|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 117 [118] 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2006
18.4.2010 13:21:05   
adrijana.sara
Pozdravljene!

Še sem tu 2 v 1, čeprav sem že mislila, da ne bo tako. V četrtek se mi je čep odluščil in od takrat me dajejo popadki. Smo že prišli na 7 min in potem so ponehali, zda so pa še vedno neredni in sem mal zmedena, ampak dokler ne bo pravega alarma ne grem v porodnišnico. Je zanimivo, ker prvič nisem imela nobenih priprav, eno noč akcija in pri takih na 7 min, ki me niso nič boleli proti porodnišnici in se je vse začelo in končalo na hitro. Bomo videli. Vam bom sporočila. Jutri si bom poskusila pregled pri g. izborit, čeprav sem naročena šele v sredo, pa da vidim kaj se dogaja tam noter. Bi pa še počakala ene 14 dni, čeprav magično mejo 37t smo že dosegli in neke hude panike ne bo, če bo prej.

Dva dni smo imeli pesto, roj. dan v petek od tasta, včeraj piknik in če še hočeš tulk počivat, ko ne moreš, danes se pa relaksiram in je tudi počutje ok. Ponoči pa mislim, da kar prespim popadke tako sem izmučena, samo naspim se pa super.

Soncica in Pupika upam, da ne zatekate prehudo. Tudi mene je malo doletelo kakšen teden nazaj, ko smo imeli delavce in sem pretiravala, ampak zdaj je pa ok. Tako, da res počitek, počitek, počitek... čeprav vem, da je lahko to reči, težje pa narediti.

Sara že ima občasne izpade pred strahom, da ji bom kam ušla brez, da bi vedela. Tako, da se vsak dan pogovorima kako bo to potekalo za njo in kako bomo izpeljali, pa je danes že precej pomerjena. Je pa full dovzetna za besede drugih, ki so me že zdavnaj odpisali za rodit it in jo samo dodatno prestrašijo. Pa bomo nekako izpeljali. David ji je že pripravil darilo, da ji ga bo v porodnišnici dal, tako da upam, da ne bo večjih težav. Sem ji že tudi povedala, ampak da tudi midva z atijem ne vema kaj misli prinesti za njo, da bo za vse presenečenje.

Sem se razpisala - hvala, da mislite na mene in obljubim, da javim ko bo kaj. Če ne drugače preko Tevže ali Tejche.

Pozdravček in pazite nase!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Septembrke 2006
19.4.2010 22:25:05   
nmagk
Adrijana ,želim ti čimhitrejši porod in da čimprej stisneš svojo kepico k sebi,boš mela aprilčka,jaz imam dve.
Pri nas je pa padla odločitev,tako,da gre naš Grega jeseni v vrtec,bomo vidli kaj bo je tok navezan name da je joj,se oddaljim od njega 10m že tul,mami kje si,user posted image user posted image ,je pa ful naspidiran v nedeljo peljemo prikolico na morje in že komaj čaka da bo lahko spal v njej,še bolj pa da bo toplo in da ostanemo dol,obožuje morje,tko ko mamiuser posted image user posted image
Nosečkice pazite nase,glede zatekanja popijte veliko magnezija,men je malo pomagalo,pa počitek in noge u luftuser posted image user posted image

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
   RE: Septembrke 2006
20.4.2010 9:22:12   
pupika
Adrija ti boš pa kar hitro rodila, ker če se ti je čep odluščil Meni je pri Galu šel čep ven en dan pred porodom, naslednje jutro ob 1h zjutraj se je že začelo. Želim ti zelo hiter in lep ter seveda ne prevč boleč porod.

Glede zatekanja, pa jaz zadnje čase kar vsaki dan popijem eno šumečko od magnesol-a, ker mi na vsake tolko časa otrdeva trebuh.

nmagk, kako ti uspe vse tole pri 5 otrocih, vsaka ti čast, lepo se imejte na morju in maksimalno uživajte, tudi jaz bi šla malo, pa ne vem če bomo letos sploh kaj šli, mogoče kaj konec avgusta.

Soncica kako je kaj pri tebi sedaj počutje.

In ostale mamice kje se skrivate, lepo bodite

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   RE: Septembrke 2006
20.4.2010 13:45:46   
adrijana.sara
Hej, še sem tu!

Sem se odločila, da do maja nikamor, potem pa lahko user posted image . Se je stanje umirilo, sicer sem šla v pon. na pregled, ker sem imela spet izcedek, pa pravi, da je mv čisto zmehčan, ampak odprta še nisem. Tako, da ko bo bo, nič pa ne more reči kdaj. Tako, da počitek, če hočem do maja zdržat in zdaj ko se tega res držim, je počutje dosti boljše, manj lažnih popadkov in otrdevanja, tudi tišči me manj dol. Sem rekla, da še te lepe dni uživam, potem pa gremo v akcijo.

Morje - joj, naša prikolica bo letos bolj samevala kar se nas tiče, proti koncu avgusta, septembra bomo verjetno že šli. Če bo pa možno, pa še mogoče prej skočimo. Bomo videli kako bo stanje, vreme, otroček... smo lani tako pridno dol viseli, da imamo še za letos bonus user posted image .

Upam, da uživate kaj ob tako lepem vremenu, ker tole danes je pa res milina. Jaz na ležalniku, pc v naročju, pa občasno knjiga, prej sem imela obisk ene prijetaljice s 5 mesečno babiko, ki je pravi angelček. Takole bi pa lahko živela s tem trebuščkom še kar dost časa.

Pozdravček!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 14:13:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu adrijana.sara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
   RE: Septembrke 2006
23.4.2010 0:51:01   
Anika_24
user posted image  Pozdravljene!
 
Po moje se me ne spomnite več, vem pa, da nestrpno čakate Adrijanino novičko, ki Vam jo z največjim veseljem sporočam: naša Adrijana je včeraj ob 21:20 rodila sinka Davida. Malo prezgodaj, ampak vseeno s 53 centimetri in s krepkimi 3750 grami. user posted image
 
Adrijana, še tukaj, ISKRENE ČESTITKE vsem štirim in vse dobro! Komaj čakam, da se vidimo!
 
Pozdravčka Vsem!
 
Ana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
26.4.2010 7:28:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anika_24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
   RE: Septembrke 2006
3.5.2010 11:47:59   
pupika
ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA KORENJAKA!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali David pa je bil kar veliki, pa teža je bila tudi konkretna.


Ostale babike, kje se skrivate.

Soncica, ti si pa res hitro začela zatekat, se mi prav smiliš, ker jazs em sedaj nekje začela, pa zaenkrat še ni tako hudo, edino noge me bolijo, pa krči ponoči grabijo v nogah, pa mi zgleda tud magnesol kaj dosti ne pomaga.Upam, da ne bo tako hudo kot je bilo pri Galu, ko sem imela noge tako okorne in vse zatečene.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
7.5.2010 13:02:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
   RE: Septembrke 2006
8.5.2010 22:16:41   
nmagk
ADRIJANA ČESTITKE TUDI OD MENE.
Jaz imam pa Ano rojeno na 22.4.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
   RE: Septembrke 2006
11.5.2010 7:58:10   
pupika
Adrijana če imaš kaj časa se javi in nam sporoči kakšen je bil porod.

Soncica upam, da se tole zatekanje ne no še povečalo, ker ko se jaz spomnim, sem pri Galču tudi kar zatekala, sem imela tako ogrogle noge. Sedaj je malo boljše, ampak tudi tokrat pričakujem zatekanje, ker noge me že bolijo in če sem doma imam noge minimalno zatečene. Soncica kaj veste kaj boste tokrat dobili, če se ne motim imaš že dva fantka doma.
Mene pa vedno bolj stiska glede poroda, ne vem no pri Galu me skoraj nič ni bilo strah, tokrat pa me je kar.In res upam, da v je v drugo lažje, saj popadkov me sploh ni strah, bolj me je strah to, ko gre otrok iz mene, to potiskanje in iztis otroka je bilo pri meni zelo mučno pri Galu.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   RE: Septembrke 2006
19.5.2010 21:20:14   
adrijana.sara
Pozdravček!

Hvala za čestitke! Mi uživamo in je vse super bolj kot ne. Ni mi preveč naporno, se lepo uskladimo, sestrica je super pridna, sploh če mami vsake toliko zaropota, ko je začne kaj metati, drugače ji pa dajemo dodatne pozornosti in je vse skupaj znosno. Malo krize z vrtcem oz. odhodom v skupino, pa tudi to bo minilo. Še vedno je.
David je tudi priden kot je bila Sara. Zvečer je malo nemiren, podnevi pa ne vemo, da ga imamo razen, ko je čas lakote se oglasi. Se lepo dojiva, je nekje na tri ure, smo že terenski postali, kopamo se radi, ponoči pridno spimo, občasno malo jamramo, pa nič hujšega.

Pupika zdaj pa še o porodu - nič se ne boj. Kakorkoli situaciji se je potrebno prilagoditi, sproščenost in zavedanje, da bo otroček v tvojih rokah vsak trenutek pa vsekakor pomaga.

Pa še naša porod - začelo se je s popadki že prejšnji dan (oz. en teden prej me je že začelo dajati, ampak nič hujšega), celo noč, naslednji dan ni bilo tako hudo, so bili pa neredni in so se samo občasno povečevali, ampak sem rekla, da grema popoldne na ctg, da vidimo, če je vsaj vse drugega ok ali se že odpiram. Tako, da sem bila 4 cm odprta, popadki so pa ctgju samo dva - en velik in en mali, zato smo se že kar z ginekologinjo zmenile, da damo umetne zraven, predremo mehur in akcija. Je bil enak scenarij kot pri prvem porodu, čeprav je rekla, da bo videla kdaj bo dr. Koren rekel ali na oddelek ali v porodno, pa sem rekla, da za mene je opcija ali v porodno ali pa domov in potem ni bilo več težav. Dobila sma najbolj zlato babico, ki si jo lahko zamisliš, atija smo še poslali k frizerju in obrit, potem se je pa vrnil, ko sma se midve ravno prav usedljale v porodni. Tako babico pa privoščim vsaki, vam povem, da popadki do res tistih zadnjih, ko je začelo dol potiskati niso skoraj nič boleli, ker sem se popolnoma osredotočila na predihavanje in bolečino, vsaj popadek sma analizirale kaj počne, skoz mi je prilagajala dozo umetnih, da me niso izmučile. Tako, da prave akcije je bilo za dobre pol ure bi rekla, prej pa sam smeh in čvekanje o vsem mogočem. Smo bili prav zabavna druščina, so nas hodili vsi gledat kje imamo popadke, da je še lahko tako veselo. Je bila pa ta smola, da se ji je smena iztekla ob 9h, ko smo bili na finišu, tako da me je prevzela manj poslušna babica, ki mi ni verjela, da je glavica na izhodu in sem se moral skoraj skregati, da me je le pogledala in videla, da si nisem izmislila. Če bi me ona spremljala, bi verjetno še prej rodi, ampak ni bilo prehudo, smo potem na en dva uredili. Malo sta me prerezali, ampak ti šivi ne bolijo skoraj nič priti prvič, ko so bili malo prepozni in sem se še malo raztrgala zraven. Tako, da moj je rekel, da tole je pa bil porod z najboljšim scenarijem, babica je opravljala vse kaj je moral on prvič, za podporo je bil pa tam in to mu bom vedno hvaležna. Zlatenici nismo dobili, dojenje je normalno steklo, nimamo širokega povijanja in tudi vse druga je ok, tako da smo res srečni.

Evo, toliko zaenkrat od mene, zdaj pa večerja in spanje. Prej mi ni uspelo do hrane priti, obisk, pa dva žabeca spravit spat in je ura devet. Ampak spita pa oba sladko in mirno. To pa tudi paše user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
   RE: Septembrke 2006
20.5.2010 11:28:44   
pupika
Vauu Adrijana zelo lepa porodna zgodba, skoraj vsaka si nekaj tekag želi in da vse skupaj hitro mine, ter da končno držimo v rokah to malo štručko, ki smo jo tako z veseljem pričakovali.
Imaš pa res pridene otroke, da se dojita na 3 ure in da ponoči lepo spi. Jaz upam, da pri meni tokrat ne bo tako, kot je bilo pri Gal-u, ko se je dojil po uro in to tudi na pol ure, podnevi in ponoči in sem si mislila takrat blagor tistim, ki se dojijo na 3 ure, še pri 8 mesecih se je dojil na uro ponoči, podnevi pa malo manj, ker je dobival tudi že drugo hrano.

Pa Sara ti lepo pomaga lepo od nje to, so kar samostojni in pripravljeni pomagat, upam, da bo pri nas tudi tako, ker pri nas bo takrat ko prideva iz porodnišnice Gal potem tistih 14 dni doma, da se vsi navadimo en drugega, potem bo šel pa v vrtec. Adrijana kaj ste kaj razmišljali glede morja, mene kar vleče da bi šli z dojenčkom konec avgusta, pa si ne upam preveč, ker bo takrat malčica stara dober mesec.

Adrijana koliko si prej rodila, kajti vem, da si imela rok poroda maja, ti pa si rodila aprila. Se mu je pač malo mudilo.Ker tudi jaz že tokrat občutim malo zbadanje v spodnejm delu trebuha, tako kot sem pri Galu, zadnji mesec, pa trebuh mi otrdeva, imam pa še slaba dva meseca do konca.

Lepo bodite in uživajte

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   RE: Septembrke 2006
12.7.2010 21:48:31   
adrijana.sara
Pozdravček!

Sem mogla it k julijkam pokukat kako je s Pupiko in očitno bom jaz objavila -
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA PRINCESKO GAJO!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
 
Sem uspela prebrati porodno zgodbo in sem super vesela za tebe, da je šlo tokrat lažje.user posted image user posted image user posted image  Upam, da dobimo kakšno slikico user posted image  in vam seveda želim čim manj jokanja in predvsem zdravja. Pa poročaj kako se kaj imate!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 11:36:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu adrijana.sara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
   RE: Septembrke 2006
15.7.2010 19:29:25   
pupika
Hvala za čestitke.

Počasi se privajamo, posebno Gal, ki mora bit kar naprej v njeni bližini, je pa kar ljubosumen, ker nase zbuja pozornost s tem da dela lumpoarije.

Adrijana kako je kaj pri vas, je bila Sara kaj ljubosumna? David bo počasi dopolnil 3 mesece, kako ste se kaj unesli?

Drugače pa je Gaja pridna proti Galu, ko Gal nič ni spal, Gaja pa je par dni lahko rečem, spala in jedla, še ponoči se je zbujala na 4 ure in lahko rečem, da sem se naspala, iz porodnišnice sem prišla zelo spočita, tako, da potem zvečer nisem moigla zaspat. Drugače pa nam je tako vroče, iz mene samo teče, nekaj delalo tudi hormoni, ker tokrat zelo slabo prenašam vročino, še v nosečnosti mi ni bilo tako težko. Pa tudi Gaja je cela mokra, tako, da smo kar v kratkem bodiju brez hlač, moram jo pa še široko povijati zaradi enega kolka, ker je imela 2A in ima en kolk slabo razvit, pa se mi tako smili v tej vročini pa tolko pleničk. Danes ji je odpadel popek in točno danes je dopolnila 1 teden.

SonciCa kako si kaj ti, še malo pa boste tudi vi cartali, upam, da te ta vročiona ne najeda preveč.

Slikico bom tudi naslednjič prilepila.

Zaenkrat toliko in lepo bodite.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
19.7.2010 19:28:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
   RE: Septembrke 2006
23.7.2010 21:47:33   
Tejcha
Iiii, pupika, čestitke!

Zelo na hitro: pri nas smo fajn, mulčka rasteta in z njima njune sive celice in gospa trma ... Imamo se radi, malo se tepemo, cufamo, lasamo, ... in tolažimo, da vse to mine.
Še vedno se borim s faksom - in odštevam dneve študentskega staža. Dispozicija je potrjena, v boj grem še z zadnjim izpitom, tako, da upam, da se bom počasi losala tud te "skale"...

Bi kakšen krogec okrog VE jezera? Si katera upa na "naše" igrišče? Javite. Damo za sladoled, :)

Sončica, kolk še do konca?

Pa še to ... Naša Yennika je nedolgo nazaj postala gospa; še tukaj: ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,

Tea







_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   RE: Septembrke 2006
9.8.2010 12:28:58   
pupika
Ojla mamice, da nas malo vržem na prvo stran po dolgem času. Tu je res zatišje.

Yennika ISKRENE ČESTITKE.

Soncica sedaj s epribližuje tvoj d dan.Želim ti lep in ne preveč boleč porod. Gre pa v drugo dosti hitreje.

Adriana kako ste, ste se že vnesli. Kako sta Sara in David.

Pri nas malo kateri dan zvija in posledično sva hodile spat že kakih 14 dni ob polnoči, čez dan je zaspala med dojenjem in ko sem jo hotela prestavit v posteljico, se je po 5 minutah v posteljici začela jokat. Sem si rekla, imamo še enega takega kot je bil Gal. Kajti na začetku je res samo spala tudi po 4-5 ur skupaj in jedla. Potem sem mislila, d aimam premalo mleka in ko sva imele posvetovalnico, sem kar debelo pogledala, kajti zredila se je za 1,5kg in zrastla za 4 cm. Je pa res, da kadar se prebudi, in poje in če ne zaspi med hranjenjem, jo moramo nosit in potem se še tu zbuja in samo išče in si tišči svoje roke v usta. Dudo smo probali, pa je noče, silimo je tudi ne. Sem pa kupila eno malo morje kapljic proti krčem, ja so ji pomagale šele kapljice od fitomimbi gas bimbi kapljice. Sedaj je malo boljše in zadnje dva dni zaspi tudi ob 10 zvečer, upam, da tako ostane. In ima tudi malo večji mir med spanjem, če se zbudi in malo jamra, potem nazaj zaspi, ker prej je bil vedno jok . Sem pa opazila, da jo po kapljicah proti krčem ki jih prodajajo v koroških lekarnah še hujše in ima še večje krče, pa tako jih eni hvalijo kolko jim pomagajo.

Slikice pa ne morem prilepit, včasih je to šlo sedaj pa ne, kako se prilima slikico sedaj v sporočilo.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 11:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
   RE: Septembrke 2006
16.9.2010 14:25:28   
pupika
Soncica drži se in želim ti čim lepši porod, ne preveč boleč in ne preveč dolg. Pa javi kdaj boš rodila.

Vsem našim septembrčkam pa želim VSE NAJBOLJŠE:

Jaz pa sem ravno pred parimi dnevi prišla iz bolnice, ker sem imela operacijo zaradi tega, ker so mi je ob porodu del posteljice strgala in sem dobila hudo vnetje maternice, tako, da se je ob čiščenju ta pretrgala in so mi mogli zelo previdno zašit, ker je bila tako mehka kot maslo, in se je ob šivanju ta trgala. Soncica zato pazi da če boš imela kje dalj časa kake izcedke, to ni normalno, kajti jaz sem si mislila saj bo minlo, pa ni dokler nisem prišla tako daleč, da bi lahko zudi zaradi tega umrla, e hvala bogu, sem imela še pred 14 dnevi pregled in je moja G to tam opazila. Sem pa jezna na babico pri porodu, ki je po moje opazila, da se mi je posteljica pretrgala, ker me je spraševala, če je bila posteljica pri prvem porodu v redu in še zelo velike bolečine sem imela ko mi je vlekla posteljico ven.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 15:04:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
   RE: Septembrke 2006
27.9.2010 22:27:07   
nmagk
ČESTITAM NAŠIM SEPTEMBERČKOM 2006 SEDAJ SMO PA ŽE 4 LETNIKI

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
   RE: Septembrke 2006
9.9.2011 10:01:12   
tanyyka
Ahoj user posted image

Po doooolgem času se ponovno spet javljam,...

Vsem septemberčkom želim vse lepo ob 5. rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste?
Mi smo neprestano v gužviuser posted image zato sploh ne najdem več časa za forum ,...

Vsem, ki se vam je povečala družina ali ste  kakorkoli slavili čestitam in želim vse lepouser posted image user posted image !!!
Med tem časom, ko se nisem javljala sem tudi jaz postala Ga. in sicer je bilo 29. avgusta dve letiuser posted image user posted image

Vse lepo vam želim in izkoristite sončne dneve,...

By T & family


< Sporočilo je popravil tanyyka -- 9.9.2011 10:02:32 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
   RE: Septembrke 2006
27.10.2011 6:13:21   
Tejcha
Tanyyka, sej ne morm verjet, da je tole spet živo. Bravo, bejba!
Čestitke za pridobljeni status!


Veselim se kakšnega čvekca, bo treba podrezat še ostale, :).

Čas gre res čisto prehitro ...

Pozdravček,

T

(odgovor članu tanyyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 117 [118] 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 117 [118] 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?