Clody
|
Jutrooo!!! Sem spet pri kavici. Malega oddala v vrtec. Dons sem mal pogledala kaj so oblečeni otroci, zdej pa nevem al sem jest čorova al kako. Vsi so oblečeni v dva rokava, vroče pa tako kot v savni. Že res da sem jest bolj vroče sorte, pa vseen. NO, sej se zmeri joka in zašvica. Frrr hvala za lepe želje glede joka. Se tolažim, da je razvajen, ker ko ga vzgojiteljica dvigne je pa v redu in kaže okol kaj bi šel pogledat. Sej mi je že bolj lažje kot na začetku. Pa super, da se je Jaša tko uvedel. Si sploh ne morm predstavljat kako je to super. Aja, če boš pa že mela starše kje blizu letovanja jih pa še malo izkoristi!! Sicer bi najbrž moj znorel v taki stuaciji, ampak tvoj je najbrž bolj normalen! Mis, katero lokacijo pa gledate? Piškot, jest mislim, da bo tale vaš prijatelj ostal kar dol, ker poznam že 3 ko so tako šle dol, sicer ne z ladjo, in vse so ostale. Baje je noro lepa pokrajina, super folk, vse naj naj. Ena prijateljica živi dol enih 5 let in pride vsaki dve leti na obisk v Slo. Pripoveduje kako se majo itd in jest samo gledam in poslušam in si mislim, če smo res tako čudni. Sivkammivka, žakelj in še pokrit - naš bi doživel samovžig ko je bolj vroče sorte. Maxica, lepo se spočij in uživaj prost vikend Moci, sem spregledala kaj delaš? Nevem zakaj sem mislila, da še ne delaš?! Mogoč zrd šole! Muki, držim pesti da virusi izginejo in da z možekom zaužijeta en lep dan skupaj. Glede soseda pa nevem kaj svetovat. Po moje gre za psihiča. Je bolje da ga pustiš pri miru, še vedno seleo pozdravljaš, kot da ni nič, bo že pozabil. V takele tipe dregat ni varno. Solzivec sem pa tud jaz imela in ga tudi enkrat uporabila, samo ne v Slo. Altati, še dobro, da imaš tako zlato sestro glede na to, da so skorak vsi ali celo vsi po moževi strani čudni. Jest tud upam, da jo bom lahko kmalu izkoristila in prepustila otroke. Pikapolona, tele stvari so res drage, še posebno če nisi nič računal in morš kupit vse kar naenkrat. Brez rač. pa itak ne mormo več, vsaj jest ne! Tako, zdaj pa na razgovor!