moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz se psihično pripravljam na razgovor, jutri. pa me vse bolj skrbi kot to. kak bom malega zrihtala, pa peljala k babici, pa kje bom pri firmi parkirala in take bedarije... eh, bo že nekak... danes nimam volje za nič. če se nisem 50 krat zjokala dans... gledam palčke, ki jih je mela tak rada, pa ugotavljam, da bi jih lahko bila do konca pojedla..pa take bedarije. ma, pride trenutek ko sem čist kul. saj sem rekla, skor hvala bogu, da se je to naredlo zdaj, ko še aidan glih ne ve zakaj se gre. če bi se čez pet let in bi mama tolk tulila okol...bi ble posledice še hujše:( po eni strani nočem več psa. po drugi bi šla kar danes v zavetišče po drugega:) ne vem, kak dolgo se bosta tile dve ideji tepli po glavi...itak pa vem, katera bo zmagala. saj se tolk pa res ne morem slepit. žal mi je samo to, ko sem ji vse razložla, kak se naj drži, da bosta z aidijem skup čokolado jedla in to....nisem ji pa povedala, da naj se ima lepo, če ne pride več nazaj. upam, da ve. tak, zdaj pa neham s tem. za danes. lahko noč držim pesti, da ti bo šlo na razgovoru kot po maslu
|