julci
|
Dan Hana ti maš pa res smolo. Midve z mamo sva avgusta,ko je blo kr fajn hladno hodile po trgovinah,na koncu sma zavile še v špar.Dam jajčko na vozek,pa hočem pripet še torbo gr,pa mi mama pravi da naj denarnico in čajek dam kr njej v torbico,da ne boma tolko vlačle.Jaz pa smotka dam prej ključe kr v torbo,njo pa v avto in lepo simpatično zaprem na roke vrata dol.(stara dobra petica)Ko pa prideva nazaj do avta pa pravim mami naj mi da ključe,pa pravi pa saj mi jih nisi dala. Me je skor kap.Še sreča,da sem na vsaki strani mela malo šipo odprto,da mi je bratranec z železno štango lahko avto odprl,ker sem mela notr še od stanovanja ključe.Sam nem povedla kk so bli gledalci radovedni,verjetno je ker mislu da v avto vdiramo. Jaz pravim živmo človeku se vse nardi Viator fliper mama midve sposojen od kolegice,drugače pa ga majo tud v Baby centru,mislim pa da pride neki čez 20 evrov.Sem glih brala debate tud o tem.jaz ne vem a sem jaz tk butasta al pa drugi nevejo kolko bi še komplicirali,pa to ni dobro,pa uno ni dobro,pa kr vse škodi.Jaz se pa samo sprašujem,če so njih v vato zavijali.Hvala bogu da poskrbiš za varnost svojga otroka.Tam sta celo dve pisali,da se jima je otrok skor prevrgo s stolčkom za hranjenje,ki je v obliki črke Z,ker se je od mize odrinu.Mi mamo Peg perego prima papa,pa je stolček star 10 let,pa varen.jaz pravim sto ludi sto čudi