|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sovrstnik grize
18.9.2007 16:37:09   
Vesna
še vedno ne razumem vseh,ker se zdi vsem normalno da en otrok grize tolče,da pa jaz tega ne pustim pa ni normalno.halo ma kaj vam je.če pride otrok enkrat tak ok,ma če pride redno,so očitno vzgojiteljice brez moči,ne uspejo  urgirat da ne rečem nesposobne,ker vem da je težko 2 na 13 otrok.seveda ga bom dala privat,pa ne zato ker tisti otrok giz,narobe sem se izrazila,nimam nič proti malemu,amapk odnos vzgojiteljic mi pa ne paše,ko sem omenila da gize,ja če mu je dolgčas grizeuser posted image kaj bo pa delal ko bo večji od dolgčasa.
neka druga mama mi je rekla,da je en dan eno punčko udaril z neko igračko po glavi,pa je rekla vzgojiteljici to takrat takoj,pa je bil njen odgovor,ja verjetnomu je tela vzet igračo iz rokuser posted image .sploh ni posredovala.ker če bi se to ne b i dogajalo in to me moti.nisem edina ki se pritožuje nad vsem tem.
ste pa vse pametne in pogumne,ker se vam to najbrž ne dogaja,ker če bi se bi se,bi drugače mislile.
kekec in mojca,pa piščanc hvala za spodbudne besede.
prosim moderatorja če zapre to temo ker je brez veze sploh komentirat karkoli.



_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Sovrstnik grize
18.9.2007 18:14:44   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Vesna

ste pa vse pametne in pogumne,ker se vam to najbrž ne dogaja,ker če bi se bi se,bi drugače mislile.



  Lep primer selektivnega branja. Jaz sem naštel na tej temi takole na hitro pet uporabnic, ki so napisale, da je tudi njihov otrok iz vrtca prišel z ugrizom. Vendar ti njihovo mnenje ni ustrezalo, zato si to gladko spregledala. Sklepam, da tudi vzgojiteljico v vrtcu poslušaš zelo selektivno.

    Kot sem ti že napisal, tvojo nagonsko reakcijo sicer razumem, tudi MOJ OTROK JE PRIŠEL IZ VRTCA Z UGRIZOM. Kljub temu pa se mi tvoj način reševanja zadeve ne zdi smotrn. Boš povedala ( če boš ), kako bo tebi pri srcu, ko/če bo tvoj otrok ugriznil koga, pa ga bojo hoteli izločiti iz skupine?
  Takega ( abstraktnega ) razmišljanja za zdaj ne obvladaš. Zato ti dam prav v tistem delu, ko praviš, da je vsaka nadaljna debata na to temo nesmiselna.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Sovrstnik grize
18.9.2007 18:49:04   
Barbs
Mar nisi hotela slišat mnenja o tej zadevi, Vesna? Si.

Naslednjič napiši, da sprejemaš samo komentarje oseb, ki mislijo natančno tako kot ti.
Ampak potem teme sploh ne rabiš , nekako...se mi zdi...user posted image

Pa odloči se, kaj te moti - malček, ki si ga hotela izločiti iz skupine (prvi post) ali odnos vzgojiteljic in malček sploh ne  (zadnji post) , ali....user posted image

Jaz te razumem, ne rečem, da ne, frišna mamica si, mamica edinčka, strah te je, da se mu ne bi kaj zgodilo, vsak njegov ugriz tebe bolj boli kot njega... vem. Tudi moji dve tastarejši sta bili že kdaj ugriznjeni ( no ja, tastarejša zadnjič na vratu, ampak ni nič prijokala domovuser posted image  ) , bila sem besna, sem zasliševala "kdo te je, zakaj te je, a ga je tršica kaj nakregala ipd..."  Tudi predavanja smo imeli na to temo in vse sorte....
Skušamo ti z mnenji pomagat, ker si prosila za mnenja.

In če 20 ali 30 ljudi pravi, da nekaj "ne more biti tako" , potem se jaz , ko si kdaj kaj zapičim v glavo, malce zamislim nad sabo in si rečem " ti stara, mogoče ga pa res mal serješ..." Pa se mal pohladim in še enkrat premislim, pa se skoraj vedno izkaže za dobro. Ampak, tega sem se naučila šele z leti, priznam.user posted image



_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Sovrstnik grize
20.9.2007 12:48:14   
Vesna
ma saj vem da mate prav vi in tudi jaz po svoje.ma sem taka trma,da ko si nekaj vpičim v glavo,potem to tudi hočem,sem kot otroci in cepetam z vsemi štirimi če je trebauser posted image .malo sem se ohladila,sem pa še vedno razočarana da se razumemo,in še vedno si mislim,da je to ene vrste nasilje,in nisem neka žlehtnoba ki bi tela  tistega malčka spravit ven,ne samo naj ne grize več mojega otroka.zdaj sem doma sem na bolovanju,in mali je z mano,v dveh dneh ima črno čelo,dve veliki buškiuser posted image ,ki so se zgodile zraven meneuser posted image .očitno se bom morala na to navadit.
ajd vsem lep pozdrav,zdaj že veste da težko sprejemam drugačno mnenje,če bom še kdaj odprla kako temo,ne me napast prosim,ampak nežno dokažite da se motimuser posted image .
lp


_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Sovrstnik grize
20.9.2007 21:12:43   
Barbs
Vesna, ti si carica.. ajd, pocajtajta seuser posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?