|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2007 8:40:22   
Nenya
Eya, super si tole prenovila, prav poživi.

Marelica, vaša P je imela verjetno PMS, ker take izjave so pa čist mimo, vsak se razvija po svoje, na koncu vsi hodijo, govorijo, sami jedo in ko je čas za to znajo dat dojenčku flaško v ustauser posted image user posted image .

user posted image user posted image za Kristjana in da se je znebil gipsa.

Evo, spet nas vlečem in globin. Danes je dež in ne bomo mogle ven, to mi je ful grozn, ker pri nas sta obe ful radi na zraku. M se znori, vse prešnofa in se umaže zato pa pol ni problem it spat, da lahko vsaj skuham. B pa itak ponavad ful boljš spi na zraku.

Sploh nimam idej za kosilo danes, kaj bo pa pri vas kaj?

No M me že kliče, se je zbudila.
Grem

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2007 9:35:12   
Marelica
Ja, Eya, res si se potrudila. Kot vedno!user posted image  Naši statistiki lahko dodaš Dominikov RD: 26.8.2007, kil pa ne bi, ker se bo statistika z njimi preveč zabasala.user posted image

Eh, Nenya, mislim, da našo zdravnico bolj mena matra (je že bolj v letih). Saj sem si mislila svoje.... samo, take izjave pa kar malo prizadenejo.

Danes prideta moja mama in oče, tak da bomo že nekak dali skoz ta turoben dan. Je pa pri nas čisto isto, kot pri vas, Nenya - zunaj smo vedno bolj pridni. No, na žalost pa Netman danes popoldne in še v noč dela, tak da bom mela naporen večer. Danes smo že imeli tako noč, da nisem nič prav naspana. Pa še zdaj Dominika skoz nekaj ščipa v trebuščku.user posted image

Za kosilo je pa mami golaž skuhala in ga prinese zraven.

Lep dan kljub dežju!

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2007 12:25:31   
alička
user posted image  redno nas najdem na drugi strani...

Marelica, tale p.je pa res imela slab dan, nič kaj prijazna ni bila, bi tudi mene prizadelo, sploh pa se mi Katrainca zdi daleč od debelega otroka,  vsaj po slikicah, pa tudi če bi bila se to malo drugače pove, a ne. Za dojenčke pa tako vse vemo, da jim prav nič ne škodi malo "zaloge", ena bolezen ali prehlad, pa bo še prehitro višek šel.

Tudi midve z Živo nisva nad vremenom prav nič navdušene, ta teden smo celo vsi skupaj, tudi oči, doma popoldan, tako da nekako mine.

Je bila pa pri nas noč Lunatična, pa še kašelj jo je prebudil. Sem jo vzela ob 2h k sebi v posteljo, pol se je pa šele žur začel. Kar nekaj se je premetavala pa stokala. Ob 4h se imela vsega polhen kufer in sem jo preložila nazaj v njeno posteljico in je v trenutku zaspala ko polh. Ne vprašajte me, kako sva ob 6h vstale za vrtec in službo user posted image . Komaj čakam, da zaključim tale dan in da se odpeljem domov...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2007 14:12:40   
mojčika
Hojla punce, sem le prišla do računalnika.

Maychika še tukaj čestitke, bodite zdravi, sestrici pa se naj imata zelo radiuser posted image

Vidim, da je ta teden vsem pestro, meni se meša, v šoli je za po....user posted image , še vedno smo pri starših, pa se vsak dan nekaj zaštrikamo in gre vse narobe, ma res ne vem, če sem ta teden uspela eno stvar narediti prav. Luna, spet teta M, razočaranje, utrujenost, stanovanje v takem razsulu, da se ne da povedat, za povrh pa se mi je MM opekla na kaminu, joj kako smo jokali, meni se je srce ustavilo. Sekunda, pa je bilo. Mene je videla, kako sem šla naložit drva, zazvoni telefon, šla sem v kuhinjo in mala je šla nalagat drva, samo zacvrčalo je. Potem pa mi ni pustila hladiti, kričala je je kot ne vem kaj, v ambulanti mi je že bruhala. No vseeno ji ne bo hudega, rana se lepo celi, možek vsako jutro vestno prenaša dretje in previja.

Moram pa jo pohvalit, zdaj pa res spimo, nič prav nič več uspavanja, spi do jutra, sama v svoji sobi.

Za nazaj vas bom kaj prebrala, zdaj imam teden počitka, sicer ob popravljanju ogromnega kupa nalog, a bo že, upam, da mi bo uspelo narediti tudi kaj za v naprej, še bolj upam, pa da gremo čimprej spet domov.

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2007 14:40:26   
*zvezdica*
O "brezdomka" mojčika se pa res že čist predolgo nisi javila.

Ja božica MM, da jo je takole skupila. Otroci res še ne znajo biti previdni potem je pa lahko hitro ajsi. Upam, da se rokica hitro pozdravi pa da je ne bo bolelo preveč.user posted image
Upam tudi, da vam hitro popravijo vse v stanovanju, da se vrnete spet nazaj v svoje gnezdece.


Alička super ime "Lunatična noč"...tud pri nas gre večkrat za ta pojavuser posted image

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
26.10.2007 22:22:04   
ksenija.
Halo, po napornem dnevu, ko sem kar peglala, pa prala pa pucala, sem sedaj čisto uničena pa kar malo slabe volje, ker je moj prišel tak pozno domov iz službe. Delal bi naj do štirih, pa je prišel domov komaj ob pol osmih, pa še Zalo je moral pri babici pobrat, ker sem jo tam pustila, ko sma šle iz vrtca in ni hotela domov. Potem pa je domov prišla prava tečka, ko je bila že preveč zaspana. No, saj sedaj pa ima podaljšane praznike in bo 11 dni doma. Upam, da bo kaj koristi od njega.
 
Otročki že kar nekaj časa spijo, jaz na računalniku, moj ima neki obisk, malo še vas preberem, potem pa pod tuš in spat.
 
Smo imeli danes malo bolj mirno noč, Blaž se je prebudil samo dvakrat, Iztok pa enkrat, ob sedmih pa smo se tako budili, da smo atija in otroke spravili služit, da sva imela midva z Iztokom mir.
 
Marelica, tudi jaz mislim, da se brezveze jeziš zaradi pediatrinje, je imela pač slab dan. Dominik je pa res pravi korenjak, zakaj pa mora v RA? Joj, Katarina pa je težja in samo dva cm manjša od Zale.
No, če sem jaz tebe spravila v smeh z našim pakiranjem, si pa ti mene spravila v smeh, ko si napisala, kako si letala za Katarino z Dominikov v rokah. Točno tako je bilo pri meni, ko sem se kam sama z obema spravila, nikoli nisem mogla niti 5 sekund sedeti. Sedaj pa si tako ne predstavljam, da bi kam šla sama z vsemi tremi, še doma jih komaj obvladam. Hvala bogu, da imamo risanke. Upam, da bo boljše, ko malo zrasejo.
 
Mojčim, res uboga MM, hvalabogu, da se rana lepo celi.
 
Nič sedaj pa grem spat, ker se pri nas nikoli ne ve, kakšna bo noč.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
27.10.2007 12:44:42   
eya
Uh, boste eni uživali v naslednjem tednu. Pri nas bova oba delala v pon, tor in petek, tako da si kakšnih počitnic ne moremo privoščiti.

Mojčika, boga MM, upam, da se rana hitro celi. Pri nas imata tudi babi in dedi kamin v sp. štuku in moramo tud ful pazit na malega. Sicer ve, da je vroče, tudi vedno reče "vroče", samo nikol se ne ve, kdaj bi lahko planil zraven.

Nenya, ko si spraševala glede kosila-mi smo včeraj jedli piščančjo obaro, danes bo sem pa krompirjev golaž skuhala+hrenovke, ko nisem imela nobene pametnejše ideje.

Zvezdica, a so tebi že izplačali regres? Meni še ne, ne vem, kdaj ga nameravajo, baje imajo pol leta časuser posted image

Marelica, vaša P je imela pa res slab dan... Meni je tako smešno, ko za dojenčke rečejo, da so predebeli, no... Kaj je z Dominikom, da gre v RA? Meni se zdijo RA ful fajn, ne bi imela nič proti, če bi vsi dojenčki imeli na izbiro hodit k fizioterapevtom na malo razgibavanja, vsaj nekajkrat.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
27.10.2007 14:00:27   
alička
Zunaj tak sonček, da je veselje pogledat, Živa je šla pa spat user posted image . Predno se bo zbudila in najedla bo pa talepše že mimo.

Tudi jaz naslednji teden delam, gremo pa danes teden v Milano (za nekaj dni) pa v Genovo in na gardsko jezero, pa še kam če bo čas. Kaj ve mislite o Gardalandu (nisem nikoli bila), bi bilo za Živo že zanimivo in ali je že premraz za obisk Gardalanda?

Uižvajte na sončku (če ga nimamo samo na Gorenjskem user posted image )!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
27.10.2007 20:00:04   
Nenya
Alička, midva sva bila v Gardalandu enkrat sredi septembra (pred otrociuser posted image user posted image ), pa nas je na tistih vožnjah ko je voda pošteno zeblo, pa še deževalo je proti koncu. Majo nekaj za otroke, takrat naju to ni zanimalo, kar sva midva probala bi bile ene dve stvari (vrteče se skodelice in bolj umirjen vlakec rudar oz nekaj takega), je tle še kino, pa safari na vodi a to je že mal bolj tvegano. Ne vem, Mini mislim da bi bila tudi katera bolj adrenalinska vožnja všeč, za Živo pa sama veš, ta hude majo itak starostno ali pa višinsko omejitev, ne vem pa če se G ne zapre za nekaj mesecev ko je bolj mraz?

Mojčika upam da se MM že bolje počuti, pri nas smo meli tud kamin preden sva šla 'na svoje' je pa Mina zelo upoštevala ajs, večji problem je bil da je včasih trčila vanj kot pa da bi se spekla, so bile bolj buške.user posted image

Tudi mi smo zamudili sonček ker je M spala, smo bili pa zunaj skoraj do pol sedmih, smo igrali nogomet z Minouser posted image user posted image

Eya, ali delaš obaro sproti ali maš kaj v skrinji, jaz ponavadi naredim mal več. Krompijev golaž, hm, kako se že to naredi.

Ksenja, ti si pa res supermami, men že za Mino komaj uspe oprat in zlikat kar umaže v enem dnevu, je vedeno večina njenih cunj in plenic, najinih je bolj za vzorec.

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
27.10.2007 22:24:56   
Marelica
Dober večer oz. že gre proti noči!user posted image

Jaz sem se ravno stuširala, zdaj pa čakam na Dominikov alarm za lakoto... sem bila prej zelo pridna in sem Katarinini zibelki naredila vetrc, odejo in neko improvizacijo jogija. Vse sem šivala na roko - ojej, kak gre to počasi, sploh, če nimaš prakse. Ampak sem kar zadovoljna. Pa še ati se je tak potrudil, ko je naredil tak luštkano leseno zibko. Sicer je mala pokazala največ zanimanja za plezanje vanjo, tak da ne vem, koliko bo sploh njena punčka v njej ajala.user posted image

Ojej, Mojčika, to je pa res slaba novica, da se je MM popekla. user posted image Upam, da le ni tak hudo in da se kmalu zaceli. Ja, mi imamo tudi kaminsko peč v dnevni (ker tak nimamo CK) in se v njej že dnevno kuri. Tisti AJS je sicer kar zalegel, ampak možek je vseeno naredil leseno ograjico okoli. Pa še niti slabo ne zgleda. Zdaj pa imamo res hišo s temi ograjicami, da se na daleč vidi, da so mali otroci tu doma.user posted image

Joj, Eya, si me spomnila na krompirjev golaž. Tega pa že par let nisem jedla. Daj, prosim, napiši recept, ker si mi prav lušte naredila. S hrenovkami in krompirjem smo tako stalno založeni.

Alička, jaz sem bila v Gardalandu v 8. r. OŠ - sploh ne vem, kako zdaj tam izgleda. Smo bili pa septembra in smo na smolo zadeli ravno deževen dan. Mene je takrat res zeblo, koliko se spomnim... No, sicer pa saj veš, čisto odvisno na kako vreme naletiš. Je pa sigurno kar nekaj zanimivega za take male, samo mi smo takrat tudi samo za najbolj groznimi rečmi letali. Hehe, sem šla ravno malo po netu firbcat in evo nekaj simpatičnega iz Gardalanda za male: http://www.genspot.com/ShowVideo.aspx?video_id=17539
pa še tu, to je vse za male: http://www.gardaland.it/en/attrazioni/fantasy_kingdom/fantasy_gallery.php?v=7
Na, zdaj si mi pa lušte naredila s tem zabaviščem...user posted image

Aja, ko vas zanima, zakaj mora Dominik v RA. Ker se včasih prav pretirano z glavico oz. celim telesom nazaj boči, takrat ko se jezi. Sicer pediatrinja ni opazila nekih večjih razvojnih napak, zato mi je dala na izbiro, da grem že zdaj, ali pa počakamo. S tem, da je baje zdaj dosti lažje te težave odpraviti kot kasneje, zato sem kar rekla da ja. No, upam, da res ne bo dolgo rabil hodit. Zdaj bo namreč kar težje z obema, pa še zima se bliža.

Nič, grem spat počasi. Nočko!



_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
28.10.2007 8:34:13   
alička
Krompirjev golaž, mmmm to me spomni na babico in otroštvo. Moja mami ga ni nikoli skuhala, ker je za našega fotra moral biti obvrzno šnicel na krožniku user posted image .

So se mi pa tako sline pocedile, da bo pomoje kar danes na krožniku. Dva recepta:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5937

in

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10218

Marelica hvala za linke za Gardaland! Bomo videli ali bo sploh čas, moj ima načrtee, da se ususer posted image , časa nam bo pa verjetno zmanjkalo.

pa, pa

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
28.10.2007 14:06:41   
mojčika
Dober danuser posted image

Sem brala o lunatičnih otročkihuser posted image , no na našo luna deluje blagodejno, včeraj je spala do 10.30, tega še nikoli nismo doživeli, vedno se zbujamo ob 7.00 natančno. Je pa zato včeraj preskočila popoldanski spanec in sredi noči naredila budnico, ker je očitno mislila, da je sedaj pa čas za drugi ringaraja. No flaša kakava je spravila naše dete v spanje, samo do 6.00, po tastari uri do 7.00user posted image , nič nam ni uspelo zategnit.

Danes je pa tako tečen in turoben dan, sem sama in sem jo komaj prepričala, da bo treba malo odležat, no zdaj spi, jaz pa imam končno malo časa za branje.

Vidim, da ste vse zelo pridne, vsa čast tistim, ki imate več otročkov.

No nama zdaj res že nekaj časa ne uspe zanosit, pa me zanima, kaj bi ve, se odločam, da se grem pokazat G, zdaj je to že 7  mesec, ko nama ne uspeva. Ne delam panike, no upala pa sem, da ne bo tako dolgo trajalo, glede na to, da mi je G rekel, da če mi bo v prvo sploh uspelo, bo v drugo lažje. user posted image

MM se je rokica olupila, nič lepo ne zgleda, je živa ranauser posted image , revica je prav boga in vsake toliko pokaže in reče, da ima ac ac.

Trmo tudi mi uveljavljamo, sem pa le uspela narediti konec trmi zunaj, mi ni hotela hodit. Potem pa sem se dala na to, da zmagam, 20 min joka, dretja in od tedaj nič več ugovarjanja, drživa se za roke in hodiva, vozička nisem uporabila že 2 meseca, tako hodiva pa zdaj 14 dni in je res fajn. Mislila sem, da bom rabila vsaj nekaj dni, da to dosežem, pa je bilo le 20min. Ja včasih se res splača probatuser posted image .

Tako, lepo preživite preostanek dneva.

Maychika, ti pa boš kmalu doma verjetno, že nestrpno čakam novicuser posted image

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
28.10.2007 17:45:11   
alička
Joj, joj kakšen turoben dan. Še dobro da smo imeli do maloprej obiske. Sta bila sicer dva velika fanta 12 in 15 let ampak sta se tako lepo igrala z Živo, da jih je bilo veselje gledati.

Mojčika glede zanositve ti lahko povem le mojo zgodbo. Pred Živo sva imela nezaščitene odnose več kot eno leto, pa ni bilo nič. Ko sem končno zanosila je podek v 12 tednu odmrl. Morala bi imeti tri mesece pavze, pa je ratala Živa že po dveh in pol mesecih. Skratka ko sem vsak mesec mislila na ovulacijo in plodne dneve ni bilo nič, ko pa ne bi "smela" je takoj ratala pikica. Mogoče bi morala malo "odklopiti" pa bo...
Seveda pa ti najbolje veš, če sta že prvič težko zanosila...vprašaj za strokovni nasvet.

Tudi jaz že komaj čakam, da se Maychika kaj oglasi in prilepi slikice!!!

Pri nas je pa voziček še kar v uporabi. Se še vedno rada vozi. Sploh glede na to, da midve delava kar konkretne ture ko greva ven.

Boga MM user posted image , kar mene zaboli ko berem.

Nič, Živa kliče...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 13:28:57   
*zvezdica*
Ojoj sploh nas nikol več ne najdem na 1. straniuser posted image .


Dons je pa fenomenalen dan! Mi je prav greh sedet tle v pisarni in gledat ven. Rajš bi se z malim nekje po gozdu podila.

Komaj čakam sredo, da gremo na zaslužen dopustuser posted image . Smo se premnislili in ne gremo v Terme ampak na morje. Upam samo, da bo lepo vreme!

Mojčika kako kaj MM. Upam, da se rokica dobro celi!

Maychika javi se kaj. Vse nestrpno čakamo novičke o mali Neli!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 13:48:24   
mojčika
Dober dan punceuser posted image

Danes je res krasen dan, moja dva sem poslala na lepše, jaz pa se trudim s pisnimi nalogami. Še kar mi gre, se že bližam poloviciuser posted image

MM je boljše, rana je, nič lepa, da ne bi imeli povito, ne bi šlo, koža se je olupila, vse je rdeče. No jaz sem mislila, da ne bo tako hudo, verjetno res ne bo trajno vidno, a do zacelitve bo po mojem še kar nekaj časa. Je pa tako pridna za previjanje, ati to fenomenalno obvlada, vsak dan nalepiva gor še kako nalepko, pa potem kaže svoj ac in ker je bil včeraj gor osliček, je bil ac ac IAuser posted image

Skratka upam, da bodo ti dnevi še naprej tako lepi, da kam gremo in da praznike izkoristimo v polni meri, ker je tudi moj možek cel teden na dopustuuser posted image

mejte se lepo

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 13:59:32   
ČebelicaMaja
Ojla!
Tile dnevi res niso ne vem kako pozitivni, upam, da bo med počitnicami tudi kaj konktretnega sončka... Midve sva tudi sami-oči dela- in je bilo vse ok... v čertek in petek pa jo je v vrtcu ena punčka tako ugriznila, da ji še vedno mažem z antibiotično kremco, saj ima tri ugrize prav do krvi...se je vzgojiteljica ful opravičevala, pa vem, da sta ful pozorni, ampak vseeno te zabili, ko vidiš tako rokico svojega otročka... (zato te Mojčika čist razumem, boga MM)... bom pa na gov.urah vzgojiteljico kar naravnost vprašala, kaj naredijo, da se to ne ponavlja... sedaj bo itak 10 dni doma, ker imam dopust, ampak me je kar strah, ko bo prišla nazaj v vrtec... in točno ta punčka, jo je že na uvajanju hotela ugrizniti, pa ji njena mamica čisto nič ni rekla, samo stran jo je odnesla...no ja, upam, da bo minilo-zgleda pa grozno...

Sicer pa imamo tudi mi zamašen nosek, ker prihaja desna zgornja trojkica ven in danes nismo prav nič spali... najprej je bil nosek, potem je bolelo, da ni mogla imet dude, posledično se je drla ko jeshar in metala vse dude stran...ob 7h pa se je zbudila kot rožca, polna elana ... mami pa... raje ne govorim user posted image

Podobno kot Alička, tudi Hana obožuje voziček, nekaj časa hodi in grabi rožice, kanale, veje, grmovja, vse kamenčke... potem pa kar naenkrat pride do vozička in hoče notri... Alička... v kaj ste obuti, mi smo bili v soboto zunaj in je imela ledene nogice, ko je bila na vozičku, zato sem ji šla danes kupit ene Super fitke, take bolj tople gora tex čevlje- niso še ski bucke- so pa zverinsko drage- madonca tako majhen čeveljček in 65 €... user posted image

Mi je pa tako smešna, ko jo zjutraj vedno vzamem k sebi, da se mal pocrkljava in da jaz malo pridem k sebi...in jo sedaj, ko možeka ni vzamem k sebi, ona pa dviguje blazino in pregrinjalo, češ, a se oči spodaj skriva, ko ji rečem da ga ni, še ene dvakrat proba, potem pa reče NI NI in zraven z rokicami maha... tko je originalna...user posted image

Mi gremo jutri v Kranjsko Goro, upam, da bo vreme in zdravje... sicer je pa naša Hana itak en velik popotnik... če kam gremo, je super pridna in vse jo zanima, doma ima pa včasih prav bolhe v ritiuser posted image

Aja, Mojčika jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat, sej izgubit nimaš kaj... bolje prej kot kasneje... jaz imam tudi G težave in sem šla tudi pred kratkim na pregled... imaš potem vsaj eno skrb manj... 
A ni to user posted image ... najprej nočeš spet user posted image , ker je prekmalu, potem delaš pa ni, potem ne moreš zaradi tega in onega (pri meni zaradi službe), potem spet hočeš pa ni... nikoli ne gre čisto po načrtih...

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 18:15:30   
eya
Ojla!

Zadnji dnevi so pa tako hitro monili, da komaj vem, kdaj. Še semle na rr komaj kaj pridem prebrat med aprilke... Zdaj pa so sploh kratki dnevi, ko se je ura premaknila. Mi smo danes zelo hiteli, da smo hitro pojedli in leteli ven, a je bilo 15 do 5ih že konec s soncem, pa kmalu je bilo že temnouser posted image

ČebelicaMaja, si predstavljam Hano, kako išče očijauser posted image  So prav simpatični malčki, ko imajo svoje fore... Jaz bi bila verjetno kar malo jezna na vzgojiteljico, če bi bil moj mali trikrat ugrižen in to do krvi...saj se zgodi 1x, ampak potem bi pa morale malo bolj pazit...no, ja, saj po drugi strani so pa vzgojiteljice preveč preobremenjene, dve + 14 otrok.user posted image ..

Voziček smo mi pospravili že pred meseci, noče ga več niti pogledat. Se pa vsake toliko še vozi v triciklu.

Mojčika user posted image za čimprejšnji plusek. Pravijo, da naj bi šele po 1 letu rednih spolnih odnosov šel do G, če ne bi bilo plusa. Če pa sta imela že v prvo težave zanosit in žemogoče veš, kako bi se dalo težavo odpravit, pa bi mogoče vseeno šla do G. Ali pa vsaj pokliči za nasvet, ali pa se naroči, saj po vsej verjetnosti boš tako mogla par mesecev čakat na pregled.

Me veseli, da sem vam dala idejo za kosilo. Marelica-jaz naredim krompirjev golaž podobno kot je v 2. receptu, katerega je prilepila Alička-od začimb dodam še kumino in na koncu si po želji še popopramo. Kaj pa ste ve kaj kuhale v teh dneh? Meni zmanjkuje idej, pa časa tudi največkrat. Danes smo tako jedli samo juho od včeraj, pa njoke z drobtinami in mešano solato (zelena solata, tuna, koruza, sir, polivka). Za jutri še ne vem, kaj bomo, mogoče kake zrezke v curry omakiuser posted image  Nenya-ja, obare pa tudi vedno naredim vsaj za 2x, da jo dam potem v skrinjo. Podobno naredim z golaži, raznimi polivkami za makarone, paprikašem...

Gardaland bi bil za naše malčke verjetno fajn ideja, za par uric, za celodnevni izlet pa ziher še ne. Tako, da če boste šli spotoma še tja pogledat, bi bilo ziher luštno na teh ta malih vlakcih, Žiga jih obožuje.

Zdaj me pa že nekdo pogrešauser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 18:36:12   
alička
Huh, zatišje. Vas je večina na krompirjevih počitnicah user posted image ? se mi zdi da zadnje dni samo jaz nakladam...

Eya prav dobro kosilo ste imeli danes user posted image , hitro in okusno. A Žiga takole mešano solatko je? Živa za zeleno solato ne kaže zanimanja, vedno pa vleče fižolčke ali koruzo iz sklede. Zelo rada ima pa paradižnik.
Jaz danes sploh nisem kuhala, dragi dela popoldan, Živa je jedla v varstvu, zdajle bova pa pojedle golico, če bo gospodičnica pri volji. Zadnje čase bolj slabo je (praktično že od dopusta) ni čudno, da se že od avgusta ne premakne iz enajstih kilogramov.
ČebelicaMaja, jaz sem imela za enkrat Živo obuto v  malo višje jesenske čeveljce. Tudi ona je imela v soboto ledene nogice, kljub temu, da je imela najlonke in nogavičke user posted image . Jaz ji super fitk nisem kupila, ker so se mi zdele predrage. Se kupila ene druge Gore Tex in zanje dala 20 €, pa so prav luštkane, nisva pa jih še obuli.
Včeraj smo imeli pestro noč ob desetih je tako kašljala, da je pobruhala celo posteljo. Predno sem jo umila in preoblekla se je popolnoma razbudila in zaspala šele ob enajstih. Ob 2h je bila pa spet pokonci in mi je razlagala, da bi še mami (pojma nimam kaj je mislila) in kasneje da gre pa pa user posted image . To nakladanje je trajalo do 4h, ko je končno zaspala v najini postelji, ob pol petih sem jo preložila v njeno posteljo, ker nisem več imela prostora na postelji, ob 5.40 pa mi je igrala budilka user posted image . Kljub temu je bila 6.15, ko sem jo zbudila takoj na full speedu. Pa razumi če moreš.

Zdaj pa se greva počasi "večerni ritual" kopanje, večerja...

Potem pa me čaka goooora perila za zlikat.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 20:55:51   
Marelica
Dober večer!

Ja res smo ene in iste zadnje čase or. Meni se sploh ne da pokomentirat, dokler se malo ne razpišete.user posted image

Eya in Alička, hvala za recept za krompirjev golaž. Že roma v prepis v moj zvežček receptov. Ja, bi bilo fino kdaj spet malo o jedeh pokomentirat, ker včasih kako fajn idejo dobiš, sploh če gre za kaj preprostega. Eh, jaz sem zadnje čase zelo borna s svojim kuhanjem. Danes smo še ravno zajčjo obaro od včeraj pojedli, ki jo je moja mami skuhala (sta bila z atijem včeraj na obisku in je zraven prinesla). Jutri bo mogoče rižota padla, pa testenine z bučkinimi omakicami so pri nas pogoste... Joj, a ste kdaj probale eno ful enostavno zelenjavno prilogo kakemu mesu: na kocke narezano bučko se skuha v slani vodi, potem odcedi in prepraži na samih drobtinah (to je moja mama začela delat in mi je krasna jed). Pa kakšna zelenjavna juhica, navrh pa palačinke... Kaj več se mi pa trenutno sploh ne da razmišljat. Meni se spet zelo lušta kakšne špinače ali čuftov s pirejem, ampak se mi zdi kar preveč dela, pa še stat ne sme predolgo (to trenutno pri nas odpade).

Mojčika, kdaj se torej selite nazaj? Pa uboga MM. Še dobro, da svoj ac tako pogumno prenaša in čestitke atiju za dobro povijanje!

ČebelicaMAja, a Hana jo je pa kar od punčke v vrtcu skupila. Ojej... Jaz ji želim, da se ji ti ugrizi čimprej zacelijo. Tak nedolžno pa res ni...user posted image

Katarina je pa zadnje čase kar več "v zraku" kot na tleh. Kar naprej leze na klop, na stole (v svojega trip-trapa se že gre sama vsedat, čeprav se skozi tisto ozko varovalo še ne zna sama stlačit), na sedežno, na mizo, na polico... ma povsod leze in ni čudno da je parkrat že fajn zletela in to največkrat pred mano, ko sem imela bratca v naročju.user posted image  Je imela pa še vedno tako srečo, da je z glavico zgrešila stol in se sploh ni potolkla. Je treba samo malo popihat in potolažit, pa že spet izziva usodo dalje. Zunaj pa zdaj že teka, ne več hodi. Moment in je že nimam več na očeh. Res daje občutek, kot da je navita. Še ko ji očke skup lezejo še kar nekaj pleza, skače, pleše, telovadi... jaz res ne vem, od kod malim toliko energije. Sem nekje brala, da baje ti drobižki sploh ne vedo, kdaj imajo dovolj in jih je treba še pravi čas ustavit za počitek.

Alička, sožalje za perilo. Ah, sicer mene tudi čaka, pa si ga bom za jutri prihranila.

Danes sem se morala pa kar malo razkurit, da je končno prišel serviser pogledat naš hladilnik, ki obupno led dela. Smo se že pred dobrima dvema mesecema dali na čakalno listo, pa so nas pozabili. So vsi (z možekom vred) nekaj mečkali po telefonu...pa sem kar v svoje roke vzela zadevo, da se sploh kam premakne. Ohjej, sem bila prav tečna stranka, priznam. Ja, na nesrečo ni imel novega termostata za naš model na zalogi, tak do bo zaradi praznikov spet treba en teden počakat. Zdaj samo upam, da ne bo predrago...

Naša ima zaenkrat tudi take bolj na tanko podložene usnjene čevlje, pa bo počasi res treba za kak goretex pogledat. Ampak 60€ pa ne dam... bom malo za čim cenejšim pobrskala. Sem bila pa zadnjič ful prijetno presenečena, ko je Katarina od babice dobila še ene žametne hlače iz Hoferja. Zdaj smo pa res bolj toplo založeni.user posted image  Bundica ji je pa še od lani prav. No, edino rokavčkov več ne bo treba vihat.user posted image

Joj, sem jaz še čisto na staro uro "nastavljena", ker mi že kar mrak na oči leze.

Lahko noč vsem skupaj!

Ja, pa Maychika, nate še posebej mislim...

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
29.10.2007 21:31:01   
ksenija.
Tako, otroci spijo, ati je pred televizorjam, jaz pa na hitrico nekaj naklofam.

Sem pisala, da je naš ati ta teden na dopustu, vendar se je ta dopust slabo začel, je v soboto zakuhal, no danes je že malo boljši, je pa zjutraj imela Zala vročino in ni šla v v rtec, mene je ponoči nekaj bolelo uho, pa je sedaj k sreči nehalo. Upam, da se kaj ne skuha.

Pri Iztoku so se začeli krčki, tako da smo že nabavili Vetrovne kapljice, upam da bodo pomagale. Danes smo se malo sprehajali, ko je bilo tako lepo vreme. Notri nisem uspela nič popucat in me za jutri čaka gora perila za peglat.

Blaž ima novo finto, sem zadnjič pisala, da smo ga naučili, da pove kako mu je ime, kako se piše, kje je doma in koliko je star. In sedaj ima finto, da vse lepo pove, samo ko ga vprašaš kako mu je ime, reče »bedi« (vredi) namesto Blaž, seveda se mu vsi smejimo in mu je to sedaj največja finta. Je pa danes končno začel Iztoka klicati »Isok«, ne več bebi.

Nenya, pri nas se nabere dnevno gora cot za prat, tako da ima za likat tolko, da komaj sfolgam, sem se pa kar navadila, da res vse ko jemljem iz sušilca lepo zlagam in je potem kar manj za peglat.

Tak zdaj pa pod tuš in spat.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
30.10.2007 9:29:42   
*zvezdica*
Tud men se zdi, da smo ene in iste zadnje čase goruser posted image . Vas prav pogrešam ko ni veliko za brat. Zadnjič sem razmišljala, da smo že več kot 2 leti "na vezi" in smo re prave virtualne prijateljiceuser posted image

Mi smo za Marcela čevlje nabavli zadnjič v Massu. Se pa men teli otroški čevlji zdijo nesramno dragi. Bili so 50€, res pa je da so iz gore teksa in ne vem kaj še vse oh in sploh materjalov. Mi je pa kar kriza, da jih bo nosil max 3 mesece. Kar drag špas...ampak logino je, da jih rabi in ni druge.

S telim krompirjevim golažom ste pa tud mene zdrmaleuser posted image . Jaz imam mal potuhe v službi ker nam vsak dan kuhajo in imamo tud golaž večrat na meniju. Na sploh so me službena kosila mal "polenila" pri domači kuhi, ampak moram kuhat že zaradi moža. Kar posledično pomeni, da imam 2 kosila dnevnouser posted image . Pol si pa lahko predstavljate kako se počutimuser posted image .

Marelica upam, da vam hladilnik čim prej popravijo. teli majstri so od hudiča. Nas en za cetralno nat..... že 3 tedne pa ga čakamo, njega pa kar ni. Da bi ga sam poslal nekam, če ga ne bi resnično rabuuser posted image .

Alička a je Živa zdaj OK? Upam, da ni kakšne viroze fasala. Je revca mogla kar fejst kašlat, da je prav bruhalauser posted image .

Dons pa vreme ni več tako lepo. Upam, da nam bo čez praznike sijalo sonce!



_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
30.10.2007 10:39:10   
alička
Ojla iz službe. Je danes kar zatišje... pa tudi v Ljubljano sem se pripeljala rekordno hitro. Bom šla lahko že od dveh domov user posted image .

Živa kašlja manj, pa tudi nosek je manj zamašen, tako da upam, da je samo prehlad. Sirup proti kašlju pa prav obožuje. Me zjutraj in zvečer vleče v kuhinjo (pa tudi vmes se spomni) kaže na pult in govori mjam mjam user posted image user posted image .
V soboto gremo na pot tako da upam, da bomo do takrat vsi zdravi...
Včeraj sem zlikala vse user posted image , bravo jaz.

Čevlji  za naše malčke so res too much dragi! Sploh glede na to, ker jim zdaj nogice rastejo ful hitro. Najbolj mi je hudo, ko preraste na videz ko nov čevelj. Mi je skoraj ljubše če ga razturi, ker imam pol občutek da ga je vsaj ponosila kot se šika user posted image .
Kaj naj še povem, da boste imele kaj brat user posted image ...
Nič pametnega se ne spomnim. Hitro še kaj napišite, da bom lahko kaj pokomentirala.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
30.10.2007 10:46:49   
*zvezdica*
Dons mamo pa golaž v službi za papcatuser posted image

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
30.10.2007 11:02:22   
alička
Dober tek *zvezdica*.
Jaz se ga tudi ne bi branla, ker je moj v službi popoldan in se mi samo zase ne da kuhat, Živa pa je v varstvu.
Si grem po burek na Miklošičevo, hi hi...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
30.10.2007 11:50:08   
mojčika
Imam samo toliko časa, da komentiram o čeveljcih.

Mi imamo te, sem jih naročila kar tukaj, so prišle naslednji dan. So super, MM v njih hodi lepo, ne premočijo in ne polzijo, torej špica zadovoljni, aha, noter so fajn obloženi. Številke pa ima najk manjše, zato nabavljate eno št. večje, naše so 24 in glih za glihuser posted image

http://www.superge.si/html/svn/2316133-AA.shtml

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?