|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
6.11.2007 7:54:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

plača - js pa jutr dobim svojo prvo plačo v življenju user posted image

a to pomeni da nas častišuser posted image ?eno rundo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.11.2007 7:54:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati kdo bo pa otroke med tvojim obiskom bolnišnice čuval?

moj mož

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 8:08:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.11.2007 8:11:30   
psaša
Dobro jutro.
V soboto smo se dobro nažurali, sploh nisva nič spala, sva potem šla kar domov, okoli štirih. In šla potem spat okoli šestih. Skratka, še zmeraj sem nenaspana. Mali je imel ponoči mal krize, vendar nič pretresljivega. Mi je pa kar pasalo po dolgem času bil zunaj, pa brez malega, čeprav sem skoz gledala v telefon, če me bo sestra poklicala user posted image .
Mali sedaj že uživa v vrtcu, je zjutraj mal krize, ko mora stran od mene, vendar se hitro potolaži in je potem OK.

porodniška, da vam ne govorimuser posted image

plača, še ne vem. Upam, da bo OK, smo tudi mi konec meseca v minusu. Groza. No, vsaj več bo dnarčka kot med porodniško.

čestitam vsem za prve plače, službe, ...
vsi bolni se čim hitreje pozdravite

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.11.2007 8:27:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, kdo bo pa kuhal dietno hrano Tii? v kr je ena vege restavracija, mogoče bi se lahko z njimi zmenila, saj kuhajo tudi vegansko prehrano (da ne bi moža preveč obremenila)

sivkamivka, jaz ji bom veliko že pripravila za v skrinjo, nekaj ji bo moja mami skuhala in prinesla, sproti ji bo pa vse skupaj mož pripravil.
Saj mi bolj kot ne zdaj vsi skupaj jemo dietno. Sploh ne kompliciramo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.11.2007 8:35:21   
piskot
jutro.

kar se tice spanja, stanje nespremenjeno. danes ponoci so se mi potem po glavi podile misli o tem, da je otrok mogoce lacen. ma kaj pa vem, mar bi sla gor spat, pa bi se naspala, sam kar ne morem it prec ... saj veste kako je.

sicer je bil pa vceraj zame en tak cuden dan presenecenj. po tistem, ko sem sla domov me je najprej presenetilo nakazilo od zavarovalnice, ker sem prekinila zivljenjsko zavarovanje, je bilo 300 eur vec. tako da smo zdaj tam tam s placo user posted image .

potem smo pa se dobili obisk, ki smo ga bili ful veseli. je prisel prijatelj iz nizozemske, po 5 letih. in sploh nismo vedeli, da pride. gre na novo zelandijo za nedolocen cas. ko mu je koncno uspelo do konca zgradit ladjo, je nepricakovano pridelal 3 otroke, zdaj ko je najmlajsi star 3 mesece, sta se pa z zenko odlocila, da gredo na pot. vsa cast. ampak so te nizozemci bolj ciganske sorte in tavecja dva sta ze vajena zivljenja na ladji, tako da jim bo menda zneslo. po enem letu, ko gre najstarejsi v solo bodo pa videli, ali ostanejo dol, al pridejo nazaj.

v glavnem sva ga bila oba z mozem ful vesela njegovega obiska, ker smo vcasih veliko casa preziveli skupaj. takrat so nam bile skupne traparije, zdaj pa otroci, je bil 5 ur pri nama, potem je sel pa k drugemu prijatelju spat, danes pa potuje nazaj domov.

aja sivkamivka. pa povedal je, da starejsi hodi v hipijevsko solo user posted image . zdaj ga bodo vzeli ven, ker je star sele 4,5 (menda gredo gor ze s 4 leti v solo lahko), obvezno je pa sele pri 6 letih ga dat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 8:39:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.11.2007 8:44:17   
piskot

hipijevska šola: a to je taka, kjer imajo space kukije za malico? user posted image user posted image

aja to pri vas strezete? nisem vedela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.11.2007 8:44:49   
piskot
altati danes 10:30? ce ne bo nebo dol padlo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.11.2007 8:49:53   
mis
Jutro!

Pri nas se sonček kaže, greva ven, pol grem pa v službo.

Mala neki tečka, no prej sem cunje iz stroja pobrala in ima vsaj delo (razmetava cunje, v tem neznansko uživa)user posted image . Lohk da so kakšni zobki.

Skoz hodimo neka stanovanja in hiše gledat, pa nama ni nič všeč. Včeraj smo šli tud eno stanovanje v hiši, 102 kvadrata, pa je lepo, ampak kopalnica je pa tako majhna, da komaj notri prideš.user posted image  Pa ni banje ampak tuš. Vse ostalo je kar ok. No, zdaj čakam še eno sporočilo če gremo še nekaj gledat, se mi zdi da bi nam to do sedaj najbolj ustrezalo, ampak čakam klic, če so se včeraj eni odločili da vzamejo...user posted image  Skratka skoz neki pa nič učinka.

piskot, teli kukiji bi tud men danes prav prišli.user posted image

Nč, greva ven.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.11.2007 8:50:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

žal ne bo šlo, imam možička doma, pa Tia ima potem v Lj bioresonanco, pa moram vse skupaj popedenatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.11.2007 8:53:10   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

žal ne bo šlo, imam možička doma, pa Tia ima potem v Lj bioresonanco, pa moram vse skupaj popedenatuser posted image

tole usklajevanje nama gre pa vedno bolje od rok user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.11.2007 8:54:24   
piskot
mis rajsi pocakajta, da najdeta nekaj kar vama bo res vsec, kot pa da se zaletita in vama bo potem zal. midva sva 2 meseca hodila gledat, pa potem za en mesec vse prekinila, ker nama ni bilo nic vsec, potem se je pa kar naenkrat pojavilo ta pravo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.11.2007 9:10:40   
Clody
Jutrooo!!!

Sem spet pri kavici.

Malega oddala v vrtec. Dons sem mal pogledala kaj so oblečeni otroci, zdej pa nevem al sem jest čorova al kako. Vsi so oblečeni v dva rokava, vroče pa tako kot v savni. Že res da sem jest bolj vroče sorte, pa vseen.  NO, sej se zmeri joka in zašvica.

Frrr hvala za lepe želje glede joka. Se tolažim, da je razvajen, ker ko ga vzgojiteljica dvigne je pa v redu in kaže okol kaj bi šel pogledat. Sej mi je že bolj lažje kot na začetku.
Pa super, da se je Jaša tko uvedel. Si sploh ne morm predstavljat kako je to super.
Aja, če boš pa že mela starše kje blizu letovanja jih pa še malo izkoristi!!user posted image Sicer bi najbrž moj znorel v taki stuaciji, ampak tvoj je najbrž bolj normalen!user posted image

Mis, katero lokacijo pa gledate?

Piškot, jest  mislim, da bo tale vaš prijatelj ostal kar dol, ker poznam že 3 ko so tako šle dol, sicer ne z ladjo, in vse so ostale. Baje je noro lepa pokrajina, super folk, vse naj naj.
Ena prijateljica živi dol enih 5 let in pride vsaki dve leti na obisk v Slo. Pripoveduje kako se majo itd in jest samo gledam in poslušam in si mislim, če smo res tako čudni. user posted image

Sivkammivka, žakelj in še pokrit - naš bi doživel samovžig ko je bolj vroče sorte.

Maxica, lepo se spočij in uživaj prost vikend

Moci, sem spregledala kaj delaš? Nevem zakaj sem mislila, da še ne delaš?! Mogoč zrd šole!

Muki, držim pesti da virusi izginejo in da z možekom zaužijeta en lep dan skupaj.
Glede soseda pa nevem kaj svetovat. Po moje gre za psihiča. Je bolje da ga pustiš pri miru, še vedno seleo pozdravljaš, kot da ni nič, bo že pozabil. V takele tipe dregat ni varno. Solzivec sem pa tud jaz imela in ga tudi enkrat uporabila, samo ne v Slo.

Altati, še dobro, da imaš tako zlato sestro glede na to, da so skorak vsi ali celo vsi po moževi strani čudni.
Jest tud upam, da jo bom lahko kmalu izkoristila in prepustila otroke.

Pikapolona, tele stvari so res drage, še posebno če nisi nič računal in morš kupit vse kar naenkrat. Brez rač. pa itak ne mormo več, vsaj jest ne!

Tako, zdaj pa na razgovor!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.11.2007 9:10:56   
lucika
hojla
eh, tele debate o denarju meni zvabljajo solze v oči. madonišp, a bo boljš? da bo pa še slabse, smo pa tik pred tem, da vzamemo en za nas ogrooomen kredit. ker drugac ne bo hiške, spljoh. menda ja dobim nekje eno vredu službo. al pa samo službo, nekaj normalnega.

sem zdaj dala malemu en mlečni kruhek. pa je vse tiho v dnevni. sem mislila, da je. pa je, ja. med drugim. drugo je, da je okol in okol sedezne nadrobil ta kruh. ker če po deki potegneš, se fajn droptine naredijo. saj ne vem, l se naj smejim al jočem. ma, naj ima veselje. prebrisan pa je. ko bi videli ta nagajiv nasmešek, ko sem šla pogledat kaj je tak tiho:) bom že posesala...

pa gospod zdaj obvlada kako se pride iz postelje. tud en plus tega, da ga pustim, da sam raziskuje, tudi na račun kake buške. ko gre kje čez kak prag so vsi zeleni. mislim, če ne bo znal sam 5 cm dvignit noge (pazite, ko puza), pol pa tud ne vem no.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.11.2007 9:11:25   
mis

mis rajsi pocakajta, da najdeta nekaj kar vama bo res vsec, kot pa da se zaletita in vama bo potem zal. midva sva 2 meseca hodila gledat, pa potem za en mesec vse prekinila, ker nama ni bilo nic vsec, potem se je pa kar naenkrat pojavilo ta pravo.

Hm..., iščeva že več kot dve leti...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 9:17:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.11.2007 9:26:58   
lucika
clody, razgovor? držim pesti, poročaj.

jaz imam pa v petek drugi krog. je to tudi nekaj, a ne? bi bila idealna služba. kar se dela tiče ne vem, komerciala pač, malo me skrbi, ker je tuji trd. pa to je itak povsod, razen pri kirbijih:) drugače pa blizu, firma dd, po moje bi bila zadovoljna.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 9:32:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.11.2007 9:37:57   
piskot

hipijevska šola: a to je taka, kjer imajo space kukije za malico? user posted image user posted image

aja to pri vas strezete? nisem vedela user posted image

ja a ga ima na WŠ (vrije school po NL)????? saj še ne gredo s štirimi v WŠ? to je potem še vrtec???

ja seveda govorimo o WŠ. on je rekel, da je v soli. da ga v vrtec sploh niso dali. da gredo pri njih v solo enkrat med 4-5 letom obicajno. najkasneje pa po zakonu do 6 leta.

Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.11.2007 9:38:48   
piskot
clody, lucika upam da najdeta dream job.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.11.2007 9:39:51   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Hm..., iščeva že več kot dve leti...

upsi ... vzamem nazaj. samo priznaj potem da sta zelo izbircna user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.11.2007 9:39:59   
altati

saj sem ti hotla napisat, da se lahko popoldne, po spanju malčkov vidiva, pa sem se spomnila, da pride kolegica, ki sem ji obljubila, da ji inštaliram office in uvozim v Outlook stare mail-e in adresse (je kupila novo mašino). In predvidevam, da ne bova ravno hitro (kolikor jo pač poznamuser posted image ).

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.11.2007 9:42:44   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

clody, razgovor? držim pesti, poročaj.

jaz imam pa v petek drugi krog. je to tudi nekaj, a ne? bi bila idealna služba. kar se dela tiče ne vem, komerciala pač, malo me skrbi, ker je tuji trd. pa to je itak povsod, razen pri kirbijih:) drugače pa blizu, firma dd, po moje bi bila zadovoljna.

držim pesti za obe, da vama pade sekira v med

enakouser posted image  Mislim an vaju, držim pesti!!! dajmo Clodyuser posted image , dajmo Lucikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.11.2007 9:47:39   
piskot

saj sem ti hotla napisat, da se lahko popoldne, po spanju malčkov vidiva, pa sem se spomnila, da pride kolegica, ki sem ji obljubila, da ji inštaliram office in uvozim v Outlook stare mail-e in adresse (je kupila novo mašino). In predvidevam, da ne bova ravno hitro (kolikor jo pač poznamuser posted image ).

pazi da ne bo kaj v monitorju ostalo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?