Anonimen
|
no tako...končno imam pet minut... Sva bila na hitrico malo v parku, pa sem videla da je čist fertik in sva šla kar raje malo naokoli, da je zaspal. Sicer pa, tema še ni, imamo prijetnih 18 stopinj, veter ne piha in je superca. Prav nasprotno od vas, ko imate sneg. Sem vam fovš samo jutranji pogled na belino in čisto nič več. Če samo pomislim na ceste, gužvo, letne, zimske gume....brbr...ne hvala. Mi smo ( no sej še vedno ), živimo nekje v hribih in me je bilo vsakega centimetra snega groza. Takoj, ko prideš iz hiše je en hud klanec, navzgor in sem vsako leto kaj stolkla na avtomobilu. Plužili so pa itak enkrat tam okol poldneva...Tako da sem bila pa med prvimi, ki je v službo prilezla z gojzarji, medtem ko so druge še v salonarjih hodile... Pa avtomobilov tudi preveč ne maram. Mislim, finančno. So en sam strošek in se mi zdijo najslabša investicija. Pa saj, kupiti ga je še najlažje, sam kaj ko imaš pa potem še vsak let pregled tega, onega, registracijo, zavarovanje, gume, bla bla bla....Tukaj ga nimamo in je zakon. Povsod greš lahko s subwajom, avtobusom, za kakšno daljšo turo ga pa najameš. Problem rešen. No pa da nadaljujem....Jamie Oliver...prijeten, preprost, simpatičen fant. Sva bila prva v vrsti. Sicer sva čakala v koloni, a ker sem bila z vozičkom, so me prišli iskat, pospremili do dvigala, mimo vseh bodigardov, prav posebej pred njegovo mizo, kjer naj bi podpisoval knjige. In tako odprla podpisovanje.... Je vprašal kako nama je ime, da je vesel da sva prišla, če je to moj prvi otrok in na koncu rekel ''' By blondie'''....no, sej verjetno je to mislil na Tristana ane ?!! he he.....
|