Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

......ponoči pa že dva dni veselica v pravem smislu
...
...se vidi,da nisem nič na tekočem
Na blazini sicer ni varno,če pa imaš na tleh,da se prilepi,pa lahko kamot sama sedi .
z mamice, ki gredo čez težke preizkušnje s svojimi sončki in mamice, ki imajo tako srčne otroke ... sem se ene parih dobila solzne oči. punce , ponosna sem na vas ... le tako naprej!
za tvojo Hano
u,ker sem kuhala kosilo za vse bice poleg.....pa zadnji trenutek,pa mama me priganja in ko grem po slušalke za rač. za sina,tako odfrčim iz trgovine,da pozabim BA kartico kar tam
Pol se pa doma sine zlepa ni spokal spat in ko je končno zaspal,jaz pa sem začela darilca pripravljat,sem ugotovila,da sem knjigico,ki sem jo kupila Hani----taka plastificirana,mehka,ki piska,------pozabila v mamini vrečki