Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Je rekla, da se lahko naročim pri dr. Mujevinovič (ne vem če sem prav napisala) in pa da 3D UZ s CDjem stane 80 €!!!!...mater nas lupijo k pr norcih......a katera pozna tega dr.? al pa če katera ve, da je kje ta pregled ceneje v Lj oz. okolici.
vse vredu- Smo na hitrco z UZ poslušali srčka, pa zmerila je zopet tisto razdaljo S/F. Mogla bi še preverit zaprtost materničnega vratu - pa glede na to,da je to storila pred 2 tednoma, je danes zagotovila,da ni potrebe.Sem presrečna, me je pa seveda še vedno strah, tako kot verjetno vse ostale, da ne bi šlo kaj narobe. Sploh ponoči, ko tako kot večina vas, tudi jaz ne spim, tuhtam. Vsaj da če že mora priti do kakega prezgodnjega poroda, naj še počaka do kakega 30.tedna,ko je že skorajšnja možnost preživetja. Sicer pa poskušam biti zelooo optomistična in pozitivno naravnana. Ko še ob kakih dveh zjutraj ne spim,enostavno prižgem tv. PA na WC hodim cca 4x na noč.Naslednji pregled imam pa 24.12. in takrat tudi 3d. Komaj čakam.
imam Modolex mazilo in mi pomaga. Povprašaj v lekarni, zakaj bi trpela!
.
ti moram priznati, da si me kar ganila s svojo pohvalo, vendar moraš vedeti (iskreno), da je tudi tvoj buši prav fleten in da moraš v zakup vzeti to, da si od mene noseča 3 tedne več. Je pa vsak buši svojevrsten. Zaenkrat je pri meni res tako, da glede na to, da sem zmeraj bila bolj med suhimi, se mi je začel kazati trebuh relativno pozno. So vse ženske v službi že nestrpno čakale nanj
.