|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
30.10.2007 11:16:58   
Anonimen
Čau deklice.

Sem si morala kar vzeti čas, da sem vse prebrala kaj ste napisale. Moram rečt, da smo nekako vse na istem.

Jaz pa sem danes dobila že 2.user posted image  po abraziji. In spet na 28.dan, ma točna kot urca, nimam kaj rečt.
In sem že takoj danes poklicala na ginekološko kliniko v Lj. za UZ maternice zaradi pregrade (dobila sem napotnico od svojega G, imam srčasto maternico in sum na malo pregrado) in dobila datum 21.11.2007 ob 12h pri prof.Tomaževiču. Tko da bom takrat vedla kako naprej, ali bo potrebna operacija ali pa se podamo v nove boje. Po eni strani si kar želim da bi mi pregrado potrdil in mi to odstranili, da bom vsaj v drugi nosečnosti mirna, ker drugače bom na trnih do konca. Ampak kaj čmo.

Bi mela pa še eno vprašanje če morda katera ve. Dobila sem pregled 23.dan ciklusa, cikluse pa imam na 28.dni. Sestra na kliniki mi je rekla da se pregrada najbolj ugotavlja v drugi polovici ciklusa, ko je sluznica najbolj odebeljena. Ali morda katera kaj ve o tem, da ne bo takra prepozno? Hvala.

gantar to mislim da bo ena izmed punc ti znala odgovorit ki je imela enako težave.

Pozdravček,
Vesna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Pogovori o spontanem splavu
30.10.2007 14:01:26   
Anonimen
Punce sem že dobila odgovor od ene punce na upajmo skupaj, vseeno hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Pogovori o spontanem splavu
30.10.2007 18:50:49   
Muca83
gantar, jaz sem imela probleme z izcedkom mleka. Moja abrazija je bila na polnih 13 tednov in naslednji dan po njej so mi prsi postale zelo napete in boleče. Ene 3 dni po abraziji pa se mi je pojavil izcedek. Napete prsi so se umirile cca 8 dni po abraziji, izcedek pa je popolnoma ponehal šele kakih 11-12 dni po abraziji. Meni je ginekologinja samo rekla, da je treba prsi čimbolj pri miru pustiti, da se proizvodnja mleka ustavi.

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Pogovori o spontanem splavu
30.10.2007 21:03:34   
Pikabu
Vesnyca, user posted image user posted image user posted image za drugo M, zdaj pa le v akcijo za pregledi, pa da čas čim hitreje mine in da ta v redu "poštimajo" in potem veselo spet v akcijo. Držim pesti zate, da se vse dobro izteče.

Moja M bo pa kar prava. Dva dni se je bolj pacalo, danes je pa konkretno. Sicer nič več kot ponavadi, ampak je pa prava. Sem vesela. Zdaj se je znebim, naslednji teden grem lepo mirno na pregled, potem bomo pa videli, kako in kaj naprej. Po eni strani se me lotevajo veliki strahovi glede ponovne zanositve in si mislim, zakaj bi reskirala, če imam že dva zdrava otroka, želja po tretjem pa vseeno ostaja. Upam, da čez čas ti strahovi postanejo manjši, da se bova bolj sproščeno lahko odločila še za enega.

Muca,
držim pesti za vaju. Kdaj delaš test, če se ne prikaže?

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Pogovori o spontanem splavu
31.10.2007 15:25:10   
Muca83
Pikabu, ta teden enkrat okrog petka naj bi bila O, potem pa še 2 tedna do rezultatov. Čeprav ne pričakujem, da bo ratalo v prvo. Prejšnjič sem zanosila v drugem in tretjem poizkusu. Bomo videli, mi je vseeno tudi če kak mesec kasneje, da le pridem do srečnega zaključka! user posted image  

Imam pa tudi ticker za moj cikel, če greš z miško na moj nick user posted image


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Pogovori o spontanem splavu
31.10.2007 21:12:38   
Pikabu
muca, potem pa tam okoli petka fino držim pesti, da kaj uspe. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Pogovori o spontanem splavu
31.10.2007 23:49:26   
Mavrica32
Ojla,
počasi sem se navadla biti spet doma. Hm, pa saj se samo potepam. Dobila sem 2 M. Hm, nikoli nisem imela M na 30 dni. Vedno na 28. Mah, ne bom se sekirala, če še vedno ni bilo tako kot mora biti. Vsaj ni bilo hujših bolečin, me je pa telo cel cikel opozarjalo. Pregled 15 dni po SS je bil vredu in me nima kaj spet skrbet. No, pa še pila sem ga lahko kot povprečen udeleženec sindikalnega. Punce, kako kaj pijete alkohol? Mene je kar nekako strah. Enim se menda čisto upre. Prvič, ko sem bila noseča, mi je bilo težko bit na žurki, pa vztrajat sam na vodi pa soku. Sedaj me pa skozi cuka, kaj pa če sem noseča pa... 
Super Muca, da ti kdo napiše, svetujem zanositev. Meni je samo spet ponovil lanskoletni napotek. Lani mi je po prazni vrečki rekel pol leta... sem mislila, da bom ... potem je po mojem stavku, a res ne bi mogla prej, rekel, da naj počakam tri M... tako mi je bilo rečeno tudi sedaj. Pa, da naj pridem čez 4 mesece na ponovni pregled.
Še vedno včasih razmišljam o svoji RH negativnosti, čeprav nikjer nisem zaznala, da ni to lahko sprožilo splav. Ko sem možu rekla, da bom bolj pazila, ko bom spet zanosila, je izjavil, da je to pri meni že vredu. Da je narobe to, da sem živčna. Pismo, pa sploh nisem bila pretirano. Šele popoldne sem šla na urgenco na pregled. Pa sem že malce krvavela od petka zvečer. Potem pa naj govorimo tukaj o kaki paniki. Bila sem hladna. Na urgenco sem se pripeljala sama - nisem hotla čakati moža, ki je delal. hm, kaka živčnost neki.
Ker meni tudi ni nikoli prvi mesec uspelo, sem bila neprevidna že prejšnji cikel. Tudi sedaj ne mislim pazit, ker bo do konca leta mož ne službenih potovanjih in itak ni veliko možnosti.
Včeraj me je bilo spet malce hudo, poslušat nosečnici se pogovarjat, sej boš vedla, ko boš.... no sej lhk bi rekla tud, lhk bi vedli, ko bosta... zlobno... niti za hip ne pomislim na kaj takega. Srečna sem za vsakogar, ki mu uspe.
K sreči nisem povedala za vse to svoji tašči. Mami sicer pravi, da verjetno sluti.
Njeno nečakinji so odkrili tumor in sedaj čaka na operacijo. Pa samo o tem premišljuje in ne more spati.
Jaz pa tudi še nisem prešaltala na nov čas.
Upam, da boste lepo preživele lepe dneve... veliko sonca vsem ...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 10:27:00   
Neža7
Lep pozdrav punce...

Sem nazaj iz toplice user posted image
Gantar.. Kako si kaj? Glede vašega partnerja sem ti povedala iz izkušnje. Meni je samo en dan ven teklo mleko in se mi je bula naredila na dojk, vendar sedaj je vse vredo. 
Muca83... Tudi jaz ti želim, da bova obe (in ostale) zagledale user posted image user posted image  Ti povem, da sem mi je trebuh ful napihnil in na dotik je takšen kot je bil, ko sem bila noseča, vendar se ne bom prehitro veselila. Mož se ga kar naprej dotika user posted image  
Pikabu... Je čist normalno, da se tako počutiš. Tudi mene se je svet totalno obrnil, včasih še na jok mi še gre, vendar je veliko bolje. Včeraj sem tudi moji Neži prižgala sveču in se ji naredila ikibun..

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 11:44:26   
Anonimen
Pozdravček!

Pa so prazniki mimo, vikend nas pa še čaka. Praznike sem preživela kar v redu, čeprav sem imela zadnjega oktobra kar malo krize, čeprav sem se že hvalila, da sedaj pa bom močna. Pa sem se zlomila. Mož me je imel nak oncu že kar mal čez glavo, k sem pa kar naprej user posted image . Včeraj pa danes, Neža7, pa sem v redu. Upam da bom zdržala. Čakam izvide iz bolnice Trbovlje. Niti odpusnice še n isem dobila, jst sem pa že 14 dni doma. Groza... Sem v torek klicala v bolnico, kdaj dobim odpustnico in izvide, pa so rekli v petek. Danes pa je že poštar že prinesel pošto, sam te kuverte ni bilo. Bom videla jutri, kako bo. Če pa v ponedljek še ne bo, bom pa spet klicala v bolnico in se skregala, če se bo treba.



(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 16:54:49   
Ringarajčka
Pozdravljene!
Tudi jaz sem imela spontani splav, in sicer v šestem tednu nosečnosti.
V ponedeljek zvečer sem opazila manjšo krvavitev, odšla v torek h ginekologu, ki mi je naredil UZ. Rekel mi je, da se ne bo dobro končalo, in me poslal domov počivat.
Krvavitev se ni pomirila, zvečer sem imela krče, nato pa splav. Plod je bil velikosti fižolčka.
V sredo sem šla na urgenco. Tam so me pregledali in diagnoza je popoln splav. Dobila sem še kapljice za krčenje maternice, naredili so mi krvne preiskave.
Včeraj sem šla na ponovni pregled krvi. Raven hormona pada, naslednji pregled pa imam v ponedeljek.
Stara sem 34 let in to je bila moja prva nosečnost. Žalostna sem bila v torek, ko sem izvedela diagnozo in splavila, zdaj pa sem se kar pomirila. Veliko časa preživim za računalnikom, kjer zbiram podatke o splavu. Ob tem se jezim na svojo zdravnico, ki sem ji povedala za rjav izcedek, ki se jo pojavil ob pozitivnem nosečniškem testu, ona pa ga je ocenila kot ugnezditev in mi povedala, naj se ne sekiram.
Tudi ko sem ji povedala, da sem utrujena, da imam naporno delo, mi ni prisluhnila in me je odpravila z "Ja, noseča ste!". Počutila sem se kot najstnica, ki noče v šolo, vendar pa nisem šla naprej h ginekologu, saj sem bila vesela, da je vse v redu, kot mi je zagotovila.
Ko bom izvedela kaj več o tem, kaj se mi je zgodilo, se bom spet oglasila, za zdaj pa le nasvet, da je ob vsaki krvavitvi bolje takoj poiskati ginekologa, saj so zdravniki včasih prehitri. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 18:20:22   
Anonimen
Ringarajčka, žal mi je,da se ti je to zgodilo. En user posted image  zate.

Pišem pa zato, da povem, da se strinjam s tvojim nasvetom (ki si ga napisala na koncu). Ko sem sama zanosila, sem enkrat zasledila krvavi madež na hlačkah. Vendar je bila to pri meni ugnezditev, ker je potem potekalo vse normalno do tistega nesrečnega dne. Tudi sam G. je povedal, da je tisto pač to bilo, ker sem takoj 'letela' k njemu. Je pa res, da je pri nekaterih lahko pa to usodno. In G. to nič resno ne jemljejo. Kar ni prav.

user posted image  user posted image  user posted image  vsem.

(odgovor članu Ringarajčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 18:52:56   
Anonimen
Draga Ringarajčica.

Tudi meni je hudo ob tvoji nesrečni zgodbi. Ti se kar še javi in se nam izpovej, saj zato smo tukaj, da si med seboj prisluhnemo, si pomagamo in ena drugi kaj pametnega svetujemo.
Tudi sama pravim in ostalim puncam svetujem, da če karkoli opazijo na hlačkah ali pa samo na wc papirju, naj takoj, ampak res TAKOJ odidejo h ginekologu, ali pa na urgenco. Ker kakršnakoli krvavitev, izcedki in podobno ni nikakor priporočljivo med nosečnostjo.
Res pa je, da tudi sami ginekologi niso čarovniki, da bi znali odgovoriti na vsako naše vprašanje in kot mislim da je gantar napisala, druge punce krvavijo, imajo izcedke pa ni nič narobe in normalno brez problema donosijo, smo pa take, ki gre pa potem vse narobe.
Ringarajčica ti pa svetujem, da čez kake 2-3tedne greš h ginekologu in zahtevaj vaginalni ultrazvok, da ti pogleda sluznico in morebitno anomalijo maternice...ko si enkrat v tem, šele vidiš kaj vse obstaja in kaj vse nas lahko doleti. Na žalost potem marsikaj zveš in se marsičesa tudi naučiš.

Gantar jaz te čist razumem da si bla jokicauser posted image . Ker sem bla jaz ista. Z možem sva šla včeraj na Žale prižgat svečke in sva se ustavila v Parku zvinčkov in prižgala eno belo svečko za najinega user posted image . Ne vem če sva bla tam minuto ali dve pa so se mi že solze ulile in sva morala iti naprej, ker bi se tam sesedla, tko je blo hudo...sam kaj ko moraš biti močen in iti naprej. Sem pa tudi moža vidla in tudi sam mi je rekel, da je blo tudi njemu hudo ob vsem tistim svečkam in malim igračkam in cvetjem, da je tudi njega malo zadelo.
No pa samo da so tile prazniki mimo in jutri je nov dan. Moj mož ravno zdajle malo drema jaz pa skačem po netu. Sem celo izsilila da greva jutri v Udine mal šoping, v Bernardija in Pitarello, ni nič kompliciral user posted image user posted image user posted image . Ker ponavadi so to pri nas borbe, heheheuser posted image .

Vesna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 19:31:21   
mihi78
Ringarajčka, pozdravljena med nami. Upam, da se ti bo velika želja po user posted image kmalu uresničila. Pa tudi vsem ostalim.user posted image
Jaz pa sem bila cel teden doma, hura za krompirjeve počitnice! Ampak so prehitro minileuser posted image . Komaj čakam naslednje. Upam, da bo vikend doooooooolg, ponedeljek pa čimbolj kratek.
V ponedeljek sem bila pri novem G, sem se prestavila, ker prejšnji je res bil ful prijazen pa vse ampak s takimi kot sem jaz (3ss, odstranjena pregrada, PCO, morda tudi endometriozauser posted image ) pa ni ravno vedel kaj bi počel.
S tem pa sva se hitro dogovorila - v LJ na umetno, se popolnoma strinjam pa upam, da tokrat uspeh ne bo izostal.
12.11. imam UZ pa da se dogovoriva za naprej!
Lep večer!user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 19:37:16   
Anonimen
mihi78 BRAVO ZA POGUMuser posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela, da se tudi pri tebi nekaj odvija na boljše.

Držim pesti, da nas bojo teli zdravniki "poštimali", da bomo kmalu tudi me nosečke.

user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 19:46:08   
Anonimen
Danes sem tako žalostna.Zelo pogrešam mojo malo Anne Marie.Ko bi jo le lahko stisnila v svoj objem.In še pravkar sem čestitala sošolki,ki mi je blizu-je nova nosečka.Sam v srcu me tako boli.Jočem.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Pogovori o spontanem splavu
2.11.2007 22:30:29   
Pikabu
Ringarajčka, žal mi je, da si tudi ti morala iti čez to preizkušnjo. Če sem prav razumela, si tudi ti prav plodek videla? Jaz sem ga namreč, sem prav čutila, kako mi je ven padel, le da sem jaz imela ss v 9. tednu. Vidim pa, da pozitivno gledaš naprej, to je dobro. Veliko poguma ti želim, pa da bi čim prej lahko spet delala na novem user posted image in da bo tudi hitro uspelo. Drži se. user posted image user posted image user posted image

Vesnyca
, lepo, da sta šla prižgati svečko. Mi je nismo, predvsem zaradi gužve, bomo šli enkrat, ko bo tole malo mimo. Pa kaj lepega nabavi jutri. To pa je za dušo, jaz tudi uživam, če gremo kaj zapravljat.

mihi78,
držim pesti, da vama čim prej uspe. Le pogumno. user posted image

apsirin, zjokaj se. To zelo pomaga. Meni je vse huje, ker sploh jokati ne morem več, dokler sem jokala, je šlo.... En topel objem.... user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.11.2007 12:25:17   
Pikabu
Kako ste kaj danes? Se kaj boljše počutite? Mene je zjutraj spet dajala ena čudna nervoza. Sem se lotila okna pomivat, pa glasbo sem si do fula prižgala in zraven pela. Zdaj sem pa boljša. Moja M se končuje, v sredo imam pregled pri svoji G, upam, da se bova še kaj pametnega pomenili. Pa danes je prišel že katalog od relaxa za morje 2008. user posted image Sva z mojim user posted image že gledala, če bi se že sedaj kaj odločili. Bomo še malo počakali, da pride ven katalog z lastnim prevozom, ta je z organiziranim. Pa bom spet imela nekaj, česar se bom veselila in načrtovala. Samo, kako se eno leto obrne. Saj smo ravno bili na morju, pa že načrtujemo drugega, pa dvakrat se bomo okoli obrnili, pa bomo spet tam. Pa mi bomo spet začeli delati na novem user posted image , če se pri meni vse uredi. Malo bluzim. Lepo soboto želim vsem. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.11.2007 13:05:44   
Ringarajčka
Pozdravljene!
Pikabu: Videla sem "fižolček" barve kože, ne morem pa reči, da sem videla pravi plodek, ki bi verjetno moral biti v tem fižolčku. Po informacijah iz knjig naj bi plod v šestem tednu imel 4 mm, vendar jaz tega nisem videla. Razmišljam o tem, da je bila vreča mogoče prazna, kar me tolaži, saj pomeni, da plodka ni bilo. Kot sem že napisala, je bila v torek pred splavom ginekologinja zaskrbljena, rekla je, da ne bo v redu ..., več pa mi ni povedala.
Za pojasnilo mojega splava še informacija, da sem 9. 10., ko še nisem vedela, da sem noseča, imela v urinu bakterije, zato mi je zdravnica predpisala primotren. Zdravnici sem omenila možnost, da sem noseča, vendar me je pomirila, da tablete tako zgodaj ne škodijo, če pa bo test pozitiven, pa se moram takoj oglasiti.
15. 10. je bil test pozitiven in tablet nisem več jemala. 17. 10. so bile bakterije negativne in zdravnica je rekla, da je prav, da sva bakterije odpravili, saj so lahko med nosečnostjo nevarne.   
V tem času so se po napornem delovnem dnevu pojavili tudi izcedki, vendar pa me je zdravnica pomirila ...
Zdaj jemljem ergotyl za krčenje maternice, danes sem tudi nehala krvaveti (abrazije nisem imela), naslednji pregled na urgenci pa imam v ponedeljek. Upam, da mi bodo takrat razložili, zakaj je prišlo do splava in kako bo naprej, predvsem pa čakam na četrtek, ko grem spet k svojemu ginekologu, pri katerem je UZ torkovega pregleda.
Lepo se imejte in bodite pogumne!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.11.2007 18:25:51   
Anonimen
Pozdravček!

Danes pa sem dobila tako zaželjeno pošto iz bolnice. Pa ni nič pametnega pisalo gor. Piše to, da moram it po enem tednu na kontrolo, sam k so mi pošto poslali šele po 14 dneh, poleg tega je imel moj G. tudi 14 dni dopusta, tako da po enem tednu nisem šla na kontrolo. Bom šla v ponedeljek k njemu, da mu povem, kaj se je zgodilo. Bomo vidli kja bo kaj rekel, vem pa da bo bolj tih, saj nimam nobenih izvidov.
Upam, da se bo ta ss kdaj razrešil.

Lep vikend!

(odgovor članu Ringarajčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.11.2007 20:14:34   
mihi78
Ringarajčka, mislim, da je zelo malo možnosti, da bi ti znali povedati zakaj je prišlo do splava. Jaz sem imela tri ss pa mi za nobenega niso vedeli pojasniti zakaj se je to zgodilo. Pa če sem prav zasledila tudi nisi imela abrazije, da bi material poslali na histološko preiskavo, ki bi morda razkrila kaj več. Tako so storili pri meni po drugi abraziji ampak je bil histološki izvid bpuser posted image Če pa bi ti res znali povedat zakaj je prišlo do ss bi blo super, bi se naslednjič dalo preprečit.
Upam, da se boš hitro potolažila pa da greš kmalu v nove boje. Glede na to, da se je samo ščistilo, ne bo treba dolgo čakat.user posted image
Kako ste kaj ostale? Jaz še malo posurfam pol pa grem pred TV. Po eni strani sem vesela, ker se zadeve zame premikajo, čeprav po polžje, po drugi pa zelo žalostna, depresivna, še sama ne vem povedat kaj mi je. Ni se mi za pogovarjat, sem nesramna, zadirčna, razočarana,...Morda je kriv november pa slabo vreme, najverjetneje pa jaz sama. Priznam krivdo, se pravi se mi polovico oprosti, al kak že greuser posted image Za znoret. Moj možek res ma dobre živce. Pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.11.2007 22:30:31   
Mavrica32
ojla,
le pogum vsem.
Ja, lepo bi bilo vedeti, zakaj se nam je to zgodilo. Ko me tolikokrat pride na misel vprašanje - zakaj ravno jaz. Zakaj že dvakrat? kaj moram storit, da mi bo tretjič uspelo?
hm, mIHI78, tudi jaz sem imela krompirjeve počitnice in kar malce težko bom v ponedeljek spet vstala za v službo. Pa še mož mi potem v kratkem gre na službeno pot.   Tudi meni se čas strašno vleče, od septembra naprej, ko nisem več noseča, se mi zdi že cela večnost - najmanj pol leta.
ko bi vsaj vedela recimo - drugo leto bo vse ok. Malce me mika, da bi šla h kaki vedeževalki. A raje ne. Edina na katero sem slučajno naletela pred tremi leti - zanimalo me je samo, kako bo z otroci- mi je lani in letos napovedala dva otroka, deklico in fanta. No, obakrat sem splavila. Imela pa sem že takrat občutek, da si je malce vse skupaj izmislila.
Drugače pa sem danes uživala ob zasanjanju cvetličnih korit.  Eden redkih srečnih trenutkov tega tedna. Počasi se pač pobiramo, a ne punce.
Da bi si čim večkrat rekle, trenutek pomudi se kako si lep....

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.11.2007 10:05:11   
mihi78
Mavrica mogoče pa je bolje, da ne veš vsega kar te (nas) v življenju čaka. To z vedeževalkami pa je sigurno že vsaki prišlo na miseluser posted image . Tudi meni je ena napovedala 2 otroka. Bilo pa je tako, da sva bili slučajno skupaj v bolnici, ko sem imela drugi ss. Tako, da tudi plačat nisem rabilauser posted image . Jaz grem zdaj definitivno na umetno. Saj mi je čisto jasno, da mi ne morejo zagotoviti, da bo tokrat vse OK ampak pripravljena sem storiti vse za svoje user posted image . Bom že pretrpela vse špikanje pa punkcije pa če je treba še kako operacijo. Samo, da bo.
Zdaj pa moram še nekaj za pouk pripravit, bo kar pestro zdaj po počitnicah. Ampak kaj, ko otroci še najmanj 3 dni ne vklopijo, da so spet v šoli!
Želim vam lepo nedeljo! LP

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.11.2007 17:11:41   
Anonimen
Danes sem žalostna.Boli me srce,dušo mi bo razneslo.Čeprav danes naj ne bid elala,sem šla v službo,da mal pozabim na mojo Anne Marie in moje misli,ki kar begajo nekam stran.In kaj se mi zgodi tam?Mimo po nekem slučaju pride moj bivši fant,očka moje Anne Marie,s katerim sma se po skoraj treh letih razšla letods januarja,in ki živi na drugem koncu države,po novem.Seveda sem ga poklicala,da se je ustavil,in da sma rekla nekaj besed.Ravno šel je od nove punce,in se ustavil še pri prijateljih v mojem mestu.Jaz pa sem ugotovila,kako neznansko rada ga še imam.Kako zelo si ga še želim ob sebi.Kako rada bi,da bi še bil moj.Pa so vse le sanje,nemogoče sanje.Boli.Danes em res žalostna.Še leto dni nazaj se spomnim,kako zelo vesela sma bila,kos em bila nosečka.Zdaj pa ni več moj.Pripada nekomu drugemu.Nimam ne njega,ne Anne Marie.Boliiiii!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.11.2007 20:07:50   
mihi78
aspirin! Pošiljam ti en velikuser posted image ali user posted image user posted image . Lahko tudi 100, če ti bo vsaj malo lažje. Tebi pa res ni lahko. Ampak moraš verjet, da bo boljše, lepše. Res se sliši butasto, ampak kljub temu moram tej zguljeni frazi pritrdit, ker se je izkazala za resnično ničkolikokrat, čas celi vse rane. Boš videla, nekega lepega jutra se boš zbudila, ob tebi bo nekdo drug, ki ti bo vračal ljubezen, v enaki meri kot jo daješ. Pa tudi mala/maliuser posted image , ki se zgodaj zjutraj kobaca k mami in atiju. Mogoče pa se res vse zgodi z razlogomuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.11.2007 21:24:56   
Ringarajčka
Aspirin!

Tudi jaz ti pošiljam  user posted image  in ti želim lep nedeljski večer ter dober teden. Preživi ga z ljudmi, ki jih imaš rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?