|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
7.11.2007 19:42:32   
renan
AjdaN: ah to čudo je magnetna tabla...user posted image    mi jo imamo še iz nemčije in ni več prav nič aktualna...

rahelca: nič se ne mudi, ker gremo itak šele čez dva tedna v prekmurje. ti se samo lepo pozdravi in počivaj, da ne boš končala tako kakor jaz.

rija: til je že pravi čupavecuser posted image vladimir tudi skrbi, da tata nebi ostal lačen. ko je on, moram vedno še tatiju isto stvar dati.

lp, renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Januarke 2006-2
7.11.2007 20:12:58   
Rahelca
Hojla:
Rija res imaš pravega gentelmana. Vse zna in vse obvlada. Takšnega moža si želi vsaka mama za svojo hčer. Samo kaj, ko so okusi različniuser posted image .

Renan, potem mi pa sporoči, dan ali dva preden greste v Prekmurje, pa ti pošljem. Bom upoštevala tvoj nasvet. Kako se pa ti počutiš?

FionnaApple: sem ti pozabila napisat, kako lepega sončka imaš. Res je lepa punčka.

Sara že spi, jaz ji pa sledim.....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Januarke 2006-2
7.11.2007 20:31:38   
renan
rahelca: dogovorjeno. jaz sem bolje. kot vidis mi moja glava ze dopusca dlje casa viseti na internetu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Januarke 2006-2
7.11.2007 23:22:10   
Anonimen
Evo, kot obljubljeno - ali sta si podobna?

user posted image

user posted image


ajdaN, a maš mogoče še kakšen ekstra prospekt od Toysa?user posted image
Špela pa ni glih tko navdušena nad pasenjem kravic. Sicer se vedno, ko dam Jureta kravce past na teh puzlih, zraven uleže in tuli "Mami, šikat (slikat)!" user posted image , sam ko pa prletim s fotkičem, pa noče več tko ležat, ona da glavo Juretu na hrbet, pa skriva se za njim user posted image , sam zraven ne bi bla. Tista slikca je edina, ki je uspela tkole in to po težkih mukah in miljontih poskusih.

Lonja, krasne fotke! Uuuu sm ti fovš za ta dopust!user posted image  No, sej ne, da ti ga ne bi prvoščla, ampak jst bi tud! Mogoče bomo pa naslednje leto kej podobnega šli. Če bo denar. Pa upam, da vi ne boste šli.user posted image  Sej veš... da bo kej vmes pršlo.user posted image

Haba, Sevi... jst to nič ne poznam teh firm.user posted image  Jao sem za Luno zgleda.user posted image

Rija, Til bo pa mogoče res kuhar, ko tako uživa v kuhinji in s hrano.user posted image

Rahelca, fajn, da si bolje.user posted image  Pa nič ne imej slabe vesti...

Renan, teb sem pa tud pozabla napisat, da fajn, da si se končno pocajtala.user posted image Si bla pa res boga.

Nič, jaz se tud nekam čudno počutim in se mi ne da nič kaj dosti nakladat, tko da sem samo pokomentirala. Nočko.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 13:34:51   
bobika
Slikice Neže od Shooouser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 13:53:29   
bobika
Shooo: lahko mi kar še več slikic pošlješ. Lahko v orginalni velikosti, pa ti jih zmajnšam.
Se mi zdi, da se Nežka ni kaj dosti po videzu spremenila od zadnjih slikic oz. zadnjega srečanja. Le več laskov ima. Pa tebi je precej podobna, a ne.
Tašonka:  kot ena slika sta user posted image . res sta si zelo podobna. Pa kak sta srčkana!user posted image
Se danes že kaj bolje počutiš ali te je kaj zagrabilo?user posted image
Renan: sem vesela, da se bolje počutiš.
Rahelca: kako pa kaj tvoje zdravje?user posted image
Rija: to ne moreš verjeti, kakšen smisel ima Til za estetiko. se je po mamici vrgel. To bo še hud umetnik user posted image
Posla je pa meni tudi svetovna. Jaz imam nagledano eno punčkasto tudi od Habo, pa jo boma z dragim poskusila sama narediti. Bomo kmalu videli kakšna bo.
Shooo: meni se pa to nič ne zdi čudno, da ima otrok varuško. In valda si mora vsaka mamica privoščit nekaj zase (frizer in to je pa tak nujno). Saj ostale mamice, ki imajo otrke v vrtcu si tudi kaj privoščijo zase in pravtako v času, ko so otroci doma. Jih pač atiji ali babice čuvajo.
Darila: ta tabla je tudi zanimiva. Bomo mogli počasi pisat seznam dobrim možem user posted image Jaz imam kar nekaj daril, ki bi jih lahko dobila, ampak vsega ne bo moč kupiti.
Letos še tako gre, ker si ne zbirajo sami, drugo leto bodo pa že verjetno sami hotli kaj imeti.
Lonja: kakšne lušte si naredila!
AjdaN: kakšne volje sta pa danes tvoja otročička? Danes je bila Manca tečka. Kaj še le bo , ko se bosta dva drlauser posted image .
alenkica: ti pač ne imej slabe vesti, da Lovro ne dela določenih stvari. Manca naprimer sploh ne porjta kock. Le redko ji kakšno vsilim, da skupaj naredima stolp, sama se nikoli ne spravi k temu. Pravtako nesestavlja puzzlov. Sem videla Ninota kako jih je sestavljal pa sma poskusili, pa ji ni bilo zanimivo. tako, da eni se raje igrajo z enimi stvarmi drugi z drugimi. Zelo rada pa riše. Pa se mi zdi, da ji  kar uspeva user posted image .

Eno vprašanje čisto izven tem. Kaj katera ve, kako je s cepljenjem proti vodenim kozam v nosečnosti? Me je moja g prestrašila s tem, ker jih še nisem prebolela in če slučajno Manca dobi norice in se naležem ni nič kaj obetavnega.

lepo bodite

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 14:42:27   
tinkamiška
Hojla

Res na hitro, ker sem tečna, me je obiskala Franca pa mam dan žalovanjauser posted image user posted image user posted image , mal se hecam no, ampak me vedno malo potolče taprvi dan. Jutri bo že boljše...

Grem po Izo, potem pa k tašči na obisk...res nisem prave volje za to, ampak kar je treba je treba....

Bom nehala tečnarituser posted image

Taši, še slikic!user posted image

Shooo tudi!

Lepo se imejte, se oglasim, ko bom boljše volje, vsem en lep pozdrav!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 14:45:08   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
AjdaN: kakšne volje sta pa danes tvoja otročička? 


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

A smajliji vse povejouser posted image ?

Ana je začela ponoč navijat že pred polnočjo in uro in pol tulila kot zverina pa za minutko zadremala, pa spet tuljenje. Na konc sem ji dala sirup, ker nisem več vedla kaj narestuser posted image .

Lovro se je ponoči reciinpiši zbudil 6x!!! Ma v pol leta se ne zbudi 6x! Dons pa kar nekej! Vmes ko je Ana spala, se je Lovro nonstop zbujal. Spala sem ene 3 urce v ene šestih kosihuser posted image .

Pred dnevnim spanjem se je Lovro spet zdrl kot user posted image . Na srečo je vsaj Ana že cel dan user posted image . Kaj bo ponoč bomo pa še vidluser posted image

Taši kje si bla pa zadnjič ko sem Orko sprašvala če ji ga prinesemuser posted image . Nimam žaluser posted image . Je na netu če ti kaj nuca. Enega mamo, ampak je Lovrov - in vneto gleda notr kaj vse imajo in vsakič oh-a in ah-a ob vseh traktorjih in bagrih in vlakihuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Sicer se vedno, ko dam Jureta kravce past na teh puzlih, zraven uleže in tuli "Mami, šikat (slikat)!" user posted image


He-he mamo podobno forouser posted image . Zmerej hoče da jih dam skupaj v posteljo ležat in pol se dere mami slikaalaaaaa!

Podobna sta si pa res fuuuuul! edin Špela ima mal več las - al pa temnejše!

Shooo zvečer pri nas ni nobenega popuščanja - že od začetka. Ko se je šlo spat se je šlo spat. Ven iz sobe nista šla NIKOL več, če sem vedla da nista lačna in jih nič ne boli, jih tudi dvigala nisem - sem bila samo zraven. Pa zvečer ne toleriram nobenega zmišljevanja bi to, bi ono. Ko se gre spat hočem mir v bajti. Za koga kruto, ampak jaz imam edino takrat svojih 5 minut miru. No pa takle čas, ko oba spita - če ne kuham (dans se mi ne dauser posted image ).

Ima pa Lovro tudi okrog 15kg še kako deko več verjetno. Pri letu in pol jih je imel 14.6, pa imam občutek, da se je konkretno poredil od takrat. Fitke sem pa v A najdla 5+. Petka nam je ponoči že včasih premočila.

Popoldne se gre pa Lovro z atijem z vlakom peljat v LJ. To bo navdušenja. Z Ano greva pa z avtom za njima in jih pobereva.

Šibam, Anči se je zbudla.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 14:55:39   
bobika
Ojej AjdaN ti nič ne zavidam. Ma mi smo se tudi nostop zbujali ponoči. Pomoje ji grejo trojkice ven, ker ima tudi driskico.
Morda bo a popoldan boljši, ko boste na "izletu".
Tinka: škoda spet za to user posted image . Saj veš kaj ti želim!user posted image

Sem najdla en super katalog, kjer je ogromno lušnih stvari za naše najmlajše. Če rabi katera kakšno idejo naj ga malo prelista. Meni so pa naredili same lušte spolh s pohištvom in opremouser posted image
katalog

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 17:45:46   
Rahelca
Bobika: hvala za vprašanje. Saj ne morem pisati, ker mi Sara nagaja. Sem pa bolje. Veliko bolje. Sem si spočila. Mislim, da prvič po 22 mesecih, ko sem lahko počivala, medtem ko ni bilo Sare. Ponavadi sem pospravljala ali imela opravke.
Pa še sara uživa v vrtcu. In danes so bili zunaj, je bilo lepo vreme.

Tinkamiška: user posted image  Žal mi je.....Jaz še čakam.....

Darila: jaz sem našla v Baby centru podobno tablo kot od Tommyja, samo da je pol cenejša.....pa od dedija imava kocke, katere sestavljaš skupaj in potem se oglašajo živali. Super je. Pa kupila ji bom mizico in stolček. Sem vidla v vrtcu, pri miru sedi kot pribita za mizo...mogoče zato, ker je v vrtcu....

Zdaj pa res grem.....

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 21:44:55   
Anonimen
Shooo, končno slikice!user posted image Krasna je! Daj jih šeeee!


Bobika, dans sem že bolje, hvala. Ti, kako je pa zdaj s tvojimi krvavitvami? So se umirile? Za cepljenje pa ne vem. Jaz si ne bi upala, ker s cepljenjem definitivno dobiš virus vase in pri cepljenju vedno obstaja možnost, da imaš za reakcijo ravno bolezen, proti kateri se cepiš.

Tinka, sožalje za Franco.user posted image Škoda, ker se plodnosti ne da posodit. Bi jo mal teb pa lonji posodila, ker jaz zanosim, ko si zamislim. Tukaj imam res srečo. Slikice bom pa še kaj nalimala, samo danes nimam novih.user posted image

ajdaN, sem zgleda spregledala. Sej ni panike, če je na netu, bom itak tam pogledala. Bo manj papirja pr bajti.user posted image
Špela ima pa malo več las na slikici, temnejše pa mislim, da niso, ali pa mogoče res samo kak odtenek. Je bolj temna slikca, pa tud zato mal drgač zgleda.

Rahelca user posted image .

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 22:34:42   
Anonimen
No, pa imam le eno današnjo fotko od Špele. Jo je prej možek slikal, ko se je ravno pomirila po joku, ker je bil čas za spanje.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Januarke 2006-2
8.11.2007 23:05:36   
renan
tasonka tvoja spela je res pravi soncek in totalno sta si podobna z juretom.

lahko noc vsem,
renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Januarke 2006-2
9.11.2007 10:46:49   
bobika
Še nekaj Nežinih slikic user posted image
user posted image
am I evil

user posted image
taka majha biba je bila..

user posted image

user posted image


(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Januarke 2006-2
9.11.2007 15:17:40   
bobika
Hej babnice kje pa ste danes?

Danes ne vem a res vreme tako vpliva na nas ali kaj?

Manca je bila cel dopoldan taka tečka in nemogoča. Sma se samo kregali. Jaz sem mislila kako boma zadnje dni njenih počitnic preživeli fajn, pa je ravno obratno. Mi je pol tako hudo, da se moram kregati na njo. Take volje že dolgo ni bila.

Poleg tega me je raz user posted image naše zdravstvo. Sem klicala na infekcijskega zaradi vodenih koz in me sestra natuli kaj si mislim, če sem normalna zaradi cepljenja. Jaz sem pa želela samo vedeti kakšen je postopek in kaj narediti v primeru okužbe. Saj sem nekje brala, da je cepivo nevarno (kot vsa) in da so lahko posledice necepljna hujše, kot , da če se cepim.
Na koncu sem le zvedela, da se cepiti v nobenem primeru ne smem.
Pol sem se pa hotla še naročiti pri osebnem zdravniku za napotnico za odvzem krvi, pa me ne more sestra naročiti pred četrtkom.
Se mi zdi nenormalno, da če si slućajno bolan čakaš en teden na pregled user posted image .

Eh, pa kaj bi vam težila.

Tašonka: kaki anglček je Špela user posted image user posted image user posted image
Ja krvavitev že en teden ni bilo (trkam)  user posted image hvala.

Shooo: tudi Neža je prava frajlica. Zgleda ful velika. Če želiš ti lahko še kakšno slikico dam gor.

Meni je tak fajn gledati slikice, ko jih prilimate.

Rahelca: lepo, da si se vsaj spočila.
lepo se imejte v tem turobnem dnevu


(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Januarke 2006-2
9.11.2007 17:24:28   
KatjaD
Bobika - se strinjam. Če si pa kaj resno bolan, lahko pa itak skoraj prej umreš, preden na vrsto prideš, razen če si samoplačnik, potem pa si na vrsti včeraj...

Jaz sem že cel teden komplet boga. Kašljam kot za stavo, vročina mi ne zgine, da o glavobolu sploh ne začnem. Še dobro, da je Matic dopoldan v vrtcu, da lahko izležavam in pijem čajčke (čeprav očitno ne pomaga kaj dosti).

Pa še naša današnja štorija iz vrtca:
Pridem danes po Matica in mi pomočnica Urša reče: "Danes smo pa eno uro jokali kt dež...". Seveda vprašam zakaj in dobim odgovor: "Je zagledal, da ima v copatku luknjo in začel jokat pa ga sploh nisva mogle potokažit. Sva mu na koncu skrile copate in obule ene vrtčevske, da je nehal" user posted image user posted image user posted image . In potem mi je celo pot do doma in eno uro doma razlagal, da: "pati meli uto (luknjo), Tic okal kel plstke vidu" user posted image user posted image user posted image . Smo šli na koncu v Leclerca po nove copate, zdej jih pa cel ponosen vsem kaže in razlaga, da nimajo luknje.

Mislim, kakšne ideje dobi tale naš otrok včasih user posted image !

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Januarke 2006-2
9.11.2007 17:42:20   
Rahelca
Bobika: malo sem si pa res spočila. Ampak je bil takšen turoben dan. Potem sem pa komaj čakala, da grem po saro. Je bil pa v Ljubljani prometni kaos. Groza....Tudi sama sem včasih besna na zdravstvo.

Tinka, kako je bilo pri tašči?

Se še oglasim...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Januarke 2006-2
9.11.2007 17:49:30   
rija
Rahelca, danes je res en težek dan....pa stranke so tečne kotuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem v službi in komaj čakam, da odpika osma ura user posted image

Tinka: škoda, da s poslom ni tak, kot si si želela. Boš že našla kaj pametnega, za kar ne rabiš toliko kapitala.....

Lonja: še ti nisem napisla WB user posted image user posted image  ti pa si že verjetno pozabila, kak je bilo.....

Shooo: Neža pa ma ful luštem baby špehec user posted image user posted image user posted image


Punce, dajte povejte, a vaši malčki kaj GLUMIJO?user posted image
Naš mali je postal tak glumac, da če ne bo uspešen v kuharskem poklicu, ga Bollywood vabi user posted image user posted image user posted image

Se tak naredi, da res več ne vem, kdaj joka zares in kdaj se dela....pa pretepat se je začel prav fino, odkra se malo več družimo s prijateljevimi dečki user posted image

Mi je prejšnijič rekel: odi bizu, dalil....user posted image user posted image  ker sem bila predaleč, da bi dobila pufko user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Januarke 2006-2
9.11.2007 20:18:31   
renan
Pozdravljene!

No, pa je tudi našega vladimirja po dolgem času obiskal prehlad. za zdaj ni nič hujšega in upam, da tako ostane. tudi mož je prehlajen, mene pa zgleda samo hujši virusi napadajo.user posted image

shooo: neža je res prava frajla. se je zelo spremenila odkar sem jo pri marogici videla.

rija: pri nas tudi glumimo. trenutno se dela, da kašlja, da bi ga šla še enkrat v posteljo  pogledat.

katjaD: vladimirja tudi motijo podobne stvari, še posebno, če ima kje kaj umazano. če je tečen, se lahko zgodi, da zaradi tega joka in toži: kaka kaka.

bobika: jutri je nov dan!user posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Januarke 2006-2
10.11.2007 0:01:08   
Anonimen
Shooo, kaka faca je Neža!user posted image

Bobika, dans je bil res en tak obupen dan!user posted image
Meni se je čist skegljalo. Tamali se mi je drl cel dan, potem ga je seveda še Špela sračkala in tečkala, pa niti ne tako hudo, samo jaz sem imela živce že totalka načete zaradi Jureta in mi je blo tu mač. Samo histeriral je non stop.user posted image Sem mislila, da ne bom zdržala, da možek pride domov. Sem potem po kosilu samo zgasnila v trgovino, da se zluftam.
Sem bla v Müllerju, pa moram povedat, da orka**, če spet ne boš dobila Milumila, sem tokrat jaz kriva.user posted image Sem pobrala zadnje 4 škatle.
No, potem sem šla pa še k prijateljici na kofe in čik, da sem se sprostila, preden sem šla domov. In seveda, zakaj pa ne bi - mali je spal praktično ves čas, ko me ni bilo doma (meni je po obrokih spal samo slabo uro), da slučajno ne bi očija zmatral.user posted image user posted image Ko sem prišla, se je seveda zbudil.

Katja, za crknit, kaj sem se narežala zdele.user posted image user posted image user posted image Res jih pihnejo ti naši mulčki.user posted image
Pa user posted image user posted image , da se hitro pocajtaš.

Rija, a veš, da Špela tud neki glumi zadnje čase. Predvsem jok, pol pa ko vidi, da jo sumljivo gledam, ker nisem prepričana, a se gre zares ali ne, se začne pa režat. Lisica...user posted image
Ti, a tvoj dragi kej misli name in na odgovor?

No, grem še k julijkam svoje naklepat in spat. Nočko.user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Januarke 2006-2
10.11.2007 0:06:01   
rija
moj dragi ful misli nate, samo jaz malo manj user posted image user posted image user posted image

moram še dešifrirat napisano, saj veš, njegova služba pač user posted image user posted image user posted image

se potrudim ta teden...

lonja: pa tudi s tvojim mailom se bom malo poigrala...user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Januarke 2006-2
10.11.2007 17:03:04   
puri
Ojla!

Kako ste kaj?user posted image Slikce vaših otročkov so res srčkaneuser posted image ,......

Jaz sem vam tudi obljubila slikico našega Maja, ampak mi jo noče prilepit tukaj, zato lahko pogledate v moj album,...imam primerjavo, ko je bil star eno leto in kakšen je sedajuser posted image . Ima ogromno las, ker se zelo nerad striže. No, ampak meni je ravno zaradi tega nekaj posebnegauser posted image . Je pa zelo navihan.

Drugače pri nas nič novega,....vsi se že veselimo naše pikice, zato komaj čakamo januar.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Januarke 2006-2
10.11.2007 17:32:43   
Rahelca
Puri: a maš rok tudi januarja? To je pa fajn. Oprosti, nisem si zapomnila.

Rija: na govorilnih urah nama je vzgojiteljica povedala, da Sara dostix igra. Da se dela, da joka zaradi pozornosti. Pa dela se, da spi, pa ne. Ampak sem že navajena.....Mogoče se pa srečamo v Babywoodo.

Danes sem kupila Sari mizico in stolček. Sem mislila, da bo televizijo gledala bolj od daleč...pa sem se uštela...v Rutarju so blazni popusti, pa sploh vedela nisem, da imajo toliko za otroke.....Sem pustila spet tretjino plače.....

Jutri sem pa povabila žlahto na kosilo. 6 oseb bo v 40 kvadrstnem stanovanju. Super. Sem že vzela apaurin za preventivo. HECAM se.

Mejte se....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Januarke 2006-2
10.11.2007 18:37:57   
puri
Rahelca,.....ja, rok imam konec januarjauser posted image , tako da sem spet januarkauser posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Januarke 2006-2
11.11.2007 10:34:23   
meta22
Živjo!

sem hotela nekaj slikic dodat, pa nimam pojma kako se zmanjšajo! ne bi rada bla brisana!

puri: to pa je čupa!

tinka: s katero barvo si barvala izino sobico!

lp
meta

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?