|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.11.2007 18:41:36   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

oj

sej ne vem kaj naj pišem...............
oči je slabšeuser posted image , ne morem nehat jokat

user posted image Ojoj, Remy, no.user posted image user posted image user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 18:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
12.11.2007 19:32:36   
@lina
Remy, user posted image user posted image
tako rada bi rekla kakšno besedo v tolažbo, pa jih ne najdem...držim pesti, da gre samo za trenutno poslabšanje in da bo v kratkem okreval user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
12.11.2007 19:32:58   
frrrr
remy - zate en user posted image za lepši jutri! za tvojega očeta pa user posted image za hitro okrevanje!

Neposredna povezava do sporočila: 3254
12.11.2007 19:35:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

oj

sej ne vem kaj naj pišem...............
oči je slabšeuser posted image , ne morem nehat jokat

Remy, upam da bo šlo na bolje....
Hudo mi je zate, za vse vas.... user posted image
Mislim na vas in držim pesti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
12.11.2007 19:36:07   
muki1
Remy, ne obupat. Držimo pesti za tvojega očeta. Saj bo boljše, kar verjemi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
12.11.2007 19:39:07   
muki1
Piškot, sem ti poslala ponudbo za Bitenca.
Mamo pa tudi Mačka Murija od Nece Falk, pa Marta Zore ima en komplet pesmic na zbirki petih CD-jev, take z različno tematiko...pomladne, zimske....ampak jih nikjer ne najdem, naši so pa pečeni in že preskakujejo in so jim dnevi šteti user posted image .
Pa te Karaoke ki jih omenja Pikabu so tudi posrečene.

Pikabu, me veseli da ste boljši user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
12.11.2007 19:40:10   
muki1
Od risank pa se res veseli Telebajskov.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
12.11.2007 19:40:14   
frrrr
mis, super za vaše super varstvo in bližajočo se selitev!

piskot, mi poslušamo Maxicine pesmice ali slo pesmi - kreslin mu je všeč user posted image od risank pa pri nas najbolj nodi laufa in bi včasih več kot eno pogledal, mojster miha, slonček benjamin ali pujsa pepa - se jih pa mau naveliča in ne uspe cele pogledat. tudi telebajski so mu všeč, a so mau predolgi.

ne vem kaj se pri nas dogaja... v četrtek zvečer vročina, v petek vročina, v soboto nič, v nedeljo nič, zvečer spet mau zakuhal. danes čez dan imel mau povišano, zdej spet ok. jutri še ne gre v vrtec. vse tišči v usta, ves je poslinjen. tolk ga zobki še niso kdaj hecali. mogoče je zaradi prehlada mau huje - kombinacija user posted image pojma nimam.
js sm pa tut en dan full čudna, drug dan zdrava user posted image

lepo se imejte. grem gledat gospodinje... sivkamivka - 7.del user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
12.11.2007 19:42:41   
frrrr
še to vam povem... mali zaradi noska na trenutke smrči... in fino poslušava smrčanje po babyphonu user posted image ... me včeraj mož pogleda in zelo resno vpraša: ja, ali ga ne boš šla mau dregnit, da neha? user posted image se mu ne zdi fer, da njega butam med spanjem, tamauga pa pr miru pustim user posted image user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
12.11.2007 19:43:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lubica, kaj se sprenevedaš...noseča si, saj vemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 20:02:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 20:03:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3263
12.11.2007 20:03:36   
muki1
Iva že od 19.00 spi user posted image  Mislim, da kar nočnega.....danes je čez dan spala pol ure. Jo tudi zobki matrajo, vse tišči v usta. Potem pa koraka z pestjo v ustih, pade in se ugrizne, pa tuli kot bi jo s kože devali.

Zdaj se Neža in ati umivata, potem se ji pa grem posvečat. Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim user posted image .

Mis, srečno pri selitvi.

Ja, še to napišem....smo danes tankali kurilno olje.....sva midva na vrsti. 1307 litrov je dotankal user posted image  user posted image . Skoraj jurja, pa to ne moreš verjeti. No....nekaj čez devetsto....tak rahlo sem žalostna, ko sem se znebila tako lepega kupčka user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
12.11.2007 20:05:23   
muki1
Sivkamivka, včeraj nam nisi povedala kdo je Nikec. Si rekla, če poznamo Nikca, da greš brat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
12.11.2007 20:07:51   
moci
frrrr, pa kje ti najdeš tako daleč naprej gospodinjeuser posted image jaz sem samo 2 dela, pa še to sem se namatralauser posted image

sivkamivka, o kateri deci ti touser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.11.2007 20:08:48   
moci
remy, vem, kako se počutiš in držim pesti, da se vaša zgodba lepo konča. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.11.2007 20:10:40   
piskot
cer.

jaz cist dead. grem cunje ven pobrat, pol pa po mojem kar spat. pa upam da bo danes mirna.

remy vse dobro za ocija user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
12.11.2007 20:11:05   
Pikabu
remy, user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo vse v redu. Tudi jaz vem, kako se počutiš... Daj solzam prosto pot, to pomaga....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
12.11.2007 20:13:51   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

zadnjič je pa potem še našo deco med kovtri iskal, baje ima že 4 cm user posted image

user posted image user posted image user posted image

4 cm dete je v cca 11. tednu user posted image user posted image   

A gre za kakšen gorenjski čvek, ki mu ne morem sledit ali kakšna pametna informacija?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 20:19:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
12.11.2007 20:20:11   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim user posted image .

ohhh, prav predstavljam si, kako ti je bilo pri srcu. Jaz se tako velikokrat grizem za jezik, ker se zalotim, da samo Jureta opozarjam - "pazi, ne to, bo Matjaž...." ali pa "počakaj malo, samo da Matjaž..."...

kaj pa Iva in Neža? Se kaj zaigrata skupaj? Kar tako, brez tvojega posredovanja?

midva z Juretom sva ravno prej vsega Zmajčka prelepila z nalepkami, prebrala kratke zgodbe in zapela pesmico... Pol ure sem se res samo z njim ukvarjala, se pogovarjala, ga spraševala... Kako se je potem na koncu k meni stisnil, se mi je kar srce stopilo... Res si moram večkrat vzet čas tako samo za njega...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 20:22:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3273
12.11.2007 20:27:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim user posted image .

ohhh, prav predstavljam si, kako ti je bilo pri srcu. Jaz se tako velikokrat grizem za jezik, ker se zalotim, da samo Jureta opozarjam - "pazi, ne to, bo Matjaž...." ali pa "počakaj malo, samo da Matjaž..."...

kaj pa Iva in Neža? Se kaj zaigrata skupaj? Kar tako, brez tvojega posredovanja?

midva z Juretom sva ravno prej vsega Zmajčka prelepila z nalepkami, prebrala kratke zgodbe in zapela pesmico... Pol ure sem se res samo z njim ukvarjala, se pogovarjala, ga spraševala... Kako se je potem na koncu k meni stisnil, se mi je kar srce stopilo... Res si moram večkrat vzet čas tako samo za njega...

Se zaigrata ja, tudi jaz se grizem v jezik, ker drugače bi tudi nonstop samo opozarjala Nežo. In prav je, da se vgriznem, ker sem med igro in objemanjem Iva večkrat zakotali, jo Neža nehote podre in če sem tiho se smejeta in se jima zdi fino, če se ustrašim in skočim, se večkrat tudi Iva začne jokat. Res moram paziti, kako postopam z njima. Čeprav je Neža večkrat tudi namerno groba in jo nalašč odrine. Se pa imata zelo radi. Iva jo včasih tako objema in se z glavico naslanja na njo, da ju je prav lepo gledat.
Se pa ukvarjam z Nežo, greva kam sami in vse....res ne vem, odkod ji sploh ta zamisel, odkod ta ideja....res user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.11.2007 20:46:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lubica, kaj se sprenevedaš...noseča si, saj vemouser posted image user posted image user posted image user posted image
ja pa ja... nč ne bo kruha iz te moke... čez 3 leta user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

kater ime?
marjetica23

:)

viljam (4%)

fabijan (8%)

saša (24%)

živa (41%)

marko (24%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!