frrrr
|
moci, mi smo tut v apartmaju. in včeraj povem mami, da nas zdej 2 vikenda ne bo, pa ona meni sej midva itaq greva v Moravske na dopust vglavnem še svoje starše bom imela v tistih koncih planiranje mi pa gre od rok muki - Neži pošiljam koš poljubčkov od Jaše in koš zdravja. Ivi in tebi pa tut! pa super za oživitev romantike in načrtovan izlet včasih res tolk dogaja, da ni časa za moža že pri enem otročku se to dogaja, kaj me še čaka no, zdej pa res samo ljubezen trajbat in nič bolezni, ok? lucika - tti tvoj zob nej da mir! in kk je rižota z radensko? Remy - zelo mi je všeč tvoj novi avatar pozdravi se in kupi si eno luštno otroško posteljnino samo zase js sm nama v nosečnosti (mi je dogajalo ) kupla posteljnino s plišastim medvedom na plaži in je full fajn v njej spat... zjutraj operem, da lahk zvečer že v isti posteljnini spet spim tut Tinakara naj se čimprej pozdravi in dobi moči nazaj! Maxica - tvoje zdravje in zdravje tvojih otrok pa tut nej se končno stabilizira! dost mam tega! v laboratorij mene pošlje, če ji samo rečem, da se neki slabo počutim. kakšne zdravnike to imate šparajo na zdravju drugih vidim, da ti Mojster Miha pomaga boš zmogla ja piskot - le pogum... zobki ali pa se kaj kuha... sej bo! vsi imamo take noči. no eni jih nimajo in kr spijo, pa spijo mi bomo tut enkrat midva sva šla v soboto na žur. bila do 0:30 in ko sva prišla, je bil mali glih buden. tašča rekla, da je 5x posredovala ampak vedno ga je samo stisnila in je zaspal nazaj. možno, da je ona prehitro odreagirala, ker ni hotela da bi se orng zjokal. vglavnem midva ga doma kr pustiva kadar jamra, ker to počne v spanju. je pa tut res, da se doma mogoče tudi zbudi in vidi kje je, ter zaspi nazaj. v sg mu je pa okolje dokaj neznano in je bilo kr prav, da je takoj skočila. piskot, no tudi pri nas se tako zbujamo ob 0:30 do 6:20 zjutraj je pa še enih 4-5x hotel joško, pa ni blo mleka in je jokal js res nimam več tolk mleka, da bi lahk na 45 minut joškal. je pa potem tudi celo nedeljo kr neki cmevkal, če me ni videl. in kako se mi je stiskal mis, sem vesela da si prebrala to knjigo. sem ti jo že pred dobre pol leta svetovala. meni je bila všeč in vse je tako logično napisano... samo kaj, ko se tega ne spomnemo kar tako copatki - glih sm dvoje škratke naročila. ene za vrtec in ene za doma... noga raste in raste čevlji - js mu grem jutr kupit ene škornjčke in ene čevljčke. nima še nobenih čevljev in se ne more več v copatih zuni šetkat bom počakala jutri, da zašlafa in hitr v BTC v šoping. zanimivo, da gre moj otrok pred zaprtjem trgovin spat vrtec - naš mali bil danes prvič v vrtcu - sta šla po zajtrku in ostala še na kosilu. je ZELO posesiven do igrač na drug konec sobe začne kazat na eno igračo in gre do otroka, ki se z njo igra, ter mu jo spuli do zdaj je dobil vse in ni imel konkurence. vglavnem Jaša ni jokal, bil je pa pobudnik za jok on se je le pritoževal in kradel igrače, drugi so pa jokali, ker jim je igrače kradel vmes so šli na sprehod, pa previjali so ga... blo menda kr fino. očka je iskal le, kadar ni mogel na hitr način igrače spulit in je pričakoval, da bo očka rešil situacijo vodene koze - kolegica sporočila, da jih pri njih imajo in možno, da smo se tut mi nalezli... mogoče smo jih celo v vrtec danes nesli 7-20 dni je inkubacijska doma. od obiska je pa 10 dni. upam, da so jih kasneje kje fasali, ker se mi zdi še malo prezgodaj... vsaj še pol leta nej počakajo, da se imunski sistem še mau bolj vzpostavi. pa tut lažje bo tamaumu dopovedat, da se ne sme praskat. plača - js pa jutr dobim svojo prvo plačo v življenju Clody - upam, da vaš Nejc kmalu spet postane smehec. mogoče mu res ne ugaja vrtec in bi mu privat varstvo bolj sedlo. poskusit je treba... držim pesti, da čimprej najdete pravo varianto. in kako so tvoji razgovori? so te še kje nasmejali?
|