Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:53:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ka dej zvesta a nč ne valaš? po 10 urah šihta lahko valajo samo mene... ne, nisem dislektična, samo slabo vidim, pa prehitre prste imam... samo ne se norca z mene delat, ker grem zdaj tak spat počasi...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:53:54
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:54:38
|
|
|
|
alička
|
Dober večer! A čem kaj čevekat, ali se grem raje zleknit pred tv, kjer bom itak zaspala med prvimi reklamami. That is the question now!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:54:53
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi lej zdej sva jo pa čist prestrašle Koga strasite? zvesto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... upam, da ste vse skočle v luft...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi lej zdej sva jo pa čist prestrašle Koga strasite? zvesto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... upam, da ste vse skočle v luft... Ja zvesta, kaj si pa uspicila danes ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:55:50
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Dober večer! A čem kaj čevekat, ali se grem raje zleknit pred tv, kjer bom itak zaspala med prvimi reklamami. That is the question now! šud aj stej or šud aj go tananananananana
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi?? Od Tanja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:56:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi lej zdej sva jo pa čist prestrašle Koga strasite? zvesto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... upam, da ste vse skočle v luft... ou maj tiki tiker
< Sporočilo je popravil tanchi -- 16.7.2008 20:57:17 >
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:57:51
|
|
|
|
zvesta
|
ooou maj tiki tiker bum bum bum bum bum....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:58:27
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi?? Od Tanja zato k je ta vrhni sosedi v sedmem štuku levo od nas ime helena
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 20:59:44
|
|
|
|
Šarki
|
mal me razganja me že doug niso vn spustil
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:00:29
|
|
|
|
malenaa
|
kak dolgo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II zakaj si ti mič?? Skrajsano za Miči Gangster Čipiringič. II pa za drugi Mič nick. a uganeš zakaj sem jest tanchi?? Od Tanja zato k je ta vrhni sosedi v sedmem štuku levo od nas ime helena
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:02:17
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa kak dolgo uf ene 4 leta pa res
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:03:11
|
|
|
|
Šarki
|
ja mič kr tuki bod, ne hod na druge teme babam po žulih hodit
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: malenaa kak dolgo uf ene 4 leta pa res Štiri To je pa zelooooooooooooooooooooo dolgooooooooooo. Vsaj do sedmega stuka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja mič kr tuki bod, ne hod na druge teme babam po žulih hodit Mas prav, tuki se vsaj nasmejem :)))).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:05:15
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sem si pa danes nove buveke kupila
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz sem si pa danes nove buveke kupila Buveke, to je.....?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:06:42
|
|
|
|
zvesta
|
Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:07:00
|
|
|
|
Šarki
|
a so to bucke??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:07:38
|
|
|
|
zvesta
|
a so to bucke?? ne, ne.. pikam se pa ne...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki Se nikoli slisala . V katerem koncu se pa uporablja ta beseda?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:09:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a so to bucke?? ne, ne.. pikam se pa ne... boots - ke a je zdej ql sam nism pomisnla ke bi zdele škorne dobla no rečmo da si une kupla za gnoj kidat...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:09:43
|
|
|
|
zvesta
|
V katerem koncu se pa uporablja ta beseda? IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki Se nikoli slisala . V katerem koncu se pa uporablja ta beseda? jaz sem s Štajerskega.... pa ne vem, ali si je to kdo od mojih zmisluil, ker tako pri nas doma rečemo otroškim čeveljcom
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Primerjava porodov florecitaTiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (
19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (
33%)

Oba približno enaka (
23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (
24%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!