Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,ker me je bilo tako strah. Aha,ko je prišel tisti čas, sem naredila tako paniko,da zdaj pa gremo,da se mami še ni imela časa preobut,ampak me je kar v copatah v porodnišnico pripeljala. Nič bat, kako je šel
not, tako bo šel ven. No,ne ravno tako lepo kot not,ampak verjemi nisi edina in če so vse rodile boš tudi ti. Pogum,pa čim lažji porod ti želim.
nisem hotela nobene poslušat, kako je to hudo, boleče in oh in ah. Sem si rekla, da je vsak porod drugačen in šla rodit. Res, da so bile bolečine, babici sem celo rekla, da ne bom zdržala, a me je ostro zabila, da ZDAJ NI POTI NAZAJ. Pa sem potrpela. In sem čez 16 mesecev bila ponovno na porodni postelji.
Odločla sem se pa, da bom verjetno rodila v Feldbachu.. Drugače pa se lahko tudi pri nas dogovoriš za epiduralno ali ultivo. Nima smisla, da te je tako zelo strah. Le otežila si boš porod, če ne boš sproščena. Zato kar pogumno in se dogovori za kako varianto
Sej bo ...