|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
5.11.2007 20:20:16   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikapolona, a nisi enkrat v reviji Mini imela članka?

tudi ja poletno prilogo sem delala...ampak to je bil enkratni projekt...pa še minija so zdej ukinaliuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
5.11.2007 20:21:22   
pikapolona2

In ne, sosed me ni dobil. Prase odbito user posted image

a sm kej spregledala????? kaj masta z sosedom.....sm firbčnauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
5.11.2007 20:21:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pikapolona, beri forumuser posted image !

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.11.2007 20:22:12   
mis
Čer!

Naša mala spi, danes sem jo kar prej popokala v posteljo, pa je lepo zaspala. Bomo zdej kar prej to prakticirali.

sivkamivka, fino za tak dan v službi. Če prav vem si ti na Waldorfski al kako?

denar... hm..., no, jaz se ne bom pritoževala, imava oba ok plače, jaz pač učiteljsko, mož je v družinski firmi. Voziva se v rabljenih avtomobilih, živiva v najetem stanovanju, kupujeva svoje gnezdece. Mava pa tud srečo glede staršev, ki vedno radi in lahko kaj primaknejo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
5.11.2007 20:25:22   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pikapolona, beri forumuser posted image !

mene tud zanima... firbecuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.11.2007 20:26:02   
moci
čeeeeeeer.

danes se mi nič ne da, že cel da na rr visimuser posted image
grozna semuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 20:30:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.11.2007 20:32:09   
muki1
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2029833&mpage=1
sosedu ga seka

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.11.2007 20:33:31   
moci
danes sem bila za en drek na šihtuuser posted image
midve štartava po novem letu
izgleda, da nam je kofetek ušeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2734
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 20:38:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 20:40:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.11.2007 20:41:32   
moci
u muki, pestro pri vas. mi imamo tudi bedaka pri sosedu, ta je pa kar mojo teto bunkal. user posted image
a te je kaj strah?
mene je tudi, ko pade mrakuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.11.2007 20:42:44   
moci
u a si ti mal računalinčarja?
jaz sem brez antivirusnega programa, ker ne znam novega naložituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
5.11.2007 20:48:37   
muki1
Eh, nič...jutri še gužva, če ne prej, se beremo v sredo. Grem se zdaj malo z možem ravsat na kavč...... sva zmenjena, da malo več romantike vdahneva v najino življenje, ker sva se zadnje čase nekam preveč kregarila zraven teh bolezni in živčnih vojn, nama je vse skupaj malo popustilo user posted image .
Greva v soboto na Martinovanje, eno soboto v decembru pa čez dan sama v Slazburg user posted image , na tak enodnevni izletek. Če bomo seveda našli eno fraj soboto, upam, da virusovi ne nameravajo zasedati vsak teden pri nas user posted image . Res si to zasluživa, in potrebujeva.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
5.11.2007 20:52:05   
altati
muki- midva z mojim najdražjim gospodom, sva si pa rezervirala tridnevni vikend paket v Portorožu v februarju. In to greva SAMA! Otroci gredo k moji predragi sestri, jaz pa njej naredim kontra uslugo pomladi in vzamem njena dva otročka za vikend. Seveda vse to ob predpostavki, da se sinko odstavi v času mojega bivanja v bolnici, ker sestra pravi, da umetnih joškov si pa ne bo montiralauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.11.2007 21:10:23   
Maxica
Šefico sem obvestila, pa je rekla, naj kar ostanem doma, dokler se orng ne pozdravim.user posted image  Sem pa imela prej spet mal krize, sem tuhtala, da me je morda psihično ubrisalo, podzavestno, da se vračam v službo. Prej, ko sem delala tistih 14 dni, sem imela skoz v glavi, da bom itak potem še en mesec doma, zdaj pa kr nič več, konec, basta, delat še 30 let. Morda je bilo to to.user posted image  Tako da sva šla z možem na en orng sprehod v mrzlem večeru, ampak mi je ful sedlo. Mi je rekel, naj se grem drug teden kar zmenit, da bom šla delat na 6 ur. Da bom tako lažje naredila ta prehod. Jaz sem res ful neprilagodljiv človek in rabim ful časa, da se privadim na novo spremembo, tako da mislim, da mi bo to res koristilo. Pa lotila sem se spet brati priporočeno knjigo Življenje je tvoje in vidim, da se moram res orng prijeti v roke, sicer bom res sama sebe požrla od skrbi. Mah, saj bo...Bomo zmogli? Bomo, ja.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
5.11.2007 21:21:21   
frrrr
moci, mi smo tut v apartmaju. in včeraj povem mami, da nas zdej 2 vikenda ne bo, pa ona meni sej midva itaq greva v Moravske na dopust user posted image vglavnem še svoje starše bom imela v tistih koncih user posted image planiranje mi pa gre od rok user posted image

muki - Neži pošiljam koš poljubčkov od Jaše in koš zdravja. Ivi in tebi pa tut! pa super za oživitev romantike in načrtovan izlet user posted image včasih res tolk dogaja, da ni časa za moža user posted image že pri enem otročku se to dogaja, kaj me še čaka user posted image no, zdej pa res samo ljubezen trajbat in nič bolezni, ok?

lucika - tti tvoj zob nej da mir! user posted image in kk je rižota z radensko? user posted image

Remy - zelo mi je všeč tvoj novi avatar user posted image pozdravi se in kupi si eno luštno otroško posteljnino samo zase user posted image js sm nama v nosečnosti (mi je dogajalo user posted image ) kupla posteljnino s plišastim medvedom na plaži in je full fajn v njej spat... zjutraj operem, da lahk zvečer že v isti posteljnini spet spim user posted image tut Tinakara naj se čimprej pozdravi in dobi moči nazaj!

Maxica - tvoje zdravje in zdravje tvojih otrok pa tut nej se končno stabilizira! dost mam tega! user posted image v laboratorij mene pošlje, če ji samo rečem, da se neki slabo počutim. kakšne zdravnike to imate user posted image šparajo na zdravju drugih user posted image
vidim, da ti Mojster Miha pomaga user posted image boš zmogla ja user posted image

piskot - le pogum... zobki ali pa se kaj kuha... sej bo! vsi imamo take noči. no eni jih nimajo in kr spijo, pa spijo user posted image mi bomo tut enkrat user posted image

midva sva šla v soboto na žur. bila do 0:30 in ko sva prišla, je bil mali glih buden. tašča rekla, da je 5x posredovala user posted image ampak vedno ga je samo stisnila in je zaspal nazaj. možno, da je ona prehitro odreagirala, ker ni hotela da bi se orng zjokal. vglavnem midva ga doma kr pustiva kadar jamra, ker to počne v spanju. je pa tut res, da se doma mogoče tudi zbudi in vidi kje je, ter zaspi nazaj. v sg mu je pa okolje dokaj neznano in je bilo kr prav, da je takoj skočila. piskot, no tudi pri nas se tako zbujamo user posted image ob 0:30 do 6:20 zjutraj je pa še enih 4-5x hotel joško, pa ni blo mleka in je jokal user posted image js res nimam več tolk mleka, da bi lahk na 45 minut joškal. je pa potem tudi celo nedeljo kr neki cmevkal, če me ni videl. in kako se mi je stiskal user posted image

mis, sem vesela da si prebrala to knjigo. sem ti jo že pred dobre pol leta svetovala. meni je bila všeč in vse je tako logično napisano... samo kaj, ko se tega ne spomnemo kar tako user posted image user posted image

copatki - glih sm dvoje škratke naročila. ene za vrtec in ene za doma... noga raste in raste user posted image
čevlji - js mu grem jutr kupit ene škornjčke in ene čevljčke. nima še nobenih čevljev in se ne more več v copatih zuni šetkat user posted image bom počakala jutri, da zašlafa in hitr v BTC v šoping. zanimivo, da gre moj otrok pred zaprtjem trgovin spat user posted image
user posted image

vrtec - naš mali bil danes prvič v vrtcu - sta šla po zajtrku in ostala še na kosilu. je ZELO posesiven do igrač user posted image na drug konec sobe začne kazat na eno igračo in gre do otroka, ki se z njo igra, ter mu jo spuli user posted image do zdaj je dobil vse in ni imel konkurence. vglavnem Jaša ni jokal, bil je pa pobudnik za jok user posted image user posted image on se je le pritoževal in kradel igrače, drugi so pa jokali, ker jim je igrače kradel user posted image vmes so šli na sprehod, pa previjali so ga... blo menda kr fino. očka je iskal le, kadar ni mogel na hitr način igrače spulit in je pričakoval, da bo očka rešil situacijo user posted image user posted image

vodene koze - kolegica sporočila, da jih pri njih imajo in možno, da smo se tut mi nalezli... mogoče smo jih celo v vrtec danes nesli user posted image 7-20 dni je inkubacijska doma. od obiska je pa 10 dni. upam, da so jih kasneje kje fasali, ker se mi zdi še malo prezgodaj... vsaj še pol leta nej počakajo, da se imunski sistem še mau bolj vzpostavi. pa tut lažje bo tamaumu dopovedat, da se ne sme praskat.

plača - js pa jutr dobim svojo prvo plačo v življenju user posted image

Clody - upam, da vaš Nejc kmalu spet postane smehec. mogoče mu res ne ugaja vrtec in bi mu privat varstvo bolj sedlo. poskusit je treba... držim pesti, da čimprej najdete pravo varianto. in kako so tvoji razgovori? so te še kje nasmejali? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
5.11.2007 21:39:54   
pikapolona2
muki.....kr kurjo kožo sem dobila ko sem brala.....fak ej...sploh nevem kaj bi naredila jaz v tvojem primeru.user posted image

Super za salzburg...upam sam da nebosta imela tako debilne vodičke kot sva jo imela midva 2 leti nazaj....vsaka peta beseda je bila ....nekako......pa govoričila je celoooo pot....vse od nekih žličnikov pa do orlovega gnezda in bla bla bla....sem se takrat zavedla zakaj ne maram z agencijo okol hodituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
5.11.2007 21:42:38   
pikapolona2
frrrr.....čestitam za 1 plačo....kako se je pa pr tvojmu razpletlo.....a je zdej brezposeln...nekaj si omenjala da so ga hoteli izigrat v službi...upam da ste uštimali. pa tak mili zgleda jaša....ne morem verjet da bi igrače kradeluser posted image user posted image

altati kdo bo pa otroke med tvojim obiskom bolnišnice čuval?

Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.11.2007 21:44:36   
pikapolona2
crknil mi je napajalnik na računalniku (najverjetneje) jupi....sm šla mal cene gledat za PCa so tam okoli 100EUR....se pravi za Maca je zihr 200 EUR + delo...pa daj noooooo....kako srečo imam jaz...glih zdej ko sm čist suha v denarniciuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.11.2007 22:20:38   
frrrr

frrrr.....čestitam za 1 plačo....kako se je pa pr tvojmu razpletlo.....a je zdej brezposeln...nekaj si omenjala da so ga hoteli izigrat v službi...upam da ste uštimali. pa tak mili zgleda jaša....ne morem verjet da bi igrače kradeluser posted image user posted image

možek je še 10 dni na neplačanem očetovskem dopustu, potem pa brez službe ja user posted image trenutno se ubada z idejo it na zavod za 3 mesece in zamrznit popoldanski s.p., po preteku treh mesecev pa odpret celotni s.p.. trenutno je njegovo delo vpeljat Jašo v vrtec. ko bo to opravljeno, bo pa verjetno tudi kdaj kakšna bolezen in bo on lažje vskočil, če ne bo imel 8+ urnega delavnika. pa tudi sicer ne želiva tamaučka imet 8 ur ali več v vrtcu - od 8ih do 14ih je čisto dovolj in v tem času bo lahko kaj biznisa uštimal, potem bo pa tamaučka rihtal.
moja plača je pa šele jutri... vas častim z virtualnim drinkom jutr user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.11.2007 22:32:55   
frrrr

crknil mi je napajalnik na računalniku (najverjetneje) jupi....sm šla mal cene gledat za PCa so tam okoli 100EUR....se pravi za Maca je zihr 200 EUR + delo...pa daj noooooo....kako srečo imam jaz...glih zdej ko sm čist suha v denarniciuser posted image user posted image
a to o prenosniku govoriš, da so take cene? moj možek nabavi klasični napajalnik in ga mau predela, da v kišto paše user posted image no, to ne govorim za računalnike z garancijo, ker najina  pca nista več tolk mlada user posted image vglavnem naju takšno popravilo stane okol 20€

Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.11.2007 22:35:06   
frrrr
od 19ih do zdej sem že 3ič imela alarm... sem ugotovila zakaj user posted image zato, ker tamauga pogrešam in mi paše stiskat se k njemu user posted image kadar se obrne, mau pojamra in js se tk fajn k njemu stisnem user posted image obema paše user posted image  user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.11.2007 22:55:30   
*anč*
oj!

sm brez računalnika čez dan,zdej mi pa tut ne bo znesl vse prebrat in pokomentirat ... mali mi hodi full pozno spat,tko da ne ostane dosti časa.

sivkamivka 
jutri greva na telovadbo,samo če bo dež ne. ti si u službi verjetno?

a bi se ta teden dobile na večerji u kavalu? kjer dan vam ustreza??

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.11.2007 7:51:10   
altati
Maxi- takšna si mi všč, kot si v sinočnjem postu! Življenje je tvoje in življenje je lepo. Kar zrihtaj si na 6 ur, takoj bo lažje!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?