mis
|
Moram še sem pokukat, preden grem spat . Sem bila na aerobiki z @lino, ko sem prišla sem po stanovanju pospravila (je blo bomba, ati ni uspel še nič pospravit), naredila za jutri za šolo, zdajle se pa bašem in berem Si nisem hotla prej za jest narest, ker ful uživam ko berem RR in jem zraven Ja, naše stanovanje: zdaj smo v dvosobnem. Je ok, ampak bi radi malo večje. Sploh če bomo štirje . Tisto hišico zadnjič sva šla gledat. Pa jaz ne vem. Stanovanje se mi zdi nekje tako kot najino ( je 1 štuk), pa pravijo da je 80 kvadratov, najino pa je 56 . Skratka, ni nič večje. Glede končne in prehodne variante pa je tako, da sicer imava rezervirano hiško, ki naj bi bila poleti zgrajena, ampak ni še čisto 100%. Lahko da bojo tako zasolili ceno... Lahko se zgodi, da bova dlje v prehodni varianti. Hitro se obrnejo 3 leta To kar sva včeraj gledala je stara vila v enem delu mesta, ki ima noro debele zidove in bi se težko kaj preurejalo. Tisto od danes pa čakam jutri klic, kako so se odločili prejšnji, ki so šli na ogled. moci, bravo da Zoja je z žlico. Naša je še kar daleč od tega pomojem. arabela, le hitro se vrni med nas. blogov ne berem, zaenkrat. moram še kakšen mag. narest V vaše bom pa mal pošnofala ob priliki