|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.11.2007 20:46:17   
frrrr
muki, pri nas pa nič ne tankamo več, je kr cev plina napeljana. prej je pa tut babica vse plačala, mi smo pa celo leto imeli po obrokih nič kaj nizke znezke user posted image tudi zdaj niso male pare, a je vseeno manj kot za olje.
pocrkljaj Nežo! pa ne pozabit, da si najboljša mamica!

sivkamivka, si me pa nasmejala z unem kdo je user posted image

moci, vsak ponedelejke je na torrentih nov del user posted image svež izpred nekaj ur že viden user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
12.11.2007 20:46:49   
mis
Ha, zgodilo se je nekaj neverjetnega. Ampak samo šepetam...
Nesem tino spat. protokol: v žakelj, za pit, duda, v posteljico, ji malo šepetam, se igra z dudo... Me drži za roko. Se obrne na bok stran od mene, slišim da se igra z dudo. Stojim in čakam. Nisem upala ven, ker bi jo svetloba od luči obsijala. Čakam. Leži, se igra z dudo in je tiho. Nič, grem ven. in to je to. Tišina. Naša Tina je sama zaspalauser posted image

Sej, jutri bom pa spet jamrala...user posted image  ampak važno da se vsaj 1x pohvalimuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
12.11.2007 20:48:14   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim user posted image .

ohhh, prav predstavljam si, kako ti je bilo pri srcu. Jaz se tako velikokrat grizem za jezik, ker se zalotim, da samo Jureta opozarjam - "pazi, ne to, bo Matjaž...." ali pa "počakaj malo, samo da Matjaž..."...

kaj pa Iva in Neža? Se kaj zaigrata skupaj? Kar tako, brez tvojega posredovanja?

midva z Juretom sva ravno prej vsega Zmajčka prelepila z nalepkami, prebrala kratke zgodbe in zapela pesmico... Pol ure sem se res samo z njim ukvarjala, se pogovarjala, ga spraševala... Kako se je potem na koncu k meni stisnil, se mi je kar srce stopilo... Res si moram večkrat vzet čas tako samo za njega...

Se zaigrata ja, tudi jaz se grizem v jezik, ker drugače bi tudi nonstop samo opozarjala Nežo. In prav je, da se vgriznem, ker sem med igro in objemanjem Iva večkrat zakotali, jo Neža nehote podre in če sem tiho se smejeta in se jima zdi fino, če se ustrašim in skočim, se večkrat tudi Iva začne jokat. Res moram paziti, kako postopam z njima. Čeprav je Neža večkrat tudi namerno groba in jo nalašč odrine. Se pa imata zelo radi. Iva jo včasih tako objema in se z glavico naslanja na njo, da ju je prav lepo gledat.
Se pa ukvarjam z Nežo, greva kam sami in vse....res ne vem, odkod ji sploh ta zamisel, odkod ta ideja....res user posted image

Pod take stvari se pa tudi jaz lahko podpišem. user posted image Tudi jaz se moram pošteno ugrizniti kdaj v jezik, da ni ves čas samo opozarjanje. Sta pa našedva prava gaunarja. Se vidi, da je Maks fantek, če mu kaj ni prav, jo pošteno potegne za lase. Pa bolj dopovedujem Emi, da ga je ona to naučila, slabše je. user posted image Je pa tako, da če se sama igrata, navadno ni težav, se lepo zmenita, tudi Ema pazi nanj, če sem pa jaz v bližini, pa očitno na ta način hoče tudi pritegniti pozornost, da mu zanalašč kaj nagaja. Je pa postala zelo navezana name. Prej je bil ati dober, zdaj ga pa skoraj ignorira, je na trenutke kar malo užaljen, zakaj vedno k meni tišči, Maks pa mamina maza, kakršna je, takoj ljubosumnost zganja in odriva Emo z mojega naročja. Njemu ni dobro, da je pri meni v naročju, on hoče biti SAM pri meni v naročju. No, na srečo ati dobiva vse večjo veljavo pri Maksu, tako da že nekako skompenziramo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
12.11.2007 20:48:17   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

oj

sej ne vem kaj naj pišem...............
oči je slabšeuser posted image , ne morem nehat jokat

Remy, bodi močna. Me smo s tabo in držimo pesti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
12.11.2007 20:49:41   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Nesem tino spat. protokol: v žakelj, za pit, duda, v posteljico, ji malo šepetam, se igra z dudo... Me drži za roko. Se obrne na bok stran od mene, slišim da se igra z dudo. Stojim in čakam. Nisem upala ven, ker bi jo svetloba od luči obsijala. Čakam. Leži, se igra z dudo in je tiho. Nič, grem ven. in to je to. Tišina. Naša Tina je sama zaspalauser posted image

Sej, jutri bom pa spet jamrala...user posted image ampak važno da se vsaj 1x pohvalimuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Tino. Saj se bo navadila.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
12.11.2007 20:51:04   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

še to vam povem... mali zaradi noska na trenutke smrči... in fino poslušava smrčanje po babyphonu user posted image ... me včeraj mož pogleda in zelo resno vpraša: ja, ali ga ne boš šla mau dregnit, da neha? user posted image se mu ne zdi fer, da njega butam med spanjem, tamauga pa pr miru pustim user posted image user posted image  

Ja, to sem hotla vprašat. Tina bo zdaj v novem stanovanju dobila svojo sobo. Bo sicer sosednja od spalnice, pa vseeno. A mate vi babyfone če so v svojih sobah celo noč al kako?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
12.11.2007 20:54:39   
moci
mi nimamo babyfona, samo priprta vrata spalnice. itak se sliši, ko joka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
12.11.2007 20:56:07   
@lina

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

še to vam povem... mali zaradi noska na trenutke smrči... in fino poslušava smrčanje po babyphonu user posted image ... me včeraj mož pogleda in zelo resno vpraša: ja, ali ga ne boš šla mau dregnit, da neha? user posted image se mu ne zdi fer, da njega butam med spanjem, tamauga pa pr miru pustim user posted image user posted image  

Ja, to sem hotla vprašat. Tina bo zdaj v novem stanovanju dobila svojo sobo. Bo sicer sosednja od spalnice, pa vseeno. A mate vi babyfone če so v svojih sobah celo noč al kako?

midva imava babyphone ponoči prižgan, čeprav imava spalnico nasproti otroške sobe. Ne vem, se bolj mirno počutim. Pa zdaj je tudi prižgan, ko sva spodaj, onadva pa spita zgoraj.

Mi boš zaupala, v katere konce se selite?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
12.11.2007 20:56:33   
mis
Še to. Kaj uporabljate za umivanje za intimno nego? Kakšno dobro priporočilo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
12.11.2007 21:05:19   
Anonimen
Mis.....LACTACID FEMINA.....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
12.11.2007 21:14:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim user posted image .

ohhh, prav predstavljam si, kako ti je bilo pri srcu. Jaz se tako velikokrat grizem za jezik, ker se zalotim, da samo Jureta opozarjam - "pazi, ne to, bo Matjaž...." ali pa "počakaj malo, samo da Matjaž..."...

kaj pa Iva in Neža? Se kaj zaigrata skupaj? Kar tako, brez tvojega posredovanja?

midva z Juretom sva ravno prej vsega Zmajčka prelepila z nalepkami, prebrala kratke zgodbe in zapela pesmico... Pol ure sem se res samo z njim ukvarjala, se pogovarjala, ga spraševala... Kako se je potem na koncu k meni stisnil, se mi je kar srce stopilo... Res si moram večkrat vzet čas tako samo za njega...

Meni je pa prej, ko sva šla z Maxom spat popoldansko spanje, rekel, da sem njegova ljubica.user posted image  
Zadnje dni ima res take, da se človek res sprašuje, od kje jih pobira. Včeraj se je nekaj razhudil, ker ga je mož nekaj dražil, pa mu je rekel : Pusti no, matej (beri:mater user posted image ).
Se me je pa začel ful oklepati. Ko sem šla v službo, me je stokrat vprašal, kdaj pridem domov. Pa danes, ko sem šla v laboratorij, pa je on še spal, se je zbudil, pa me ni bilo, mi je že vrgel naprej, da sem kr šla.user posted image
Vem pa, da je težko. Se mora ta velik otrok res ful prilagajat pravzaprav. Dve leti je bil edino on alfa in omega, pol pa kr tako, naenkrat, ne več tako in ne več tega zaradi mlajšega. Ampak saj menda čutijo in vejo, da jih imamo najbolj rade na svetu, edino na vrsto res pridejo prej ta majhni. Eh...

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
12.11.2007 21:15:45   
Maxica

Jaz imam intimno milo od Nivee. A imaš sicer kakšne izcedke zaradi nosečnosti?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
12.11.2007 21:19:13   
Maxica

Ja, še to napišem....smo danes tankali kurilno olje.....sva midva na vrsti. 1307 litrov je dotankal user posted image  user posted image . Skoraj jurja, pa to ne moreš verjeti. No....nekaj čez devetsto....tak rahlo sem žalostna, ko sem se znebila tako lepega kupčka user posted image .

Pri nas pa žiga žaga, poje žaga... Imamo sicer tudi kurilno olje, vendar ker je itak vedno kdo doma, kurimo na drva. Naša dva itak ful rada pripravljata drva, pa še cenejša so. Priznam pa, da nam ni treba za kurjavo nič dajat, draga moja starša financirata tole.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
12.11.2007 21:19:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

frrr, mene moj zadnje čase, odkar spet skupaj spimo, pa ga dregnem, vpraša v spanju: KDO JE TO? da crkneš....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
12.11.2007 21:21:05   
Maxica

Sej, jutri bom pa spet jamrala...user posted image  ampak važno da se vsaj 1x pohvalimuser posted image

Super, bravo Tina. user posted image  
Babyfona pa mi tudi nimamo, ne rabimo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
12.11.2007 21:22:25   
frrrr

milo za intimno nego od justa je men zelo všeč. nežno, naravno in pravi ph.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
12.11.2007 21:25:28   
frrrr
babyphone laufa dokler ne greva spat... spimo pa zaenkrat še v isti sobi. ko se bova preselila v svojo sobo, bo pa babyphine z nama, jaša pa v svoji sobi. 

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
13.11.2007 7:26:23   
muki1
Jutro....zeh zeh. A bo katera kavo?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 7:28:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
13.11.2007 7:57:51   
psaša
Jutro, kavico že spila. Včeraj smo imeli sistematskega, 74cm, 9850g. Se je pa full jokal, po moje ima še mal v spominu od bolnice. Ga pa ni cepila user posted image , je rekla, da bi ona najrajši pri 18m cepila. Tko, da je celjenje prestavljeno na januar.

maxica jaz se priporočam za CD. A je možno, da mi pošlješ, plačam vse jaz?

remy držim pesti za tvojega očeta

mis bravo za Tino

Seveda sem pozabila vse ostalo, tko da ne mi zamerit. A je še katera pozabljiva user posted image ? Od nosečnosti naprej sem grozna glede tega. Včasih se ne spomnem celo kakšnih besed.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
13.11.2007 8:04:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi nimamo babyfona, samo priprta vrata spalnice. itak se sliši, ko joka

enako

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
13.11.2007 8:04:54   
altati

Hygia

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
13.11.2007 8:25:44   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz imam intimno milo od Nivee.

Jaz tudi. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
13.11.2007 8:25:51   
moci
jutro, maxica, jaz tudi nimam cd-jauser posted image a sem manjkala?user posted image

mis, jaz menjam mila za intimno nego, zmagovalnega nimamuser posted image prej sem imela niveo, pa lactacyd, zdaj pa sploh ne vem, kako se mu reče.

muki, jaz bom v soboto kavouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
13.11.2007 9:39:09   
muki1
Remy.....kaj novic? Še vedno mislim na vas in stiskam pesti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

strah pre porodom
dvorsicl

(62%)

(38%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!