Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:10:42
|
|
|
|
malenaa
|
tam ko toča pada na veliko - SV
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:11:07
|
|
|
|
zvesta
|
boots - ke a je zdej ql sam nism pomisnla ke bi zdele škorne dobla no rečmo da si une kupla za gnoj kidat... ne, kao gladiatorke, sandale sem ubodla...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:11:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa tam ko toča pada na veliko - SV upam, da nikoli več.. sem raje bosa...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:12:09
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta V katerem koncu se pa uporablja ta beseda? IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Buveke, to je.....? čevlje... Obuje se jih, zato buveki Se nikoli slisala . V katerem koncu se pa uporablja ta beseda? jaz sem s Štajerskega.... pa ne vem, ali si je to kdo od mojih zmisluil, ker tako pri nas doma rečemo otroškim čeveljcom sej ane.. sej, toti štajerci - koferan pa štrajfiks aja pa cibeki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:12:16
|
|
|
|
alička
|
Buveki - meni je pa taka srčkana beseda. Tudi jaz sem si danes kupila nove buveke
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:12:47
|
|
|
|
malenaa
|
zdaj bi blo fajn po njivi skakat bosa - blatna kopel
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej ane.. sej, toti štajerci - koferan pa štrajfiks aja pa cibeki A mi prevedete ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:13:08
|
|
|
|
zvesta
|
koferan pa štrajfiks aja pa cibeki kaj te to je? za prvo domnevam, da je prtljažnik... mi rečemo kuferang....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:13:26
|
|
|
|
malenaa
|
mater ste hitre, vedno vse zamudim
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:13:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej ane.. sej, toti štajerci - koferan pa štrajfiks aja pa cibeki A mi prevedete ? no zvesta,,
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Tudi jaz sem si danes kupila nove buveke KAksne :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:13:59
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta koferan pa štrajfiks aja pa cibeki kaj te to je? za prvo domnevam, da je prtljažnik... mi rečemo kuferang....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:14:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sej ane.. sej, toti štajerci - koferan pa štrajfiks aja pa cibeki A mi prevedete ? no zvesta,, ne znam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:14:30
|
|
|
|
Šarki
|
vap in otroci
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:14:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta koferan pa štrajfiks aja pa cibeki kaj te to je? za prvo domnevam, da je prtljažnik... mi rečemo kuferang.... kaj pa štrajfix pa cibeki?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:14:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi vap in otroci aaaaaaaaaaaaaa nikol čula...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:16:18
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Tudi jaz sem si danes kupila nove buveke KAksne :)? Ene take mehke natikače, ala kroksi, sam usnjene pa za moje pojme stokrat lepše. Pravzaprav sem hotla kupit čevlje za tamalo, pa so imeli v celem Cicibanu samo 5 parov št.23, pa še ti so bili bolj pomladansko/jesenski.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:17:06
|
|
|
|
Šarki
|
prve dve sm u konicah pobrala, zadno pa na vranskem - men je to štajerska
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:17:10
|
|
|
|
alička
|
A niso cibeki - bikci
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:17:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička A niso cibeki - bikci hehe, kake dileme in razlike
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:18:11
|
|
|
|
malenaa
|
štrajfiks - meni je naprej na pamet prislo da dela štrajfne:)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:18:23
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička A niso cibeki - bikci sej bi jest tud to rekla
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:19:11
|
|
|
|
malenaa
|
zvesta - sam čez protar ga pa ni
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:19:16
|
|
|
|
zvesta
|
nič, grem spat... upam, da bo jutri bolj normalen dan...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 21:19:28
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa štrajfiks - meni je naprej na pamet prislo da dela štrajfne:) štrajfiiks - uno s čimer perejo avtomobile v pralnici? je ane?
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.