Žana04
|
Večer! Danes sem si obljubila, da ne bom za računalnikom več kot 15 minut, ker drugače res ne bom več spala. 10 minut je že mimo, ostalih 5 pa ne bom podaljšala niti, če se javi sam Brad Pitt. Ben, zanj bi se še potrudila... Jaz nisem odpravila nič pri zobozdravnici danes. Kakšna žalost - čakala sem uro in pol in potem slišala, da me bo za popravilo plomb naročila junija, ker ima gužvo Ma kaj zdaj naročajo zato, da ti povejo, da imajo gužvo Po vsem tem mi je pritisk narasel na 200/200 in če bi vedela, da lahko že jutri zamenjam, bi ji rekla, kar ji gre. Ma kaj, ko je dobiti zobozdravnika danes prava umetnost. Eni ne sprejemajo več, druge ti odsvetujejo, ali pa najdeš takšne, kot je moja, ki vsake pol ure visi na telefonu 10 minut, potem pa nima cajta za paciente... Imate ve boljše izkušnje, je kakšen (kakšna), ki ga (jo) priporočate? Rajši bi žensko, ker z moškimi - zdravniki sem imela že slabe izkušnje. Eni so pravi . Že ko smo pri temu, kaj priporočate SiMobil ali Mobitel? Zrak, ti bi morala vedeti . Moj GSM se prazni vsak drugi dan in predvidevam, da ga je potrebno menjati. Vse bolj mi govorijo, da se splača na SiMobil, ne vem pa, če je glih res. Večinoma kličem v Mobitelovo omrežje, tako, da ne bi si rada nakopala še dodatne stroške. Grem, vikend bo naporen. Lepo se imejte in uživajte na sončku.
|