frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: frrrr IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Eh, danes vas ne zanemarjam. Jutri spet. Upam, da me volja ne popusti. Pa da bo čas. Neža je začela kar nekaj spet sračkat. Zdaj po novem v vrtcu spi. Lani sploh ni spala, ampak je le počivala, potem mi je zvečer fino mrknila okrog osmih. Zdaj pa zaspi in potem zvečer brenka krepko čez 21.00....da bi jo pa mož uspaval pa noče slišati. Mislim, da je napočil čas, da to zadevo uredimo. 3 leta in pol sem hodila z njo spat, pa še bom....ampak ne sme doživljati živčnih zlomov, če gre z njo spat nekdo drug in ne mami . sej nas ne zanemarjaš... sam si napovedala... no, js tut napovedujem že celo leto pri nas tut živčni zlom doživi, če ne grem z njim spat in sem doma... če me pa ni doma, pa ni problemov Ja, saj če me ni si da dopovedat. Ivo pa tudi jaz dajem. Nekaj časa jo je mož, potem je pa penila in sem jo spet jaz začela..... Pa kako me pogreša, ko me ni in pridem domov me tako objema, prav obraz vzame med dlani in me čisto zaljubljeno gleda, se prav z vso močjo stisne k meni, odmakne obraz, me spet gleda, pa take čudne slinaste poljubčke mi daje. Ne cmokne, ampak odpre usta in me poliže po licu Iva, ne Neža . se mi je zdelo, da te Neža ne liže več po obrazu naš mali se mi pa kr med joške zalepi, ko pridem domov ampak do večera potem čist komot zdrži brez joške... zgleda, da mi tako pokaže kolk me je pogrešal, al kaj
|