|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
21.10.2007 21:18:17   
Pikabu
Mihi78, upam, da se danes že bolje počutiš. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da se je tvoja user posted image vseeno kje zadržala, če je pa prišla, bosta pa še malo lahko uživala v user posted image user posted image user posted image . Saj vem, kako potre to, da se prikaže, pa si tako želiš, da se ne bi, ampak ko je par dni mimo, boš spet lahko gledala naprej in načrtovala, kako pa v naslednjem mesecu mora uspeti. Res držim pesti zate, da čim prej ugledaš magični user posted image . Kar se pa ljudi tiče.... Mislim, da gremo vsi kdaj čez to, da spoznaš, da je nekdo drugačen, kot si sprva mislil. Pravijo, da v nesreči spoznaš prijatelja in to je čisto res. V takih trenutkih boš spoznala, kdo je tisti, na katerega se res lahko zaneseš. Jaz sem sama preko svoje izkušnje ugotovila, da imam dve zares dobri prijatlejici in sta mi res pripravljeni pomagat v vsakem trenutku, potem jih je pa še nekaj, na katere se lahko zanesem, če nočem preveč obremenjevati teh dveh. Nasloni se na ljudi, ki jim zaupaš in ki so se izkazali vredni tvojega zaupanja. Je pa tudi meni velika tolažba tale RR in pisanje tukaj gor, že to mi veliko odnese, če se odločim, da ne nadlegujem čisto za vsako stvar svoje bližnje. Zate pa en velik objem. user posted image Mislim nate in držim pesti, da tudi tebi čim posije sonček. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Pogovori o spontanem splavu
21.10.2007 21:25:14   
Pikabu
Muca, kako je s tvojo M? Meni je tudi čudno, ene pa pišejo, kako jim pri prvi lije ven user posted image , jaz sem imela tudi vsak dan po malem krvav izcedek, pa je G rekla, da je lahko M. user posted image Meni nič jasno, čeprav mislim, da je vseeno šlo bolj za ovulacijsko krvavitev, tako da pravo M še pričakujem.

Glede tega, kaj bi lahko imela, se pa ne obremenjuj in čim manj premišljuj. Sama sem prav vesela, da si v tej nosečnosti nisem šla računat tednov, pa PDP-ja. No, tedne sem izvedela na dan splava, pa se včasih zalotim, da bi šla izračunat, koliko bi bila zdaj noseča, pa hitro zaprem koledar. Sploh nočem o tem razmiljati. PDP-ja mi pa niso računali in prav je tako, da se ne bom obremenjevala z njim, ko bi prišel. Vem, da bom mogoče tam nekje konec april malo žalostna, pa da bom razmišljala, kako bi lahko bilo, ampak si ne bom pustila. Malo me mož v tem "vzgaja", da se ne grem teh ČE-jev, pa vidim, da ima prav, ker se samo obremenjujem s tem. Res, odmisli to, kako bi lahko bilo, pa samo sanjaj in si predstavljaj, kako bo naprej. Zdaj imaš M, potem pregled, ob času O gresta veselo na delo in kmalu nas boš razveselila z novičko o user posted image . Tokrat pa MORA biti vse v redu in vse te bomo podpirale. Korajžno naprej. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Pogovori o spontanem splavu
21.10.2007 21:51:14   
Muca83
Pikabu, včeraj se je moja M pokazala v vsej veličini. Se je pošteno ulilo, tako da sedaj počakam, da bo konec, potem pa v nove boje. V petek imam pa še pregled pri ginekologinji, da pogleda če je vse ok. Na srečo sem zadnje čase ful zaposlena (služba+faks) in zato nimam veliko časa za razglabljanje o teh stvareh. Me pa še vedno stisne v srcu, ko vidim kakega malega dojenčka ali nosečko. Se mi zdi, kot da je zadnje čase vsaka druga noseča, upam, da bom kmalu tudi jaz med njimi!

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Pogovori o spontanem splavu
22.10.2007 15:59:59   
Anonimen
Pozdravljene vse!

Zelo težko je začet pisat o tem. Še 8 dni nazaj sem se veselila otročička, ki pa ga sedaj ni več. Če sem dobro vse prebrala, se mi zdi, da je ena od vas imela nekaj podobnega kot jaz. Bila sem v 17 tednu. V ponedeljek (danes teden) bi morala it na pregled k ginekologu, a ga nisem dočakala.
Moja zgodba pa se začne v ponedeljek ob 5 uri zjutraj, ko sem šla na wc in preden sem se obrisala, je naredilo pok (kot bi počil balonček z vodo) in voda je odtekla. In potem se je začela nočna mora. Pri dežurnem zdravniku so mi brez zdravstvene izkaznice izdali napotnico za v bolnico (pozabila sem jo doma, to pa se mi je zgodilo pri starših). V bolnici Trbovlje pa bi morala po besedah sestre it kar domov. Tako me je na zjala, kaj delam z napotnico in brez izkaznice... Še sreča da je bil ginekolog čisto drugačen in jih je potem poslušala od njega. G. mi je naredil UZ in ugotovil, da ni več pomoči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pokazal mi je, da mojemu angelčku čisto malo še bije srček. In nato sem šla v bolniško sobo ležat. Dobila sem infuzijo za umetne popatke. Zgodilo pa se ni nič. tudi antibiotike sem dobivala. Ker do naslednjega dne ni bilo krčev, ne krvi (fizično sem se počutila super) in ker je G. ugotovil, da je otročiček umrl, sem dobila eno injekcijo v zadnjo plat. Vse kar se je zgodilo po njej je bilo, da sem bruhala žolč in imela drisko. po treh urah pa sem ponovno dobila injekcijo. In kake 5 minut po njej sem začela ponovno bruhat in driskart. In nato sem dobila ful hudo bolečino in bilo je konec. Poklicala sem sestro, ki je ugotovila, da je res zunaj. Nato mi je prerezala popkovino in nato sem šla nazaj ležat v posteljo. Po dveh urah in pol pa so me odpeljali, da so odstranili posteljico.
Nato pa me je zanimalo, zakaj je prišlo do tega. Pa mi G. ni mogel povedati. Rekel je samo, da je bilo s otročičkom vse ok in da je bil zdrav, da imam lahko kaj na maternici in da bom morala iti na preiskave. In sedaj po enem tednu živim v negotovosti, kaj bo rekel moj ginekolog, saj čakam na izvide.
Sicer pa moram pohvalit osebje na ginekološkem odelku v Trbovljah. Razen tiste sestre na začetku so bile vse druge SUPER in so bile do mene zelo, zelo v redu. Tudi, k sem user posted image  so me tolažile. Tudi G. pri sprejemu je bil ful Ok.

Zanima pe me, če katera ve še za kak tak primer, kot je bil moj in kaj so ji rekli, zakaj je do tega prišlo. HVALA! In upam da bo z mano vse OK, da bom lahko kmal imela user posted image .  Za vas vse pa tud držim pesti.

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Pogovori o spontanem splavu
22.10.2007 18:49:32   
mihi78
Pikabu, hvala za lepe besede in tople objemčke, ki jih vračam user posted image user posted image . Sem danes naredila test, si pač misliš mogoče pa je kaj. No, na kratko, ni bilo željenih črtic. Mislim, da bo user posted image nastopila jutri, najkasneje pojutrijšnjem. Drugače pa se že boljše počutim. Življenje pač prinese take zadeve. Saj veš kak dan te čisto vrže pa si še bolj občutljiv kot ponavadi.
Gantar zelo mi je hudo za vse, kar si morala prestatiuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem sicer imela že 3 ss ampak vse v zgodnji nosečnosti, tako da so mi v narkozi naredili abrazijo, enkrat pa se je k sreči samo ščistilo. Tako, da tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image in mislim nate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Pogovori o spontanem splavu
22.10.2007 19:45:28   
Muca83
gantar, zelo hudo mi je zate... user posted image user posted image user posted image Mislim, da je imela Neža7 podoben primer tvojemu. Je tudi bila že precej noseča in ji je voda odtekla. Jaz imam za sabo 2 SS, pa imam raje dva taka kot sem imela kot to, kar si ti preživela. Moralo je biti zelo grozno.



_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 9:11:22   
Anonimen
Najhuje od vsega je bilo to, da nisem imela nobenega znaka, da meni ali mojemu user posted image  kaj grozi.
Najbolj pa pa me jezi sedaj to, da mi vsi pravijo, saj bo, saj boš še lahko imela user posted image , pa naj se ne sekiram in živciram, pa naj ne user posted image . Men gre pa ful skoz na user posted image  in pol se na vzven delam, da je vse ok, v sebi pa tulim.

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 10:48:16   
Anonimen
gantar zelo mi je hudo, ko sem prebrala tvojo zgodbo. v sekundi sem dobila solzne oči user posted image .

Drži se in če karkoli potrebuješ ti kar napiši.

Kot pa je napisala Muca83 je imela Neža7 podobno izkušnjo, pa jo lahko kar vprašaš tule ali pa na ZS.

Aja še tole, tudi meni so skos govorili, pa dej se bo, sej boš še mela otročke, sej si mlada...ampak men so te besede nardile še huje in sem bla prov jezna, bolje bi bilo da bi me takrat bres besed objeli. Ni je besede, ki bi nas v takšnih trenutkih lahko potolažili.
Moje mnenje je, da to resnično lahko razumemo le punce, ki smo to dale skozi!

Vedi pa, da mislimo nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 14:43:11   
Neža7
GANTAR...
 
Punce imajo prav.
Jaz sem bila 19t noseča, ko mi je v službi na WC voda odtekla.
Hitro sem šla G in sem dobila napotnico za bolnišnico. Ko sem prispela sem šla na uz. Rekla sem jim čist v šoku, da plada ne več. Na uz je pokazala, da je moj otročiček še vedno v meni in da srček bije. To me je tako hudo zabolelo, da sem kar user posted image user posted image .
Ko je bila uz konec je bil moj mož že iz službe in me je čakal pred vrata. Kar user posted image  sem se, ko sem ga videla.  Komaj, da sem mu povedala, da bom morala rodit  (mi že gre na jok, ko pišem)
Šla sem v porodno sobo, ki so mi vzeli kri in začeli z umetni podpadke. Jaz nisem bruhala ampak drska je bila za znorit. 3x so mi dali injekcijo potem so popadki že bili hudi in sem čutila, da otrok prihaja. ob 20:05, 28.06.07 se je rodila Neža. Nisva jo morala pogledati, ker je bilo takšna tišina.
Vse rezultat od krvi so bila negetivne za kakšni vnetje. Otrok je tudi bil zdrav.
3mes po ss mi je G rekla, da je prišlo do vnetje in ne vejo kako. Da, sedaj z možem po 4M bova znova poskusila. G mi je tudi rekla, da bo naslednja nosečnost rizična.
 
Zelo mi je žal, da si morala dati skozi isto nočno moro.


_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 14:52:51   
Neža7
Seveda, če imaš še kakšne vprašanje kar vprašaj. Vem, da je zelo hudo, ker meni je še vedno in bo minalo 4mes.
A ja! dva tedna pred tem dogodku sem bila na pregled in je bilo vse krasno. G je bila zelo vesela kako mi je šlo.
Jaz sem več tednov tuhtila kaj se narobe naredila, da se je nama to zgodilo.Vedno sem dobivala v glavi, da sva nekaj narobe naredila..... Ali sem to?, ali je to?, mogoče to?. Nič nisva naredila, da se ne počutit, da si kriva, čeprav ti bo več tednov to dogajalo.
 
Res mi je hudo žal.  Vsi samo tukaj zate.


_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 14:58:57   
Neža7
Sem pozabila... Sestre v bolišnici so bile tako prijazne do naju, vendar, ko je že minalo in sem dobila novo izmeno so bil tako brez čustev.
Moj mož seveda me ni hotel, da bi bila sama in je res hotel z menoj vstat. Zdravnica je rekla NE! Malo je manjkalo in bi imela policijo (moj mož je tudi policaj)
Celo noč, ko sem se sama jokala v sobi je moj mož spal v avto pred bolnišnico............

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 20:49:41   
Pikabu
Gantar, user posted image user posted image user posted image user posted image . Hudo mi je zate, da si tudi morala skozi to. Ne bom kaj dosti pisala, ker vem, kako besede nič ne pomagajo, boli pa vseeno neizmerno. Želim ti, da se ti uspe čim prej pobrati in da boš čim prej lahko mislila na novo pikico, ki ti bo dala veselje nazaj. Drži se, me smo pa tukaj s tabo. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Pogovori o spontanem splavu
23.10.2007 20:50:07   
Pikabu
Neža, zate pa močno, močno, močno držim pesti.... user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 10:21:42   
Neža7
Hvala Pikabu... user posted image

Sva že v akciji in si res upava, da bo pozitivni rezultat.
Tudi zate želim vse najlepše user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 11:27:24   
Anonimen
Neža7 tudi jaz držim pesti, da boš zagledala user posted image user posted image  in da bo tokrat vse tako kot mora biti.

user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 13:10:29   
Neža7
Vesnyca...  Hvala za lepe želje.
Tudi midva upava, da bo po 13.11.07 rezultat user posted image user posted image
 
Že pridno user posted image user posted image .
 
Čudno! Ko sem feb 2007 zanosila je bila na 14 dan in spontano (mož je imel občutek, da je prvi čas user posted image )sedaj že plodne dneve user posted image user posted image  user posted image user posted image
 
Tudi jaz ti želim vse najlepše user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 21:37:14   
Anonimen
Imam pa res eno vprašanje zate Neža7 in tudi za druge. Marsikdo mi je rekel, da sem po vsej verjetnosti dobila neko vnetje. In da je možno, da je vnetje prinesla neka bakterija, ki jo prenašajo le živali (največkrat mački). Je kateri G. že omenil to, da je imela to bakterijo (sej ne vem če je to sploh bakterija)? Je nekaj na T, sam se trenutno ne spomnim imena. Nekateri G. dajejo že takoj na začetku kri pregledat, če ima bodoča mamica to v sebi.

Neža7, držim pesti!!!

Hvala vsem!

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 21:57:02   
Anonimen
Imam še eno vprašanje. Upam da ne bom preveč tečna.
Neža7, a pred ss nisi imela prav nobenih znakov (krčev ...)?

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 22:39:55   
Muca83
gantar, najbrž misliš na Toksoplazmozo. Več ti ne znam povedati.

Evo, midva sva pa danes začela delat novega user posted image . Upam, da čimprej ugledam user posted image in da končno dobim svojega tako zelo zaželjenega user posted image . Vsak dan si ga bolj želim! V petek imam pa še pregled pri svoji ginekologinji. Upam, da bo vse ok. No, pa saj pomoje da bo, se fizično zelo dobro počutim, psihično pa tudi kar glede na situacijo. user posted image


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Pogovori o spontanem splavu
24.10.2007 23:05:16   
Anonimen
Ja, mislim na Toksoplamozo. A so pri kateri že to ugotovili oz. je imela zaradi tega ss?

Držim pesti Muca83.

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Pogovori o spontanem splavu
25.10.2007 8:14:19   
*l*e*n*a*
gantar, žal mi je zate in za vse ostale, ki so dakle to skozi.
mene pa zanima, če imate ve tudi po ss neredne user posted image , prekmalu ali prepozno, ful močne in boleče?
zdaj se pa tudi nam že izteka čač po katerem lahko delamo nauser posted image , sam se kri dam in pregled na onkološkem, pa lahko, no če bo vse ok saj bouser posted image . ld vam želim
lena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Pogovori o spontanem splavu
25.10.2007 14:40:01   
Neža7
Gantar... Muca imam prav.

Prvo ni bilo vnetje, ker vse je bilo negativno. Potem je na obdukcije je pokazala, da je bilo na posteljici malo krvi in vnetje. Ne morajo mi povedati kako je prišlo do tega. G mi je samo rekla, da tudi njo bo skrbelo, ko bom zanosila, ker nima pojma kako me naj ščiti. Zato bom imela rizično nosečnost. Kar pomeni, da verjetno bom morala na bolniško, da ne bi imela preveč stikov z tujih ljudmi, nič seksa, nič plavanje.... itd Nimam živali doma.
Pred ss sem imela malo krčanje kot, da bi imela malo težavo s prebavo (nič hudega) sem še na WC in nič! Potem sem zacutila pretisk in sem takoj vedla, da je nekaj hudo narobe. Mislila sem, da glavica prihaja ven... Potem je samo počilo user posted image  Nisem videla ploda v WC-ju. Nisem vedela če naj vodo na Wc-ju spostim ali ne.
In potem veste kako je bilo naprej.....

Jaz sem tu, da brez skrbi kar vprašaj.

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu *l*e*n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Pogovori o spontanem splavu
25.10.2007 14:45:06   
Neža7
Muca83.... Držim prsti. user posted image  Tudi midva sva začela. Po 13.11 bova videla, če sva uspela.

l*e*n*a... Jaz sem imela po ss tako...
 
1. 34 dni
2. 28 dni (točen kot urica)
3. 27 dni
4. 25 dni
5. ne pričakujem user posted image


_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Pogovori o spontanem splavu
25.10.2007 14:53:05   
Neža7
Gantar.. Sem pozabila. G mi je pri 5 tednov dali moj kri pregledat, če sem ščitena in nisem bila, da res nisem morala delat malo na vrtu zaradi prst, nič stikov z živali, nisem smela biftek ali druge srove mesa in pašteto... itd

Vse sem pazila.... user posted image  Še  sladkor nisem imela, ker sem bila na dieti, da se ne bi moj sladkor povišal. 

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Pogovori o spontanem splavu
25.10.2007 14:58:15   
Anonimen
Meni pa G. ni dal tri mesece kri pregledat. Šele v 12 tednu mi je kri in vodo vzel. Pa za vodo vem  (mi je sestra rekla) da je ok. G. pa o tem ni rekel nič. Me je kar groza, če bo imel sedaj kaj za povedat (ko mu bom izvide nesla).

sicer pa so mi rekli, da tudi muha prenaša to bolezen.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?