|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
3.3.2010 22:21:22   
nmagk
Nataši moj Grega je tudi tako navajen,da gre nekdo z njim spat oziroma da je zraven,ko zaspi potem spi v svoji postelji edino zadnje čase se zjutraj bolj zgodaj prišunja k nama v posteljo in odspi še eno kitico.Je pa bilo naporno,ko je bila Karolinca še čisto mala sem z njo sedela na njegovi postelji,njo dojila on je pa med tem zaspal.Srečo imam,ker zelo hitro zaspi.Tak problem sem imela tud z Ano,ki je stara 8 let,do 6 leta je hodila k meni v posteljo,skoraj vsako noč,vse sem poskusila z lepa z grda ni šlo,nehala je potem sama od sebe.Težko je najti recept kako prepričati otroka,da sam zaspi in spi v svoji postelji,če ni tako navajen čisto od malega.Zdej ko imate dojenčka bo mogoče še težje,svetujem ti da ga poskušaš navajat postopoma s kako finto,da ga daš v posteljo in mu rečeš,da naj počaka,da takoj prideš,mogoče se bo zamotil in sam zaspal,daj mu kako igračko,moj Grega ima še vedno pleničko ninico za spat in pol njo stisne in zaspi,sva mu pa dala v sobo tudi tv in pogleda risanko in medtem zaspi.Tako sva ga navadla,da včasih zaspi sam,pri njemu mi je uspelo,medtem ko mi pri Ani dokler se ni sama odločila da bo zaspala sama in nehala hodit k nama.Želim ti da ti uspe,da ti bo lažje.
Uživajte v crklanju.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
   RE: Septemberke 2006
4.3.2010 7:23:48   
pupika
Nataši tudi pri nas je tako, da Gal spi v zakonski postelji, svojo sobo ima samo za igranje, in še nikoli ni zaspal sam od sebe, razen ob vikendih ko mu pustim da je lahko malo dlje pokonci, in se zrihtamo za spanje in se uleže v dnevni ter potem ko z nama gleda televizijo zaspi, potem ga pa samo odnesemo v spalnico, med tednom pa moram it vedno jaz z njim spat, no saj sedaj mi kar paše, ko hodiva oba z Galom že okoli pol devetih spat. Sva se pa že pogovarjala, kako bo ko bo prišel dojenček, pa je Gal rekel, da bo dojenček zraven njega spal, tak, da bomo verjetno vsi v spalnici, na grdi način pa ga ne mislim prestavit v svojo posteljo, sem tudi premišljevala, da mogoče bo potem ko bo drugi otrok dovolj velik za v svojo sobo, da potem oba premaknemo, ker bo lažje za oba otroka, Res je da bi naj starejšega otroka prestavili v svojo posteljo pred prihodom drugega, ko pa je dojenček že z nami, pa tega naj ne bi delali, ker bi se potem prvi počutil zapostavljenega in bi bila preveliko sprememb naenkrat.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   RE: Septemberke 2006
4.3.2010 7:54:10   
adrijana.sara
Jutro!

Najprej moram napisat - saj ne morem verjet, da spet sneži, sem res mislila, da je že konec tega snega za letos. Saj je bilo lepo, sam zdaj ga imam pa že dovolj in sem bolj željna sončka. Pa kaj hočmo, bo treba še malo počakati.

Glede spanja - Sara sicer spi v svoji sobi, pa tudi zaspi sama - knjigico preberema, se mal pocartama, potem ji pa še pravljico na cdju prižgem ali pa pa pesmice in ponavadi brez težav zaspi. Včasih se še glasi, da ne more zaspati, ampak to pri njej pomeni ravno nasprotno - da je tik pred spanjem in se še komaj bori, tako da jo potem hitro zmanjka. Tudi popoldan gre sama spat brez večjega prerekanja. Ponoči se še včasih pretihotapi v najino posteljo, ko gre lulat (tako kot danes) in naju carta, včasih moram zraven nje lulat, pa jo potem še pocartam in jaz pri njej ostanem. Ne kompliciram, mi je to, da ve kje mora spati, pa da če ji rečem ne ugovarja dovolj, cartanje mi pa seveda tudi paše. Zdaj ni več takšne panike, ko ne brca toliko. Smo pa to dosegli z veliko pogovarjanja kako je že velika, da lahko sama spi, da sma res ponosna na njo.... je pa seveda pri vsakem drugače.
Bomo pa videli kako bo, ko bo nov član v spalnici, ona pa v svoji sobi. Jo pripravljam, berema knjigice na to temo kako je, ko pride nov član in potem razglabljama kako bo pri nas. Bomo pa videli, poročam kasneje.


(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
   RE: Septemberke 2006
4.3.2010 7:59:34   
x_srečka_x
Ja mi tudi pred spanjem knjigico preberemo pa vsak eno pesmico, pa vrata od sobe morajo biti priprta dokler ne zaspi, pa tudi lučko ima v svoji sobi celo noč prižgano.
Adrijana super, da vi še spite popoldan, ker mi že od 2 leta ne, potem pa zaspi že ob 7h zvečer, ko je tako zmatrana. No pri nas kar oba hodita spat ob 7h, pa je potem še malo več časa kaj naredit.
Drugače se pa spomnim, da sem jaz tudi hodila spat k mami kadar je grmelo user posted image , mene je bilo tega kar malo groza, ko sem bila ,majhna, neprijetno mi je pa še zdaj.

Lp

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:06:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
   RE: Septemberke 2006
5.3.2010 7:45:33   
adrijana.sara
Mi še skoraj obvezno hodimo popoldan spat. Saj je zmožna prebedeti, pa tudi tečna ni, tako da kakšen dan, če se kaj dogaja dovolim. Se ji pa to pozna, če počne dva, tri dni in je potem dosti bolj utrujena in manj aktivna čez dan. Sicer ima pa tudi ona rada spanje, večkrat tudi po tri ure popoldan, tako da ji je v vrtcu tista urica in pol včasih premalo. Zvečer gre ob 8h, tam do devetih sigurno že spi, zjutraj pa rada vstaja malo pred sedmo. Tako, da meni ta njen ritem več kot odgovarja. Bomo pa videli kako bo poleti s tem spanjem, ko bo lepo vreme in če se bo dala prepričati, da bo šla noter spat.

Eno vprašanje -  a so vaši triletniki že kdaj prespali kje drugje, razen pri najožjih družinskih članih? Naša je namreč začela nagovarjati, da bi ostala pri kolegih, pa se še nismo mogli odločiti. Včeraj je bila pa obratna situacija, da bi en 4 letnih rad pri nas spal in ne vem, če ne bomo poskusili. Čeprav sta atija bolj zadržana kot mamice.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 13:00:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu adrijana.sara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
   RE: Septemberke 2006
5.3.2010 13:15:49   
x_srečka_x
Ja naša je prespala samo pri babi, drugje pa še ne, niti nima želje.

Potem pa res vidim, da sem lahko srečna, ker oba spita v svoji posteljiciuser posted image

Vesna pa včasih zjutraj spi tudi do 9ih zjutraj, če jo pa zbudim ob 7ih pa pravi jaz sem še zmatrana, pusti me. Malo krize je imela, ko se je odvajala od dude, pa je hitro minilo, sem ji dala tetra pleničko in rekla, da im a to zdaj super pleničko, pa je bila res ponosa.Tine je pa bolj zgoden ponavadi se zbudi od 7ih do 8ih. Pa tudi on nič kaj ne spi podnevi, imamo to zgleda v genih user posted image

Adrijana, boš videla, da bo lepo sprejela dojenčka, pa pri vsem ti bo hotela pomagat, še kopat. Vesna vem, da je bila vedno zraven, ji je veliko pomenilo, če je lahko prinesla pleničko ali pa namazala s kremico. Na začetku je takoj vprašala če mu lahko pogleda lulčka user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
   RE: Septemberke 2006
8.3.2010 11:53:27   
nmagk
Drage mamice čestitke ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
   RE: Septemberke 2006
8.3.2010 12:10:38   
x_srečka_x
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Drage mamice čestitke ob dnevu žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Hvala user posted image  pa se pridružujem čestitkam user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
   RE: Septemberke 2006
9.3.2010 15:47:09   
nmagk
Hojla mamice in nosečkice kako ste kaj?

No mi smo danes imeli manjšo nesrečo,naš Gregor se je polulal v posteljo,prvič odkar je suh,ne vem ali ga je zezeblo,ali pa se je preveč nažlompal predno je šel spat,no revček ni vedel zakaj sploh gre,sem ga preoblekla in dala spat k meni v posteljo,da sem lahko takoj slekla posteljo in dala prat.Prostora sva imela dovolj,ker naš ati ta teden smuča v Franciji,je šel s prjatli smučat za en teden,sem ga hecala,da bom dala na svet kanal A,kako me samo pušča s 5 otroki user posted image user posted image user posted image ,no saj gre vsako leto tak čas,lani je blo bolj hudo,sem bila na koncu noseča in nič kaj lepo nosečnost skoz težave,pa sem vseeno zmogla.
No naš triletnik se je zjutraj zbudil pri meni v drugi pižami in ko je šel v svojo sobo je nazaj prišel čist frapiran,no naj povem,da smo se zvečer pogovarjali kako močno bo pihalo te dni in da lahko dol na primorskem tudi kako streho odkrije,ker on tega lih ni razumel najbolje je čist bled vprašal,,mami a je men postlo odpihnl,,no ko sem mu razložila da jo je polulal in da sem vse odnesla dol v kopalnico za oprat,pa ni hotel o tem nič slišat,ti naš mali lumpek.

Vreme je res zakozlat,lahko bi res že prišla prava pomlad.

Lepo se imejte

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
   RE: Septemberke 2006
15.3.2010 9:24:49   
pupika
nmagk kako ti uspe z 5 otroci, to pa je že kar številka. Dobra si user posted image user posted image

Ostale pa kje ste in kje se potepate.

Adrijana naš Gal še nikoli ni prespal kje drugje brez mene, gremo pa dostikrat k mojim staršem na gorenjsko, ali pa k sestri na primorsko kjer tam tudi vedno prespimo, ampak prespimo vsi trije v eni postelji, da bi pa kje sam prespal noč se pa še ni zgodilo, še za kaki dan ni nikoli šel k babici npr. vedno gremo vsepovsod skupaj. In vem, da pa sedaj bi lahko že probali, samo vem, da bo problem, ker smo ga že večkrat vprašali če bo ostal sam pri babici in bratrancih, pa vedno rečle, počakajta me, z vama grem.Tak, da ne vem kako bo ko bo treba it v porodnišnico rodit kako bo, sem že premišljavala, da bi takrat svakinjo ali pa babico prosili, če bi prišel k nam, za tisti dan, ker doma pa nikoli ni bilo problema.

V petek sem imela morfologijo in smo izvedeli da bomo po vsej verjetnosti dobili user posted image , tak lep pregled je bil in zaenkrat je vse v redu, kljub temu, da sem v nosečnosti prebolela gripo.

Lepo bodite in kje se skrivate.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
   RE: Septemberke 2006
15.3.2010 21:04:27   
nmagk
Pupika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zauser posted image .

Za enkrat mi kar lepo uspeva z vsemi 5,četudi sem pretežno sama z njimi,je pa res da so prvi trije že kar veliki in so mi veliko v pomoč,sploh moja Ana,tako rada pomaga,posebno pri Karolinci,vam ne morem povedat kako je bila vesela,ko sem ji povedala da bomo dobili punčko.no tako da kar gre.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 15:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
   RE: Septemberke 2006
22.3.2010 7:23:55   
pupika
Sončica vauuu ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se počutiš, jaz sem sumila, ker mi je bilo tokrat na začetku do 16 tedna zelo slabo, in nič mi ni pasalo, zato sem sumila da bo user posted image . Pa še enega septembrčka boste dobili. Lepo.Pazi nase in na malo pikico v tvojem trebuščku.

Adrijana kje pa se ti zadnje čase skrivaš, še malo pa boš ti na vrsti, joj kako hitro čas mine.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
   RE: Septemberke 2006
22.3.2010 7:40:52   
adrijana.sara
Evo, me sem že tu, sam poklicat me je treba user posted image . Sem ravno rekla, da je čas, da se javim in vidim med zadnjimi posti tvojega, zdaj se pa res moram.

Najprej Soncica čestitke za še enega prihajajočega septembrčka/septembrčko! Pridni ste, ni kaj! Upam, da je počutje ok in ti želim eno lepo umirjeno nosečnost.

Pupika zdaj si že tudi ti čez polovičko, jaz pa bom začela finiširati - smo že v 34 tednu in moja diagnoza - gnezdenje na polno. Sploh si ne morem pomagat, vse me moti, vse prestavljam, razvrščam, pospravljam, brišem, likam... pol pa umrem od utrujenosti. Ga že cel teden pošteno serjem in sem si zabičala, da danes samo počivam, pa kosilo skuham. Cotke imam oprane, zlikane, nekaj drobnarij še, po voziček grem danes ali jutri, jajčka je pripravljena, samo spakiram še za v porodnišnico zase in otročka, pa začnem čakat - če verjameš. Prej bom še verjetno hišo enih trikrat obrnilila, pol pa lahko grem. user posted image  Se spomnim, da sem prvič tudi imela tako noro obdobje, sam da zadnji mesec pa ni bilo dosti od mene, tako da bo verjetno zdaj enako.
Buši je še vedno zmerne velikosti, jaz mu rečem, da je praktičen, ker ga imam tak v špic in mi ni toliko moteč, kot pri Sari, ko sem ga imela bolj na okroglo, tako res lažje funkcioniram.

Pa ti Pupika? Počutje se je verjetno izboljšalo in se še bo, vsaj jaz imam vedno več energije in ne morem verjeti, da bomo že kmalu na koncu nosečnosti in da je to načeloma moj zadnji buši. Čeprav zarečenega kruha pa to se zavedam, ampak trenutno je že tak plan, kaj se pa izcimi bomo pa še videli.

Pozdravček tudi vsem ostalim in javite se kaj!

A vas ta teden čaka kakšen nastop v vrtcu? Mi imamo v sredo in mislim, da bo prav luštno, ko malo gledam doma kako vadi - mala pericauser posted image .

Tevža spet celjanka, ste se že namestili udobno?

Tejcha javi se kaj, te že pošteno pogrešam in se večkrat spomnim na tebe. A ste uspeli speljati učenje smučanja? No, to so informacije z druge roke, vem pa da ste se nekaj dogovarjaliuser posted image .


(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
   RE: Septemberke 2006
23.3.2010 9:19:17   
julam
O, Soncica, kakšna lepa novica! Čestitam! user posted image user posted image user posted image Zdej vas je pa kar nekaj nosečk, bravo. Aja, Nataši ni več 2v1 user posted image , ČESTITAM za pupiko! Lepo se štimajte, uživajte, pa čim bolj mirne živce ti želim!

Uf, me kar zagrabi, da bi še, pa me hitro odgrabi, ker ne vem, kje se me drži glava. Zdej sem napolno zalaufala z mojim doktoratom, ker moram čim prej končat, ker se svetlika v daljavi ena službica ... da mi ne spolzi pred nosom!
Sicer smo pa SKOZ bolani,res, od januarja ne vem, če je bil več kot 1 teden, da so bili vsi 3 zdravi.

Vidim, da debatirate o spanju. Moja dva fantiča sta SUPER. Res, oba od nekje 6/8m zaspita sama, v svoji posteljici, celo noč, skratka sanjsko. Nikol ni bilo treba zraven ležat, samo polupčkamo se in to je to. No, o princeski pa raje ne bi user posted image . Ona mi pa daje vetra. Ampak enkrat bo že. Sej ji rata, pa zaspi in spi celo noč, ampak vsaka noč je loterija, nikol ne zaspim z mislijo, da se bom naspala.

Smučanje smo mi opravili z odliko. Smo bili 1 teden v Avstriji, z G-rega, tavelik smuča kot profesor, po rdečih progah, lepo vijuga, lepo se ustavi,... Tamali je pa na poligonu po treh dneh pogruntal, kako se pluži in potem ga nismo spravli dol. Sam na krogce, se je naučil lepo spustit na vrhu, potem pa lepo dol in spet na krogce,... skratka, bil je do zadnje fure na smučišču. Tako da sem ful vesela, da je dobil veselje, da bomo lahko mogoče drugo leto že skupi smučal.
Pa na drsanje smo šli, sicer samo enkrat, ampak je tud dobil veselje, tako da ga bom zdej verjetno dala na tečaj rolanja, ker ima ful željo.

Sicer je pa naš septembrček ful ful ful prijazen bratec, sestrico popedena u nulo. Če sem sama z njima (da tavelikega ni), mu jo komot prepustim, ker mu čist zaupam. Vem, da ji ne bo nič naredil, tud če mu bo kej "nagajala" (ker tavelik jo kar butne, če mu kakšne kocke podre user posted image ), če vidi, da ima kakšno majhno igračko, ji jo vzame in ji da kaj drugega,... skratka kot en očka. Pa to čist sam od sebe. Ful je res nežen, svaka čast! Zdej bi imel pa on še eno sestrico in enga bratca user posted image ...

Drgač je pa en mali pametnjakovič, račka žlobudračka. Črke R še vedno ne reče, pa to ni problem. BOlj me skrbi S, ker tišči jezič ven. Verjetno bo treba k logopedu. Sramežljivosti smo se malo otresli, HB user posted image .

UF, sem se razpisala, zdej grem pa delat!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
   RE: Septemberke 2006
24.3.2010 22:09:24   
nmagk
Sončica user posted image user posted image user posted image in čestitke za nosečnost.
Moj Grega tud še ne reče R in težave mu dela tudi L,ampak sej imajo še čas do 5 leta ni panike,če ne bomo šli pa k logopedu.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   RE: Septemberke 2006
25.3.2010 14:32:06   
nmagk
MAMICE ŽELIM VAM LEP MATERINSKI DAN SKUPAJ S SVOJIMI SONČKI

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 15:40:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
   RE: Septemberke 2006
2.4.2010 8:12:59   
adrijana.sara
Grrrr, vse mi je zbrisalo...

No, kratek povzetek prejšnjega posta...

Sem rekla, da se še javim, če me slučajno kaj prehiti, smo že v 36. tednu, tako da je tu zadnji mesec, počutje presenetljivo dobro, včasih utrujenost, malo tečnobe, pa to zraven paše. V glavini vse pripravljeno, baje imamo že okoli 2800g, kar je mal več, pa bomo videli kaj bomo naslednjič namerili, se nočem preveč strašit. No, pa saj tudi Sara je imela 3510 ob rojstvu in je bila 53cm, tako da mogoče gremo po istih stopinjah.

Glede izgovorjave - se je kakšen mesec nazaj naučila na malem vediju reči R, ker ni prenesla, da od kolegov fantek, ki je leto dni starejši zna ona pa ne user posted image , pa je tako dolgo pritiskala in ponavljala, da ji je uspelo. Zdaj ga pa prav poudarja v besedah, včasih še preveč mi se pa smejimo - očitno bo tekmovalni tip, vztrajna pa tudi. Pa full so jo začele črke zanimat, zna svoje ime črkovati, napisati na roko bolj tako, na računalniku pa sploh ni težav. Tako, da jo v mejah normale vzpodbujam skozi igro, pretiravat se mi pa ne zdi smiselno. Drugače pa druge črke tudi lepo izgovarja, pesmico se nauči v šusu, če ji je fajna, včasih malo čudno sklanja, pa če jo opozorim ve kako popravit.

Ima pa malo vedenjskih težav, pa ne vem, če ura (s spanjem jih nima), spomladanska utrujenost ali priprave na novega člana - je občutljiva in nepredvidljiva, tudi v vrtcu. Precej več pozornosti rabi, čeprav je šla včeraj predaleč in sma imeli vzgojno spanje brez pravljice, mi ni bilo ponoči treba niti za wc vstat, je šla sama. Prejšnje noči me je pa kar nekaj klicala. Tako, da malo boljše je že, tudi v vrtec ima občasno kakšne fore, pa so jo vzgojiteljice nagruntale in je spet ok. Vidim pa, da imajo tudi drugi težave s svojimi otroki, tako da rečmo, da je nekaj v zraku.

Soncica user posted image  17. teden - tudi meni je bilo zdaj v drugo dosti dlje slabo, mogoče pa to res kaj pomeni. Upam, da ni prehudo, pa saj veš kako hitro to potem pozabiš, čeprav je zdaj nadležno. Uživaj kar se da, meni je kar malo hudo, ko pomislim, da je moj zadnji trebušček - vsaj kar se trenutnih planov tiče, ampak nikoli ne reci nikoli - to sem se že naučila.

LEPE VELIKONOČNE PRAZNIKE VAM ŽELIM IN LEPO POBARVANE JAJČKE!

Mi bomo jajčke barvali, drugače mi pa velika noč ni nekaj posebnega, tako da skupni zajtrk in to je to.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
   RE: Septemberke 2006
15.4.2010 7:15:55   
pupika
Sončica user posted image user posted image user posted image .
Tudi meni je bilo sedaj v drugo dosti bolj slabo in dalj časa, nekje do 17 tedna, potem pa kot bi odrezal, se prav spomnim, mi nič nipasalo jest, vse mi je tokrat smrdelo in po bananih se mije močno vse dvigovalo, pa da ne omenim, da tudi piti vode nisem mogla, sem se kar malo silila. Boš videla prej ko slej bo vse minilo in uživaj sedaj.

Adrijana še malo, kdaj imaš rok, kako je kaj počutje.Upam, da si zaenkrat še v redu ti in tvoj mali škratek in želim ti resnično lep in hiter a ne preveč boleč porod.

Jaz sem pa tokrat že začela zatekat, sem včeraj zvečer opazila da so me tiščale copate ko sem prišla domov iz službe, pa zadnje čase mne morem več tako dolgo sedet na stolu in mije prava muka odsedet v službi 8 ur. Pa danes izvem izvide od urina ki sem jih pred tednom dni dala na gojišče bakterij in upam, da ni kaj hujšega, ker sem imela neke bakterije v urinu. Tokrat imam vodo zelo slabo, kljub temu da spijem ogromno vode.

Ostale babike kako ste?

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 13:39:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
   RE: Septemberke 2006
16.4.2010 6:59:53   
pupika
SonciCa pri tebi pa se je tole zatekanje hitro pojavilo, kajti ponavadi se začne v zadnjem trimesečju. Upam, da tudi kaj hitro mine tole zatekanje. Meni je včeraj sestra pri G rekla, naj kdaj poskusim narest samo sadno zelenjavni dan, in naj opustim suhomesnate klobase.itd. Teh itak sedaj v nosečnosti ne jem, ker še toxe nisem prebbolela. Soncica kdaj imaš rok, septembra kajne, boste še enega septembrčka dobili. Lepo bodi inpazi na malo pikico.

Adrijana, kje si, in kako se kaj počutiš sedaj na koncu, upam, da si v redu, še malo pa boš malo pokico crkljala v rokah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
   RE: Septembrke 2006
16.4.2010 15:00:00   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?