|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
12.12.2007 20:10:25   
ŽELJA2
Evo mene.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.12.2007 20:11:23   
ŽELJA2
user posted image user posted image Mislm ne!!!!!!!!!! Nova stran!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

To se pa men ponavadi ne dogaja.user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.12.2007 20:16:07   
NinaŠ
Jaz sem tudi tu, samo ne vem kako dolgo user posted image . Sem malo user posted image , pa se moram fajn odpočiti, ko imam jutri zjutraj najprej sestanek pri direktorju, da bom lahko razsodno mislila in argumentirala zadeve user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
12.12.2007 20:16:19   
ŽELJA2
No, v glavnem otrok se daje spat. Oča nekje bluzi, mama je pa tuki. Si usput delam še spisek kaj vse morm jutri narest oz. kam it.user posted image  K se mi resno pozna da sem noseča. Mi spomin noro nagaja. Kaj šele bo ko bom rodila?user posted image
Ena od nalog na seznamu je tudi obisk frizerja.user posted image  In to nujno.user posted image  Tega ziher ne bom pozabila. 

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
12.12.2007 20:17:37   
ŽELJA2
NinaŠ- argumentirala zadeveuser posted image  A si v težavah al kaj?

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
12.12.2007 20:24:50   
ŽELJA2
Jutri gre moj Andraž zadnjič v njegov vrtec.user posted image user posted image  Pa tko gre rad.user posted image
Tok mi je hudo zarad njega. Upam, da bo v tega t`novga tut tako rad hodil. In da ne bo ponovno rabil 3 mesece, da bo šel od doma z nasmehom.

V petek greva ponovno na obisk v njegovo novo skupino. Za kakšno urico ali dve. V ponedeljek pa brez milosti začetek uradnega uvajanja. In spet bomo jokali in prosili z tistimi nežnimi okicami.user posted image

Kot vidite se že psihično pripravljam.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
12.12.2007 20:30:18   
Urša
Mi smo že postavili jaslice. user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
12.12.2007 20:30:25   
*bubi*
Želja, saj bo user posted image  Sem prepričana, da ne bo tako hudo kot prvič.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
12.12.2007 20:30:26   
NinaŠ
NinaŠ- argumentirala zadeve A si v težavah al kaj?

Ne. Saj je tak sestanek vsake ca 2 meseca, pa skoraj vedno ene in iste teme (ki kao motijo direktorja) - razpored dela delavcev, ki ga moram krajšati na minimum - da ne bo nadur, v minusu smo pa lahko user posted image oz. po njegovem mnenju kar moramo biti user posted image , kao bomo že not prinesli  - ma tu mi ni jasno kako je pripravljen vsak mesec nam plačati 174 ur, čeprav jih ne naredimo, ampak to je že njegov problem user posted image - glavno moram najti argumente, zakaj je "toliko dela" da je razpored kakršen je user posted image . Boli ga zaloga materiala (tablice, p.d.,...) - če je preveč mu ni všeč, če pa slučajno kaj zmanjka ja pa spet cel user posted image .....   glavno take banalne zadeve, za katere sploh ne vem zakaj se mora toliko ukvarjat z njimi ... ....no meni je vse skupaj smešno, samo "izgovore"/argumente moram pa vseeno imeti pripravljene user posted image user posted image user posted image . Pa seveda moram najti besede kako namigniti, da bi lahko malo več € priteklo vsak mesec na naše račune user posted image - to je obvezna zadeva na vsakem sestanku, tokrat je pa vrsta na meni, da rečem user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
12.12.2007 20:33:03   
Urša
Jutri gre moj Andraž zadnjič v njegov vrtec. Pa tko gre rad.
Tok mi je hudo zarad njega.

Jaz si sploh ne predstavljam kako hudo bo, ko bosta začela hodit v nov vrtec...nekoč, ko dobim tukaj službo. Res mi je hudo zaradi tega, se tolažim s tem, da ponavadi starši kompliciramo, otroci so itak prilagodljivi bolj kot si mislimo, na srečo! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.12.2007 20:33:11   
NinaŠ
Želja user posted image , boš videla, da ne bo tako mučno kot prvič user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.12.2007 20:34:15   
Urša
tokrat je pa vrsta na meni, da rečem

Veliko sreče! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
12.12.2007 20:42:39   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že iz silvestrovanjauser posted image user posted image user posted image ....

Jaz sem resnično mislila, da bomo vsaj do polnoči, pa so se ob osmih že začeli nekaj dvigovatuser posted image ....Nisem navajena na take žurkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Moj user posted image  je rekel, da sem prišla prej domov kot iz šopingauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač je bilo pa super, drug teden pa ponovimo, ker ima ena sodelavka rojstni danuser posted image ....baje, da bo takrat bolj žurkauser posted image ....

Nič...grem pod tuš, pa mojega user posted image ....user posted image .....ker drgač ne bo sestriceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Pa ravno prave volje sem zdajuser posted image  user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
12.12.2007 20:44:44   
ŽELJA2
No, NinaŠ pol pa ni panike. Se pravi je vse stvar interpretacije. Da zadevo poveš in predstaviš tako, da je direktor zadovoljen. Ta sistem mi je pa znan, ja!user posted image  Mamo tut pri nas sestanke na tako vižo. 100 krat eno in isto, pa nobenih pametnih zaključkov in še manj efekta.

Edina dobra novica ki jo imam v zvezi s službo je da DOBIMO BOŽIČNICO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  JEEEEEEEEEEEEEEE!user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
12.12.2007 20:44:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo že postavili jaslice. user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ah...že zdavnaj sem rekla, da imaš prelepo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
12.12.2007 20:45:35   
*bubi*
Zdaj pa si me nasmejala, petarda. user posted image  Z vsem user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.12.2007 20:45:39   
NinaŠ
Petarda le veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.12.2007 20:46:02   
petarda
Edina dobra novica ki jo imam v zvezi s službo je da DOBIMO BOŽIČNICO!!!! JEEEEEEEEEEEEEEE!

Pa da ti še vsaj leto ne bo treba v njo hodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.12.2007 20:46:27   
*bubi*
Edina dobra novica ki jo imam v zvezi s službo je da DOBIMO BOŽIČNICO!!!!

Mi tudi user posted image user posted image user posted image  Ja pa ja...... user posted image JU že ne. Sem pa danes gledala po TV, koliko dobijo v kateri državni firmi (ki morajo sporočit podatke). Ponekod celo 13. plačo IN božičnico.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.12.2007 20:53:24 >

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.12.2007 20:47:02   
NinaŠ
da DOBIMO BOŽIČNICO!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
12.12.2007 20:47:26   
*bubi*
Petarda, danes se punčke delajo? Hmmmm......... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
12.12.2007 20:47:56   
ŽELJA2
user posted image Ha, Ha, Ha! Da si prej iz žurke kot iz šopinga!user posted image user posted image  Ta je pa huda. Temu se pa reče nori žur.user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
12.12.2007 20:49:36   
ŽELJA2
Ja se strinjam Petarda. To, da mi še eno leto ne bo treba tja je pa še skor lepš od božičnice. user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
12.12.2007 20:55:34   
*bubi*
joj, želja, še malo user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
12.12.2007 20:57:07   
*bubi*
Petarda je že šla očitno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

ti je dogčas?
muška

da (37%)

ne (63%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!