altati
|
Sam še tole vam napišem, ker se mi je včeraj res zdelo tragikomično . Kličem jaz na ginekološko kliniko zaradi operacije, kdaj, kako, kje, pa kdaj in kje kri dat, vodo, ekg itd...... In kot prvo ugotovim, da oni sploh še ne vedo kdaj bom jaz operirana. 30.november je pač en kvazi datum, pač enkrat tam okrog, v roku enega meseca. In izvem, da tudi vse preiskave naredijo oni, kakšne 10 dni prej itd... In ker sem na telefon dobila eno zelo prijetno sestro, ki je sicer bolj slabo govorila slovensko (govorila je v jeziku naših preteklih bratov in sester), ampak bila je pa res zelo prijazna, sem jo izkoristila in jo zaslišala kako je z okrevanjem po tej operaciji, pa koliko bolnice pa bla,bla,bla in oh in sploh. In najin izgovor je izgledal nekako takole: MS(medicinska sestra): guspa, sj veste, mi se bomo potrudl, da boste čimprej na vrsti. jaz: A mi lahko prosim poveste vsaj kdaj približno bom na vrsti, da vem pač doma zorganizirati moža in moje tri otroke. MS: joj, guspa, tri utroke mate? hm, kuk ste pa stara. jaz: 33 jih imam, ja, pa tri otroke imam. MS: ja, guspa, kuk so pa stari? jaz: najmlajši ima leto dni, srednja 6 lt in najstarejša 12. MS: guspa, jah, a ste vi mel zlo hude purode? jaz: ne, bili so čist enostavni. MS: guspa, pol pa vi u službi ful težko garate, a nje? jaz: kako to mislite? MS: ja težko dvigujete, pa noste, a nje? jaz: ne, samo na riti za mizo sedim v pisarni. MS: ja guspa, a mate vi veliko kmetijo doma? jaz: ne, nobene kmetije, še rožic nimam. MS: ja kaku hudiča se je pa vm to zgodl pa zakaj????? In kako naj vem? Pojma nimam Aja, povedala mi je,d a je okrevanje po tej operaciji doživljenjsko, da ne smeš nikoli več dvigniti nič, kar je težje kot 5 kg. Lepo, kajne
|