Clody
|
Jutrooo! Evo, mali je v vrtcu, sem ga oddala res s težkim srcem. Smili se mi na fuuulll. Včeraj je poleg drejtja pridelal še en velikanski ugriz na licu, ki mu zdaj sije kot kaka luna. Je vijolične barve in zgleda kot znamenje. Matr no, to je že drugi ugriz, ampak prejšnji ni bil pol tolk hud. Sem bla včeri mal u šoku in nism nč rekla, dons zjutrej sem pa lajala kot žval, da nej bolj gledajo če so že tam,,.......... Razgovor: Nevem, se mi zdi, da je šlo u redu, dokler ni povprašou po družini in Nejcu in varstvo, pa kter letnik sm, 76 hmmmmm, sm kr usekala če ga zanima če bom mela še kakega pa kdaj. gggrrrrr!!! Če se zavedam, da je kao računovodko delo vezano na roke in da bolniške ne pridejo u poštev, bla, bla, bla , bla!! Preden sem rodila sem tud iskala šiht in sem v enem mescu našla kar 2, ampak sem potem ugotovila, da sem noseča in pošteno povedala kako in kaj in potem nisem menjala službe. Zdej pa ne gre!! Bo že!!! Lucika, držim pesti za drugi krog, še posebej ker se ti zdi, da bi lahko z veseljem hodila na job. Kdaj ga maš? A si ti tud dubla knjižco v katero morš zapisvat svojo aktivno politiko zaposlovanja in kar je najhuj vehtat za štemplje na razgovorih. To jest ne bom nardila, ker tile štemplji me samo razvrednotijo. Piškot, jest sm se že kar navadla da mi pol riti gleda ven! Altati, hud dialog ja!!! Ampak, da do konca življenja ne smeš dvignit več kot 5 kil?????!! Pa zakaj nam nisi že prej povedala za blog??? Moci, pa Zoja veliko poje ko je sama. Ker naš se matra, pa vse popaca pol ga pa mine, da bi še od mene jemal. Najraj pa je kar z roko. Pa bod pridna in kaj več napiš v svoj blog. Borovnička, tud jest sem se hotla pohvalit da smo dva dni spal celo noč po dolgem času, pa se raj ne bom! Tasha, hitro poročaj!!!! Frrrr, a pri vas pa kar na prehod hodjo in to peš??? A vsi že hodijo al kako? V našem vrtcu imajo pa dva res msešna vozička za 6 oseb! Muki, pa kaj je zdej to? A so se res vsi uprli prot teb!?? Si premila duša najbrž!!! Zarapotej! Direktor je imel pa najbrž tud slabo jutro in se je moral na enga znest! Aja, pa dobr si opisala tole visečo kožo, ki vidi ćez pas. Sem si prou pogledala!!! hahahaha, ampak visok pas pa še zmer ne prenesem, me moti in nisem vajena, tako kot nisem vajena nosit žab in se fenat! Zdaj pa še nekaj! A re samo še naš Nejc ne hodi???????