|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
20.10.2007 16:09:43   
Maxica
Evo, en moj otrok spi, drug pa še ne, medtem ko jaz čistim stanovanje.
A bo v redu?user posted image  
Moci, a misliš, da se res komu da brat vso to našo klobasarijo? Če nam do zdaj niso težili, nam menda tudi zdaj ne bodo. Bi se bilo pa morda smiselno s kakšnim moderatorjem zmenit, da nam nekoliko pogledajo skozi prste in nam tisto magično mejo 200 strani res dvignejo npr. na 500, ker nas res ne morejo enačiti z enimi, ki v enem letu naklofajo 200 strani. Morda bi se dalo zmenit.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.10.2007 16:14:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- zgrešila info o  Drupal. Bova pogledala in povem mnenje....ampak, a se ne bi najprej odločile, a res nameravamo zapustiti RR????

Jaz ga ne nameravam zapustiti. Sem tu že tri leta in se res nimam namena loviti po kakšnih drugih forumih.
Jaz v glavnem ostajam tukaj.
Zakaj bi pravzaprav morale drugam?user posted image

saj to tudi mene moti, ko sem malo bolj globoko premislila...ker rada tudi po drugih temah brskam in berem in bi mi bilo potem 'malo mimo' po dveh forumih skakat. Jaz sem za to, da vložimo prošnjo pri moderatorjih za večje število straniuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.10.2007 16:29:47   
Maxica
Ok, naj povedo še druge. Lahko vprašam Ribico, če se strinja z našim predlogom, v kolikor bo večina za.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.10.2007 16:38:52   
muki1
Oj...jaz sem tudi za to, da vložimo prošnjo user posted image  za 500 strani.

Hvala vsem za čestitke...želodec mi bo počil in pred krstom sem seveda prebrala Maxicino čestitko, ter si razmazala maskaro. Od solz, seveda.
O čustvih sploh ne bom, ker sem tak nabita, da bom danes ziher še enkrat eksplodirala.... več zvečer.

Hvala.

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.10.2007 16:39:18   
muki1
Medtem ko sem to pisala, je IVA SHODILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAA

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.10.2007 16:44:24   
Maxica
user posted image Ja bravo Iva, kakšno lepo darilo za rojstni dan.user posted image
Pa seveda tudi čestitke za sveti krst.
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.10.2007 16:58:34   
muki1
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.10.2007 17:50:01   
Maxica
Joj, kakšne lepe slikce, pa še lepše bejbe na njih. Mati, krasni ste s to grozdovo barvo.user posted image user posted image user posted image  So otroci zihr vaši?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.10.2007 17:52:34   
moci
joj, muki. kakšna cukra. škoda, da nimam fanta, bi se borila z maxicouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.10.2007 18:00:35   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

frrrr- zgrešila info o  Drupal. Bova pogledala in povem mnenje....ampak, a se ne bi najprej odločile, a res nameravamo zapustiti RR????

Jaz ga ne nameravam zapustiti. Sem tu že tri leta in se res nimam namena loviti po kakšnih drugih forumih.
Jaz v glavnem ostajam tukaj.
Zakaj bi pravzaprav morale drugam?user posted image

saj to tudi mene moti, ko sem malo bolj globoko premislila...ker rada tudi po drugih temah brskam in berem in bi mi bilo potem 'malo mimo' po dveh forumih skakat. Jaz sem za to, da vložimo prošnjo pri moderatorjih za večje število straniuser posted image .
no, o tem sem js tut že razmišljala... nisem zihr, da mi je samo z oktobrkami za klepetat... pa ne bit hude user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.10.2007 18:03:19   
frrrr
muki, noro lepe slikice... zarad bejbik mislim... vključno z mamico user posted image  user posted image  user posted image
pa bravo Iva za prve korake!!!! user posted image user posted image user posted image na svoj RD je shodila user posted image kot Maks user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.10.2007 18:05:35   
frrrr
js sm pa šele danes videla kolk se naš fant šetka. popoldne, ko pridem iz službe, ga veliko stiskam, pa mau je že utrujen in je več na vseh štirih kot na dveh. prejšnji vikend se je na Koroškem za mucki podil in je bil po štirih hitrejši. danes sem ga pa imela čez dan možnost opazovat. noro, to kr hodi okrog... čist noro... ni več moj mali dojenček user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.10.2007 18:12:04   
@lina
Draga mala princeska Iva, iz srca vse najboljše in nalepše želje za še bolj zdravo in veselo ter otroških radosti polno naslednje leto in vsa leta naprej...osrečuj svojo mamico in atija, malo tudi ponagajaj, da se mami ne bo preveč hvalila tu gor user posted image , še posebej pa uživaj s svojo big sister Nežo! Lepo praznovanje, čestitke tudi ob krstu in še veliko pogumnih korakov v življenju! ¨

user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.10.2007 18:13:55   
@lina
Iskrene čestitke za prvo svečko tudi mali Sari od Capyke ter Daši od Mlade_mamice, želimo vama veliko razvajanja, smeha in otroških radosti!

user posted image

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.10.2007 18:14:45   
beki24
Iva vse najboljše za tvojo prvo svečko, vse čestitke tudi za hojo- bravo!
Čestitke tudi tebi Muki za tvojo ne več tako malo princeskouser posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.10.2007 18:16:53   
frrrr
kk ve lepo napišete čestitke user posted image js pa v enem stavku povem zakaj slikico prilepim user posted image kaka smotka, joj...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.10.2007 18:18:44   
frrrr
tamaumu sem dala iz škatle darilo, ki ga je dobil pred 10imi meseci za darilo od enega kolega. mini avto zastava 750. in po minutki so mu vsa 4 platišča odpadla user posted image moj mož komentiral: "ja, takšni so bli fički" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.10.2007 18:21:08   
@lina
Ej, ženske, danes sva pa midva imela day off. BTW, danes imava 6. obletnico poroke in sva se odločila, da bova zapravljala. Čist mau too much, ampak tako dolgo že nisem.... Šla sva v Celje v Citycenter po štacunah, pa v C&A pogledat, kupila za naju oba, sva pa kupila tudi ogromno za oba otroka... Potem sva šla pa iz Celja še v LJ, se kar odločila (sicer o tem odločava že par mesecev)  in naročila sedežno, ki nama še manjka v dnevni sobi - zaenkrat imava še staro notri, ki pa ne paše, ne po dimenzijah, ne po barvi. Še dobro, da imajo dobavni rok 90-120 dni (ker je vmes novo leto in inventure), da bova lahko vsak mesec malo našparala, da jo odplačavauser posted image

Zdaj nama en majster še police štima, potem pa greva po otroka čez kake pol urce... sta danes v celodnevnem varstvu, baje jima ni bilo hudega, kot sva vmes preverjala user posted image

Aja, pa seveda sva vmes kupila tudi trojanske krofe, ampak so še v škatli, se bomo potem vsi skupaj mastiliuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.10.2007 18:23:50   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tamaumu sem dala iz škatle darilo, ki ga je dobil pred 10imi meseci za darilo od enega kolega. mini avto zastava 750. in po minutki so mu vsa 4 platišča odpadla user posted image moj mož komentiral: "ja, takšni so bli fički" user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

to ti pa ful verjamem, kako luštno je gledat te male racmančke, ko hodijouser posted image  Mi sicer še ne, pa komaj čakam, da se bosta z Juretom lovila user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.10.2007 18:25:39   
@lina
Mama muki, čudovite fotke, in še dobro da je Maxica komentirala tvojo barvo las, sicer bi te jaz vprašala od kdaj imata Neža in Iva starejšo sestro user posted image user posted image user posted image  Krasni ste!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.10.2007 18:45:12   
altati
Mi smo že doma. Danes imeli velepomembni obisk, ki sem ga, po uri in pol dvignjenega cukra in nekaj mojih ostrih stavkov vmes, postavila pred vrata z izgovorom, da moramo k Martinu na torto (ja, kuki, ti si kriva, tko da vešuser posted image user posted image user posted image ).
Torta bila dobra, Jaša zlasal ene 5 otrok, zato smo raje po hitrem postopku spokali domov.

Mukica, tako ste lepi, da ste že kar kičasti in potrebujem insulinuser posted image user posted image user posted image .A je nova barva samo in edino zame?????

@lina, a ni luštno zapravljatuser posted image ?

Frrrr, jaz sem še slabša kot ti v čestitkah...jih še pišem neuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
20.10.2007 19:19:22   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo za vsak slučaj, če jih bom iskalauser posted image

pa smo prišparali za testuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
20.10.2007 19:44:24   
lucika
mi smo odpraznovali svojo prvo svečko!
bilo je zanimivo, mrzlo za crknit. bili smo seveda zunaj, kot smo planirali. vmes je sneg pobelil pohorje, dol pa pihal leden veter. sicer smo im eli nek grelec, samo je vse skupaj bilo bolj bogo. čaj z rumom in kuhano vino je bilo edino primerne temperature...ma, upam, da je bilo ok; sama sem itak cela zmedena, ker je bila gužva, tak da sem bila z vsemi in hkrati z nobenim...
preživeli smo.
najpopularnejše darilo: pojoča knjigica:)
mali je bil rahlo prestrašen, se je sprostil in začel noret, ko jih je ostalo samo še enih par...zdaj je koma. jaz pa polkoma.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
20.10.2007 19:56:01   
pikapolona2
lucika kaj pa atiuser posted image user posted image user posted image user posted image  totalna koma

altati dobr se ti losaš obiskovuser posted image user posted image user posted image

muki kak ste lepo pozirale.....punce sta pa res simpatične......a vi ste imeli danes krst??? Sm očitno nekaj slabo prebrala

Frrr tist fičo je bil sam za gledat ne pa za igratuser posted image user posted image

Brincl končno spi...opoldne je spala sam 40 minut tolk da sm skrojila vrečo..posledično je komaj zdržala do večera .....sam ob šestih popoldne jo pa ne bom dala v posteljo....popoldne smo dobili obisk.....prjatlco s petmesečnim dojenčkom....je skoz jokal......in potem se je še brina začela pa sta v duetuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....so hitro odpeketali domov....zdej grem pa res šivat!

lep sobotni večer!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.10.2007 20:52:03   
piskot
cer.

koncno noge u luftu.

VSENAJBOLJSE VSEM TREM SLAVLJENKAM! Po vseh izrecenih cestitkah sploh ni ostalo nobene besede vec. user posted image

Vceraj smo se imele fino, samo smrdele smo pa tud fajn ja.

Danes smo imeli torto. Nabralo se je 18 ljudi na kup. Je blo kar vroce. Samo sem se vsaj resila vsega naenkrat user posted image . Torta je bila dobra, vsebuje sigurno zelo veliko E-jev, ker je svetlo modre barve user posted image . Ampak enkrat je treba zacet. Naj darilo tudi pri nas pojoca knjiga.

Macek je prezivel, ceprav je slabo kazalo, ker niti do wc-ja ni upala user posted image .

Moci upam da bo danes lepsa noc. Zakaj sta pa ze tako zgodaj morale v Lj?

Pikapolona, tudi martin popoldan spal samo eno uro.

Muki fajn babe mas ti to doma. Bos morala kmalu gledat zacet kdo se vam okrog hise smuka. Upam da je krst uspel.

Maxica res lepe besede najdes.

Pikabu a vas je ze zamedlo?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?