Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sem že mislila da sem edina tak zaspane. Tudi mene začne zmanjkovat kar kmalu zvečer in potem zjutraj komaj vsatnem za v službo. WC ponoči pa tud še ni aktualen, razen kakšne izjeme. Sem se pa zbujala za WC v 3. mesecu....zdej pa čakam spet na to obdobje, čeprav ga nič ne pogrešam
. Dobrna? maš mogoče kak telefon?
star od 25 do 30 tednov, ker se takrat baje najbolje vidi... tako, da mislim, da je enako kot na morfologiji, ampak je
zmenit.
in imam rok 26.3, tako da grem danes na ponovno morfologijo, ker se je prejšnji teden naš mali sonček
rajši ne pišete, sej vem da je stresno vsakič ko pogledaš na tehtnico, samo tako je....evo veselo naprej čvekajte, jaz grem pa delat, ker se mi je dela nabralo čez glavo.
med nami marčevkami, mave rok zelo blizu; jaz ga imam 28.3. Želim ti bolj uspešno morfologijo kot si jo imela zadnjič, pa da se
kolk sem vesela!
, ker itak nobenega ne poznam. Pri komu si pa bila ti oz. ali imaš dobre izkušnje z G tam? Upam, da dobim vsaj kakšno slikico, ki bo tako lepa kot je od tvojega Liama