|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 9:13:39   
pikica*
KatjaD, saj mene tudi ne bi zelo motilo.....ampak je problem, da jih je porisala po zunanji strani, poleg tega pa je "okrasila" še vratca od ene od omaric v hodniku. In če bo šlo tako naprej, bomo v roku pol leta menjali celotno pohištvouser posted image .

A ima katera kakšno idejo kako voščenko očistit? Sem že poskušala z detergentom za posodo, ampak ne greuser posted image .

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 9:24:09   
tinkamiška
Joj, sem napisala celo klobaso, pa me je ven vrglouser posted image

Zdej se mi pa ne da več še enkrat...na brzino:

Srečanje: tudi mi ne moremo ta vikend, naslednjega bi bilo lažje, če ne pridem sama z Izo...

Duda: Pri Izi je tudi ratal problem, ker jo ima ves čas v ustih, od vrtca naprej, celo dve, da ju menjujeuser posted image

Sem na očiščevalni dieti, ni ravno dieta, ker ne hujšam, ampak se samo prečiščujem, v sredo neham in se mi že rahlo blede po polini posebniuser posted image user posted image user posted image

Aja, Taši, nasmejala sem se tvojemu podpisuuser posted image user posted image user posted image , ma miška mala , kako je prisrčna!user posted image
Je tudi mene zanimalo kako se porihtate zvečer, ker si res malo težko predstavljam, vem, da se vsega navadiš, ampak začetek je pa kr malo naporen...

Alenkica, jst počakam en dan, potem pa grevaven.

Ovnica, super, da si uživala v Londonu, te pa zmatra ja, naslednjič gremo najmanj za en teden, da ne bo take laufarije...

Pikica, smevesela, da se je stanje printebi umirilouser posted image

Shooo, ta trgovina je 3km pred Grazem v tistemnakupovalnem centru, mislim, da v drugem nadstropju, se mi zdi, da se ji reče Trio, čisto na koncu je.

Zdej pa pibam po opravkih...

papa
Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 9:27:14   
tinkamiška
Pikica*, vočenka je na osnvi voska...mogoče z kakšno zelo vročo krpouser posted image in kakšnim čistilom, ki je za razmaščevanje, tak za kuhinjouser posted image vprašaj še na gospodinjskih nasvetihuser posted image tam bo sigurno katera vedela kako odstranit madež...

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 11:12:00   
KatjaD
Pikica - pri nas je deloval aceton (za parket in omare) - za lak z nohtov pucat... Smo ga ekstra za takšne fleke kupili, ker lakira se itak nihče ne user posted image .

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 11:58:11   
orka**
Živjo!

Sem si malo časa spet za vas utrgala.
Anej spi, Lara pa gleda risanko.
Imamo kar pestro, Anej noče podirati kupčkov, seveda je posledica zvijanje in jok. Lara pa je zaradi zobkov dobila vročino. Pa še sitna je, da je ni za prenašat.

Tašonka mleko Milumil v Ljubljani je zelo težko dobiti, ga velikokrat tudi po tri tedne ne dobijo, takrat ko pa pride, pa dobijo samo par škatel, ki seveda takoj grejo. Sem dobila trenutno tri škatle iz Švice (je prišla od mojega teta na obisk, pa je prinesla, pa je tudi tam dobila samo tri škatle). Drugače pa sem kupila MilumilPre in uporabljamo trenutno tega.

Pikica nimam pojma kako spucat voščenko, Lara na srečo ne riše po stenah in omarah. Ima svoj blok in riše po njem, ali pa po časopisih.

Evo, Anej se že oglaša.

Pa-pa

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 13:37:06   
bobika
Najprej nekaj slikic Mance s svojima prijateljema, potem bom pa še kaj kometirala.

user posted image

Matic in Manca

user posted image
Nino in Manca (sonce je tako močno žgalo, da je bilo potrebno poskrbeti za primerno zaščito očk user posted image )

user posted image

Ob tem objemu je Ninotov ati komentiral, da je Nino kot Tom Cruise v Top Gunu, ker je malo majnši od Mance user posted image  

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 13:52:57   
Anonimen
Bobika, Manci tako zelo pašejo sončna očala! Izgleda čisto kot mlada dama, ne mala punčka.user posted image

Orka, jaz pa vedno dobim Milumil. Zdej me je pa kar zaskrbelo, da ga enkrat ne bom... Kaj pa pol? Uh...user posted image

Pikica
, ni panike. Bom itak zase brskala za vsem živim gor (niti ne vem, kaj bom iskala vse, gremo pa po darila v glavnem), tko da bom komot spotoma s seznamom okol letala.
Za voščenke pa ne vem. Špela je vse živo porisala z barvicami in pralnimi flomastri. Stene bomo že prepleskal, s parketa in pojstle grejo pa barvice in flomastri dol. Jaz ji dam take stvari za risat, k jih lahko očistim.
Aja, sem glih dans zasledila na Čvekanju v tri dni, da pety78 naroča iz Ikee (dostavo v Slo). Poglej si pa jo ev. kontaktiraj, ker išče še interesentke.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 14:04:01   
lonja
Pozdravljene,

ja, dopusta je na žalost zaenkrat konec...user posted image . Sem si že označila naslednjega. Da bomo lažje delal user posted image .

Počitnice v Egiptu so bile super. Sploh temperature so bile enkratne, čez dan okoli 33 stopinj, zvečer pa se je ohladilo na pičlih 28 stopinj. Voda v Rdečem morju je super topla in presenetljivo zelo čista, ribic user posted image ogromno, morskih psov ni bilo na spregled, po novem pa obožujemo jahanje kamel (Ajda je prav tulila, ko je bilo treba it dol) in vožnjo s terenskimi jeepi (princeska je celo pot prespala, čeprav je bil to dražji del izleta).

Drugo leto bomo stvar definitivno ponovili, če le ne pride kaj vmes...user posted image

Zdele nimam časa za komentiranje, imam v hiši revizorje, ki so na momente prav nadležni. Vsem bolančkom želim hitro okrevanje, user posted image  pa pridno božajte bušije.

Imejte se!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 14:09:02   
bobika
Dober dan!
Včeraj smo se zelo lepo imeli na obisku pri liju. Manca in Nino sta se prvič tako lepo igral in skupaj zganjala norčije. Sedaj jih je pa že zanimivo opazovati kako se znajo loviti in skrivati, pa tudi druge vragolije vzagnjati user posted image .

SREČANJE: mi si lahko vzamemo katerokoli soboto za srečanje. Bi pa res zelo rada videla še ostale januarčke. Upam, da nam tokrat uspe se zmenit in se dobiti pri marogici. Pizze se mi pa tudi že pošteno luštauser posted image

Danes teden pa gre Manca prvič v vrtec. Upam, da nam naslednji teden znese. Bi morala že danes pa zaradi prevoza ni mogla. Mami si je pa kar malo oddahnila, ker mi je tako hudo, da gre v vrtec. Počutim se tak krivo, ker sem doma ona bo pa mogla v vrtec user posted image . Kar na jok mi gre. Saj mi vsi pravijo kako ji bo fajn pa vse, samo vseeno,... Najhuje mi je, da se bo mogla bolj zgodaj vstajati in da se ne boma mogle več cartati zjutraj v posteljiuser posted image . To mislim, da bom najbolj pogrešala.
Do katere ure so vaši v vrtcu?

Rija:
na srečo takih hudih izpadov še Manca ni imela. Lahko pa jih vsak čas tudi pričakujem. Te pa razumem kako si se počutila, saj pri Manci tudi večkrat vidimo, da dela ravno to kar ne bi smela.
Ti si že pridna z novoletnimi okraski? Fajn ne boste imeli pol lavfarije.
Rahelca: z zobki nimamo ekstra problemov. Nama kar uspeva. Včasih fajn, včasih pa malo majn. Smo pa imeli pred pol leta probleme in takrat sem ji kupila tsto gumjasto ščetko za na prst pa se je navadila umivat zobke.
KatjaD: hvala za fotke!
Shooo: kaj Nežka že spi v svoji sobici? Ste jo že dobili?
Pikica: sem se kar velikokrat spomnila nate in upala, da še nisi rodila user posted image
Za vočenke pa nimam pojma s čim bi jih dol spravila.
Ovnica: lepo,da sta se imela fajn v Londonu. Vašim dogodivščinam s kahlico sem se pa tudi nasmejala user posted image
Na NS sem šla na Ptuj.
Alenkica: kako je z Juretom? Je že bolje? user posted image
Tašonka: joj na kaj vse se bomo mogli še privaditi. Da spraviš oba otroka uspešno spati mora biti že prava organizacija user posted image
Tinkamiška: vzami si še enkrat čas, da niapišeš user posted image . Pridna, da se tako čistiš. Saj še malo pa bo sreda in bo lahko klobasa že na mizi user posted image . Kako dolgo pa si imela to dijeto? In kaj vse nisi jedla oz. kaj si jedla?
Orka: pri Manci smo tudi dolgo imeli problem z nepodiranjem kupčkov. Upam, da čimprej osvoji tudi to veščino in ga neha zvijat.

lep dan








(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 15:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika


Tašonka: joj na kaj vse se bomo mogli še privaditi. Da spraviš oba otroka uspešno spati mora biti že prava organizacija user posted image

Hja no, sej za tole je večji stručko ajdaN.user posted image Jaz jih pred 22. ziher ne spravim spat, njej pa oba že ob 20h spita, kolikor vem. Tudi, če je sama.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 17:17:22   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Hja no, sej za tole je večji stručko ajdaN.user posted image Jaz jih pred 22. ziher ne spravim spat, njej pa oba že ob 20h spita, kolikor vem. Tudi, če je sama.


user posted image  res je. Še rajši sta kakšno minuto prej "pospravljena". Pa sevede oba stuširana. V pol urce smo fertik. včasih se kdo še 15 minutk pogovarja in to je to.

No naprej se bom pa zvečer hvalilauser posted image . Ko pospravm otroke - smo samiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 18:24:46   
alenkica
Bobika: hvala, Jure je že veliko bolje, slino bi lahko prodajali, ampak je bolje, vročine nima že tri dni, tek pa se mu počasi vrača. K sreči veliko pije.

Lonja: pazte da vam tuki ne bo prevreč mraz,sem pa zelo vesela, da te uživali.

Ko to pišem sem sama doma - moj dragi je šel z Juretom k prijatelju, jaz pa malo uživam ob glasbi.

Poslušam Tošeta, ki ga do njegove smrti nisem, zdaj pa  mi je blazno všeč.

Tinka:kako je z Izo, je kaj bolje s kakanjem?

Uživajte!!!



(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 19:55:46   
KatjaD
Bobika - meni je bilo tudi ful hudo, ko sem Matica "spravljala" v vrtec. Pa sem sicer doma, ker pač delam doma za računalnikom. Ampak dejansko tako uživa, da mi je vse padlo z ramen, ko ga vidim. Danes je po enem tednu "počitnic" kar poletel v igralnico in se na vsa usta smejal tršicam.
Boš videla, kako te bo presenetila!!!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 20:00:08   
orka**
Punce a bo katera v kratkem kaj hodila v Avstrijo v Toys'r'us.
Lari bi rada kupila kuhinjo, pa me zanima če imajo tako v Avstriji.
user posted image

Rada pa bi naročila njihov katalog, pa mi ne uspe, na njihovi internet strani, mi nikakor ne uspe najti strani za naročilo kataloga. Lani mi je upela, letos pa mi ne gre, nemščine pa neznam. A je katera naročala katalog, bi jo prosila za pomoč. 

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 20:54:49   
ajdaN
No pa gremo lepo po vrsti. Se spet ful dolg nisem oglasila, tko da mam cel kup za pokomentiratuser posted image .

Orka** mi gremo jutri v Toys-a pa bom pogledala za kuhinjo. Katalog si pa lahko snameš dol z njihove strani - imajo že božičnega gor. Če ga bom kje videla, da pa vzamem pa se potem slišiva.

Vrtec - meni je kar malo žal, da ga nisem zdajle jeseni vpisalauser posted image . Postal je dobesedno obseden z otroki! Samo da kakšnega vidi, dirka tja, ga hoče na vsak način prijet za rokico in it na sprehod pa se igratuser posted image . Boh pomagaj če oni drugi tega neče! Zadnjič je na pokopališču dobil histeričen izpad, ker je šel en fantek pač po svoje! On bi ga kar s sabo vlekeluser posted image . Me je kar malo groza že na sprehod hodit, ker to resno meji že na obsedenost. Se je sposoben še pol ure dret "jooookiiicoooooo"! Po mojem tako pogreša drušno vrstnikov. Spomladi šiba v vrtec, če bomo le dobili mesto. Verjamem pa da bo malo krize (bolj na moji strani), ampak bo sigurno fuuul užival.

Lonja WB - upam, da vam  drugo leto dopust odpadeuser posted image . Zarad kakega malega user posted image  sevede, ne da ti ga ne bi privoščilauser posted image .

Voščenke - nimam pojmauser posted image . Na srečo je zelo malo možnosti, da se nam zgodi kaj podobnega - riše striktno v svojem stolu za mizo, ko ne riše je pa vse varno spravljeno na omari! Upam pa da ti rata spucat.

Rija za prvega novembra smo imeli pa podobno veselicouser posted image  - tudi našemu ni bilo nič prav, potacal je vse grobove, zganjal histerijo, za unega fantka in "jokico" sem že napisala, cepetanje je bilo vsakih 50m, za povrh vsega je pa še prijel za pokrovček eno svečo (sevede sem 100x rekla NE), in potem še zaradi tega tuuuliiiil vsakič ko se je spomnil na touser posted image . Edino s kapo ni bilo problema, ker je (še) ne nosi.

Renan kako kaj zdravje?

Kahlica je pri nas še zmerej samo za okras - se usede za sekundo pa takoj dol. Veselo pa lula ko je zvečer v banjiuser posted image . Pa tudi ko se pokaka se dere kaaaaakooooou sem! Da bi pa prej povedal pa ni šans! Eh bo že. Problem je samo z velikostjo plenicuser posted image .

Po vročini gremo mi takoj naslednji dan ven, če ni vročina posledica kakšne bolezni. Če gre za zobke, takoj ven. Tudi z minimalno vročino smo že šli, če je bil drugače normalno razpoložen! Se mu zmeša notri - pa meni tudiuser posted image .

Lovro je danes posnel celo konico nosuuser posted image . In to na ravnem - kar naenkrat mu je zmanjkalo tal. Sem samo pogledala če so zobje OK, pol smo pa reševali situacijo naprejuser posted image . Na srečo je imela Ana dudo s sabo in je tud na srečo ni rabila, tako da se je kmalu potolažil. Ima pa totalno popraskan nos. Ma ves je obuškan! Podn!

Ana je končno skapirala čemu služi žlicauser posted image . In veselo malica. En obrok na dan ima že na žlico, ostalo bo pa tudi počasi. Če pomislim da je bil lani Lovro pri pol leta totalno na GH, se mi zdi čist nemogoče.

Drugače imamo pa jutri cele pol svečkeuser posted image . Kam gre časuser posted image ?!

No tko, sem spisala vse, pokomentirala, zdej se grem pa še kam drugam "sprehodit". Lep večer!

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Januarke 2006-2
5.11.2007 21:41:47   
tinkamiška
Spet na hitrouser posted image

Orka**, midva sva bila prejšnji teden v Toysu in videla takšno kuhinjo, je zelo lepauser posted image Midva sva kupila cenješo in manjšo, pa mislim, da bo Izi tudi všečuser posted image

Alenkica, Iza danes ni kakala, upam, da bo jutri. Včeraj je kakala po treh dneh in je bilo malo težko, ampak je tako vesela, ko ji uspe. Če že spusti pukec pritečće in reče, da je kakala, re upam, da bo kmalu šlo na boljše...

Bobika...te razumem, da ti je hudo, meni se je srček paral in prvimesec in pol me je grabila panika, ko je jokala, ko sem jo puščala in prosila, da bi ostali doma. Ampak zdej je pa tako vesela, danes je bila tako lušna, ko je kr stekla v igralnico in se važola z novo frizuricouser posted image In igračke je začela pospravljat, pa rokice umivat, pa čeveljčke brisat v predpražnik, pa dobertek reče in nazdravje, taka hecna je in včasih deluje prav odrasla, takrat me pa spet malo stisne. Mislim, da je prav, da je šla v vrtec, ker je rada tam in ima nekaj svojega, prijateljčke, svoj ležalnik, copatke,...se mi zdi, da se ji dopade. Na začetku bo verjetno malo hudo, potem bo pa vreu, boš vidla...

Lonja, fino, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

AjdaN, ne morem verjet, da je Anči že stara pol leta? Jutri prvzaprav...kam gre čas, jauser posted image Čestitke, za pol svečkeuser posted image

Vse vas lepo pozdravljam pupice, šibam zdej, je možek prišel domov....

Tinka




_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 7:57:59   
fiona apple
Orka: Kakšna lepa kuhinja- jaz bi tudi tako Eli kupila. A samo v Toys-u imajo te kuhinje? Sicer pa imamo tudi mi iti namen v Avstrijo pred prazniki po darila.
Rija: Kaj vi ste Tilu kupili kuhinjo oz. kar dve- kako pa to? A se zabava, ko lončke prestavlja po štedilniku in kuha? Mojemu nečaku še na pamet ne pride, da bi prijel v roke kaj drugega kot avto, bager, avtobus, žago, kosilnico... Tako, da mi je prav zanimivo, da so eni fantki tolk nežni.

Kar se cunj in čevljev tiče jih ima Ela res ogromno- bi komot folgala s cunjami, če bi morala tri take oblačit. Jaz sem obsedena z nakupovanjem za malo. Sej sebi nisem kupila že ne vem koliko  časa nič, ker mi ko gremo po nakupih vedno časa zmanjka zame in za Matjaža. Vendar pa v take ekstreme, da bi se čevlji vedno ujemali z obleko, pa res ne gremo.

Bom še slikice prilepila
user posted image
No tuki se čeveljci ujemajo s kiklcouser posted image


user posted image

user posted image


user posted image

user posted image


user posted image



user posted image


lp/petra



(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 8:35:50   
tinkamiška
Dobro jutrouser posted image

Petra, kakšno pupiko imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase, ko gledam tele naše slikice, me kr stiska, kako hitro so zrasli naši palčkiuser posted image Pravi otročki so že, fantki in punčke, ničvceč dojenčice in dojenčki, s svojimi karakterji nas nasmejijo in jezijo, pa je tega zadnjega toliko majnj kot tistega prvega, ali pa vse zbledi, ko so pa tako prisrčni...

Tako, jst mislim, da je naš biznis padel v vodo...pa nisem več tako žalostna. Kaj čem, poskusila sva, pa ni zalaufalo, ko pa hudiča na začetku rabiš toliko denarja, potem pa ko zalaufa ne veš kam bi z njimuser posted image , jst b eno srednjo pot imelauser posted image No, se mi pa mogoče odpirajo druga vrata, ki niso tako mamljiva kot ta prva, bom pa mogoče bolj pozitivno presenečena, ko manj pričakujem kot prej...bomo vidli kako in kaj.

Drugače pa nič novega. Za pobarvat imam še eno steno, potem pa moram še zašit zavese. Bojo iz žameta in ga moram še nabavit. Zadnjič sem v Ikei gledala enega finega, pa bi me prišlo blago 40eurov. Se mije zdelo malo veliko, pa bom še tukaj pogledala, če dobim kaj podobnega za manj denarja...

No toliko za zdaj...

Lep dan

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 9:52:13   
lonja
Tinka, nič se preveč ne sekiraj glede posla. Iz vsake take izkušnje se na srečo nekaj naučimo, ratamo manj naivni in naslednjič ne nasedemo več, torej to pozitivno vpliva na nas user posted image . Želim ti, da najdeš nekaj novega in da ti tam uspe!

Taši, kako kaj dieta, a si že obupala. Kdaj imaš OH dan, da spečem muffine? Jst sem se v Egiptu zredila, zdej pa razmišljam, kdaj bi spet začela z dieto. Ker hlače, ki tiščijo, resnično povzročajo en majhen občutek krivde.

Rija, ja, tudi pri nas se včasih zgodi podobno, da sva oba že čist brez moči in ne znava naprej kar se tiče vzgoje. Ko pri nas že res čisto nič ne pomaga, se naredim tak fejst žalostno in ko to opazi, rata čist pridna, me začne božat in govort: mami, mamica...Moja miška.

Alenkica, ja smo se že malo privadili na te polarne temperature. Je pa bil res kar šok. Bom prilepila slikce, da vidite, kako smo še v petek samo v plenički okol postopali.

Bobika, nič se preveč ne sekiraj glede vrtca. Boš videla, vse bo OK, nekaj dni, pa se bo zanesljivo navadila, ti pa si boš lahko vzela malenkost več časa zase. Pobožaj user posted image ! A sem spregledala, a že veš, kaj boste imeli?

AjdaN, VSE NAJBOLJŠE Anči za pol svečke user posted image . Ja, po tihem si res želim, da drugo leto ne bomo odpotovali v Egipt, a je pri nas dobavni rok daljši in težji. Drži pesti, da uspe.

No, pa lep dopoldan vsem skupaj!



(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 11:14:13   
A & T
Zaradi velike guzve v sluzbi, vas samo berem, pisem pa ne, zato vsem lep pozdrav.

lonja - tebe pa bi prosila, ce nalepis kaksno sliko z Egipta, da se mi bodo malo cedile sline, jaz sem namrec navijala, da bi v istem terminu sli nekam na toplo, pa me je moj preprical, da ne gremo, ker verjetno ne bo zadosti vroce, zdaj pa vidim, da si napisala, da je bilo 33 stopinj. Skoraj sem popizdila. Prosim za slikice.

Pa - pa user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 11:17:58   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: orka**

Punce a bo katera v kratkem kaj hodila v Avstrijo v Toys'r'us.
Lari bi rada kupila kuhinjo, pa me zanima če imajo tako v Avstriji.
user posted image

Rada pa bi naročila njihov katalog, pa mi ne uspe, na njihovi internet strani, mi nikakor ne uspe najti strani za naročilo kataloga. Lani mi je upela, letos pa mi ne gre, nemščine pa neznam. A je katera naročala katalog, bi jo prosila za pomoč. 



naša marEla ima isto kuhinjo, kupila sem jo v Pikapolonici na Rudniku user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 11:49:28   
tinkamiška
Orka**, mislim, da lahko tukaj naročiš katalog:
http://www.toysrus.at/index.php?PHPSESSID=3264ed32d33230a1048519cef6050021&PHPSESSID=3264ed32d33230a1048519cef6050021&suche=kataloge+bestellen&mapid=6&button_produktsuche.x=0&button_produktsuche.y=0 

upam, da ne bojo zbrisali linka, ker je predolguser posted image ga ne znam skrajšat...

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 12:46:18   
Rahelca
Bobika: ne imej slabe vesti zaradi tega, ker gre Manca v vrtec. saj vem, da ti je hudo. Jaz bi Saro itak imela stalno ob sebi, pa vem, da to ni mogoče. Boš videla, da bo Manca uživala. Jaz sem se zelo bala za Saro, ker je najstarejša, sedaj se je pa pokazalo, da je prav super. Ostalim otrokom pomaga, jih hrani, jih lupčka, če jokajo, skratka, prava mala Mati Tereza je. Boš videla, da bo šlo. Če pa ne, smo pa itak tukaj, da nam pojamraš in te potolažimo, a ne?
Naša Sara skoraj prva pride v vrtec in zadnja gre. Sem hotela nečakinjo poslati, da bi vsak dan hodila prej, pa smo mi svetovale, da kasneje vsaj pridejo do igračk, če mogoče prej ne. In sem videla, da prav uživa ob plezalih, ob dojenčkih, skratka ima vse zase.......Ji pa kdaj pa kdaj privoščim dopust. Mi je vzgojiteljica svetovala, da tako kot mi potrebujemo dopust, tako ga tudi otroci.In potem uživa doma. Seveda z nečakinjo, ker jaz nimam več dopusta.....

Kuhinje: a vaši se že igrajo s kuhinjami? Na vseh kuhinjah piše, da so primerne od treh let dalje. Jaz pa ne bi rada forsirala, saj bo še prekmalu vse dojela? Kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 13:12:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Taši, kako kaj dieta, a si že obupala. Kdaj imaš OH dan, da spečem muffine? Jst sem se v Egiptu zredila, zdej pa razmišljam, kdaj bi spet začela z dieto. Ker hlače, ki tiščijo, resnično povzročajo en majhen občutek krivde.

Nisem več na dieti. En teden sem totalno zabluzila in se mi ni zdelo več smiselno nadaljevat, ker je blo tu mač. Me je pa menstruacija čist zdriblala. Sem bila tako nekontrolirano lačna, da je joj.

Tinka, žal mi je za biznis.user posted image

Rahelca
, naša se še ne igra s kuhinjo. Ji je zadnjič moja mami prinesla en tak mini kompletek kao za peko piškotkov, pa še ne zna glih uporabljat, čeprav sem ji kazala. Jaz bom še eno leto počakala s kuhinjo. Je pa tud res, da jo bolj šravfanje zanima in bo mogoče kakšno mini delavnico dobila, na podoben sistem kot je kuhinja. Če bo sploh efekt. Ker ona hodi šravfat mize, stole, pojstlo... Tko da bo bolš kak kovček s šraufencigerji pa kako bormašino.user posted image
Aja, če še nisi zgubila mojega naslova, bi te prosila še za ta drug DVD...user posted image

ajdaN, čestitke Anči za pol leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pišuka, cajt res gre! Men tud ni jasno, da bo naš mali kmalu 4 mesece star!user posted image

Petra
, čudovite slikice!user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Januarke 2006-2
6.11.2007 13:16:25   
Rahelca
Tašonka, itak da dobiš še drugi dvd. Tudi naša raje šraufa kot kuha. Zanima jo risanje, pa tobogan, pa puzzle, posodice pa čisto nič. Tiste mamine seveda, ampak plastične...ni šans.

Tinkamiška: 100 x ti hvala. Od ju3 dalje bopm najbrž kar doma ostala, pa mi piši na ta mejl. Če me boš kaj rabila.......

Tako sem prehlajena. In bojim se, da se bo Sara nalezla......Pa pomoje se bo to vleklo do poletja....No, upam da ne. Zdaj že malo bluzim, zato bom končala.
Čauči-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?