|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 15:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

O!user posted image

Sem vesela, da ste se ustrašle Taši in prišle na raportuser posted image user posted image user posted image


Tudi jaz!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak komentirala vas bom pa zvečer, ker zdele gremo kosilo jest in šibamo v Müllerja in v trgovino.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 18:58:38   
bobika
Hej!
No pa ste se le malce prestrašile Tašikeuser posted image . Bravo Tašonka, je mogo nekdo nared rompompomuser posted image Ker sem tudi jaz imela podoben občutek in mi je bilo kar malo noro pisati, ker se mi je zdelo, da tak samo sama sebi pišem. Pa saj bo boljše!

Najprej nekaj o nas. Manca trenutno gleda pujso Pepo, ki ji je očitno zelo všeč user posted image . Ima očke kot frnikole in mi razlaga kaj se dogaja z njo user posted image

Tinkamiška: eh res škoda za vajin posel. Morda pa bo vseeno kaj iz tega. Držim pesti.
mancina sobica še vedno čaka na moške roke, ki pa imajo še vedno polno dela pri ostalih opravilih.
Ostale bom komentirala kdaj drugič, ker mi Manca več ne dovoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 20:46:18   
tinkamiška
No jst pa moram povedat, da je Iza prišla iz vrtca z vročinouser posted image Mi je rekla vzgojiteljica, da je začela šmrkat in se ji je zdela topla, pa ji je merila vročino, pa ni nič pokazalo. Je bila normalno živahna in jedla,...doma pa se je tudi meni zdela topla in se ji zmerila vročino je mela pa 38,5user posted image Zdej spi, sem ji dala calpol in je miška takoj zaspala, upam, da ne bo kaj hujšega....

Pa še nkaj me zanima, bom še vprašala na drugem naslov, pa vseeno, a mogoče katera ve kje bi kupila plastične živalice(slon, lev, nosorog,...) take realistične. Namreč Iza je od soseda prinesla slona in leva, pa ju ne spusti več, jst bi ju pa morala vrniti, pa bi rada zdej kupila nadomestekuser posted image

Bom nehala, ker moram še pod tuš, pa me je strah, da bi se Iza zbudila, sva sami, možek je na vaji, pride enkart ponoči...

Lahko noč vsem!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 20:56:51   
KatjaD
No, pa se še jaz na hitro javim, ker moram narediti zdej ko Matic zaspi še generalko po bajti, ker v četrtek pride moja babi nazaj z nami, pa se mi je ne bo dalo poslušat, da imam vse usrano.

Tinka - škoda za posel, sej mogoče pa bo še kaj iz tega, drugače bosta pa sigurno kaj drugega primernega našla!

Bobika - mi bomo v četrtek v Rušah od jutra do večera, ne vem pa če bo MAtic za druženje, ker ima grozno vnete oči in trenutno ne smeva ven. Se še slišiva, ko bom videla, ali bojo kapljice prijele. Ne bi vas radi česa nalezli... Držim pesti za nuhalno jutri!!!

Fiona apple - a to rabiš gumijaste škorenjčke al' zimske? Če rabiš gumijaste, sem jih za Matica kupila v Semenarni (res lušne, imajo konja gor, ki se cel vidi, če stoji skupaj, drugače pa ga je pol na levem, pol pa na desnem škornju). Zimske pa sem ravno včeraj kupila ful lepe, podložene in nepremočljive v Deichmannu, sem pa podobne videla tudi že v Jello in Humanicu. Za punčke imajo pa sploh blazno več stvari kot za fantke.
Očitno pa imam jaz še posebno srečo, ker kadarkoli iščem čevlje za Matica imajo vse druge velikosti samo njegove ne. Zdej so imeli npr. v Deichmannu ene 10 različnih škornjev, od tega samo dvojne št. 25, ostalo pa manjše ali večje...

Taši - smo se te kar malo ustrašle, a ne??? Upam, da si si čez vikend pošteno napolnila baterije. Čez praznike bo pa dragi tudi kaj doma, a ne??? Pa se boš še takrat naspala in spočila za naprej.

Rija - jaz sem se pa kar že navadila, da je Matic vedno "joj, kako luštna punčka", "pa kakšne kodrčke ma", ... Kar preslišim.
Se pa vedno znova začudim človeški "modrosti". Danes sedim v čakalnici pri pediatru, pa mali leta z eno punčko in sem ga sigurno ene 5x poklicala po imenu, in čez 15 minut ena mami prav pametno prijavi svoji hčeri - "lej, kar za uno punčko pejd" - ja, sigurno bi svoji hčerui dala ime Matic user posted image user posted image user posted image .

Mi smo sicer drugače naspidirani, povsod nas je dosti,... Ima pa grozno vnete oči, pa smo mal omejeni na bajto, ker ne sme na veter. In se mu seveda meša. No, da nes smo dobili še Tobrex, pa bomo vidli kako in kaj.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 23:18:29   
Anonimen
Rahelcauser posted image za Saro.

Tinka, srčno upam, da vama posel zlaufa.user posted image
Boste imeli pa pestre praznike.user posted image Midva sva tud glih dans začela razmišljat o novoletnih praznikih. Bo treba počasi nagruntat, kje bo smrekca, pa začet delat spisek za darila in jih kupovat. Mogoče nam uspe nabavit pravočasno, da ne pademo v gužvo. No, če nam to uspe, bo to prvič v življenju.user posted image

Alenkica
, kaj pa je bilo z avtom? Super slikice!user posted image Tvoj Jure je res ornk fant!user posted image

Oooo, ajdaN, kam si pa ti izginila? Sem že rekla, da moram v izvidnico za tabo k majčicam, da se vam ni kaj zgodilo, pa nisi tu javila. Pa sem prej videla tvoj post tu, tako da nisem šla tja šnofat.user posted image
Ja, verjamem, da si nam fouš za spanje. Sem skor še sama seb.user posted image Samo računaj, da nas še ne matrajo zobki in da se men že zdej hlače tresejo, kaj bo, ko nas bojo začeli. Potihem upam, da jo bomo tako dobro odnesli kot pri Špeli, se pa bojim, da mogoče ne bo tako, sploh, ker je fantek in pravijo, da so bolj občutljivi.
Sling pa vedno bolj uporabljam. Zaenkrat še ne ful, ker še ni tako zelo stabilen, v ležečem položaju pa noče bit, ampak ene parkrat sem ga že nosila v tistem položaju, ki si mi ga ti pokazala, da je s hrbtom naslonjen name, nogice ima pa po turško v slingu. In mu prav paše.user posted image Zadnjič me je ravno sling rešil, da sem lahko šla z vsemi štirimi ven sama, ko moža ni bilo pravi čas domov in je blo treba pesote ven pelat.
Čudovite fotke!user posted image user posted image user posted image

Rija
, škoda, da nisem pravi čas videla vseh slikic, preden so bile prevelike pobrisane. Til je pa itak lepotec kot vedno.user posted image Ja, punčka user posted image ... dolgolaska.
Marogica... zmenite se, jaz bi z veseljem prišla, itak smo se že menile, pa potem ni blo nič iz vsega. Jaz bom z veseljem prišla, če bom le lahko, samo dokler se fiksno ne zmenite, si ne bom več rezervirala dnevov za to.
Darila... jaz še nimam nekih idej. Moram malo kataloge pregledat. Zaenkrat imamo ideje za kakšno kuhinjo ali pa še raje delavnico na tak sistem kot je kuhunja (tamala dost rajši šravfa kot kuha user posted image ), pa pametni kuža ji je všeč, pa enga tazga telebajska moramo za Jureta nabavit, kot ga imajo pri lonji (se priporočam za info, kje ga kupit, lonja user posted image ), ostalo si bomo pa še zmislili. Itak bomo morali še familiji kaj naročit, ko nas bojo spraševali kaj.

Tinka
, ojej, a še Iza je zbolela.user posted image Eno user posted image zanjo! Te živalice pa se da dobiti v Müllerju. No, jaz se trenutno samo za tam spomnim. So pa bolj gumijaste kot plastične (mišljeno trda plastika).

Bobika, saj res, NS imaš jutri. Močno stiskam pesti!user posted image Ma ja, včeri sem bila glih prave volje, da sem mal zaropotala tukaj.user posted image Tko da, punce, če ne boste pridne, bo huda Taši nardila dar mar tuki.user posted image

Katja, še za Matica eno user posted image , da se mu učki pozdravijo.
Sem si pa res malo nafilala baterije zdaj čez vikend.user posted image Pa čez praznike je tudi doma, samo potem za vikend ga pa spet ni. No, v soboto je, v nedeljo ga pa ni. Pa v petek bo verjetno spet cel dan odsoten, če sodelavca še ne bo z bolniške in bo spet moral namesto njega na teren.

V sredo gremo mi po grobovih, da se ne bomo v četrtek gužvali na pokopališčih. Že v sredo bo pomoje ful gužva. Bomo v četrtek pa uživali doma.

Špela je pa ratala vsa nora na plesanje. Si na sredo sobe postavi svoj "sintisajzer" in si spušča muziko in pleše. Seveda ji morava z Juretom obvezno družbo delat. Ali pa moram jaz peti pesmice (pa kljub temu vklopi spremljavo na sintisajzerju user posted image ) in potem pomaga pet zraven in ful krili z rokami in se prestopa in poskakuje. Tko lušna je.user posted image user posted image

No, itak sem že roman spisala, da boste imele malo čtiva. Se javim spet jutri. Nočko.user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 29.10.2007 23:21:54 >

(odgovor članu Rahelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 23:31:04   
rija
bom pa še eno prilepila, če me že tak vztrajno brišejo user posted image user posted image user posted image

user posted image

če pa ne znam onih podolžnih slik pravilno zmanjšat user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 23:36:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

če pa ne znam onih podolžnih slik pravilno zmanjšat user posted image

Širino slike vedno naštimaj na 400 pixlov, višino naj ti pa samodejno naštela. Vsaj meni jo. Imam pa program Irfanview .

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 7:18:19   
fiona apple
Dobro jutro,

Katja: Mi rabimo škorenjčke bolj za šminko. Gumjaste in tople že ima, sedaj bi pa rada še take, ki jih lahko obuješ tudi na krilce- ja za punčke imajo res ful več vsega, ampak kaj ko za punčke rabiš škorenjce za na hlače , škorenjce za na oblekico- pa ker ima ful oblekic rabiš  ful škorenjc, da gre barvno usklajeno

lp/petra

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 9:44:29   
pikica*
Ojla punce!

Pa se še jaz malo javljam. Kaj veliko ne bom komentirala vaših postov, ker sem jih res samo na hitro prelete in pol stvari izpustila.

Fiona, v NM pojdi pogledat v tist Turbo Shop al kaj je že (zadaj, za Hedero). Tam imajo par zelo luškanih škorenjcev za punčice in nekaj jih je po smešno nizkih cenah.

Pri nas še vse po starem. No, razen tega, da me je včeraj zvečer zagrabila panika, ker se mi je izločila taka kepasta sluz. Res upam, da to ni tisti famozni čepuser posted image . Ker zdaj bi bilo pa res še prezgodaj. Al za našega fantiča še imena nimamo izbranega, kaj šele, da bi imeli kupljenih kaj oblek, pripravljeno sobo. Še flaške in dude nimamo. No, jutri šibava v Ikeo po pohištvo za Zojino sobo, tako da bomo počasi lahko izpraznili njeno zdajšnjo sobo in jo pripravili za user posted image . Očitno nas je začel čas priganjat.

Bobika, tebe pa te krvavitve res ornk zafrkavajo. Držim pesti, da se vse dobro izteče.

Je pa danes bolj tak turoben dan. Očitno bodo tudi celotni prazniki bolj turobni. Po svoje s ejih kar malo bojim, ker vem, da bomo vsi imeli malo krize. Že prej nisem marala dneva mrtvih, zdaj pa bo ta praznik še toliko bolj moreč.

Zdaj grem pa malo stanovanje v red spravit. Meni sploh ni jasno, kako je možno, da en otrok v tako kratkem času naredi tak kaos v stanovanjuuser posted image .

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 9:51:01   
tinkamiška
Hojla

bolj na brzino...Iza gleda tlebajske...

Zvečer sem ji dala calpol, zjutraj pa ni imela včvročine.sedaj je tudi nima, je pa malo bolj cartljiva, tako, da nekaj jo muči. upam, da bo jutri že vredu in bomo imeli kej od praznikov, šli prižgat svečke,....

Petra, jst imam samo ene gimujaste za Izo, sem jih kupila v jello. Preko e-baya pa sem kupila take gojzerčke, roza, na notranji strani spa imajo blago iz rožic, res so lušne, tukaj takih nisem našla...

Rijauser posted image , kakšno lušno pižamo ma Til, Iza je prišla in ga zagledala in pravi "še Til!"user posted image user posted image user posted image

Hvala za user posted image user posted image user posted image za Izouser posted image zgleda, da ji pomagajouser posted image

Za živalice sme pa izvedela, da naj bi jih imela ena trgovina v CE zrlo poceni, bom šla pogledat, ko Iza ozdravi...hvalauser posted image

Moram nehat, me Iza prosi,naj pridem k nej...

lepo se imejte, se oglasim potem, ko Iza zaspi...

Bobika, javi kako je bilo na pregleduuser posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 10:22:16   
Rahelca
Dobro jutro vsem.
Fionna: škorenjci za šminkirat so v Massu. Imajo takšne lepe, punčkaste.

Darila: jaz že počasi, vztrajno nakupujem darila za saro. Itak, da bo ona dobila največ. babica vedno da denar, jaz pa potem nakupim. Sem naročila še en dvd Pujse pepe. tako da ga dobite....

Sara je bolje, pikic nima več. Tudi diete nima, ker ne mara ne polente in ne riža. Tako da jo bolj opazujem, da se ne bi še kaj pojavilo....

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 11:36:32   
meta22
tinka- glede živalc: sem jih videla pakirane v majhni vrečki več skupaj v tušu. imajo domačo varianto- kuža, muca, kokoš, krava,... in pa zoo varianto- lev slon, žirafa, ... so pa to take majhne, 5 cm dolge. mi smo mu kupli tisto domačo varianto, ker je nor na krave pa na pujceke pa ....

lp
meta

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 11:40:12   
alenkica
Rahelca: super,da je Sara že bolje.

Taši: moj avto je pa imel kar nekja problemov. Sem ga kupila rabljenega, malo vč kot pol leta ga nisem vozila, zdaj,ko sem ga peljala na servis pa katastrofa: uplinjač, ploščice od zavor, paneka tekočina je puščala, pa še jermen moram zamnjat v novembru. Sem tako jezna! Najraje bi ga prodala, pa kaj ko ni denarja za drugega.
Upam, da kmalu dobm kako službo, drugače bom postala čist depresivna!!!

Tinka :žal mi je za vaš posel, pa še Iza je zbolela. Eno user posted image , da se čimprej pozdravi!!


Tako, mi smo danes lepo v hiši, Jure gleda malo risanke na TV, mogoče ga bom vseeno peljala malo ven, da dobi malo zraka.

A ste vi vašim otrokom kupile že dežničke, ali imate samo dežni plašč?
Ali sploh ne greste ven, ko je dež?

Čiao!!




(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 18:26:02   
tinkamiška
zdejle samo par slikic...Izo sem namreč ustrigla...

ena pred striženjem z dedijem in babico
user posted image

pa ena samosotojna
user posted image

pa ena z atijem
user posted image

pa ustišena iza
user posted image

pa še ena
user posted image

pa še ena
user posted image

ta pa je zadnja
user posted image

papa
tinkauser posted image

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 21:34:19   
tinkamiška
evo me, sem prišla iz rekreacije, madonca sem danes trpelauser posted image nobene sape, sme mislila, da se bom kr sedla...zgleda, da je težek dan...

moja miška, je danes dan preživela brez vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image


glede živalic, možek se je spomnil, da sva, ko sva še imela lokalček, imela ene gumjaste žužke, ki sva jih dala v eno bovlo za noč čarovnic in jih je danes prinesel domov. ne morete si predstavljati izinega veselja. kako je vriskala, "pajki, pajki, pa pikalonca, pa bilica, pa jon(škorpion), in povdo jih vlači s sabo...verjetno bo za nekaj časa dovolj in ne bom šla kupit zoo živalic...

bobika, kako je bilo na pregledu? daj javi se kaj...

alenkica, upam, da te bo avto nehel jeziti in ti bo dobro služil. z izo ne hodim ven v dežju, ker bi jo lahko po 5 minutah nazaj peljala...imamo pa en kombinezonček, tak, ki se obleče preko oblačil, kot neke vrste anorak, mislim, da je namenjen za jadranje in ji tega oblečem, ko gremo ven po dežju.

meta22, hvala, danes sem jih šla pogledat v spar, pa spo preveč plastične(mislim trde), bom pa šla še v tuš in v family shop pogledat, hvalauser posted image
kako ste kaj?

rahelca, sme vesela za saro, da je boljšeuser posted image

pikica, pri meni je bil čep malo krvav, ni bila samo sluz, upam, da vas kaj ne prehitiuser posted image fino nakupujte jutri, pa pazite se, ker je res gneča, vzami si za pit zraven...

Tako punčice, zdej grem pa pod tuš in uživat z možekom pred tv, malo počvekat in potem spančkat...

hvala za user posted image user posted image user posted image za Izo in lepe želje za posel...


nočko

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 22:54:38   
bobika
Samo toliko, da vam javim, da je na NS bilo vse vredu in v najlepšem redu. Da vas ne bo preveč skrbelo. Se pa jutri javim, ko bo mmalo majn natrpano.

Lahko noč

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Januarke 2006-2
30.10.2007 23:56:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica

Taši: moj avto je pa imel kar nekja problemov. Sem ga kupila rabljenega, malo vč kot pol leta ga nisem vozila, zdaj,ko sem ga peljala na servis pa katastrofa: uplinjač, ploščice od zavor, paneka tekočina je puščala, pa še jermen moram zamnjat v novembru. Sem tako jezna! Najraje bi ga prodala, pa kaj ko ni denarja za drugega.
Upam, da kmalu dobm kako službo, drugače bom postala čist depresivna!!!

Auč, to pa je kriza.user posted image Za službo ti pa držim pesti. Zdaj jo pa že dolgo iščeš, ne?
Dežnika pa Špela nima, ima samo dežni plašček, če ne dežuje močno oz. gremo samo na hitrco nekam ven, če gremo pa tako v dež (kar je bolj poredko, sploh zdaj, ko imamo še Jureta, ima pa prav dežni kombinezon (tako, kot obstaja zimski kombinezon za v sneg, samo da je tanek in dežni, iz materiala kot pelerina - ful super zadeva!).

Pikica, jaz se tudi vsakodnevno čudim razdejanju, ki ga ustvari Špela.user posted image

Tinka, za živalice sem se spomnila še na Baby center.user posted image Fajn, da je Iza bolje.
Slikice so pa tako čudovite! Ful si jo lepo postrigla!user posted image Tamala je pa prav dih jemajoče lepa!user posted image

Bobika, krasno za NS!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pa danes pomoč. Je prišla moja prijateljica na obisk, sva se zmenile, da mi pride pomagat eno generalko užgat v kopalnici, ker meni absolutno ne znese niti, ko je mož doma. Mi je v dveh urah zrihtala kopalnico, da sem rekla možu, da se bomo morali po novem s sončnimi špegli tuširat.user posted image Pa sem ji hotla plačat in ni hotla vzet, sem ji podtaknila denar v ruzak in ga je lisica odkrila (ne vem, kako me je nanjuškala, da sem ji ga stlačila not, ker je bila takrat zaprta v kopalnico) in vztrajala, da ga ne vzame, in da bo že ona tud pomoč rabila kdaj. Ja, sej, samo ona tega ponavadi ne pove.user posted image Ma tko čudno in bad se počutim zdaj zaradi tega...

Aja, da vam povem še ta čudež narave - Špela je prvič v življenju zaspala ob 19h!!! Ne dolgo za njo je zaspal še Jure. Sem itak vedela, da se bo zbudil še za jest in previt, ampak sem pričakovala, da ga bo treba uspavat vsaj eno uro. Ma kje! Pojedel in mrknil nazaj!user posted image Ma to ti je luksuz!user posted image user posted image user posted image Kaj bi dala, da bi blo takole vsak dan!

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 0:07:31   
rija
Dežna oprema: mi smo kar dobro založeni: mali ima hlače z naramnicami, jakno, škornje, dežnik....pač oprema za skakanje po lužahuser posted image  in mami ma tudi....user posted image

Bobika: super, sem vesela zateuser posted image user posted image

Iza: tudi zate user posted image in prava lepotička user posted image  ko bi le meni uspelo postričt našega maega....

Alenkica: maš  pa istega twingota kot mi user posted image  samo naš laufa bp.

Taši: saj bo user posted image  če ne zdaj, pa čez kako letouser posted image



< Sporočilo je popravil rija -- 31.10.2007 0:08:48 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 12:31:43   
lifcsi
Pozdravljene,

da se še jaz javim na raport.

Super, da bolančki okrevajouser posted image , tudi Maticu so očke sigurno že bolje (Tara je  pred kratkim tudi imela blago vnetje oči, pa se je hitro popravilo).

Bobika- lepo, da je vste vredu, pa za Mancin vrtec se nič ne obremenjuj, ne bo nazadovala, brez skrbi. Veliko novega bo doživela (tam so igrala, ki jih običajno doma nimamo, pa vzgojizeljice z nešteto idejami...), pa otroci, ki so vsak zase nekaj posebnega, in od katerih marsikaj lajhko preplonka... Tako, da ni panike.user posted image

Darila Rija, mi imamo leseno ovčko iz Bušija, ki se nekako ni prijela, sedaj jo je pa že skoraj prerasla, ker bi ona rada močno hi hi  hi hi hi, pa ne gre. Mogoče pa bi kolo na spomlad že prišlo v poštevuser posted image

Dežna oprava
kje se pa to dobi? (Dežni plašč in škorenčki že, za ostalo pa prvič slišimuser posted image , očitno  premalo romam po štacunah)

Na slikcah so pa itak vsi sončki cukri.


LP

Livija









(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 18:37:40   
Rahelca
Samo na hitro.
Tinkamiška: kakšen sonček je Iza!! Prava lepotička. Resnično. Za pojest.

Sara je pa danes začela suho kašljati. Smo šli na pokopališče in je spet bruhala. Ali pa je to polivanje. Rija, ti imaš izkušnje.

Kaj pomaga pri suhem kašlju? sara je vedno imela "mokro" kašljanje. Prav revica je. Stalno kašlja.
Se še javim kasneje.


(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 18:42:01   
KatjaD
Takole, mi smo se instant pozdravili - no, kapljice so pač naredile svoje... Sej moram še par dni dajat, ampak vseeno, vsaj praska in mane si jih ne več, pa tudi izcedka ni. In je spet stari gavnar - zdejle se ravno z atijem v dnevni kregata, ker pleza na mizo user posted image .

Bobika
- super za NS. Mi se bomo jutri javili, ker je Matic že praktično čisto OK, tako da lahko kar računate za kakšne pol urce na nas...

Taši - super, da ti je takole zrihtala. Očitno smo imeli podobne načrte. Jaz sem danes izkoristila, da je bil Aleš cel dan doma in sem naredila celo generalko po bajti - zdej me pa sve tolk boli, da se komaj premikam user posted image . Imam v planu potem ko Matic pade v komo še intenzivno kopel zame user posted image .
Upam, da ti bosta še kdaj takole zaspala user posted image in, da ni bila tole samo izjema.

Dežna oprema - mi imamo škornje in pelerino, ki sega čez kolena, pa tudi v lužah ni pretirano moker  (no, razen če res s petih metrov not skače user posted image ). Ampak takrat pa ne bi pomagalo niti če bi ga v polivinil oblekla... Ne vem, o dežniku sploh ne razmišljam, ker bi ga pomoje itak držal povsod drugje kot nad glavo user posted image user posted image , po nekih strašnih nalivih pa itak ne hodimo ven. Za "normalen" dež pa je tole dovolj.

Darila - jaz sem se letos na otroškem bazarju čist zaljubila v ene take krasne lesene kocke, ki se sestavljajo v cele proge za frnikole. Matica sploh nismo mogli spravit stran od njih. Pa sem šla včeraj pofirbcat koliko so, in stane začetni paket 85 EUR user posted image . Tole se mi zdi pa res too much!!! Pa itak so v osnovi od treh let naprej, ampak to piše tudi na vseh sestavljankah, ki jih naš že sestavlja, tako da zdej res ne vem...
Ima pa že naročena darila pri žlahti: smetarski tovornjak, tablo za risanje (za krede),  delavnico. To je to, kar je pri nas trenutno najbolj aktualno, pa še nima...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 21:15:13   
bobika
Pozdravček!
Takp, sedaj se pa pripravite na roman user posted image
Darila: darila bodo pri nas letos bolj skromna. No za našo se bo kar nekaj našlo za ostale pa bolj slabo. Imam pa namen kupiti eno kuhinjo in pa komplet knjigic. Nekaj za božička  nekaj za rojstni dan.
Dežna oprema: mi kaj druga kot škornjev sploh nimamo user posted image . Do sedaj še nič nismo rabili, ker smo po dežu tak v hiši. Mi je pa zanimiv ta kombinezon, ki ga ima Til.
Slike: joj kako ste srčkani. Jure je full faca v naramnicah. Zgleda tako odrasel. Je pa še vedno podoben mojemu bratrancu, ko je bil majhen. Se mi zdi kopija njegovih slik user posted image Til je tudi faca z njegovimi dolgimi laski. Zgleda, da ima ful goste laske. Mu pa paše takšna frizurca - tako moderna, se mi zdi, da je čisto k njegovemu karakterju. Pizza je pa tudi pri Manci zakon., Bi jo jedla, vsak dan. in Marogicino pizzo moram naročiti veliko, da mi kaj ostane, poje vsaj dva kosa.
Iza je pa res punčka za gledati. Lepo si jo postrigla. Zgleda pa kot, da bi jo iz kakšne reklame za pleničke, ali pa kakšno otroško kozmetiko vzel user posted image .
Lovro in Ana sta pa prava cukerčka. Ana mi vedno deluje tako veliko, čeprav praviš, da je bolj drobižek. Sicer proti Lovrotu je mičkena user posted image V oni šajtergi je svetovna. Lovro pa z vilami user posted image
Tinkamiška: živalice, take realne sem videla v Grazu v Mullerju. Imajo jih full veliko in različnih velikosti. Kako pa kaj te bavke so še aktualne?user posted image
Mancina sobica še ni nič kaj urejena. Še kar čaka moške, ki pa si vedno zmislijo nekaj drugega. Sem pa malo zgubila voljo, ker je ne bom tako naredila, kot sem si prvo zamislila (zaradi drugega user posted image ). Bom kar za oba naredila, da ne bo potreno čez leto spet preurejati in  s tem izgubim precej prostora. Ideje, ki sem jih imela, pa ne pridejo več v poštev (vsaj velina ne) zaradi prostora. Tako, da sedaj gruntam na novo user posted image
Upam, da vam posel kljub vsemu zacveti user posted image
Tašonka: jaz se tudi vedno spomnim na vašo cartiko na srečanju user posted image
Lepo,da ti je prijateljica priskočila na pomoč. Verjamem, da se počutiš neprijetno ob vsej situaciji, ampak če je tako želela ji je že ok. Morda pa ji res lahko nekoč vrneš uslugo takšno ali drugačno.
KatjaD; super, da vam boste prišli. Kar pokliči me, ko boste namenjeni do nas, da se pripravimo na vas. Kdaj približno pa nameravate priti?
Sem vesela, da so Maticove očke vredu.
Rahelca: za suh kašelj pomaga čaj materine dušice in kakšna krema. Manci so priporočali tudi kamilčni pojšterček pa jo je še bolj dražilo. Pa seveda čimbolj vlažen prostor. Naj se Sara hitro pozdravi user posted image
Alenkica: upam, da boš v prihodnje imela več sreče z avtom, kot do sedaj. Pa seveda s službo tudi.
AjdaN: boga Ana, da jo tako zobki mučijo. Tudi pri nas je bilo vsatjanja in verjetno kmalu spet bo. Ampak saj veš -  mine user posted image . Slaba tolažba ampak resnična user posted image Moara pa Lovro hudo zgleati kar z dvema buškama. Bošček.
Rija:  Kako preživljate praznike oz. proste dneve. Ste se šli kam namočit?
FionaApple: kaj ti ji toliko čeveljčkov kupiš. NAša ma samo dvojne, pa še kakšne za doma. Ne gledam ravno, da pašejo čisto skupaj z oblekico, ker te bi pa res mogla jih 10 kupit. Sem pa jaz tudi ravno včeraj v Massu gledala take super lušne za male gospodične user posted image
Pikica: kako je s tabo? Je  tista sluz izginila. Res bi bilo še malo prehitro za kakšen porod. Kako ste pa nakupovali?
lifcsi: hvala za vspodbudo. sem mislila, da bo že v ponedeljek šla, pa gre naslednji teden, ker nimamo prevoza za domov, prej ko pa po drugi uri. Ne bi je pa rada puščala že kar prve dni tako dolgo v vrtcu.
Kje pa je Renan? že dolgo se ni nič oglasila
Dude: kaj so vaši tudi sedaj kaj bolj navezani na dude, kot pred časom. Manca je par dni čez dan ni imela nič. Včeraj je bila bolj tečna pa sem ji jo dala in danes je cel dan spet z dudo v ustih hodila naokoli

Manca je pa nocoj prvič spala vstran od naju. Je pri babici v spodnjem stanovanju spala. Zbudila se je samo dva krat in takoj zaspala nazaj. Je pa kar med spanjem babico klicala ne pa mene user posted image . Meni je pa bilo tako hudo. Najbolj takrat ko sem šla spati in je ni bilo v poslici user posted image . Sem pa vesela, da je tako lepo spala, sedaj jo bom za lažjim srcem dala k babici, če bi bilo potrebno.

Hvala vam punce, da mislite name user posted image Mi zelo veliko pomeni.
NA nuhalni je pa bilo svetovno. Pri manci nisem bila in mi je zelo žal zato. Malega pikeca sva gledala tudi v 3Dju in je zgledalo ful dobro. Tudi 3D slikico sem dobila user posted image .

Tako,sedaj bom pa končala roman.
Pa da se še malo z Liju po mesangerju pomenim user posted image

lepo bodite





< Sporočilo je popravil bobika -- 31.10.2007 21:17:32 >

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 22:42:15   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeer!

Nimam kaj počet pa visim tule gor. Mularija spi, user posted image  je šel na eno večerjo (bohve kdaj bo domauser posted image ), jaz pa čakam Monka, potem se pa pospravim spat.

Zadnji dve noči sta biiiiistveno boljši kar se tiče vstajanja. Upam, da bo počas začela nazaj spatuser posted image . Pa tkooooo je bilo luštno 2 meseca, ko ponoči sploh nismo vedel da imamo otrokeuser posted image .

Lovro zadnje cajte nekej štrajka pri spanju - ponoči na srečo ne, ampak zjutraj bi pa ob sedmih vstajaluser posted image ! Pa vse bi še šlo, če potem ne bi bil tečen kot user posted image . Dnevno spanje je pa tudi katastrofa - po 1h ima (kao) dovolj! Včerej je bil tako prekurjen ko je vstal, da sem ga dala v dnevno na kavč in mu rekla nej še malo počije - je pa po 2 minutah zadrnjohal še za dobro urco! Pa še potem smo ga zbujal. Ampak v svoji postli pa on že ne bo spal!

Ana bi pa tud najrajš spala po 5x na dan po 20 minut! PODN! Včasih je popoldansko rundo odspala ornk - ene 3 urce, zdaj sta pa po 1h oba aufuser posted image .

Bobika si pa spisala romanuser posted image .  Pa user posted image  za NS. A že veste kaj bouser posted image ?

Duda - jo kar uspešno omejujemo čez dan. Za spanje je obvezna oprema, čez dan je pa ne jemljemo več s sabo in se je navadil da je nima. Kmalu po rojstvu Ane je bil pa živ obup! Cel ljubi dan se je drl duuudaaaa, duuuuudaaaaa...user posted image ! Pa po pravici povedano se mi zdi že čisto "prevelik" da bi se mi okrog šetal z dudouser posted image . Že tako zgleda velik za ene 3 leta, pa se še v vozičku vozi (pa vedno rajšuser posted image user posted image ), pol pa še z dudo v ustih... Ne-ne!

Fiona - a ti resno kupuješ čevlje tako, da povsod pašejo zravenuser posted image . Pa ne mislim nič slabega - tud pri naših dveh mora bit večinoma vse usklajeno - od štumfov do slinčkovuser posted image , ampak pri čevljih se pa ustavim! Pol ima lahko deset parov doma - kam pa pridemo?! Mi jih bo prerastel prej kot ponosil!

Dežna oprema - škornji in pelerina. Dežnik po mojem še ne pride v poštev. Gremo pa ven tudi v dežju. OK če ravno lije potem ne, drugače pa ni ovir. Se mi zmeša, pa mulcu tud, bit cele dneve notri!

Taši user posted image  za prijateljico! Bodi vesela, da jo imaš! Glede plačila pa... Na njenem mestu bi ti verjetno naredila enako ane. Nekako ji boš že povrnila! Če bi ji "podtaknila" denar bi bila sigurno užaljena! Ti samo uživaj - verjemi, da si zaslužiš!

Pri "majčicah" me boš pa bolj težko najdla - nimam kaj preveč volje se javljat tam. Nekak se mi zdi, da so ratale fuuuul zaprta "klika"user posted image . Mah ne vemuser posted image .

A te pri slingu kaj moti blago? Meni se zdi, da pri tem "turškem" položaju Ano blago zareže direktno čez obrazekuser posted image . Pa kakorkoli naštimam ni OK. No sej tamala se nič ne pritožuje - uživa ko gospa v razgleduuser posted image .

Pa za presenečenje glede spanja tudi samo user posted image ! Kakšna je bila pa potem noč? Upam da niste že navsezgodaj začel "žurat"user posted image .

Tinka kok maš luštno pupo!!! Zmerej se zagledam v tiste njene veeeeliiiiike očkeuser posted image !

Sem pa tudi jaz zadnjič mogla tamalo že ostrižt! So ji šli laski že fuuuuul na oči. Pa sem probala najprej s špangicami, pa ima tako mehke laske, da je vse zdrsnilo dol. Tako da so škarjice zapele - mal je zafušanauser posted image , ampak jo malo na roke počešem, pa se ne vidi! Itak pa ful hitro rastejo!

Pikica* a sta fajn zapravljala? Kolk je bilo pa danes gužve goruser posted image ?

Naš mulo se je pa kooončno navadil pospravljat igračeuser posted image .  Sem imela že poln kufer tega, da sem zvečer najprej 10 minut igrače spravljala skupaj! In zdaj že par dni veselo zvečer pospravlja, zmeče kocke v škatlo, parkira vso gradbeno mehanizacijouser posted image , pospravi knjigice... Malo pomoči še rabi, ampak drugače je pa ful zagnan - no sej itak nima več izbireuser posted image .

Tako lepe praznike še naprej! Jaz grem pred TV!



(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Januarke 2006-2
31.10.2007 23:58:14   
Anonimen
Juhej, jaz sem tko vesela, da sem vas Trnuljčice mal zbudila iz spanja!user posted image No, zdej spet z užitkom pridem sem prebrat, ker vidm, da je vsak dan kaj zanimivega.user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Taši user posted image   za prijateljico! Bodi vesela, da jo imaš! Glede plačila pa... Na njenem mestu bi ti verjetno naredila enako ane.

Ja, to je pa res. Jaz tudi ne bi mogla vzet denarja. Imaš prav. Sicer mi je še vseeno neprijetna situacija, ampak slej ko prej ji bom lahko tudi jaz vrnila pomoč. Ko bo ona imela svoje otroke in bojo moji že malo večji, če nič prej.user posted image Sej meni je najbolj zoprno to, da sem se sploh znašla v situaciji, da sem morala zaprosit za tako pomoč, če ne bi se mi še kej zaredilo.user posted image Pa en tak bad filing imam, kot da sem jo izkoristila, čeprav obe veva, da to ni to.
A veš da pri slingu me pa res moti tisto blago. Tko nekak čudno pride. Ali mu prekrije obraz in moram rob blaga dol tiščat, ali je pa na eni strani prenizko. No, samo kar gre in mali ful uživa tkole not. Pa sej še mal, pa ga bom lahko na boku nosila pa nogice ven, tko kot sem Špelo. Tisto bo pa zakon.
A tko je to pr majčicah? No, sej jst tud zdele mal pr julijkah štrajkam. So me dale kar na ignore user posted image , pa kaj se čem pol vmešavat... Sicer ni blo prvič, pa niti ne vem, zakaj sem vedno nekak vztrajala in rinila nazaj. Zdej bom pa še vidla.
Noč je bila pa presenetljivo dobra. Jure je spal do malo čez 7, Špela se je pa ob 00.20 zbudila za flašo mleka spit (verjamem, da je bla res lačna, ker ni navajena tko zgodi zaspat in ji je mal hrane manjkal), popila mleko, hotla še mal afne guncat, ampak se je v 5 minutah umirila in kar hitro zaspala nazaj, spala pa skoraj do 8h. Luksuz, res. Ko bi le pogruntala, kaj sem tazga nardila včeraj, da je to ratalo.user posted image
Igrače pa naša mula še ne pospravlja samostojno. Pa se mi tud zdi še premajhna za to, tko da čestitam, da Lovro sam pospravlja tkole.user posted image Midva jih še vedno pospravljava zanjo, samo mora pa pomagat, to pa.

Pikica, upam, da še nisi rodila.user posted image Sicer bi pa verjetno sms dobila, če bi, a ne? Upam, da je blo v Ikei fajn. Sem po radiu poslušala o zastojih od Šentilja proti Gradcu, tko da je verjetno dans pol Slovenije rinlo gor in je bla gužva, ne?

Bobika, super roman!user posted image user posted image Kar se pa dud tiče, jih ima pa Špela samo še za spat, pa če je kaj ful utrujena ali ekstra tečna, da res rabi malo tolažbe, jo mogoče dobi. Presodim po občutku. Drugače bi ona dudala non stop, samo sva ji razložila, da je duda samo še za pančat in zdaj to ona ve. Popoldne, ko hoče it spat, prosi za dudo (oz. obvezno rabi dve), pa zvečer ju dobi. Ko se zbudi, ju pa noče takoj dat, da ju pospravim, ampak zdaj sem se tudi jaz že naučila, da se rabi še malo pocrkljat in razbudit, pa mi ju potem sama prinese, da pospravim.
Kako pa to, da sta se odločila Manco dat spat v spodnji štuk? Drugače pa čestitke, da je tako brez problemov šlo skozi.user posted image Midva sva pa glih dans na poti domov (smo šli po grobovih in k mojim, potem pa še njegovim na obisk) debatirala o tem, da najina otroka ne bosta šla nikamor prespat, dokler ne bosta toliko samostojna, da bosta vse osnovne potrebe sama lahko opravila (se umila, šla na wc, si vzela kaj za jest, če bo treba itd.). Drugače pa samo, če bova tudi midva zraven.

Katja, me veseli, da je Matic že skoraj čisto ok!user posted image Srečno pot jutri!

Rahelca, probaj Sari delati na 2-3 ure "savno" v kopalnici. Mogoče ji bo pomagalo. Pa user posted image

Lifcsi, mi smo Špeli dežni kombinezonček kupili na ebayu. Saj bom morala počasi kupiti večjega, samo bom najbrž kar na pomlad počakala.

Tako, počasi se bom spravila spat. Se beremo jutri, če bo katera sploh gor. Nam so za jutri samo še Žale ostale. Smo jih hotli obiskat že včeraj, pa je deževalo in smo se prisiljeni jutri totalno gužvat. Pa saj bo že, imamo čas, vreme bo pa tudi lepo.user posted image

Nočko.


(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Januarke 2006-2
1.11.2007 17:43:12   
Rahelca
Najprej hvala vsem za nasvete. Saro sem namazala s kremo Materine dušice od justa. V kopalnici pa ne morem delat vodne pare, ker nimamo vrat. Ko sem še bila sama, sem jih odstranila. Itak sem živela sama, pa se nisem imela pred kom skrivat. Zdaj mi je pa malo žal. Ampak po toči.....Sara je že bolje, hvala boguuser posted image .

Sem pa pozabila povedat, da ko smo bili v Prekmurju, sva imela s seboj mojo nečakinjo. Pri njej (v posebni sobi) je Sara prespala noč. In spala je do pol devetih!!!! Večer prej sva šla z mojim v Diano na kostanjev pire. Tako nama je bilo čudno. Potem pa sem celo noč prisluškovala, če joka. Pa itak, da ni jokala.... In tako sem preživela noč brez nje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?