|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
28.1.2008 14:04:55   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Žana04

...kaj bi lahko naredila, kot ostala doma, spravila Julijo spat in pričela pucati.user posted image

bi lahko prišla čez Gažon k meni in bi šle skupaj na sprehod... user posted image

čeprav je Val en slap s 4 bužami in ne vem skozi katero bolj teče... user posted image
je pa prvič zaspal brez dude (danes je ne da v usta user posted image ) ampak ni bilo lahko in kratko...zdaj hitim kosilo kuhat, prat....

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.1.2008 14:12:59   
helenav
ojla...jaz sem tu pri mami....Klara spi....doma pa ne dela internetuser posted image user posted image , nevem zakaj?

Nektarina ja točno to barvo imam....in ne prime nič.....:-(((((((( čeprav  majrim je rekla danes, da ni slaba...ma vseeno ni to...naslednji mesec grem naredit pramena, kot se spodobi

Hvala za čestitke.....lara je končno spet začela odpirat ustka in danes je pojedla Hruško in bananouser posted image user posted image

meliss si še tu?

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.1.2008 14:17:52   
melaverde
sem tu, čaki...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.1.2008 14:18:11   
majrim
user posted image hvala za čestitke...ampak bi raje vidla,da se vse skupaj malo upočasniuser posted image user posted image ...prehitro minevajo ti dneviuser posted image ...se mi zdi,kot da bo kar naenkrat odrasla pupauser posted image
tejčicauser posted image upam,da bo šlo vse gladko!!!!!
žana04....imaš vsaj pestro in se ti neki dogajauser posted image user posted image user posted image ...je pa blo res lepo danes oz. je še...user posted image ...čakam,da se moj divjak zbudi,da gremo še malo ven..user posted image
helenav...si se najedla???????????user posted image user posted image user posted image
mela...kkkkkkkkkkkkkkkkaj mu pa tolko curi???...kaj si delala z Valom??user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.1.2008 14:22:01   
melaverde
ojli,
ma mamo imaš tudi v Izoli???

kako je bilo zunaj? kdo je bil vse ???
boš šemla Klaro???

Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.1.2008 14:23:52   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

mela...kkkkkkkkkkkkkkkkaj mu pa tolko curi???...kaj si delala z Valom??user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nič mu nisem delala, zjutraj se je zbudu in je začelo curit...mu pa teče samo vodica, nič zelenkastega user posted image ...ampak iz učk še nisem vidla kaj takega...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.1.2008 14:23:57   
majrim
zraven mene ima mamouser posted image ...pa je nikoli prej nisem videla v življenjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.1.2008 14:25:02   
melaverde
pišuka imate srečo, ko ste vse na kupu...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
28.1.2008 14:28:28   
helenav
majrim zraven tebe imam mamo? ma kaj res? Ne ma kaj nisi ti iz Livad?

meliss moja Klara bo čebelica

Neposredna povezava do sporočila: 3259
28.1.2008 14:29:22   
majrim
ma daj mela...pa saj imamo avte...kje pa piše,da se moramo vedno dobit v izoliuser posted image ...saj se lahko zmenimo tudi kje drugjeuser posted image ...je pa res,da je izolauser posted image ...smo na kupu in vendar same včasihuser posted image ...jaz sem šla sama ven danes,ker je šla austen kasnejeuser posted image ...ker ko je ura za spat je boljše,da spakiram od domauser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3260
28.1.2008 14:30:03   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

meliss moja Klara bo čebelica

sem ti hotela napisat, da bi bila ful lepa čebelica.... user posted image user posted image  allora bo celo životinjsko carstvo user posted image
majrim, kaj pa Neža ????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
28.1.2008 14:30:12   
majrim
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,ti pa si ena ja...user posted image user posted image user posted image user posted image ...dva bloka smo razlikeuser posted image user posted image user posted image ...jaz sem nasproti rumenegauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
28.1.2008 14:31:27   
majrim
jaz nisem nič kupla (imam kredituser posted image )...mi je pa dala sosedka eno kapco z uhi,pa jo bom še malo porisalauser posted image ,pa bo podobna enemu zajčkuuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
28.1.2008 14:31:48   
helenav
evo moja mišula se je zbudila..morem it!!!!

Majrim še en apupica se je rodila na 28!!!!!!!!Veš una prijateljica od Anje....ima punčko Luno.....ta datum 28..je nekaj v zraku....

Neposredna povezava do sporočila: 3264
28.1.2008 14:31:58   
melaverde

ma daj mela...pa saj imamo avte...kje pa piše,da se moramo vedno dobit v izoliuser posted image ...saj se lahko zmenimo tudi kje drugjeuser posted image

ma kaj se dobimo za pusta v Kp ker bodo našemljeni vrtci,...
zrak itak ne bo hotla ker je sonce v Kp nizko... user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
28.1.2008 14:32:14   
majrim
kaj bo tvoj??...ji bom pa drugo leto kaj sešilauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
28.1.2008 14:33:25   
majrim
se bomo zmenla...meni ni problem,ker itak imam avto in dovolj prostora...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
28.1.2008 14:35:50   
Sibil_
Mela kako našemljeni vrtci?Kaj bodo spet zunaj?Lani so imeli nekaj pri gledališču menda, a bo tudi letos?Jaz nič ne vem, še niso nič javili kako in kaj.

Hvala za čestitke in čestitam še obema bejbama, ki dopolnita danes okrogle mesece.Še en mesec pa bo leto naokrog...uff gre hitro...user posted image

Žana ma tebe pa se res vse disgrazie lotijo, prav ti ni bilo usojeno it na špancir zjutra, upam da si popoldan nadoknadila kej.user posted image

Šibam, LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3268
28.1.2008 14:35:52   
melaverde

jaz nisem nič kupla (imam kredituser posted image )...mi je pa dala sosedka eno kapco z uhi,pa jo bom še malo porisalauser posted image ,pa bo podobna enemu zajčkuuser posted image

joj, ne ti meni o kreditih ki dobim takoj glavobol... user posted image  po moje več kot jih imamo mi.... ma jaz sem mu kupila v Arjelu cel kostum za 10 eur in ga bo imel tudi za drugo leto !!
ma sej ne kapirajo če je izposojeno, kupljeno ali improvizirano doma... user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.1.2008 14:39:14   
melaverde
kaj bo tvoj??...ji bom pa drugo leto kaj sešilauser posted image

Val bo levček...popravici povedano kar sem dobila.. user posted image

sibil,ma sem brala na obala net, da bodo v torek v Taverni našemljeni vrtci in šole...čaki...

Ob pustnem sejmu bo na Carpacciovem trgu 10 dni deloval tudi otroški vrtiljak in mini luna park, na pustno soboto, nedeljo in torek (2., 3. in 5. februarja) pa bodo otroci prišli na svoj račun z več pustnimi predstavami v izvedbi Teatra Cizamo in pustno animacijo otrok. „Na pustni torek se bodo vsi koprski vrtci in šole kot skupinske maske predstavljale na odru, sledil pa bo tudi "pustni pouk" s predstavitvijo nekaterih tradicionalnih pustnih likov in otroška pustna povorka. Pričakujemo okoli 1.500 otrok," dodaja Humar Fatoričeva.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
28.1.2008 14:45:01   
majrim
user posted image user posted image user posted image helenav je menda kar zaspala na kavčuuser posted image user posted image user posted image ....sem upala,da bom šla še kak giro ven,pa zgleda,da se moja piška ne bo zbudilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3271
28.1.2008 14:46:46   
majrim
ej sibil...ma ti nikjer ne delaš???user posted image ....kar uživaš doma,a???....jaz bi tudi...takoj podaljšam porodniško al pa bi šla delat za 4 ureuser posted image ...ampak samo sanjam lahkouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
28.1.2008 14:55:20   
Sibil_
Majrim trenutno ne delam, sem še na porodniški-ampak odpiram sp po vsej verjetnosti in bom tam zaposlena.Delala pa bom od doma po 4 ure....no, zaenkrat je to še vse v povojih, glih danes se grem menit k računovodji itd.Ma do 9.2. sem še na porodniški, hehe...user posted image

Majrim-kaj pa tvoj dragi dela?user posted image

A potem se za maškare dobimo v Kopru?V torek dopoldan pri Taverni?Moram prav vprašat če bo naš vrtec šel tja, me prav zanima...

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
28.1.2008 15:21:48   
melaverde

jaz bi tudi...takoj podaljšam porodniško al pa bi šla delat za 4 ureuser posted image ...ampak samo sanjam lahkouser posted image

se podpisujem !! user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
28.1.2008 17:07:57   
nektarina
user posted image

klari,neži in lukasu

tipka nikuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?