hanna1
|
DOBER DAN A ste preživele Miklavža----rabim nasvet----a se meni že malo šajna,al je res RR v zimskih barvah in nič več jesenskih TANTRA lepo da se nam pridružiš ZA TVOJEGA LUKA,da bi bil vedno sončni žarek v vašem življenju Lepo je ,ko se nam pridruži kakšna mamica ,ki ima tako raznolike izkušnje z svojimi otročki .Še bolj lepo je,ker večji tako srčno sprejmejo svoje mlajše bratce in sestrice.Tudi pri tebi vidim,da si morala prehodit kar dolgo pot do sreče in iskreno ti jo privoščim,kakor tudi vsem drugim,ki se trudite za svoje sončke--enkrat posije sonček skozi najdebelejše oblake pikica,lepo te je brat,saj vem,da te služba in otroci dovolj okupirajo,ampak skoz stiskam fige zate natasaom,kapo dol pred tabo in tvojo Hano,vedno znova nas presenetiš,lepo,da se je v tem primeru vse dobro izšlo viator,a pol so pri Lari krči že šli k sosedu al ima še vedno težave majrim,kako kaj Obala---sem malo čorava---a si že dobla slikco od julci....jaz sem jo ravno včeraj dala v okvir in julci ,zdajko smotana iščem kako sliko od Blaža,ko je bil dojenček,da bi...... duskamb,kako pa kaj Mirena--mene zadnje čase sam tista še je ,ne vem kako se mi bo to izšlo VSEM OSTALIM PA POŠILJAM VELIKO Z ČIM LEPŠI DAN