*bubi*
|
Dobro jutro! -raztresel pralni prašek od kopalnice do spalnice Pri nas je prašek dovolj visoko, da ga bubi ne doseže -splezal zjutraj v banjo in se začel tuširat oblečen v pižamo (sicer pa pokakan) Tuširanje ni toliko priljubljeno, da bi šel prostovoljno -si natočil vodo v kozarec in na parketu v dnevni sobi polival dudo Dudo si gre umit pod pipo -porisal steno z barvicami Tega pa res ne dela, še nikoli ni nobene stene porisal, ker ve, da se to NE SME! Je pa včeraj (nalašč) porisal po svoji mizici in je moral s suhim papirjem brisat, pa se je zasekiral, ker ni šlo dol -si namazal roke s hladilnim mazilom in delal mastne odtise rokic po steni (ne gre stran!) Kremico mu vedno jaz iz tubice stisnem, da si lahko lička namaže. Torej je vedno pod kontrolo -vrgel lego kocke v wc školjko Nič ne meče v školjko. Bi mi bilo všeč, če bi vrgel dudo -raztrgal knjigo Bubi tak lepo dela s knjigicami, že od malega, da zgleda, kot da jih sploh ne beremo -polomil nočno lučko Tega si ne bo naredil, ker potem pač ne bo več imel. -zmetal obleke iz omare Obleke ga sploh ne ganejo, je imel pa obdobje, ko je iz predala zvlekel vso moje spodnje perilo -stresel iz Nikine knjige vseh 8 puzzle sestavljank in jih pomešal Joj, bubi da eno ven in dokler je ne zloži nazaj, sploh ne pomisli, da bi se druge lotil Adijo, zdaj pa zgleda, kot da imam najbolj pridnega otroka na svetu Ne, tudi bubi kaj polije, umaže, raztrese,.... predvsem pa trmatri in ne uboga, ko ima slab dan