|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
23.10.2007 22:12:06   
tinkamiška
Zdejle vam samo lahko noč zaželim...pridem jutri kej počvekat. Dopoldan imava z Izo zobozdravnika, pa se potem kaj javim.

Lepo spančkajte!

Sem vesela, da ste se javile tudi tiste, ki se malo manj pogosto javljateuser posted image

Nočko!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Januarke 2006-2
23.10.2007 22:56:08   
shooo
jutri imam veliko dela tako da se vam še  danes oglasim.
PRVO VAS OPOZORIM NA VIRUS ki se prenasa prek msn-ja. če dobite kakšne fajle po msn ki naj bi vsev+bovale fotke ali nekaj z myspecea NE ODPIRAJTE!!!mi smo ga namreč danes fasali in se je m. celo popoldne trudil da se ga znebimo.se je že razpošiljlal na naslove iz adresarja.user posted image user posted image

BOBIKA: mi smo bili na ns pri dr. franiču. v rogaški. so zadovoljni. predlani smo bili pri dr. strahovi ker franič še ni imel licence. na to smo bili pri njemu na samoplačniški morfologiji z nežico (ker sem jaz obupavala nad mojim giničem ki ni pisnil ne bu ne mu samo da je vse o.k. meni pa to ni bilo dovolj.) in smo bili full zadovljni.tako smo se tokrat odločili da greva kar k njemu.
sedaj bi se naročila še na 3D.verjetno bomo šli na ptuj. rada bi da gre naža zraven.
a-ha. slikic ne postavim ker sem na firefoxu. in bobika, če jih pošljem k tebi na mail bi jih postavila za mene?

RENAN pri nas so na pohodu sami rusi. imeli smo na ogledu ene italijane ampak mislim da je vse to predrago za njih. tile rusi so pa pakleni.imela sem sicer 6 različnih na ogledih, sedaj sem malce spustila ceno in sva se s tipom zmenila v pol ure.včeraj. danes sem ga peljala k odvetniku in tudi tam smo kočali v eni uri. pa še vse stroške bojo oni krili. prodajali smo pa 5 mesecev.oz. 5 mesecev je zunaj visela tabla z mojo telefonsko.nobenih drigih aktivnosti... upam da tudi vam čim prej zlaufa!
KORNELIJA, nežec je pravi nagajivec. ful se rada smeji čeprav jo nasmejano na fotkič zelo težko dobim.oz. kadar se nesmeji izgleda nekako žalostna.sicer je pa dobra volja. ima svoje krizne momente ki pa hitro minejo.takrat pomaga cartkanje ali kakav.

sori moram vam še en biser prijavit:
pred kakšnim mesecem se je neža pokakala med tem ko sta se za m. kopala. (mene je že tu skor pobralo ko sem ga gledla kako nag lovi kakece venuser posted image user posted image user posted image ).drugi dan jo vprašam  da kaj je pa plavalo včeraj v bani zraven nje in matijeca. pa reče "kakec" ja kdo se je pa pokakal v bano? ona pa opali "tija" (matija) in se začne ful smejati user posted image user posted image user posted image .

eto
lako noč






_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 0:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Tašiuser posted image , Iza gleda slkice in pravi: Lej Pela, lej Lule!user posted image
Sploh si ne morem predstavljat, da te ta dva user posted image user posted image jezita, tukaj sta taka angelčka!user posted image

user posted image user posted image user posted image Iza, cuker mali.
Ja, sta angelčka. Kadar sta pa hudička, ju pa itak nimam cajta slikat, tko da tega res ne morte videt.user posted image

Bobika, sam da si ok!user posted image Ti ful hitro mineva, a ne? Meni je šlo s svetlobno hitrostjo.
Joj, sej zdej mam kar slabo vest,da vas tuki strašim z mojimi zgodbicami, samo klinc, morte tud mal realno gledat na stvari, da vas ne bo tko vrgl.user posted image
Aja, smejala se ne bom pa čist nič, ko se boš ti prebijala čez začetke z novim članom. Že zdaj vem, da mi bo hudo zate (in pikico* in shooo in ostale, ki bojo šle čez to), ker bom vedela, kaj preživljate in bom sočustvovala.

Shooo, super za hiško!user posted image Aja, pa tale "JUHA" je res svjetska!user posted image user posted image

Kornelija, kako mi je to znano, da je zanimivo točno in samo in nič drugega kot tisto, kar ima nekdo drug. Tako je pri vseh obiskih bratrancev, prijateljic in tudi Juretu takoj spuli vse igrače. Kaj me še čaka.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 7:58:48   
fiona apple
Dobro jutro,

Taši :ti si pa res fenomenalna- ob pol enih še za računalnikom.  Kaj nisi nič zdelana, ko cel dan z malima "boriš". Jaz imam samo eno in še to samo popoldan pa sem ob destih zvečer že čist crknjena. Sta pa Špela in Jure ful lušna. Si pa predstavljam, da je Špeli sigurno na momente težko, ker ni več sama. Po moje zaradi tega ta jok in trma še bolj prideta do izraza. Čeprav sta tudi pri Eli (in vseh drugih otrocih) trma in jok del vsakdana.
Naša Ela tudi ful uživa v vrtcu (podna sitzuacija kot pri Sari), pa je bilo tudi mene ful strah, kako bo, ker je najstarejša. Pa se mi zdi, da ful lepo napreduje iz dneva v dan lepše govori- tako da ni panike, da bi se razvoj pri otroku upočasnil, če je v skupini z mlajšimi.

Kornelija: pri nas je enako z igračami: Ela vedno hoče tisto igračo, ki jo ima njen bratranec, on pa tisto, ki jo ima Ela. Sta se zadnjič stepla zaradi ene ušive kape. Pa sva jima s sestro dali štiri različne kape, da bi izbrala vsak svojo -user posted image . Kljub vsemu pa se imata z Urbanom (bratrancem) ful rada. Naša Ela si pa nikdar ne reče jaz, ampak TI

Tinka : Ela tudi pogosto začne stavek z Lej... Kaj so srčkani s tem svojim žlobudranjem...

Joj pri nas je sedaj aktualno:"Mami, kaj je to ?" Zjutraj še preden se orenk zbudi, komaj gleda in in že kaj je to in potem non stop ta isto vprašanjeuser posted image  


Lp/petra


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 8:12:32   
renan
fiona apple: veliko otrok se na zacetku tika, ker posnemajo nas. tudi vladimir govori  vecino stvari v 2. osebi. npr. ge si? (ko se skrije), maš (ko ima dovolj) ipd.

shooo: jaz bi tudi kar takoj prodala, ampak prej morava cenilca dobit, pa se eno zemljo v blizini hise s solastnikom na pol razdelit. ker nas ni doma, se to vse vlece in sploh se nimava uradno oglasa zunaj..

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 10:34:13   
bobika
Kaj so vse druge tako pridne pri pisanju ali me tako počasne, da smo spet na drugi strani.

Fiona Aplle
: sedaj pa resnično upam, da se bo tudi Manca tako dobro počutila v vrtecu kot Ela in Sara. Vsi mi govorijo, da se bo njen razvoj ustavil ali pa da bo celo nazadovala user posted image . Ampak vajini punci mi dajeta upanje, da ne bo takouser posted image
Taši: Ja nas vsaj v realno stanje postavljaš, da ne bo potem prevelik šok, ko ne bo vse tako rožnato. Ti kr jamraj, saj potem boste pa nas poslušaleuser posted image .
Shooo: seveda sem pozabila komentirati za hišo, ki si jo prodala. Seveda čestitam user posted image . Spomini bodo pa ostali v srčku,kot je npisala Kornelija.
Kam na Ptuj pa boš šla. Jaz grem na Ptuj k dr. Rosiču na NS.
Slikice pa mi lahko pošlješ in jih bom z veseljem prilimala gor user posted image
Kaj Neža vaju kliče po imenih?
Hvala za opozorilo glede virusov.
Rahelca: varno vožnjo v novem avtu!
Kornelija: V petek bo uradno 12t ja. Mineva res s svetlobno hitrostjo. Čeprav komaj čakam, da je mimo to kritično obdobje, ker me je res prestrašilo.
NS imam 30.10. Že komaj čakam.
Manca pa ne bo hodila v enak vrtec kot Nino user posted image . Se bosta mogla že na obiskih poigrati user posted image .
Škoda da ni bil Mario prvi, čeprav je drugo mesto tudi zelo, zelo dobro. A že sedaj ima doktorsko pisavo? user posted image . Kaj bo šel medicino študirati?user posted image
Mora biti kar naporno, da Alex išče takšno pozornost pri Mario.
Tinkamiška: so že kakšne nove slikice sobice?
Rija: kam na Hrvaško pa nemeravate? Si videla koliko snega je zapadlo in kakšna burja piha?

Pri nas tako dežuje, da je samo za spančkat še iti. SMa si ponovno privoščili dolg spanec do skoraj devete ure user posted image .
Sedaj pa se moram iti malo igrati z Mancouser posted image .



(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 11:42:39   
orka**
Hoj!

Se samo na hitro malo javim, potem pa grem nazaj počivat.
Sem namreč fasala mastitis.
Aneja ful zvija, ampak nasrečo zaenkrat samo podnevi (upam da tako tudi ostane), jedel bi skoraj vsako uro papol, včasih prespi dve uri. Ne more kakat in se revež zvija in joka. Včeraj zvečer se je pokakal in smo kar dobro spali ponoči, tako da je meni vsaj vročina padla.
Lara je pa sitna za znoret, še dobro da je pri babici, če ne bi se mi zmešalo. V petek je polna luna, pa jo zgleda daje.

Ko pridem k sebi se pa spet javim.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 13:23:43   
tinkamiška
Hojla


tud jaz na hitro, ker rišem in moram še v trgovino, preden grem po ito v vrtec.

Pri zobozdravniku je bilo finouser posted image je lepo držala odprta usta in pustila, da ji zobozdravnica pregleda zobke. je bila pohvaljena, le dude se bomo počasi morali začet odvajat. to bo šepomojem velik zalogaj, ker je odker je v vrtcu, zelo navezana nanjo. je dobila tri štempilkice na roko in jih potem ponosna kazala v vrtcuuser posted image

orka**, joj, žal mi je za mastitisuser posted image , to pa mora fejst bolet...a lahko dojiš zdej? da boš hitro spet zdravauser posted image

bobika, tudi jst sme vesela, da si redu, me je že malo skrbelo, ker se nisi javljala. Jst pa sem skoraj sigurna, da se bo manca fino počutila v vrtcu, ker je že tak karakter, da se zna lepo igrat in ji bo po mojem kr pasalo, da bo lahko še za koka poskrbelauser posted image pa mislim, da ne  bo nazadovala, ker se bodo tud z njo ukvarjale...saj pri nas v vrtcu je tako.
poslikala sem eno celo steno, zdej me čakajo še tri, malo je že vsaka posrisana, ampak je še kr veliko dela. bom prilepila kakšno slikico v album.

Petrauser posted image , ja prav lušni so ko žlobudrajo in jst sem velikokrat tako presenečena, ko izusti kakšno besedo ali stavek, ki ga prej še ni...se mi zdi, da zdej res hitor napredujejo.

joj šibam zdej, vse lepo pozdravljam, zvečer ap šekej napišem.

lepo se imejte!

tinka




_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 17:34:45   
shooo
ojla,
komaj sem jo sparavila v horizontalo. smo morale iti z vozicko za 20 minut da je zaspala...user posted image user posted image

BOBIKA,  ne spomnim se točno kako je bilo onemu stricu s ptuj ime. moram malo pobrskati.
neza pa naju kliče kako kdaj. matija je ponavadi tija in redko tata. jaz sem mami, mama če se ne oglasim na drugo sem pa kar ines.babice kliče po imenih  ker so same tako hotele dedeka sta pa eden je dida, drugi je pa gungi kar naj bi bilo goran.
RENAN, GLEDE CINILCA mi smo hišo prodali za več kot 2x več kot je bila ocenjena. to ti je tak.no , saj boš videla. pri nas je res tako da hiša ni nevem koliko vredna. je sicer velika samo 30 let stara.pri nas je predvsem pomembna lokacija, ki pa je resnično zakonska. čakali smo kupca ki mu bo to pomembno.


Taši, ti nas kar počasi pripravljaj na prigode..
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 18:15:49   
Anonimen
Fiona, seveda sem zdelana.user posted image Kot bi tank zapelu čez mene.user posted image Sam zvečer, ko mularija končno popada (Jure težko da pred 23h, pa raje še kasneje), jaz rabim še mal cajta za relaksacijo, da sploh lahk zaspim. In to je RR.
Jaz tudi mislim, da je Špela zato bolj tečna in zahtevna, ker vseeno malo konkurence čuti zaradi Jureta. Samo kaj češ, tako je. Pa saj bo najbrž bolje, ko se bo lahko igral z njo. Še nekaj mesecev.user posted image

Orka, bogica z mastitisom.user posted image Upam, da se hitro pocajtaš.user posted image user posted image user posted image A Laro babica čuva dopoldne?

Rahelca, miljonkrat hvala za DVD!user posted image user posted image user posted image Dobila danes.



(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 20:31:30   
Ovnica78
Čer!

Se še jaz malo javljam po dolgem času. Utrujena sem sto na uro, tako, da komaj čakam, da padem v posteljo. Vas samo na hitrco malo pozdravim!

Fiona Tin ima isto foro. Cel dan poslušam njegovo vprašanje: "KA TO?" Pa ne naveliča se in ne naveliča. Vse hoče vedet kaj je od jutra do večera.

Ima pa še eno foro zdaj, veliko manj prijetno in sicer, fazo polivanja. Non stop mi kaj polije in to nalašč. Vzame kozarec s sokom in ga kar tako za foro zvrne na mizo. Sploh ne vem več kaj naj naredim user posted image . Vsak dan moram menjat prt na mizi v dnevni sobi.Ima katera kakšno idejo? Jaz se tolažim s tem, da gre verjetno samo za fazo, ki bo minila. Upam, da imam prav.
Kornelija super za izvide user posted image !

Bobika sem vesela zate, da se dobro počutiš!

Shooo super, da boste imeli par in za prodano hiško!

Tinka ful si lepo okrasila Izino sobico. Svaka čast!

Tašonka ti se nam boš pa še smejala, ko boš iz tahujšega ven mi bomo pa šele noter padli user posted image . Kakšna cukerčka sta na fotki, ki si jo prilepila!

Orka sočustvujem s tabo zaradi mastitisa. Sem ga imela pri Tinu kar 4x zapored, tako da vem, kako grozno je! Upam, da boš čimprej boljeuser posted image !

Rahelca varno vožnjo!

Rija upam, da uživate na morju!

Renan tudi vam želim ugodno prodajo hiše!

Tak to bo vse za danes. Grem v horizontalo!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 24.10.2007 20:32:38 >


_____________________________

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Januarke 2006-2
24.10.2007 22:29:48   
shooo
uuu ORKA sem spregledala da si fasala mastitis. hudo! upam da se čim prej pocajtaš.user posted image

oVNICA saj ne da bi ti kaj veliko pomagalo samo lahko bi umaknila prt. mi jih sploh nimamo odkar je neža pri mizi. sicer nič ne poliva samo bi itak morala menjati vsak dan. zguba cajta. polivanje bo pa minilo do ...šole -garant!


lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 8:57:01   
Rahelca
Tašonka: meni pomeni največ, da so ljudje okoli mene srečni. Upam, da bo Špela uživala.
Pikica: šele sedaj sem prebrala, da je Tašonka že dobila DVD. Izgleda, da po Ljubljani potuje dalj časa. Če še danes ne boš dobila, ti pošljem novega. Sem preverila naslov in je pravi. Javi mi kako in kaj.

Tinkamiška: včeraj si me zelo zelo osrečila. Sem dobila pošto. Sara spi s Pujso pepo. Danes ti pošljem eno malenkost v zahvalo. Res hvala.

Bobika: glede Mance se ne sekiraj (saj vem, da se boš vseeno malo). Meni je bilo zelo težko, ko sem izvedela, da bo Sara najstarejša. Ampak sedaj se je izkazalo, da je super. Ker nihče še ni hodil, so Saro pošiljali po vse stvari. Naučila se je samostojnosti. Skrbi za manjše otroke, jih boža in jim daje za jest. Resnično sem vesela.
Danes imam govorilne ure, saj vem, da bom zrastla od ponosa in zanosa.

Rija: uživajte na morju. Mi bomo v Prekmurju, zelo na tesnem bomo s časom. Urediti moramo grob, opraviti 4 obiske in to je to.

Ostale pa uživajte, vse sem prebrala, pa si nisem vsega zapomnila.....

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 9:13:01   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Rahelca, sem vesela, da si veselauser posted image , pa da je bila pujsa Sari všečuser posted image Pa res ti ne bi bilo treba pošiljati ničesar veš, si mi toliko dvdjev poslala, da ti bom do konca hvaležnauser posted image

Danes je pa pri nas tak vlažen mraz zunaj, se hoče sicer nekaj sonček kazat, ampak zgleda, da je bilo ponoči mrzlo...mi ni nič za ven it.

Ovnica, Iza je tudi parkrat poskusila z polivanjem, pa sem ji enostavno vzela kozarček ali šalčko. Namenoma ne poliva več, ali pa mogoče še bouser posted image Se pa takrat, ko je polila, nisem nič razburjala, sem ji povedala, da se to ne dela in ji vzela šalčko in rekla, da jo dobi, ko nebo več polivala. Seveda se ji kdaj ponesreči in polije, pa potem takoj začne vpit, "blisat, blisat!"user posted image

Iza še nič ne sprašuje "kaj je to?", govori pa ves čas, tako, da moraš bit ves čas pozoren kaj pove, se hoče pogovarjat in vztraja tako dolgo dokler ne ugotovimo kaj je povedala.

Taši, bi morala kakšno knjigo brat, bi prej ratala zaspanauser posted image Jst vedno, pri meni to pali. Ampak ne kakšne napete knjige, ki je potem ne morem nehat bratuser posted image

Bobika...12t je že? To gre pa res hitrouser posted image

Lepo se imejte...

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 15:00:02   
bobika
Da nas ponesem na prvo stran user posted image

Punce jaz se počutim tak slabo. Zopet sem malo krvavela. Kljub jemanju tablet. Po drugem obisku wcja je bilo ok, tako, da nisem šla k ginekologu. Tudi sedaj zgleda vse ok.
Se opravičujem, da tukaj smetim temo z nosečniškimi težavami, ampak, vas sem najbolj navajenuser posted image .

Ovnica
: ja mi tudi sploh ne uporabljamo prtov. Zanalašč, se že dolgo ni zgodilo, da bi polila, se pa seveda kdaj pa kdaj zgodi.
Orka: boga. Čimprej porihtaj mastitis? Si na antibiotikih?

lepo bodite


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 15:07:09   
bobika
Pa še slikica, kako Manca prebira pravljice medvedku user posted image
user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 15:59:46   
A & T
Kakšna lepa slika Mance, ki bere (gleda) knjigo. Zgleda zelo odrasla.

Ostalim lepe pozdrave.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 16:49:47   
alenkica
Bobika: Upam, da ni kaj resnega, ko krvaviš. Jaz ti priporočam, da greš na pregled k G. čisto preventivno. Čimprej se pozdravi.
Manca pa je že cela punca ko prebira pravljice.

Kornelija: iskrene čestitke za izvide, sem presrečna, da je vse v redu!!! Le tako naprej.

Tinka: prekrasna sobica, ko bi le jaz imela toliko daru za risanje in oblikovanje. Res super sobica.

Tašonka: kako pa ti mali spijo ponoči ali ''razgrajajo'' samo podnevi? Sta pa res srčka, Špela ima pa tako lepe kodrčke, Jure pa je ful smešen, ko tako začudeno gleda, češ, kaj ta dela. user posted image

Jaz pa sem danes kupila Juretu na tržnici prekrasne zelene nogavičke in spredaj imajo narisan kot nek obraz in skorja iste tačke. Kupila sem mu še ćžametne hlačke in hozentregarje. Je bil tak jok, ko sem mu jih poskušala dat gor, sem poskusila kasneje pa ni bilo več problema in zdaj jih ima čisto rad. Je pa ful smešen v njih.

Vsak dan izgovori kako novo besedo, včeraj pa me je zelo razveselil. Me je mama klicala v spodnje stanovanje in je Jure ponavljal za njo: ''LENKA''. Sem bila prav v devetih  nebesih. user posted image

Ko bom imela več časa prilimam kako slikico. Lepo se imejte!





(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 19:11:13   
pikica*
Orka**, samo na hitro (ker sem danes čisto zmahana, Zoja pa sitna za znoret). Glede mastitisa. Ravno danes mi je ena rekla, da ga je tudi sama fasala in je dobila nasvet od svojega očeta (zveni malce kruto, ampak je bil učinkovit). Rekel ji je, da pri kravah (user posted image ), ko fašejo mastitis, ves čas dajejo teličke na vimena, da čim več sesajo. Potem si je tudi sama malega dala gor in ga non stop dojila. Je bolelo, mali se je zmrdoval, ampak je učinkovalo.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Januarke 2006-2
25.10.2007 21:20:34   
rija
Ovnica: naš sicer ne poliva namenoma, je pa ful haklik, če mu kaj iz dude steče in gre takoj v predal s kuhinjskimi krpami, pa pravi, bisa, bisa user posted image  vmes pa še en ali dva ojojojojojjjj......user posted image user posted image

Orka: pozdravi si sisike čimprej user posted image

Bobika; ti pa le stopi do G...sicer ne vem, kaj razen spazmeksa ti bo dal, ampak vseeno....

RAHELCA: vas pa čakamo na obisk, ker ne gremo nikamoruser posted image   je napovedan dež za cel vikend, pa ne vem, kaj si bomo začeli tam v eni majhni hotelski sobi toliko časa.....user posted image  se bomo šli kak dan tukaj kopat, pa na kakšen že dolgo obljubljeni obisk bomo šli....pa RES VAS PRIČAKUJEMO. Eno urico pa si lahko odtrgate....

No, tudi naš mladiček je spregovoril, sicer po svoje, ampak ponavlja pa vsako besedo, pa ful si stvari zapomni in jih povezuje....včasih me prav preseneti user posted image


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 12:57:52   
renan
Pozdravljene!

Vračam nas na 1. stran. danes nisem ravno razpoložena za čvekanje. že cel teden imam vročino, no na srečo se tega ni noben od mene nalezel-karkoli že  je ta moja bolezen. delo mi noče zalaufat. sem si vse predstavljala veliko lažje...user posted image

še dobro, da je vladimir ves teden zelo priden in veliko spi. tudi pri nas je vsak dan kakšna nova beseda na sporedu. trenutno me jezi s PUSTI, ko mu hočem kaj vzeti ali držati.user posted image

shooo sem ti napisala ZS glede hiše, da ne bom tukaj gor težila s tem.

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 15:28:54   
fiona apple
Ovnica 100%-no, da gre samo za fazo. Še nobenega velikega otroka nisem videla, ki bi nalašč polival. Zaradi takih malenkosti se ne splača obremenjevat, čeprav verjamem, da ti je zoprno kar naprej s cunjo hodit za njim.
Naša Ela je zelo redoljubna. Ona kar naprej nekaj čisti in komentira: "puca, puca". Vsako smetko, ki jo najde, mi jo prinese pokazat, ko ji zvečer pred kopanjem sezujem nogavičke je pa itak čist zgrožena, ko najde med prstki kakšno nitko od nogavičk:"Mami, lej smeti:"- in vsako smetko pobere izmed prstov preden gre v banjico.

Taši: Jaz sem tudi mnenja, da bomo mi morali podobno dajat skoz kot ti sedaj- oz. se mi zdi, da bo morda za naše otroke še težje, ker so tako dolgo sami. Mene je res strah tega lubosumja. Takrat bosta tvoja dva že ful navezana eden na drugega in se bosta veselo skupaj igrala. Takrat ko bomo me jabrale, boš ti lahko že veselo rekla: "Hvala bogu, da smo to že dal skoz.

Bobika: Mene tudi skrbijo te tvoje krvavitve. si tudi pri Manci krvavela? Kdaj imaš NS? Držim pesti, da se vse dobro izteče. Kar se tiče Mancinega vtrca se nič ne sekiraj, ker ji bo pravgotovo super. Imam občutek, da se bo ona hitro navadila (ko jo opisuješ se mi zdi zelo družabna punčka) in bo zelo rada hodila v vrtec. Vrtec ji bo v smislu razvoja prinesel samo pluse, čeprav o najstarejša- nič se bat.

Orka, Renan hitro se pozdravita.

Včasih se mi zdi Ela bolj domiselna, kot sem jaz in s temi svojimi "Kaj je to?" samo preverja sebe, če pravilno ve. Mi je zadnjič kazala slikico tigra, ki je v roki držal nekaj podobnega kot darilo in me sprašuje: Kaj je to?
jaz ji odgovorim :Darilo. Ona me začudeno pogleda in odide s knjigico v dnevno in si ogleduje slikico. Pa spet pride in ponovi vprašanje, jaz pa njej odgovor. Pa ji nekako ni bilo prav in spet odide s knjigico. Pa spet pride k meni mi pokaže slikico in reče: Mami to je zmaj.
Res je bil papirnat zmaj- vendar sem to dojela šele, ko mi je ona povedalauser posted image

lep vikend,
Petra

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 15:32:52   
fiona apple
Ojoj, jaz tako hitro tipkam, ker se mi ful mudi po malo, da je vse polno napak. Se opravičujemuser posted image .

lp/petra

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 15:35:53   
fiona apple
ojoj, jaz tako hitro tipkam, ker se mi  ful mudi po malo v vrtec- pa je polno napak.user posted image - se opravičujem
lp/petra

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 16:03:09   
Ovnica78
Ojla!

Sam na hitrco.

Jutri z možem odletiva v London za tri dni. Po eni strani komaj čakam, po drugi mi je pa ful hudo, ko pomislim, da tri dni ne bom videla Tina. Prejšni petek sem ga prvič pustila za čez noč pri moji mami, pa je blo čist vredu, tako, da sem malo bolj pomirjena. Ampak ne čist. Tin se namreč ponoči še vedno prebuja.

No nazaj prideva v torek. Pa upam, da bom zdržala in da bom tako zaposlena, da ne bom imela kaj preveč za študirat na Tina.

Glede polivanja, ja saj je Tin tud tak, da vsako smet nese v koš in non stop bi kaj brisal, sesal in pospravljal. Ampak ni pa večjega užitka, če kaj polije.
Mizo v dnevni imam stekleno in mi je zoprno kaj polagat nanjo, če je brez prta, zato ga še vedno dajem nanjo. Pa še če je prt malo skrijem stvari, ki so pod mizo pa ravno ne spadajo tja, zgleda malo bolj pospravljeno user posted image .

Zdaj pa šibam kosilo do konca nardit. potem bo pa treba pakirat. Ne utegnem nič komentirat. Se mogoče še zvečer kaj oglasim.

Renan  pozdravi se user posted image !!!

_____________________________

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?