Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ali katera mogoče ve, če je možno da je tamala zbolela, ker je v usta dala kamenček, ki je bil polulan od mačke?? Je to toksoplazmoza?? Priznam, da še nisem veliko brskala po netu za informacijami.. Najprej sem se spomnila na vas..

. Ravno danes smo naročeni pri pediatrinji, da hčerko pregleda. Je pa pri nas kar precej hudo. Mala ima prav gnojne dlesni. Reva joka od bolečin, prav tako pa noče ničesar jesti. Nekako ji spravimo v usta par žlic zelo redkega čokolešnika. Saj je drugače kar živahna glede na vse skupaj. Ampak se mi revca smili, ker spoloh ne pusti, da se ustom približaš. Vsake toliko pa samo malo potoži, da jo buba (in pokaže na usta). Reveček mali
. Sem mislila, da ne bom preživela, ker je bil ta mal tako ubogi.... Jedel ni nič razen goveje juhice (sem jo imela skuhane ogromno in sem jo potem imela v skrinji po porcijah). Glavno je, da veliko pije! Pri nas je pil po slamici.