Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
če katero kej zanima iz utripa mam prefotokopirano ji lahko pošljem
A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem!
A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem!
si pa pridna
kolk sploh morš skup spravit pik da lahko napreduješ
Sej ne vem..naredjo imam 3 majhne seminarje(tiste ki jih organizira KC) potem enega celodnevnega, zdej morma pa še enga celodnevnega narest, ker drugače ne morm napredovat-pa sem še 6 let v KC pa nisem še nikol napredovala...vse za mano imajo večji količnik k jst -kdo bi to razumel A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem!
Sej ne vem..narete imam 3 majhne seminarje(tiste ki jih organizira KC) potem enega celodnevnega, zdej morma pa še enga celodnevnega narest, ker drugače ne morm napredovat-pa sem še 6 let v KC pa nisem še nikol napredovala...vse za mano imajo večji količnik k jst -kdo bi to razumel
Sej ne vem..naredjo imam 3 majhne seminarje(tiste ki jih organizira KC) potem enega celodnevnega, zdej morma pa še enga celodnevnega narest, ker drugače ne morm napredovat-pa sem še 6 let v KC pa nisem še nikol napredovala...vse za mano imajo večji količnik k jst -kdo bi to razumel A ima katera utrip in bi mi pogledala kateri seminarji so sedaj kej v kratkem, pa da ni velik za plačat(najbolj nič), morem še 1 narest, da lahko napredujem!
Sočustvujem s tabo,sem skoraj na istem 5 let količnik 2,30 plače tolko da ne vem kam z njo!! Zdaj bi mi pa še tistih 500€ uzeli.
morm se pozanimat kako in kaj. ker nam je glavna sestra samo to prnesla in to je bilo to. o sindikatu in plačilu sem tukaj prvič slišala ampak 500€ jim ne dam. ni šans se raj v sindikat vpišem pa se čez pol leta izpišem
morm se pozanimat kako in kaj. ker nam je glavna sestra samo to prnesla in to je bilo to. o sindikatu in plačilu sem tukaj prvič slišala ampak 500€ jim ne dam. ni šans se raj v sindikat vpišem pa se čez pol leta izpišem
Kaj te lahko kontaktiram na z.s v začetku tedna,da mi poveš kaj si zvedela?
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?