|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
26.1.2008 8:02:39   
tejčica
Thaiss, sicer z zamudo ampak vseeno iz srca...

VSE NAJBOOOOOOLJŠEEEEEEEEEEE

user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.1.2008 8:03:46   
tejčica
Ste pa spet načvekale, kar me ni blo. Pa itak najbrž nič pametnega, tako da mi ni treba it brat nazaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.1.2008 11:53:16   
zrak
THAISSS.......ssss... PSSSSTTT.. koliko let imaššššš.. MENOMALE DA ME NEKDO DOHITEVA...

Čeprav z zamudo, glih tako s srcem... vse naj naj.. naj se ti uresničijo vse želje.., da bi bila vedno dobre volje in srečna.. in zdrava.. in ljubeča mamica, žena in prijateljica....

ljubčka tudi Matii..
ciaooo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
26.1.2008 13:15:37   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Asso kje je trgovina Primigi?A kje tam kjer sva midve hodile al kje čist drugje?

LP,
Sibil RR

Ja, ja tam, ki sva hodile. V Citta fiera tisti novi del, ki so na novo odprli, kjer nisva šle, je full zanimivih trgovin. Tudi ena tipo Etam, samo imajo tudi za mičkine...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
26.1.2008 18:26:54   
helenav
user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.1.2008 22:13:01   
Sibil_
Čer!

Ma kaj ste se načvekale čez dan in je zdej mrk, al se vse stiskate?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
26.1.2008 23:09:25   
Žana04
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ciao žana,

ma meni kar nekaj ljudi hvali dr. Sando iz luške ambulante, ma ne vem kako se piše... user posted image  jaz osebno hodim še k šolski Gasparini in sem ful zadovoljna ...

Meni zrak še dandanes ni povedala če je boljši simobil... mogoče bo helenav ker je iz mobija šla na simobil ??????

thaiss, še vedno te čakam... user posted image

Oj, nič ne bo s to zobozdravnico; sem že vprašala in ne sprejema novih pacientov.user posted image  Bom preverila, če imamo v kleti malo mavte za prvo silo....user posted image
user posted image user posted image user posted image  Niku za pričetek plazenja.
Helena, povej no, se bolj splača Mobitel ali Simobil?
Bodite pridne. Se vidimo kaj naslednji teden. Razen v petek (grem k direktorju, da se zmeniva glede konca porodniške user posted image user posted image ) bom fraj.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
26.1.2008 23:25:55   
melaverde
Juhu,
končno rešla obiske in pospravila vse za njimi...ma sem štufa. smo pa pohajali cel dan, tak sonček bi ga bilo greh spustit...

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

NIk-uže 10 dni se solzijo oči in zjutraj  jih ima zlepljene.(rata zeleno).Čistim s fiziološko  ma niti to se ne pusti. 
user posted image  Nik se postavlja na vse štiri.  Plazi ma v rikverc.

Ma meni je rekla P, naj mu umivam večkrat na dan s prekuhano vodo, ne fiziološko user posted image  in naj vsako oko z drugo vatko, da ne preneseš vnetja. Pol sem ga vsake toliko masirala - ko se je dojil ker samo takrat se je pustu in hvala bogu smo rešli problem zaenkrat user posted image
če pa ne bi bilo boljše, bi mogli na luknjanje solzevodov (so zamašeni in se vse zadržuje v očesu)

Bravoo Nik user posted image user posted image  ma kaj samo moj Val je tako len user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3183
26.1.2008 23:27:40   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Žana04

Oj, nič ne bo s to zobozdravnico; sem že vprašala in ne sprejema novih pacientov.user posted image   

ma po moje nisi bila kredibilna user posted image  ker mojo sestro je sprejela dva tedna nazaj user posted image . si rekla prosim ??? user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
26.1.2008 23:41:17   
nektarina
Ojla. Jaz sem se pa rešila pranja in likanjauser posted image user posted image . En stroj  je še  v kopalnici in bom raztegnila  jutri zjutraj,  Jutri mislim samo pohajat.user posted image
Danes smo bili venih samo zjutraj,  popoldne  sem mislila jit malo  ma mi ni zneslo. Sem se zaklepetala z mamo.

Žana, si še z nami?
Mela?

Neposredna povezava do sporočila: 3185
26.1.2008 23:47:42   
melaverde
jaz sem še tu...

Neposredna povezava do sporočila: 3186
26.1.2008 23:48:08   
nektarina
Žana. Sicer se ne razumem veliko  v vezi z omrežji, ampak se mi zdi,da  je nekaj cenejši in ima boljše ponudbe SImobil, ampak če imaš  domače , pa prijatelje  ki so na Mobitelu  je boljši  MObitel.  JAz imam MObitel  intudi moji znanci.  Dve kolegici  sta na SImobilu in ko jih kličem me košta eno uko, takoj  se pozna na položnici. Zdaj nobenega  na O40 ne kličem ,samo SMS-je.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
26.1.2008 23:54:21   
nektarina
user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je crknil PC, pol se je  ponovno  odprl... če  me ni  ful cajta gor pomeni  da user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
26.1.2008 23:58:52   
nektarina

Ma meni je rekla P, naj mu umivam večkrat na dan s prekuhano vodo, ne fiziološko user posted image  in naj vsako oko z drugo vatko, da ne preneseš vnetja. Pol sem ga vsake toliko masirala - ko se je dojil ker samo takrat se je pustu in hvala bogu smo rešli problem zaenkrat user posted image
če pa ne bi bilo boljše, bi mogli na luknjanje solzevodov (so zamašeni in se vse zadržuje v očesu)

MA vsaka P pove svoje. Meni so Bemova in Semičeva rekle, fiziološka ali kamilica.   Se mu pa solzi ko smo zunaj. MA ni  edini, vse mamice so danes imele  isti problem in to še huje kot NIK.
Kako si rešla z  jogurti in skuto. Pri nas menda se ne odnese dobro. NIk  je pojedel jogurt in kasneje ga je malce zbruhal, Alex pa je smrdel   po kislem mleku.  PA tako dober jim je. SPloh ne vem  kaj naredit al dajat al ne. Če bo jutri imel NIk rdečo  tirko  mu ne dam več. 

Neposredna povezava do sporočila: 3189
27.1.2008 8:40:55   
tejčica

Matia, user posted image za 11 mesecev.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3190
27.1.2008 8:43:35   
helenav
žana zate je definitivno boljši Simobil...če imaš ostale sorodnike na Mobitelu, bodo pač oni te drago klicaliuser posted image user posted image user posted image ..ti pa pri bilo katerem paketu, ki ga boš izbrala, vključiš funkcijo mobilni ( 2 eura cca) in to je to.....
pri meni je sedaj tako, da os vsi skoraj prešaltali na Si mobil in to se pa sedaj fullll pozna..položnice so pol manjše.....

majrim sem ti naredila gušteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , namreč, niti o tebi že dva dneva ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem se zrihtat za sprehod.....od sedaj naprej, če slišite kje kašno jokanje ..je to Klara ki se dere v vozičkuuser posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, da je imela dva dni samo luno...ki če ne..adijo pamet

Neposredna povezava do sporočila: 3191
27.1.2008 8:46:31   
helenav
sem pozabla

MATIA:

user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
27.1.2008 9:14:00   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

NIk-uže 10 dni se solzijo oči in zjutraj  jih ima zlepljene.(rata zeleno).Čistim s fiziološko  ma niti to se ne pusti. 

Za vse tiste s takim problemom. Naj vas obvestim, da to je lahko "viroza", sedaj je v obtoku neke vrste "očesna viroza" ko se oči solzijo in ko je že zlepljeno skupaj je dobro to rešit s kapljicami, ker se prenaša iz oči na nosek... Še posebno, če imajo otroci tudi noter malo rdeče učke in pa malo otečene. Prenese se tudi na odrasle. Jaz sem imela to lani, pred dobrim tednom je imela najprej Nastia, nato še Tarin. Ker s fiziološko ni šlo samo nazaj sem šla k dr., ki mi je dala antibiotične kapljice. Toliko v opozorilo...

Aja, čisti pa se lahko s fiziološko, kamilico ali prekuhano vodo...

Neposredna povezava do sporočila: 3193
27.1.2008 11:21:46   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

NIk-uže 10 dni se solzijo oči in zjutraj  jih ima zlepljene.(rata zeleno).Čistim s

ma ne me narobe kapirat, nočem solit pameti...povem pač kar meni P user posted image
Rončevič pravi, da lahko kamilica povzroči alergijo...infatti ko sem začela prat s prekuhano je bilo skoraj takoj boljše user posted image
smo pa dobili tudi anti kapljice Tobrex in smo dobili samo glivice...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
27.1.2008 11:28:33   
melaverde
Matiaaaa, una bacio grande grande !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3195
27.1.2008 16:47:36   
Sibil_
Matia vse naj naj za 11-ko!user posted image user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3196
27.1.2008 19:05:11   
asso

NIk-uže 10 dni se solzijo oči in zjutraj  jih ima zlepljene.(rata zeleno).Čistim s

ma ne me narobe kapirat, nočem solit pameti...povem pač kar meni P user posted image
Rončevič pravi, da lahko kamilica povzroči alergijo...infatti ko sem začela prat s prekuhano je bilo skoraj takoj boljše user posted image

Tudi moje je vzeto od dr. Rončevič oz. njenih sesteruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
27.1.2008 19:41:52   
melaverde

Tudi moje je vzeto od dr. Rončevič oz. njenih sesteruser posted image user posted image user posted image

ma pol ti ne vem kaj rečt user posted image . jaz sem mu tudi umivala s kamilico in mi je ful zabičala da ne...pol si je očitno premislila... user posted image
je pa tudi Val danes ful bogi, zjutraj se je zbudil in teče iz noska, ust in oči user posted image
ma kako zbolijo čez noč ?! zdaj lahko da je tudi kakšen zobek ker spet ne dovoli v usta....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
27.1.2008 20:13:49   
majrim
evo meneuser posted image user posted image user posted image ...končno mir v hišiuser posted image user posted image user posted image
helenav...ja,si mi naredila gušteuser posted image ...bomo videli,če bo danes kej...jaz bi vsak dan,pa ne greuser posted image
Matia!!!!!!!!!!!!!
user posted image še malo pa boš pravi fant!!!!!!!!!!!!user posted image
...pa je spet tuga tle danes...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 3199
27.1.2008 20:23:45   
helenav
evo mene.....

zdej sem dobra tu eno uro.....se friziram:-)))))user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?