Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
spolnost po porodu... mleko uhaja? 22.8.2007 14:15:06
Anonimen
Mene pa zanima, kako je s spolnostjo po porodu. Bolj natancno me zanima, kaj se dogaja z dojkami med spolnostjo. Ali se sploh da sexat brez modrcka in zascitnih blazinic, ki vpijajo mleko? Ce ima katera izkusnje s tem naj mi prosim pove, ker meni je to neznosno in nic kaj sexi. Tudi ce je dojka skoraj prazna, mleko se kar pritece.
RE: spolnost po porodu... mleko uhaja? 22.8.2007 17:25:00
taška30
Eh, meni pa to ni prou rajcig. Tam do 2,5 meseca po porodu sem seksala kar z modrcem, zdaj pa že brez, ker ne teče več kar samo od sebe.
Je pa res tud to, da so me na začetku bradavičke kar bolele in mi ni pasalo niti pod razno, da bi jih moj kaj šlatal al pa da bi se kam podrgnila z njimi. Auč. Sem jih imela lepo na varnem za mehko blazinico. Zdej so pa itak že utrjene.
RE: spolnost po porodu... mleko uhaja? 31.8.2007 11:55:53
mlecek
Ko sva z mojim po porodu prvič počela te reči, je moj najprej mislil, da sem ga popljuvala, ko me je prijel za dude . Pa se je izkazalo, da je bilo mleko. Še bolj ga je vzburilo .