini se mi niti pisat ne da!
Škoda za psičko,da je bolna,pa še v tem vremenuuser posted image
Joj,upam,da bo ozdravela in bo vse okuser posted image
Držim pesti za vasuser posted image
pri nas je vse po starem,klima dela 100 na uro in smo kot da bi bili sredi najhujše zime-noter zaprti v bajti.Ma to ni res,ala do 30 stopinj že nekako gre,danes mi je pa ob 12 ko sem šla po tamalo kazalo v avtu zunanjo temperaturo 38,kar nisem mogla verjet!
Jutri se gremo kopat,da smo vsaj malo lahko zunaj z otroci!
Kaj ti greš v soboto?jaz menda tudi,samo ni še sigurno,odvisno kolko se mi bo dalo.Lahko pa se  tudi srečamouser posted image
ala,lepe sanje

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: mamice iz Krasa
20.7.2007 13:09:38   
Anonimen
Ojla punce, pa da se vam pridruži še mama iz okolice Postojne. Zdajle med šihtom malce počivam ob netuuser posted image user posted image  dokler nimam gužve.
Končno da čvekamo tudi mame iz Krasa (čeprav moj konec spada tudi pod Notranjsko, ma pustmo politiko).

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: mamice iz Krasa
20.7.2007 17:50:12   
karolina*
ooo, dobrodošla anakarin!!!!! In imaš prav...pustmo politiko, važno je, da se kšno fajn reč pomenmo user posted image . Kolko je/so pa tvoj-i otroček-ki stari?

Z našo user posted image  gre na bolje. Danes je dobila zadnjo dozo infuzije, počasi že sama nekaj pojej, pa tudi živahna je bolj. Sem prou vesela da je taku.

Pri nas v mansardnem stanovanju (brez klime) zaenkrat ugodnih  25°C. Ma prou čutim, kako bo vročina vsak čas prebila izolacijo in butnila noter. Upam, da ne pred dopustom, pol pa lahko dela kar če.

MID-in dopust gre počasi h koncu, ne! Me prou zanima, če jo je kej opeklo user posted image  Ma glavno da uživa in da ima možgane na paši in seveda liže sladoled.

ONA, jutri verjetno ne bomo šle u Sesljan, ker ima ta mala malo vneto učko (ima zožen zolzevod in vsake tolko se ji vname) pa bi rada da se tu poštima prej ku gremo na dopust. Ti se pa lepu jmi. In ne zapeljuj preveč taljanov , sej veš da takoj padejouser posted image  

Ala, lepu se mejte...grem zbudit ta malo, pa morda bomo počasi (ma res počasi) šle malo vn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: mamice iz Krasa
21.7.2007 23:05:09   
MID
Hello,hello!
MID is back!user posted image ...čisto nič opečena,da nebi razpravljali o kakšni braun boji.user posted image Enostavno je ni...kupit pa se je tudi ni dalo.No pa smo vseeno preživeli to peklensko vročino.V četrtek se je začelo z user posted image 39 stopinjami in končalo z najinim spanjem.Hvalabogu da otroci lažje prenašajo vročino in je sirotica prespala vse noči.Apartma je bil namreč brez klime in čeprav sva se lani zaklela da ne greva več v apartma brez klime sva šla kot dva osla še drugič na led.
Saj je bilo drugače vse skupaj super in oh in sploh-vse kar sva si želela.Mir,zasebna plaža,lastniki so(no;ok najina žlahta)pa kljub vsemu zelo prijazni in gostoljubni.Zasipali so naju z vso možno doma pridelano zelenjavo,doma narejenimi sladicami,jutranjo kavo...in še in še bi lahko naštevala.Samo zadnje dve neprespane noči so v nama zbudile domotožje in sva komaj pričakala današnje jutro in odhod.No saj ne rečem da se mi sedaj ta moment spet ne toži po Cresu,ma tudi komaj čakam v svojo posteljo in sobico naravno ohlajeno na 22 stopinjuser posted image
Sem pa zelo zelo zelo vesela da ste bile aktivne v čvekanju,da ste me pogosto ogovarjaleuser posted image  in da smo dobile novo članico,ki upam da bo to tudi ostala!
Torej ANAKARIN
user posted image
tudi iz moje strani!Ti se le potrudi še kaj napisat!
ONA sem vesela da si se pozdravila.Verjetno tvoji še toliko bolj.Ja,ko je mama bolana so bolani vsiuser posted image .Kdaj pa bo tvoj dopust kaj nastopil?Verjemi mi da ljudi ki so najbolj potrebni dopusta jih virusi in bakterije najraje napadajo.Nič se bo treba kar odločit in zastavit datum in destinacijouser posted image .
KAROLINA....,ja Karolina je pa začela uživat tisto kar sem jaz pred enim tednom.Upam da so se vredu ukampirali tam gor in da se imajo fino.Ti privoščim super dopust iz dna srca in da nebi brodili skozi tako vročino kot smo mi.No,pa saj tam gor verjetno ni tako vroče kot ob morju.
Zelo mi je žal da je vašauser posted image zbolela in sem ob enem vesela da je že boljša.
Glede zamašenih solznih kanalov si nikar ne delaj skrbi,upam da ti to ne bo kvarilo dopusta,mi je to zelo poznana sedaj že zgodovina.Smo imeli tudi mi te probleme,letali vsak mesec v Izolo na kontrole,obljubljali so nam prediranje solznih kanalov,sem že obupavala in se končno na besede dveh mamic s podobnimi problemi uprla slabim mislim in obiskom Izole in dočakala dan ko se je vse samo od sebe poštimalo.Ko je imela gnojno učko sem ji ga spirala s kamilicami,če je bila zadeva majčkeno hujša sem ji stavila v oko kapljice Tobrex.Te ti lahko predpiše pediater.In se je zadeva umirila oz.popravila.
No pa naj bo dovolj za danes!
Lepo pančkajte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?